Ieşirea Din MATRIX: FĂRĂ FOC NU IESE FUM 4 - Prima luptă a fost câștigată, dar SCAMdemia continuă: câinii latră, Guvidul zboară mai departe

vineri, 15 mai 2020

FĂRĂ FOC NU IESE FUM 4 - Prima luptă a fost câștigată, dar SCAMdemia continuă: câinii latră, Guvidul zboară mai departe



Începem cu un videoclip mai actual decât oricând, PARAZIȚII - JOS CENZURA!


Pe 7.05 a fost prima victorie obținută în urma unei lupte surde, când CCR-ul a votat în unanimitate faptul că toată șmenozeala cu starea de urgență este neconstituțională, lucru evident, pe care l-am remarcat de la bun începutul tiraniei mizerabile a lui Klawn Hitler Wuhanis și a găștii politice aflate actualmente la putere, implicit pesediștii, useriștii, aldeiștii și toți mafioții care conduc această țară, implicit parlamentul care a aprobat ordonanțele neconstituționale ale președintelui. 

Informațiile vin cu nemiluita în fiecare zi și e păcat de ele să fie pierdute undeva în eterul cronologiei feisbucului (aici) mai ales că doar o mică parte din cei 5000 de prieteni văd acele postări (maxim un 10%), iar de interacționat, în medie 1% dau un comment sau un like, iar din cei care chiar se uită, nu-mi accesează cronologia, iar dacă o accesează nu dau mai mult de 2,3 scroluri în jos.

Repet ce am zis la articolul anterior: am mai adăugat o pagină pe blog pe lângă cea adăugată deja despre ANTI - VACCINARE, numită FALSA PANDEMIE - care este un link către un document google pe care-l voi actualiza constant, dacă vreți sa oferiți cuiva aceste informații fără sa fie asociat neapărat cu blogul (care este considerat prea conspiraționist sau controversat, de unii) sau cu părerile mele exprimate aici (e mai periat). Deci puteți da mai departe cu acest link pe care il mai actualizez din când in când.


Așa că acest articol mi-este în primul rând mie necesar (ca să nu stau să caut în istoricul fb. de fiecare dată) și sper să vă fie și vouă.

Plus că acum pe lângă asta, mai intervine și cenzura grosolană practicată atât de feisbuc cât și de iutub. Nu mai este teoria conspirației, nu mai este doar o impresie, totul e pe față și evident. Sub pretextul diminuării feic niusului, cenzurează în mod totalitar dreptul la liberă exprimare, un drept apărat de constituția majorității țărilor lumii, dar și de Carta drepturilor omului.


Remarc un salt în conștiență în rândul publicului din România, cel puțin, mai ales pe site-urile mari ne-conspiraționiste sau ceva, cum ar fi Romania (unde  în clipa aceasta am fost dat afară din grup, fiind se pare un grup controlat de SRI), Brașov sau site-uri de turism șamd, pe unde mai activez și eu, în care se vede clar o schimbare, față de acum 2 luni când mă agitam ca pepsiul cam singur sau mai erau încă unul sau 2 care să vadă plandemia sau care să susțină vaccinarea obligatorie (din 100 de indivizi care comentau), acum dacă mai sunt unul sau 2 care încă mai susțin sau mai cred în basmul oficial. Îmi crește sufletul ...

Plus că există o mobilizare exemplară în rândul oamenilor, căci zilnic, zilnic, apar noi articole, filmulețe și documentare traduse, emisiuni care deconspiră mizeria.

Mă bucur că măcar 1 post tv NASUL TV CANADA face notă dicordantă în peisajul media, Radu Moraru fiind unul dintre cei mai aprigi oponenți ai Status Quo-ului. Totuși fiind un adept al Q și mare creștin declarat (am văzut  multe emisiuni ale pocăiților pe canalul lui), am rezervele mele în ceea cel privește, dar nah, mă focalizez pe ceea ce ne unește și nu pe ceea ce ne separă și sunt alături de el și de Patriocrație (mai ales că meritocratul Primo Laurențiu s-a cam retras din joc). 

Deoarece linkurile sunt multe multe multe de tot și timpul foarte scurt, voi enumera mai jos o parte din linkurile ce s-au mai strâns în ultima lună de la articolul 3, dedicat subiectului zilei: GUVIDUL (linkurile vor fi in ordine cronologica de la cele mai recente la cele mai vechi). 

Din păcate azi 14 Mai 2020 mi-au șters contul de Dailymotion unde aveam urcate sute de documentare, asa ca va trebui sa le reurc altundeva, mai ales pe cele din ultima vreme, legate de situația tiraniei medicale:


Temperatura normală a corpului uman – controverse și certitudini

ANI CRETU - Despre absurdul recomandărilor sinistrului Velea-Manivela despre strănut. Cum să ai dosar penal dacă strănuți???? Apoi despre nebunia termoscanărilor ... Absurdul tiraniei medicale este de noaptea minții complet! Fraților e mult mult mult mult prea groasă! Pe 15 la ora 17.00 ne vedem în stradă! Bravo Ani ...eroină adevărată!

lawenforcementtoday.com

Recomandari practice pentru toti cei care merg la proteste

Dezastru istoric în SUA: Trump și serviciile au dat LISTA care compromite personaje URIAȘE


GENUL ACESTA DE COMPLICI TREBUIESC BOICOTAȚI PANA LA DISPARIȚIE. Si fara un cadru legal de aplicare a unei astfel de mizerii, incalca drepturile consumatorului, asa ca se poate face plangere si la ANPC. „Procedura de termoscanare este ilegala din foarte multe puncte de vedere, intrucat incalca principiul informarii pacientului, principiul non-discriminarii, protectia datelor cu caracter personal si protectia consumatorilor.

Actul normativ care va impune aceasta procedura trebuie atacat in contencios administrativ.

Magazinele care practica aceasta procedura fascista, mai ales in lipsa unui act normativ, trebuie boicotate, facute praf ca imagine pe net si pe paginile de socializare si reclamate in masa la anpc si la instante.

Daca nu veti face nimic din toate astea, nu mai aveti motive sa va plangeti pe facebook." - Avocatul Gheorghe Piperea

INTERVIU DIN 2014.. TOATE SE PETREC CONFORM PLANULUI...





NasulTv Canada - Radu Moraru & Q - Ultimul secret al lui Iohannis - Emisiunea din 9 mai 2020

Coronavirus: Elon Musk Drops Covid19 Truth Bomb

Despre absurdul recomandărilor sinistrului Velea-Manivela despre strănut. Cum să ai dosar penal dacă strănuți???? Absurdul tiraniei medicale este de noaptea minții complet! Fraților e mult mult mult mult prea groasă! Pe 15 la ora 17.00 ne vedem în stradă!

Danemarca refuză măștile pe străzi sau în mijloace de transport: “Nu avem nici o dovadă că ele ajută în afara spitalului”

Prostiile debitate de un fals Guru – Anthony Fauci – care au făcut pui și în România



Ni se ascunde adevărul despre pandemie? Studiu italian:”SARS-Cov-2 nu e capabil să ucidă!”

POLIŢIST DIN SEATTLE VORBEŞTE DESCHIS DESPRE ÎNCĂLCAREA LIBERTĂŢILOR!! Filmarea din cauza căreia Greg Anderson, veteran Forţe Speciale, acum ofiţer în cadrul Poliţiei din Seattle riscă să-si piardă slujba.

Magistrații îi DESFIINȚEAZĂ pe Iohannis și Orban, cea mai dură replică scrisă VREODATĂ! (acest articol a fost aproape instantaneu șters de pe feisbuci) - Justitia a fost mereu aservita politic, cumparata, un instrument de impunere a dictaturii, cel putin in Romania, insa de data asta dau dreptate acestor magistrati care in sfarsit isi intra in rolul de aparatori ai constitutiei si ai asa zisei democratii. „Atacurile recente indreptate impotriva Curtii Constitutionale a Romaniei, de o gravitate iesita din comun, venite din partea unor lideri politici, jurnalisti, comentatori ori reprezentanti ai unor ONG-uri, demonstreaza ca, la 30 de ani dupa caderea dictaturii comuniste, reflexele autocratice persista inca in societatea romaneasca, incalcarile Constitutiei fiind scuzate in numele securitatii si al “interesului poporului”. Aceasta justificare a fost mereu folosita de autocrati in timpurile intunecate ale istoriei pentru a acapara tot mai multa putere.” 



Premiera in Politia Romana: Toti utilizatorii de facebook pot fi urmariti pe strada! In curand ... postezi de pe contul de fb ceva anti-sistem, in curand vor stii cine esti si unde esti.

Doctorii americani Erikson și Massihi: Izolarea slăbește sistemul imunitar


Libertatea de exprimare? - un filmuleț despre libertatea de exprimare




COVID-19. Statistica „UCIDE” panica: În România au murit, în medie, 23 de oameni / județ, în DOUĂ LUNI și jumătate!!!


Boala Corupției Globale - Un film care a fost cenzurat de iutub și chiar și de dailymotion (spune lucruri trăsnet). Un film care ne dezvalui mișmașurile OMS,

Anna Hlibova - 10 mai la 22:25 - PUȘCĂRIE MADE ÎN NWO!


B1 TV (mă mir) în emisiunea DOSAR DE POLITICIAN cu Silviu Manastire,  „Mărturiile unor pacienți COVID-19, de la Spitalul Colentina. P1/2” a prezentat în direct cazul a 2 oameni, unul cu cancer la stomac, altul dependent insulinic (4 injecții pe zi) care sunt încuiați într-o camera de spital la Colentina de 1 luna și jumătate, depistați pozitiv și nu reușesc să iasă negativ.ale lui Tedros, ale lui Bill Gates și ale întregului clan al crimei organizate de la nivel planetar.

MASCA - adevăruri despre purtarea măștilor spuse de câțiva medici americani. Iar AICI și un text care ne explică absurdul purtării măștilor.

Temperatura normală a corpului uman – controverse și certitudini

„Stiati ca masurarea temperaturii e o procedura medicala? Stiati ca NICI O PROCEDURA MEDICALA, de nici un fel si fara exceptii nu este permisa fara consimtamantul persoanei careia i se aplica procedura ? (nici macar o aspirina nu are voie nimeni sa va oblige s-o luati) ?

Stie cineva daca exista vreo lege pe care se bazeaza masurarea temperaturii la intrarea in magazine ?
(fara o lege care sa OBLIGE persoanele sa li se masoare temperatura, aceasta practica ESTE ILEGALA si INTERZISA )

Am vorbit cu mama si mi-a spus ca la unele magazine o persoana ia temperatura oamenilor la intrare.. E doctor? E asistent medical cel care masoara temperatura? Fara calificare medicala, nu are voie sa masoare temperatura nimanui.

Ati cerut sa va arate legea pe care se bazeaza aceasta procedura? Daca nu o pot justifica, aveti dreptul s-o refuzati.

Confruntati cu intrebari fiecare masura de luare a drepturilor, nu acceptati orice! Cereti sa va arate BAZA LEGALA pentru fiecare procedura in parte! Daca nu pot s-o arate, inseamna ca ACTIONEAZA IN ILEGALITATE!

Exista Constitutie ! Exista Drepturile Omului ! Sunt anulate? Daca nu sunt anulate, ridicati-va pentru drepturile pe care le mai aveti, nu acceptati asa, orice .” - Diana Anders


Covid-19: pregătiri pentru DICTATURA electronică. Premierul Israelului propune CIPAREA elevilor, China le-a pus deja brățări electronice…

Medic: „Coronavirusul a existat dintotdeauna, e un virus respirator comun. Masca nu ajută decât dacă vrem să mai facem un herpes sau 2 bubiţe“



Acest pastor expune corupția făcută de elita bancară și farsa cu virusul.  Nu sunt un om religios, dar ceea ce a spus acest predicator despre farsa virusului, mi-a dat un bobârnac în cap. Ce părere aveți discuția despre Rev. Danny Jones, în timp ce expune adevărata inimă a corupției din această lume.  Subtitrare automată (prin transcrierea automată a vocii în subtitrare în engleză și apoi traducerea acesteia în română) inteligibilă dacă urmăriți subtitrarea și asculțați în același timp.

PROTEST MASIV în Stuttgart: “Acesta nu este Covid 19. Acesta este Covid 1984!”

Politistii au ascultat mai intai multimea care le-a cantat indelung "Avem nevoie de voi", dupa care toti si-au dat jos castile.


Fauci ... acest Faust al plandemiei - Investigații legate de activitatea lui Fauci și conexiunile dubioase ale acestuia cu OMS  Se cere investifarea FBI, care se pare că blochează unele demersuri.  Subtitrare automată inteligibilă (prin transcrierea automată a vocii în subtitrare în engleză și apoi traducerea acesteia în română).

Asa cum anti-vaxxerilor care nu sunt de specialitate li se inchide gura ca nu sunt medici samd, papagalului asta „from ză geiț of hell” care nu are nicio patalama de medic, se dă specialist în vaccinuri ... știe el. Shut up motherfkr.



Bombă de la șefii pandemiei: Pneumonia, raportată drept Covid - Când au văzut că riscă să fie condamnați penal, orchestratorii au schimbat placa: morții C0vid nu mai mor de C0vid, ci de pneumonie, potrivit ultimelor trei raportări oficiale publicate pe site-ul Ministerului Sănătății. 

Proteste în Slovenia, în contextul crizei COVID-19. Mii de oameni acuză guvernul că profită de pandemie ca să restrângă libertăţile

Frontul Civic Unit - Mai stăm în casă? Dacă facem asta, dovedim că putem fi călcați în picioare și abuzați oricând. Inerția UCIDE! Suntem mințiți, arestați la domicilu #DEGEABA, drepturile ne sunt călcate în picioare, constituția este încălcată de președinte, guvern și parlament. PNL + PSD = aceeași mizerie!

Dr. Rashid Buttar face afirmații explozive despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”



TRUST WHO? (2018) - Corupție la nivel înalt în OMS - Deoarece în mare măsură, dictatura medicală pe care o trăim acum este datorată OMS (Organizației Mondiale a Sănătății) sau WHO (World Health Organization) , pe care mulți oameni o consideră un fel de „concepție imaculată”, „Dumnezeu pe Pământ al adevărului”, un fel de biserică a științei, în care cuvintele scoase de cei aflați în cadrul organizației sunt crezute mai ceva decât Biblia, acest documentar vine și ne arată foarte clar, modul îndoielnic în care această organizație își desfășoară activitatea și cărui interese servește. Mai multe detalii și documentarul tradus, pe blog!



Programare predictiva ... in episodul Plague din serialul The Dead Zone (episod din 2003) ni se spune de un virus ce vine din China, un coronavirus asemanator cu SARS si Clorochina ca si tratament ... mai sa fie.

Această organizație (OCHR) merită sprijinită ... chiar mișcă lucurile. Astfel de oameni (Iosefina Pascal este o eroină) merită încurajați să continue prin susținerea noastră!


Vieti distruse de pandemie si de guvernanti incompetenti.  Azi am discutat cu un roman care a apelat la avocatii de la Asociatia de Asistenta Pentru Consumatori. Povestea lui este crunta.



Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean - Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, acuză că este ținut internat cu forța și că specialiștii Direcției de Sănătate Publică Vrancea i-ar falsifica sau compromite rezultatele la testele pentru COVID-19. Miza, potrivit unor documente care au intrat în posesia noastră, ar fi prelungirea duratei de concediu medical, care ar crea portița necesară pentru suspendarea contractului de management.

Asta o sa fie un mod de operare pt a scapa de persoane incomode... Pe viitor!!!

Unul dintre puținii politicieni care o susține pe Renate Weber - Varujan Vosganian :

Privind prestația doamnei Renate Weber, în calitate de Avocat al poporului, mă bucur că, în sfârșit, această instituție și-a intrat în drepturi.

Iată câteva titluri de presă, numai din ultimele zile:



 - cu Renate Weber.

Declaratie importanta pentru tara! (text preluat) - Subsemnatul Cezar Ionascu, razes (om liber), declar pe propria raspundere urmatoarele ...

Care sunt măştile cu adevărat eficiente contra SARS-CoV-2. Cele mai folosite în România protejează cel mai puţin.


Toata mizeria starii de urgenta de pana acum e ilegala, NECONSTITUTIONALA! Nu doar amenziile, după cum încearcă să ne manipuleze unii. CCR a explicat, miercuri, că a declarat neconstituțională întreaga Ordonanță de Urgență 34/2020, nu doar articolele referitoare la amenzile date în perioada stării de urgență, și susține chiar că și decretele prin care Klaus Iohannis a declarat starea de urgență au fost ”cu depășirea cadrului legal”. Mai mult chiar, CCR susține că Parlamentul trebuia să conteste decretul Președintelui.” Ok ..si cine plateste oalele sparte si acest precedent de instaurare a tiraniei? Unii oameni s-au sinucis din cauza amenzilor! Firme au intrat in faliment! Nemernicii astia trebuie sa plateasca cumva! (completare: Prima victoria împotriva abuzurilor la care a fost supus poporul: Curtea Constituțională a decis azi că amenzile sunt neconstituționale).


Dr. RASHID BUTTAR - Pericol iminent ... Aici și despre  „H.R.6666 - COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act”.

BOMBĂ „Covid 19 – O epidemie banală!”, afirmă Dominique Michel, expertul francez în sănătate publică.

LA ASTA S-A AJUNS. Medicii români NU AU VOIE să vorbească despre activitatea din spitale: “Suntem ameninţaţi cu dosare penale” - De asta nu prea vorbesc medicii ... si nu e vorba sa nu divulge lipsurile, ci sa nu spuna ca se declara de aiurea cazurile de guvizi, ca testele sunt false, ca spitalele sunt goale, ca e o mare manipulare si inselatorie pe fata. Iar daca informatiile vin doar de la grupul de Comunicare Strategica, pai e clar ca acei indivizi sunt in buzunarul Big Pharma sau al politicienilor tradatori de neam si tara.

Suntem impotriva vaccinarii obligatorii ! - o petiție strânsă de Radu Moraru

Un vis umed al elitei, dezvăluit în X-Files ... merită reamintit. Din câte îmi amintesc , elita se și folosea de un agent patogen ET ca să subțieze populația...parcă.

REDUCEREA POPULAȚIEI - visul umed al unei facțiuni a elitei - un filmuleț succint, dar direct la țintă.


Prin prezenta PETIȚIE, solicitam PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI, începerea urmaririi penale IN REM impotriva persoanelor si institutiilor ce ar fi raportat in fals decese ca fiind provocate de boala COVID 19. De asemenea solicitam verificarea tuturor documentelor medicale ce au stat la baza tuturor raportărilor deceselor avand ca si cauza COVID 19. In acelasi sens, solicitam ca orice deces survenit ar avea suspiciunea rezonabila medicala ca fiind provocat de COVID 19 sa fie constatat Medico-legal in urma unei autopsii, clarificând astfel adevarata cauza a decesului.” - via Iosefina Pascal

Nobel prize winning scientist Prof Michael Levitt: lockdown is a “huge mistake”

Robert F. Kennedy Jr. MY FIGHT AGAINST MANDATORY VACCINATIONS, BIG PHARMA, AND DR. FAUCI ... se pare însă că RFK Jr. și-a schimbat pielea de curând, deoarece înainte omul era un susținător al vaccinării (vezi AICI) - ca si idee, sa va pastrati discernamantul . Iata ce spune AICI și Dr. Shiva de RFK Jr. - unu care o sustine pe Hitlery Killery si primeste bani de la ea ...cică. Așa ca să avem un punct de vedere echilibrat.

Horațiu Moldovan: 80% dintre decedații raportați infectați cu COVID-19 ar fi murit oricum - În sfârșit încă un medic din Romania și-a găsit oolele pierdute și ne spune evidentul ... dăăă ... Din punctul meu de vedere 100% dintre decedați sunt testați fals și e posibil ca acești guvizi să fie de fapt exozomi.

PLANDEMIC - Part 1 - un documentar cenzurat de iutub.

Lockdown Protests - The Great Awakening WorldWide (Huge Compilation Mai 2020)

"Arrest Bill Gates!" - asta strigă oamenii la un protest din TEXAS.

Au scăzut alarmat audiențele televiziunilor. Topul televiziunilor cu cele mai mari audiențe la nivel național – APRILIE 2020 - oamenii au început să miroasă fake news-ul terorist practicat de mass media.

Asta se întâmpla in spitalele din Mexic .... oamenii sunt lăsați sa moara și abadonati in saci de plastic in curtea spitalului.... Spitalul este goool ... cadrele medicale nu exista .... Macabru și terifiant .... scenariu desprins parca din filmele horror dar din păcate este realitatea ! Treziți-va la realitate pana nu e prea târziu !!! Sunt internați cu diferite afecțiuni și apoi rudelor li se spune ca au decedat din cauza ca erau “ infectați cu COVID19“.



Cum o dăm , cum n-o dăm , iată totuși că americanii sunt mai treziți ... au arme, nu au renunțat la ele ... oricât i-am blama , ei mișcă în front ...noi? Mergem pe burtă ...

Modul în care Bill Gates a monopolizat sănătatea globală - Subtitrare automată inteligibilă (prin transcrierea automată a vocii în subtitrare în engleză și apoi traducerea acesteia în română) 


2-5-2020 STATELE UNITE Oregon #proteste #revolte #civile #impotriva #contravirusului #impotriva #legilor #abuzive #cu #statu #in #casa #anti #vaccin

In Germania lucrurile se incing  ... în Romanica, se merge pe burta.

DOVADA: DE CE AI CANCER ȘI MORI DE COVID! Ca să nu existe dubii, iată ce scrie la pag.4 jos din Metodologia de supraveghere a Covid 19 elaborată de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, actualizată în 28 aprilie: https://www.cnscbt.ro/index.php/info-medical/1695-metodologia-de-supraveghere-a-covid-19-actualizare-28-04-2020/file ”Decesul la un pacient confirmat cu Covid-19 NU poate fi atribuit unei boli pre-existente (de ex. cancer, afecțiuni hematologice etc.) și Covid-19 trebuie raportată ca și cauza a decesului, independent de condițiile medicale pre-existente care se suspectează că au favorizat evoluția severă a COVID-19.” E tare fain ultimul paragraf: ”Covid trebuie menționată pe certificatul de deces drept cauză a decesului pentru toate persoanele decedate la care a cauzat sau se presupune că a cauzat sau a contribuit la deces”. Se presupune? Constatarea unui deces spitalicesc se face pe presupuneri? Asta ce medicină este? Oare ce părere are un anatomopatolog despre asta? Tatulescu Tiberiu Dan PS - pe niciunul dintre procovizi nu-l taie capul să facă raționamentul invers: pacientul ia Covid și în spital se suprapune o infecție cu piocianic, luat fix din ventilatoare, că acolo colonizează! De ce a murit? Pe logica din metodologie a murit din cauza piocianicului, care i-a pus capac. Chiar așa: câți intubați având Covid au murit de fapt din cauza infecției nosocomiale provocate de dezinfectarea necorespunzătoare a ventilatoarelor?



Sinucidere pe patul de spital. O femeie care şi-a tăiat venele, la Spitalul Municipal Câmpulung, trecută printre morţii de COVID-19 - cascadorii râsu-plânsului recidivează.


CENSORED DOC DOUBLES DOWN - Dr. Erickson with Del Bigtree - medici care infirmă basmele oficiale.



DREPTATE DIVINĂ dreptate.org.ro - un site interesant.

HD She slips up "we didn't infect enough population" - Gura păcătosului adevăr grăiește. E un lait motiv al zilelor noastre ...

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”  - până și presa vândută Big Pharma mai scapă chestii.

iosefinapascal.com

PLAN DE MORTI LA HECTAR – Iata cum a fost lumea panicata cu morti pe banda rulanta. Un document al CNSCBT ordona ca toti infectatii cu coronavirus care au decedat sa fie declarati morti de coronavirus, chiar daca aveau cancer: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente... COVID-19 trebuie mentionata cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces” (Document).

HOSPITALS ARE WARZONES - Thank you heroes doctors!





Dr. Buttar, Shiva si Mikovits cer arestarea dr. Anthony Fauci, în timp ce criza continuă sa zdrobeasca economia presedintelui Trump - Cererea de arestare a doctorului Fauci s-a amplificat in randul americanilor, milioane de oameni au ramas fara loc de munca, iar economia este in cadere.

Multi ii arata cu degetul pe dr. Fauci si pe Bill Gates ca fiind singurii vinovati, din cauza datelor gresite prezentate in mod repetat despre pandemie. Toti doctorii intrebati despre parerea lor despre pandemie au un lucru in comun: vor sa il vada pe Fauci dupa gratii.

Cum a stiut ca in 2019-2020 va fi avut loc o pandemie?

In deschiderea unui interviu buzfeed din 2015, dr Buttar discuta despre cum crede ca medicul [Fauci] a obtinut moratoriu prin transferarea a 3,7 milioane de dolari ai contribuabililor americani in laboratorul wuhan, pentru testare. Buttar sustine ca Fauci a incalcat legea, deoarece a sustinut testele care au condus la aparitia covid 19 In 2017 a fost anuntat ca in perioada de fata urma sa apara o pandemie. 


Medicul legist Klaus Püschel care face autopsia victimelor CoV1D-I9 susține că infecția cu coronavirus este ”relativ nepericuloasă” și că germanii ar trebui să învețe să conviețuiască și cu această boală, chiar fără carantină.

Declarația dânsului este: ”Oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an”.






Dr Judy Mikovits a lucrat direct cu Dr Fauci in timpul pandemiei de HIV. Acesta a provocat un scandal care a blocat-o pe Judy Mikovits și milioane de oameni nu au mai putut fi salvate. Dezvăluiri șocante din interiorul OMS, față de care Mikovitz nu are niciun dubiu că Anthony Fauci trebuie pus sub acuzație. Și protestele din mai multe state americane au avut ca țintă atât pe Bill Gates cât și pe Anthony Fauci.





Cand Buttar a fost intrebat daca dr Fauci este direct vinovat pentru pandemie, acesta a afirmat ca doctorul a incalcat o multitudine de legi, a lucrat impotriva guvernului, a avut o pozitie inalta in INS si totusi a incalcat legea in incercarea de a finanta un lucru care ar putea pune in pericol lumea. A spus ca concedierea dr Fauci este cel mai dragut lucru care ar putea sa i se intample.

#Manipulare, frică: s-au scurs informații devastatoare și în Europa! Sebastian Kurz surprins când sugerează să să se utilizeze frica- citește aici!#


Deputata italiană Sara Cunial contestă decretele stării de urgență: #Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”   - IAR AICI și varianta tradusă a declarație deputatei.


In aprilie, cand doctorul Shiva a participat la un interviu, a precizat ca prin conducerea unei organizatii longevive si cunoscute, doctorul a promovat ideea unui sistem imunitar foarte slabit, pentru a pacali oamenii necunoscatori ca pot fi atacati imediat de orice virus. Numărul deceselor este fals! Click aici!

Specialiștii vin să confirme declarațiile medicilor Rashid, Shiva și Mikovits. Din câteva sute de cercetători care susțin că virusul nu este mai mult decât o gripă, aici alăturăm câteva declarații ale unor specialiști de talie mondială:




Update: Organizația Mondială a Sănătății susține că, în realitate, cea mai indicată soluție în combaterea pandemiei ar fi fost calea „fără restricții”, aplicată de către Suedia în tot acest timp. Click pentru detalii!

2000 de doctori de pe tot globul au semnat petitia pentru concedierea doctorului Fauci

Acesta -FAUCI-s-a bazat pe relatiile bune cu organizatii precum cdc, INS, OMS si cu Bill Gates si sotii Clinton. Gates, Zuckerberg si Clinton Global Initiative vorbesc in continuu despre vaccinuri, pentru a speria populatia care, in urmatorul val al pandemiei si al gripei, sa accepte imediat implantul de cipuri.

Dr Judy Mikovits a lucrat direct cu dr Fauci in timpul pandemiei de HIV si prezinta paralele terifiante intre situatia de atunci si cea de acum. Judy Mikovits spune ca in timpul unui studiu de laborator pentru virusul HIV, a lucrat cu dr Frank Rosetti. Cand acesta era plecat din oras, dr Fauci a sunat si a cerut o copie a unui act confidential. La telefon a raspuns dr mikovits, care a refuzat sa ii ofere copia.




Se cere arestarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates

Dr Fauci a amenintat-o pe Mikovits cu concedierea pe motiv de insubordonare. Din cauza scandalului pe care dr Fauci l-a provocat pentru ca nu a obtinut copia actului, diagnosticul pentru HIV si terapia sistemului imunitar au fost intarziate, lucruri care ar fi putut opri raspandirea virusului.

Milioane de vieti ar fi putut fi salvate. Dr.Judy Mikovits este sigura ca doctorul Fauci ar trebui pus sub acuzatie.



Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți - ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”



Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

Europa fierbe:

Suedia, 26 apilie, 2020:


Breaking News. Nervii sunt intinși la maxim în Europa:


Manipulare frauduloasă a cauzei deceselor:


Care sunt dovezile ştiinţifice care au dus la închiderea democraţiei? Interviu cu DR. KNUT WITTKOWSKI din data de 1,2 aprilie 2020

Nu mi-a plăcut niciodată această reptilă unsă cu toate alifiile, însă de data asta sunt nevoit să zic : jos pălăria Cataramă! - Dosar penal deschis pe numele lui Viorel Cataramă după ce s-a îmbrățișat intenționat cu un bărbat bolnav de coronavirus ca să demonstreze că nu va păți nimic


bugetul.ro


stiripesurse.ro

dw.com



republica.ro

reuters.com

Bill Gates, pandemia și libertățile civile - Mihail Neamtu, un politician combate teoriile oficiale.
youtube.com

FEAR NOT MY FELLOW JEWS, THE CORONA VIRUS IS FOR THE GOYIM, NOT US ✡️ - Cica iudeii care cred in Dumnezeu Tatal nu se imbolnavesc de guvid ... dragut.


money.ro

Un adevăr DESPRE Guvidul 19 - SPUS DE UN DOCTOR - A truth ABOUT COVID 19 said by a doctor - youtube.com - Eric Nepute .... Din ce în ce mai mulți medici vorbesc!



Se pune întrebarea: Nu cumva aceste virusuri de care ne vorbesc alopaţii astăzi sunt propriile noastre bacterii, care în urma unor condiţii anume (boală) se metamorfozează în aceste minuscule organisme?

Teoria PLEOMORFISMULUI : totul pleacă de la un microorganism de bază, transformându-se ulterior, DATORITĂ MEDIULUI, în orice formă vrem noi să le denumim ... bacterie, virus sau ciupercă.

Aceste microorganisme au fost numite diferit de diferiți savanți, dar reprezintă unul și același lucru : microzime (Antoine Bechamp), somatide/samatoide și somatoscop (Gaston Naessens), premodal (Royal Raymond Rife). bioni (Wilhelm Reich), bacterii (Günther Enderlein).





degarda24.com

vavedem.com

❗️Apel la Cadrele Medicale❗️


iosefinapascal.com


damboviteanul.com

demnitatea.info

reuters.com


national.ro

DAVID ICKE la podcastul LONDON REAL - pe tema guvidului (interviul 2)



[VIDEO] Curajoasa deputat din Italia care a rupt decretele stării de urgență: 


INVESTIGATII – SESIZARE PENALA INAINTATA CATRE 50 DE TARI
ochr.ro

MOARTEA SUSPECTĂ DIN VÂNJULEȚ NAȘTE CONTROVERSE - un documentar exceent realizat de RTS (Radio Televiziunea Severin)



Dr. Răzvan Constantinescu - 30 aprilie la 10:42 - DE CE TAC MEDICII DIN ROMÂNIA?!



Full Interview with Dr Sherri Tenpenny on Camelot TV Network with John and Irina Mappin

Un interviu cu un medic de top, cercetătoare în domeniul vaccinurilor, care ne expune periculozitatea vaccinurilor, in special a celor anti-guvid 19 si modul pervers in care Bill Gates e implicat in treaba asta.

Încălcarea drepturilor omului vs. coronavirus. S-a creat un precedent extrem de periculos | Oficial Media

COVID-19 turning out to be huge hoax perpetrated by media
washingtontimes.com
„Presa centrala americana spune cu subiect și predicat PANDEMIA S-A DOVEDIT A FI O IMENSA INSELATORIE PROPAGADA DE MEDIA

Mesaj către deputații români - medici care condamnă vaccinarea obligatorie

ORA DE BIOLOGIE - Povestim despre Teoria infectiei, partea I - bacteriile

APADOR-CH: Cît de real este numărul de morți de Covid-19?
rostonline.ro

Misterele virusului Wuhan. Lucruri pe care mainstream media nu le discută


Confirmări suplimentare ... mare spital din UK gol.


Rudy Giuliani îi acuză pe Obama și pe imunologul-șef din SUA: „Au finanțat în 2017 laboratorul din Wuhan. Dacă acesta se dovedește a fi locul de unde provine virusul, noi am fost cei care am dat banii!”

petitions.whitehouse.gov
O petitie care nu cred ca va fi dată jos de pe site-ul Casei Albe

mediafax.ro

Outbreak of COVID-19 was planed by over 15 years .....
"PLANIFICAT DE PESTE 15 ANI

Această boală „focar” face parte dintr-un obiectiv mult mai mare; una planificată de peste cincisprezece ani. Planificarea a început înainte de aprilie 2005, pentru că la 13 aprilie 2005, o firmă de bioinginerie a făcut o Prezentare pentru oameni din Pentagon, în sala de conferințe subsol BC232.

zvonulzilei.eu


Scrisoarea a 118 medici din România către deputați: „Vă solicităm, cu argumente medicale, științifice și etice, sa respingeți la vot proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie a persoanelor”

Intervenție telefonică la Nașul TV - Proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor în România


UNDE SUNT MORȚII DE GRIPĂ? DE CE SCADE PNEUMONIA? RECORD NAȚIONAL: 21 DE ZILE FĂRĂ DECESE GRIPALE

Bill Gates - Problem - Reaction - Solution
German Medical Doctor Katrin Korb – “I Will Not Be Vaccinated”

#BREAKINGNEWS În plină izolare, în ciuda măsurilor de siguranță, distanțare socială, în condițiile în care copiii stau acasă de peste 2 luni, Nelu Tătaru ne anunță, pe 24 aprilie, că “avem în evoluție o epidemie de rujeolă pe teritoriul Romaniei în care s-au înregistrat aproximativ 20.000 de îmbolnăviri și 64 de decese.” Pe bune????? Cât de cretini ne cred?

Declarație ȘOCANTĂ. Pentru covid-19 nu este nevoie de un vaccin
dcbusiness.ro

Cum sunteți manipulați - Episodul de astăzi (și ultimul): LISTA RUȘINII

UN PARLAMENTAR ITALIAN SE REVOLTĂ ȘI ZICE ADEVĂRUL ÎN PLEN - Uniti contro le dittature per la verità! (Il mio discorso di oggi 24-04-2020 alla Camera)


Deputata Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale”.

ACASA | MAREA UNIRE - mareaunire.org - depsre Patriocrație

VASILE ASTARASTROAIE - De ce nu se fac necropsii de Covid - 19 - Nu se fac necropsii deoarece vor ajunge si altii la concluziile acelui medic legist german, care a facut totusi aceste necropsii si a zis ca oamenii au murit de alte boli, nu de guvizi cu 19 covrigi in coada.

recentnews.ro

Ministrul Sănătății, ANUNȚ despre carantinarea persoanelor de peste 65 de ani - Deci nea Nelu Tataru care l-a demisionat pă Cercel azi, a zis lucruri asemănătoare cu Cercel acum câteva zile  ... ipocrizie pe față.


Teza de doctorat despre problema măștilor nu este un secret si poate fi citita aici


CĂLIN GEORGESCU - Pandemia restartează România - Eu zic asa: pomul se recunoaște după roade, omul după fapte. Ce fapte are acest domn?  La texte sunt buni mulți oameni. Ce a făcut concret din pozițiile pe care le-a deținut și le deține? Văd că sunteți mulți umeziți maxim de vorbele cu parfum anti-sistem si spirituale, dar ce a făcut concert???  Poate nu stiu eu , poate nu am auzit eu ...


Facebook șterge și blochează conținutul care critică măsurile dictatoriale și cifrele oficiale

Primit pe uațap ... ATENTIE!

DACĂ UN AGENT AL STATULUI VINE LA USA VOASTRA NU-I DESCHIDETI USA.
FACETI FILMARI SI APOI POSTATI PE FACEBOOK SAU PE V.K.
VOM GASI IMPREUTA UN MIJLOC DE APARARE SAU ATAC IN DREPT.

NU VA IDENTIFICATI PRIMI IN FATA AGENTILOR CA ASTFEL VA DATI CONSIMTĂMÂNTUL, EI, AGENTII STATULUI TREBUIE SA SE IDENTIFICE PRIMI.

AGENTII STATULUI SUNT SERVANTII PUBLICI, EI NU SUNT AUTORITATE.

CE ESTE UN AGENT AL STATULUI?
ESTE UN ANGAJAT AL STATULUI.

CUM IL IDENTIFICAM?
IN PRIMUL RAND CONSTITUTIONAL.

CUM?
CEREM IN SCRIS SA SE IDENTIFICE DACA INSTITUTIA PE CARE O REOREZINTA ARE LEGEA ORGANICA DE INFIINTARE SI PERSONALITATE JURIDICA CONFORM CONSTITUTIEI ART. 117 INFIINTARE.

NU SEMNATI NIMIC, NU SEMNATI UN REFUZ. SEMNAREA UNUI REFUZ ESTE CALUL TROIAN AL CONTRACTELOR.

NU RECUNOASTETI CNP-UL SAU NUMELE LEGAL CA NU SUNTETI VOI CI STATUL ESTE.

NU LE DESCHIDETI USA.

NU II LASATI SA INTRE IN CASA, IN CURTE.

DACA DESCHIDETI USA VA DATI CONSIMȚĂMÂNTUL.

LA BLOC NU DESCHIDETI USA. AGENTUL SA BAGE HARTIA PE SUB USA.

DACA AGENTUL NU VA ARATA IN SCRIS LEGEA ORGANICA ACELA ESTE UN PIRAT, INDIFERENT DACA ARE LEGITIMSTIE.

NEPREZENTAREA, NEDOVEDIREA PRIN LEGEA ORGANICA ARATA CA AGENTII SUNT O CORPORATIE ENTITATE FICTIVA.

DACĂ CUMVA DE FRICA CEDATI SI SEMNATI CEVA SA O FACETI ASA:
V.C. +NUMELE

sau

VI COACTUS +NUMELE

sau

SEMNATURA SUB AMENINTARE + NUMELE

EU PREFER SI SCRIU SI PRACTIC DEJA DE 3 ANI AŞA:
V.C. :neo-suijuris: matrix.
IMI REZERV DREPTURILE DARA PREJUDICIU.

VA REAMINTESC CA STATUL ROMANIA NU ESTE O ȚARA CI O CORPORATIE CU TOATE INSTITUTIILE LUI.
STATUL ROMANIA ESTE O ENTITATE FICTIVA SI STRAINA POPORULUI STRAMOŞESC.
POPORUL ESTE INAMICUL STATULUI NUMARUL 1.

LIPSA DE CURAJ SI ATITUDINE DUCE LA INLANTUIRE MENTALA APOI CEA FIZICA.

DATI MAI DEPARTE DACA DORITI.
AVETI GRIJA DE VOI SI FIȚI FARA FRICA.
NU UITATI, VA APARATI APROAPELE, NEAMUL VOSTRU, FII SI FIICELE VOASTRE.
DOAMNE AJUTA!”



A fost totul premediat? - patent criptomoneda pe baza activitatilor corporale

Gripa spaniolă, un avertisment.
iso.ro - O corelație foarte interesantă între ciclurile solare, electro-magnetism și evoluția acestor așa zise pandemii

Cum sunt tracasați și intimidați unii medici din Romania, de autoritatile medicale absurde.

Prima tara din UE care anunta redeschiderea restaurantelor si cafenelelor: "Ne indreptam mai repede ca oricare alta tara spre noua normalitate" - Aktual24

România este condusă de psihopați – dr. psihiatru Aurel Romila | Raintv.eu

Măciuca Pandemiei și a Stării de Urgență - Listă cu Site-urile Cenzurate - Incorect Politic
incorectpolitic.com

davidicke.com - Incă un medic care dezvăluie SCAMdemia



Cele mai grave simptome de gripa le fac cei vaccinati anterior cu vaccin antigripal, deoarece metalele grele si pulberea de nano-particule din vaccin reactioneaza la undele electromagnetice 5G, provocand îmbolnavirea. Nu exista virus biologic!

Ni se confirma ca se urmareste Marele Plan: vaccinare obligatorie (inclusiv cipare), supraveghere totala si controlul celor care mor, cu ajutorul 5G, dispariția banilor lichizi, distrugerea miciilor intreprinzatori (dependenta doar de mariile corporatii), samd.

Martin Niemöller's powerful quote: "First they came for..." - „Cine nu-si cunoaste istoria e condamnat sa o repete si e valabil in legatura cu tot ce se intampla acum si majoritarii vad stramb...



metro.co.uk

Governor Kristi Noem has her integrity intact and isn’t playing the global game.



libertatea.ro - Alba - neagra cu guvidul.

Is it the Gates or the federal government? - Din seria „gura păcătosului adevăr grăiește”.

Austria iese din pandemie: mii de magazine și grădini publice se redeschid

Suedia ar putea atinge imunitatea de grup înainte de apariţia unui vaccin

Morții au vorbit! Iată dovada Mascaradei COVID-19! | Evenimentul Zilei

Protests heat up in Michigan in response to governor's coronavirus policy - Manifestatii virile in US

Healthcare Workers Furloughed From Empty Hospitals - „Știai că în America mii de cadre medicale sunt lăsate să meargă acasă din cauza faptului că spitalele de acolo sunt goale în plină pandemie de Covid 19

Despre datoria de a nu te supune
militiaspirituala.ro

„Ce este nesupunerea civică? În linii mari, ea constă în actul de a încălca o lege în vigoare în virtutea unei convingeri morale personale (dar presupusă a avea un caracter universal) și pentru a atrage atenția opiniei publice și a guvernului asupra caracterului imoral al anumitor legi sau politici guvernamentale. Diferitele definiții care au fost schițate în literatura de specialitate converg în a spune că nesupunerea civică are următoarele caracteristici:

- implică încălcarea deliberată a legii. Cazurile în care anumite gesturi de protest nu sunt însoțite de încălcarea niciunei legi nu pot fi clasificate, din punct de vedere tehnic, ca nesupunere civică.

- implică acceptarea – și chiar solicitarea – sancțiunii penale. Un act de nesupunere civică este un act public și asumat; autorul său nu caută să ascundă faptul că a încălcat o lege, și de aceea el nu este un infractor. Dimpotrivă, el caută să atragă atenția asupra injusteții unei legi sau politici, deci interesul său este ca fapta sa să fie cât mai cunoscută de opinia publică și de guvernanți.

- este nonviolentă, pentru că este „civică”, adică se înscrie în limitele conviețuirii civile în societate, respectând principiul fundamental de a nu încălca libertatea celorlalți și de a nu le dăuna în niciun fel.

- nu este fapta unui individ izolat, ci se manifestă printre membrii unui grup; ea este mai degrabă un mijloc de acțiune folosit de minorități organizate. Hannah Arendt susține că nu poate exista nesupunere civică izolată, ca faptă a unui singur individ, pentru că demersul are în mod necesar o latură socială – este vorba de o acțiune întreprinsă ca rezultat al unor convingeri care circulă în rândul unui grup care, fiind minoritar, nu are la dispoziție alte mijloace de a-și face cunoscută opoziția față de anumite legi sau politici guvernamentale.

- nu trebuie confundată sau asimilată nici cu delincvența de drept comun, nici cu acțiunea revoluționară. Din punct de vedere juridic, nu se face nici o diferență între un act de nesupunere civică și o faptă penală ce poate fi încadrată ca delict de drept comun: în ambele cazuri este vorba de încălcarea legii. Din punct de vedere moral însă, cele două sunt fundamental diferite: cel care comite un act de nesupunere civică nu o face în propriul său interes, ci pentru o cauză mai înaltă care, în viziunea sa, poate fi echivalată cu interesul întregii umanități. În plus, distincția între încălcarea legii în public și cea clandestină este foarte importantă. În ceea ce privește acțiunea revoluționară, diferența principală este aceea că nesupunerea civică nu este o formă de contestare a sistemului ca întreg și a principiilor sale de bază, ca în cazul luptei revoluționare. Nesupunerea civică încearcă să atragă atenția asupra unor „scăpări” ale sistemului, pe care îl consideră în cele din urmă legitim, iar consecințele penale ale nesupunerii sunt și ele acceptate.

- O altă distincție necesară este cea între nesupunerea civică și obiecția de conștiință. Cineva care refuză serviciul militar obligatoriu aduce o obiecție de conștiință, dar nu comite un act de nesupunere civică. Acesta din urmă trebuie să fie public și să vizeze, ca finalitate, modificarea unei legi sau a unei politici în folosul unui grup mai mare de oameni.”




Ascultati ce spune acest om ,Ovis Ovidiu , expert in antiterorism ! - le zice mai bine de data asta. Nesupunerea civica in mod pasnic la legiile tiranice, abuzive, discriminatorii, neconstitutionale actuale, este un drept suprem al omului.


Profesor doctor oncolog ținut 14 zile la Infecțioase la Iași în urma unui test fals pozitiv. ”Nu am avut niciodată COVID”. Soția lui, medic: ”Hidra e prea mare ca s-o afle oamenii”.

magnanews.ro

Are There Lockdown Protests? - Questions For Corbett
O multime de oameni din mai multe tari, au avut curajul sa protesteze impotriva masurii carantinei.

aktual24.ro

Bill Gates şi Microsoft se prezintă public ca slujitori ai lui Satan
paulghitiu2009.blogspot.com

Things are going very well, things like producing childhood death Bill Gates sub ro
LOL...un alt porumbel https://youtu.be/326vWz9cy7g din ciclul „gura păcătosului adevăr grăiește” ... deci omul nu se dezminte. După ce în discursul ted „Inovating to Zero” din 2010 a spus următoarele ”Lumea are astăzi 6,8 miliarde de oameni. Se îndreaptă spre aproximativ nouă miliarde. Dacă facem o treabă grozavă cu vaccinurile noi, serviciile medicale și de sănătate reproductivă, am putea să scădem asta cu poate 10 sau 15 la sută, dar aici vedem o creștere de aproximativ 1,3. ” acum a spus asta ... deci nu se poate abține să nu ne zică totuși, ce are de gând.



Informații bombă! Bill Gates ar fi trimis kituri de testare deja infectate - Bugetul.ro



P.S. Atat se ma kk unii pe ei cu aceste pensii si salarii speciale ... Oare cat are un judecator al CC din alte state civilizate ale lumii? 10 000 de euro? Pai aproape atata are un europarlamentar ... deci mi se pare corect ca un judecator de la CCR sa aiba atat. Incorect este fata de nivelul de salarizare din Romania ... Dar ... Jafurile politicului din ultimii 30 de ani se ridica la cateva sute de miliarde. Afacerile paguboase gen Microsoft sau Bechtel, ne-au secat de multe miliarde. Afacerile oneroase cu statul , licitatii false, baietii destepti din energie, scutirea de taxe si redevente a marilor corporatii, bani care sunt drenati zilnic din sistem in off shoruri , acesti bani jefuiti ne-ar fi facut sa avem salarii de mii de euro/luna sa fim la nivelul tarilor occidentale, iar pensiile speciale ar fi fost frectii Luana la picior de lemn (si sunt de fapt comparativ cu jafurile sistematice la care am asistat in ultimii 30 de ani). Eu le-as da la judecatorii si la capetele cele mai inalte din stat , salarii si mai mari , doar doar nu or mai accepta spagile , scuze, lobbyul facut de asasinii economic planetari. Cand te gandesti ca un sefut de corporatie ajunge sa castige si 50 000 de euro/luna , e normal sa-i platim pe inaltii nostii demnitari foarte bine. Da, nu e foarte ok, ca se dau aceste venituri speciale atata timp cat nivelul de salarizare din Romania este asa cum este si ar trebui sa existe o limita superioara, dar sunt ok, comparativ cu alte tari. Cat are un judecator de la CC in UK su Belgia? Sunt curios ... 

Deci mai hopa cu propaganda pe scari! 

Iar pentru ce au facut acum acesti judecatori de la CCR , ca au declarat neconstitutionale ordinele lui Klawn Hitler Wuhanis si ale găștii lui de mafioți, ar merita medaliați și onorați cu bani grei, că ne salvează poate, țara de la ruină economică si au demascat acest precedent ca fiind ceea ce este: 

O ILEGALITATE strigătoare la cer.  

PS. Am primit în comentarii o completare binevenită pentru toți cei care-i fracă grija că CCR-ul și-au votat pensii speciale și că sunt PSD-iști. De ce nu vă freacă grija și pentru aceste dosare care sunt oglinda jafului realizat de toată clasa politică de până acum: 

„Unde e Dosarul „EADS”? A dispărut? Unde este Dosarul „Enel”? Unde e Dosarul cu inculparea Firmei „Microsoft”? Există un Dosar „Microsoft” cu un prejudiciu de 400 de milioane de euro, și totuși în dosar nu apare firmă americană „Microsoft” – cea care A DAT MITA! Unde este Dosarul „Mechel”? Unde e Dosarul rușilor de la „Mechel” și a firmelor lor din Elveția? De ce DNA nu a acceptat ajutorul Procuraturii Generale din Federația Rusă, care a dorit să ajute DNA-ul românesc să cerceteze oligarhii ruși de la „Mechel”. Unde e Dosarul „Bechtel”? Autostrada nu există nici acum, dar miliardele s-au plătit. UNDE sunt dosarele israelienilor care au intrat ilegal în posesia a peste 40% din terenurile agricole ale României? Unde sunt dosarele penale ale privatizărilor ilegale ale „Electrica”, „Hidroelectrica”, „Nuclearelectrica”, „Transgaz”, „Romgaz” și portul Constanța? Unde este dosarul penal și unde este cercetarea penală în ceea ce îl privește pe numitul Isărescu Mugur pentru fraudele bancare și infracțiunile de mega-falsificări ale monedei naționale. O întreb pe d-na Kovesi Laura Codruța, să ne dea un Comunicat de Presă în care să recunoașteți CINE era șefa DIICOT Sibiu în anul 2000, când s-a mușamalizat traficul internațional cu copii al numiților Iohannis Klaus Werner și Iohannis Carmen și să vă asumați, doamnă, semnătura pe care ați așezat-o, într-un total dispreț față de victimele contrabandei cu minori, pe Rezoluția din data de 3 august 2000, Rezoluție de Ne-începere a Urmăririi Penale în dosarul 423/P/2000 privind adopțiile internaționale ilegale! P.S.: La cererea cititorilor, adăugăm și alte dosare penale îngropate sau tergiversate fiindcă sunt implicați străinii sau chiar cei care ne dau lecții de anticorupție: Dosarul Romtelecom, Dosarul Flota, Dosarul ALRO Slatina, Dosarul Sidex Galați, Dosarul ARO (închis de DNA în 2012), Dosarul retrocedărilor frauduloase de la Sibiu – altele decât cele către FDGR-ul lui Iohannis (închis de DNA în 2009), Dosarul succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) desființată prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 și Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai, Dosarul Transgaz cu Sergiu Lascu – fratele lui Kovesi (clasat de DNA în 2017) și lista rămâne deschisă, Dosarul Mihai Răzvan Ungureanu – renunțarea la moștenirea Gojdu de la Budapesta, … Sursa: Justițiarul (site închis de mizerabilii aflați la putere acum ... de asta nu vă freacă grija? ... întreb pentru un prieten.)

La final și o poezie :

Din ordonanțe v-ați creat confortul
Și va plimbați amante peste mări,
Dar într-o zi se va cânta prohodul
Doar pentru voi, gașcă de trădători.
Ați arestat un neam întreg în case
Și-l otrăviți cu știri de un macabru crunt,
Tăcerea lui ca, astfel, să va lase
Să mai furați ce mai era de furt.
Ne umiliți bătrânii cu amenzi
Și-nfometați copiii de români,
Ucideți codrii încă verzi
Și-i dați cadou la grupuri de străini.
Voi umiliți soldatul pus în stradă
Cu arma pregătită de asalt...
În cine oare-i pregătit să tragă?
În propriul neam, supus și amendat?
Ați inventat povești de adormit cei mici
Crezându-ne popor doar de creduli,
Dar am trecut noi și prin alte frici
Induse de o șleahtă de nebuni.
Ne-ați spus că suntem toți bolnavi acum,
Că vom muri de nu vă ascultam,
Dar cum fără de foc nu iese fum,
Veni-va ziua să vă judecăm...
Căci boala noastră sunteți voi,
Nemernici fără conștiință,
Ce ați făcut din țara mea
Loc de suflat mucii-n batistă.
Ne tot forțați la carantină
Și la gândit "rațional",
Iar țara fără nicio vină
S-a transformat într-un spital.
Ne speriați cu știri complexe,
Pe un ton grav și elevat,
Dar cei ce încă mai gândim
Va spunem că mâncați rahat.
Ați pus și morților ștampilă,
Să iasă cum vreți voi la numărat,
Că dacă tot e carantină,
Să fie toți morți de COVID pe act.
Ne obligați să renunțăm la tot,
Chiar și la rodul din pământul nost,
Să cumpărăm doar ce-i străin și scump,
Că de acolo vă luați voi prinos.
Voi nu sunteți nici proști, nici idioți
Și sigur făptuiți după un plan,
Dar România mai are patrioți
Și veți urla ca tăvăliți prin jar.
Uitați că țara asta nu a dat
Doar maneliști și curve de can-can,
Din ea a răsărit și-un Vlad
Care știa cioplitul în buștean...
V. Roman. Preluată, distribuită!

Închei cu același documentar pe care vi l-am prezentat în articolele anterioare numit „Coronavirus - The Truth The Agenda 2130 #DepopulationAgenda” (care a circulat cu tilul românesc „Coronavirusul este o justificare pentru morții cauzați de radiațiile tehnologiei 5G!” în 4 părți) - deoarece a fost șters cam de peste tot l-am făcut dintr-o singură bucată ca să poată fi accesat și găsit mai ușor.  Tocmai pentru că e așa de hăituit și cenzurat, voi continua să-l urc. Lăsați oamenii să se informeze și să tragă singuri concluziile.

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


8 comentarii:

  1. https://searchnewsglobal.wordpress.com/2015/04/06/bill-cooper-omul-care-a-fost-asasinat-ca-a-spus-adevarul/

    Satanismul este o doctrină foarte apropiată de fascism, deoarece presupune dreptul celui cu instincte mai puternice şi cu o voinţă personală mai mare de-al domina şi chiar elimina pe cel cu o voinţă mai slabă sau care este dominat de sentimente de compasiune faţă de ceilalţi. Rezultatele se văd foarte bine azi în întreaga lume: războaie interminabile, inechitate şi polarizare socială, ură, nebunie, dezbinare, anarhie, crize economice, lăcomie nemăsurată, violenţă generalizată.

    RăspundețiȘtergere
  2. https://vimeo.com/418745468?ref=fb-share&1&fbclid=IwAR3fBVWnMPn8XarqIDz8OLsHeOKsSaZjOuu7HADepMk2ZtxXc2hblXV-eWI

    Super tare... Cica Faucci e arestat!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce s-a ales curcubeul în această campanie legată de Covid19?
    Dezvaluirea holografica:
    P1/7 https://www.youtube.com/watch?v=cyuQyE0x2YM
    P2/7 https://www.youtube.com/watch?v=aerrAJ044U0
    P3/7 https://www.youtube.com/watch?v=5xf9K0v_zc8
    P4/7 https://www.youtube.com/watch?v=K3e900g5q4E
    P5/7 https://www.youtube.com/watch?v=SjLABJWwCRw
    P6/7 https://www.youtube.com/watch?v=AhkoJO3D288
    P7/7 https://www.youtube.com/watch?v=wNmPeWpB9_o
    Vezi în partea a 3-a:
    Liniile vechi de sânge ale Kabballei (de la începutul timpurilor și până la noile generații, prin liniile genealogice), au dat tuturor o versiune falsă a unei realități spre a o experimenta.
    Ele sunt agitatorii și manipulatorii acestei lumi - din spatele scenei, care deturnează realitatea noastră de pe Pământ.
    Vechea Kabballa a avut acces la Cunoaștere, pe care a ținut-o ascunsă ochiului public, în mod special după Potop.
    Acest grup select știe limbajul programului și TRIȘAZĂ pe fiecare nivel al jocului,
    Ei DETURNEAZĂ realitatea, prin cunoaștera rezultatului câștigător al Creației, limbajul Matricei Universului (codurile matematice periodice), pentru a manipula calea prin care noi ne decodăm realitatea într-o experiență holografică.
    Ei folosesc geometria sacră sau geometria sexuală pentru a menține intactă iluzia creată. Fără această vrăjitorie matematică (anumite CODURI matematice periodice), nimic nu ar apărea ca fiind tridimensional.
    * * *
    CUM NE PROGRAMEAZĂ REALITATEA ELITA KABBALLA?
    Limbajul universal, sau programul constă din: gânduri, sunete, forme, vibrații și lumină.
    Apoi, la nivelul creierului de cristal, mintea decodează aceste sunete și vibrați, într-o iluzie holografică 3D, pe care o numim Viață.
    Totul în interiorul acestui spațiu 3D divide lumina, așa cum fasciculele de lumină trecute printr-un cristal se reflectă într-un curcubeu. De aici derivă termenul ”CRIST”.
    Întrucât dividerea luminii este un curcubeu, orice este fizic este format din acest curcubeu și într-o formă sau alta.
    Totul, de la particulele subatomice până la galaxiile de pe cer, este făcut din părți de curcubeu.
    Curcubeul, acoperișul luminii, care o înconjoară până la Conștientizare ne-a sedus să acceptăm iluzia ca pe o afacere reală.
    https://monitoruldevrancea.ro/2020/03/16/galerie-foto-stai-acasa-pentru-ca-totul-va-fi-bine/
    Cred că e cazul să ne punem întrebarea: De ce s-a ales curcubeul în această campanie legată de Covid19 – o iluzie care trebuia să pară reală? Și, de ce e curcubeul simbolul LGBT? https://stirizilnic.ro/2017/06/14/de-ce-devenit-curcubeul-simbolul-comunitatii-lgbt/
    MESAJE SUBLIMINALE
    Sugestii hipnotice, sigilii, arhetipuri, jocuri de cuvinte și așa mai departe... Aceste lucruri programează mintea subconștientă astfel încât să ne putem crea realitatea pe care ei doresc s-o experimentăm.
    Subliminalele sunt peste tot în jurul nostru și ne blochează într-o stare hipnotică din care este aproape imposibil de a evada.
    Pentagrama și alte forme sunt coduri care se raportează la matematicile Matricei și influențează ADN-ul când interpretează realitatea.
    Ele sunt plasați peste tot în jurul nostru, pentru a manipula felul cum ne decodăm realitatea într-o experiență holografică.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atât Nelu Tataru cât și Raed Arafat anunță că restricțiile de libertăți și distanțarea sociala vă dura intre 1-2 ani, cu revaluare la 2 săptămâni sau la 1 luna până la vaccinarea în masa a populației. Se vă înființă politia de proximitate sanitara că vă supraveghea intrările în magazine, frizerii, stomatologii, biserici, parcuri și vă lua temperatura cetățenilor și termoscanere la intrările în bănci și instituțiile publice. Angajatorii sunt obligați să ia zilnic temperatura angajaților și să facă rapoarte de sănătate lunare, vor evalua daca angajații par mai obosiți decât în mod normal.

    Nelu Tataru “apreciem că într-un an vă apărea vaccinul și peste 2 ani vom avea vaccinata populația României și vom putea ridica atunci toate restricțiile”.

    RăspundețiȘtergere
  5. Când Bill Gates vorbea despre vaccinarea obligatorie a populației, mulți au luat în derâdere gândurile miliardarului, ca și cum un asemenea plan ar fi fost imposibil. Și, totuși, SF-ul e pe cale să devină realitate. În octombrie a.c., America dă drumul la ciparea tuturor cetățenilor, o dată cu vaccinul ce urmează a fi livrat. Donald Trump garantat!

    Departamentul Apărării și Ministerul Sănătății au semnat cu ApiJect un contract în valoare de 138 de milioane de dolari prin care compania din industria medicală va furniza seringi (pentru vaccinul Covid-19) dotate cu un microcip RFID de urmărire!
    „Astăzi (n.r. – luni, 18 mai), Departamentul Apărării și Departamentul Sănătății pot anunța un contract de 138 de milioane de dolari cu ApiJect Systems America pentru «Proiectul Jumpstart» și «Rapid USA», care împreună vor extinde capacitatea de producție din SUA pentru dispozitivele de injecție fabricate pe plan intern, de calitate medicală”, a afirmat lt.col. Mike Andrews, purtătorul de cuvânt al DoD (Department of Defence).

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai e mult până deprte ...până una alta Trump a zis că acele vaccinuri nu vor fi obligatorii. Sunt mai multe procese penale în desfășurare împotriva lui Gates, Fauci, OMS, dr și împotriva stării de alertă și a capetelor din țara noastră, lingăii în cur ai OMS-ului, cum ar fi Rafila, care este de fapt angajat OMS, dar și ceilalți arahat și restul clicii de gateiști fascistoizi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost Sambata si Duminica in piata Victoria printre cei putini... Crezand ca o sa fac ceva util impreuna cu ceilalti,, nestiutori,,!!!
    Insa cei organizati gen: Catarama cu Lazarus, Simion cu alianta lui, Pompiliu cu adeptii lui... Au castigat capital politic... Iar multimiea dornica de fapte mari a ramasi ca inainte de protest, dezamagita!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii nu cred in teoriile cu 5G si vaccinarea obligatorie, microciparea...etc
      Cum sa atrageti oameni alaturi de voi?!
      Din punctul meu de vedere, e catastrofal pentru un popor sa nu isi apere copiii si natura.
      Cati oameni ati vazut in strada pentru asta?
      Daca au iesit doar chemati de Iohannis, Oreste, Rares Bogdan, pentru niste prostioare insignifiante comparativ cu Viața ( ceea ce se intampla in Romania este atentat la Viață), inseamna ca romanii nu au o scara a valorilor. Sau, coordonati tot timpul de masonerie, nu pot trece de primul nivel al piramidei: stomacul, casa, masina, banii.
      Sa fim seriosi...Chemarea in strada a lui Iohannis nu a fost pentru principii. Desi aparenta asta a fost, ca este lupta pentru justitie. Iohannis este tot un amărât de subuman de tip " foale, stomac, pozitie privilegiata, distractie".
      Chemarea in strada a PSD va fi de acelasi tip. Promisiunea banilor.
      Asa ca...romanii sunt prinsi intre doua tabere ce fac de fapt acelasi joc.
      Stiu ca unii dintre voi sunteti sceptici cand vine vb despre crestinism. Si eu sunt, dar numai in privinta dogmei ce a fost modificata, contrafacuta, astfel incat oamenii sa nu poata iesi din matricea lunara. Matricea oilor ce trebuie tot timpul conduse de manuță. Oile nu gandesc cu mintea lor. Gandesc altii pentru ele.
      Cand fac referire la crestinism, caut partea de ezoterism a mesajelor.
      Ispita la care Iisus a fost supus este vesnica ispita. Cine vrea teluric, placeri fara numar, fara numar, alege sa ramana in acest plan. Cine vrea sa urce, urca. Nu exista nicio forță in universul acesta care sa va impiedice sa plecați in Lumina. Fortele intunecate doar va fac si ne fac viața amara. Ne stapanesc prin inducerea fricii si prin tinerea in saracie.

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...