Ieşirea Din MATRIX: IEȘIREA DIN UMBRE - un documentar tulburător

miercuri, 22 aprilie 2020

IEȘIREA DIN UMBRE - un documentar tulburător


OUT OF THE SHADOWS (2020)

”Documentarul "Out Of Shadows" ("Iesirea din Umbre") ridică masca asupra modului în care mass-media și industria de la Hollywood manipulează și controlează masele răspândind propagandă prin tot conținutul de filme, stiri de la televizor sau ziare. Scopul nostru este să trezim publicul larg, aruncând lumină asupra modului în care am fost mințiți cu toții și "spălați pe creier" de un inamic ascuns, cu o agendă sinistră.  

Acest proiect este rezultatul a doi ani de multă muncă, transpirație și multe lacrimi a unei echipe de filmare profesioniști. A fost produs și finanțat în mod independent și este disponibil pe mai multe platforme diferite gratuit pentru oricine îl poate urmări.  


Oameni patrioți au realizat acest documentar cu unicul scop de a scoate adevărul acolo. Dacă vă place documentarul, vă rugăm să partajați acest videoclip.  

Puteți susține echipa noastră și proiectele viitoare făcând o donație la outofshadows.org”. SURSA

„Acest film a fost vizionat de aproape 10 milioane de ori de când a fost încărcat pe YouTube pe 10 aprilie (asta pe canalul oficial, căci mai are câteva milioane de vizionări pe alte canale unde a fost re-distribuit). „Documentarul” de 77 de minute este un omagiu pentru principiile fondatoare ale conspirațiilor „Pizzagate” și QAnon,  prezentate cu o calitate profesională a producției și povestiri.

„Out of Shadows” trimite spectatorii într-o o gaură de iepure cu pilule roșii, alături de fostul cascador și actorul Mike Smith, care începe filmul, povestind de un kinetoterapeut care i-a spus să investigheze abuzul sexual satanic asupra copiilor. Pe măsură ce Smith devine convins de răul ocultului și de prezența sa în jurul său la Hollywood, el coboară din ce în ce mai adânc în teoriile conspirației, în restul filmului, convins că principalele mijloace media acoperă ritualul satanic și abuzul sexual asupra copiilor. Afirmațiile potrivit cărora figurile de elită din mass-media, afaceri, Hollywood și politică se angajează în astfel de fapte rele, sunt fundamentale în teoria conspirației QAnon.

Smith petrece o parte a filmului susținând că marile companii de divertisment difuzează în mod intenționat simboluri oculte și „programează” gândurile și comportamentele americanilor cu conținutul lor. Producătorii filmului se îndreaptă către fostul cascador Brad Martin, fost ofițer CIA a transformat teoreticianul conspirației de dreapta Kevin Shipp și QAnon și „jurnalista” obsedată de Pizzagate, Liz Crokin pentru a susține afirmațiile lui Smith.

 Începutul filmului face referire la Smith care petrece o parte a filmului susținând că marile companii de divertisment difuzează în mod intenționat simboluri oculte și „programează” gândurile și comportamentele americanilor cu conținutul lor. Producătorii filmului se îndreaptă către fostul cascador Brad Martin, fost ofițer CIA a transformat teoreticianul conspirației de dreapta Kevin Shipp și QAnon și „jurnalista” obsedată de Pizzagate Liz Crokin pentru a susține afirmațiile lui Smith.

Ultima parte a documentarului o prezintă pe Crokin, care este evidențiată ca un jurnalist legitim care l-a ajutat pe Smith să înțeleagă lucrurile tulburătoare de care a devenit convins. Smith a spus că Crokin a fost „singura persoană care vorbea despre aceste chestii”, dar că mass-media o declarase pe Crokin „complet nebună”. Porțiunea filmului lui Crokin se intitulează „Pizzagate: fapt sau ficțiune?” și ne vorbește de operațiuni, adesea sordide, la care s-a angajat guvernul Statelor Unite, cum ar fi proiectul CIA „MK Ultra”, care a experimentat medicamente psihedelice pentru controlul minții. Filmul se bazează pe astfel de operațiuni pentru a argumenta veridicitatea teoriilor conspiraționiste moderne, cum ar fi „Pizzagate”, care susține că oficialii democrați de rang înalt operau un trafic de sex pe copii chiar de la un restaurant de pizza din Washington. Teoria conspirației a determinat un pistolar să intre în unitate și să tragă o pușcă în 2016.

„Nu numai că este un complice mass-media - aș argumenta că sunt accesorii în infracțiunile împotriva copiilor”, a spus Crokin în film, acuzând presa că a „redefinit” ceea ce teoria conspirației Pizzagate a făcut să pară mai puțin credibil. .

Liz Crokin a ieșit atât de mult în față, încât a fost batjocorită. Au râs de ea. A fost numită nebună. Păi, permiteți-mi să pun acum o întrebare pentru toți oamenii care i-au făcut asta lui Liz:Mai pare atât de nebună acum? ” Întreabă Smith.

Chiar luna trecută, Crokin a susținut că celebritățile capătă coronavirusul COVID-19 dintr-o „furnizare de adrenochrome”, despre care Corkin spune că este „extras din glanda hipofiză a copiilor torturați”. Ea a mai susținut că coronavirusul a fost într-adevăr doar o acoperire a administrației Trump pentru a face arestări în masă promise de mult timp de către teoreticienii conspirației Qanon (și care încă  trebuie să se concretizeze).


În timpul unei părți a filmului, Smith ne dezvăluie că operează un cont de Twitter fără nume, care are în prezent un hashtag QAnon în bio și este plin de conținut pro-QAnon. O parte din strategia de promovare a filmului lui Smith a inclus apariția în programe găzduite de creatori de conținut QAnon de top, precum utilizatorul „intheMatrixxx”.

Alte videoclipuri virale ale teoriei conspirației online sunt destul de palide, în comparație cu atingerea explozivă din „Out of Shadows”, care este deosebit de perplex, având în vedere lipsa de publicitate și publicitate în masă a filmului. De asemenea, nu este clar cum a fost finanțat filmul. Descrierea filmului spune că a fost „rezultatul a doi ani de sânge, transpirație și lacrimi de către o echipă de profesioniști treziți” și a fost „finanțat și produs independent”. Traducerea și adaptarea de AICI.

Vedeți documentarul TRADUS aici, CALITATE HD:
AICI - FaceBook
sau AICI

2 comentarii:

  1. https://www.documentarymania.com/player.php?title=Out%20Of%20Shadows

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum am văzut că nu mai era. A actualizat linkurile de vizionare. Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...