Ieşirea Din MATRIX: BRUCE LIPTON - Evoluția umană continuă

luni, 4 decembrie 2017

BRUCE LIPTON - Evoluția umană continuă


Vă prezentăm astăzi un nou discurs fulminant tradus, a la Bruce Lipton.

Bruce Lipton este unul dintre personajele cele mai prezente pe blogul nostru, de aceea nu cred că mai e cazul vre-unei prezentări. Cei care chiar nu ați auzit de el vă invităm să studiați unele dintre primele noastre articole și filme din categoria BRUCE LIPTON, care deja conține 17 articole și filme, dedicate direct sau mai puțin direct, îndrăgitului biolog.


Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult subiectul, le recomandam sa cumpere cele 3 carti ale lui Lipton, publicate si in Romania de Editura For You, BIOLOGIA CREDINTEI si EVOLUȚIE SPONTANA (Vol. 1 si 2) și EFECTUL LUNII DE MIERE.

VEDEȚI DISCURSUL TRADUS, AICI


SAU AICI - link 2

4 comentarii:

 1. Felicitari din nou baeti!
  Acest personaj este inepuizabil; nu cred ca exista cineva care sa nu fie captivat de acest personaj; mai bine spus nu cred ca exista cineva care sa nu fie captivat de ideile si adevarurile ce le expune.
  Felicitari inca odata pentru munca ce o depuneti!
  Cu respect,recunostinta si stima,
  Sergiu-Silvan.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bruce Lipton este un personaj captivant, care reuseste sa trezeasca niste emotii puternice prin Adevarul pe care-l rosteste. Suntem intr-un moment de rascruce, in care alegem daca vrem sa fim parte din noua UMANITATE, sau sa ramanem intr-un sistem opac, de false credinte, care risca sa se prabuseasca.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bruce Lipton este un personaj foarte interesant și de actualitate .
  Vine cu noi ipoteze despre evoluție in general și mai ales cu o noua înțelegere a ființei umane .Daca se poate sa publicați cat mai multe dezbateri cu el.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cercetati categoria Bruce Lipton catre care am facut trimitere in cadrul articolului. Sunt 17 articole si filme in care acesta apare!

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...