Ieşirea Din MATRIX: FĂRĂ FOC NU IESE FUM 3 - Alte dovezi irefutabile ale șmenozelilor gogoșeriei care vinde covrigi

luni, 13 aprilie 2020

FĂRĂ FOC NU IESE FUM 3 - Alte dovezi irefutabile ale șmenozelilor gogoșeriei care vinde covrigi


URMARE DIN ARTICOLUL II - FĂRĂ FUM NU IESE FOC 2 - PLANdemie pe față

Acesta este al 3-lea articol dedicat subiectului manipulării covrigului-19 sau a fabricii de „gogoși” oficiale ... primul a ajuns deja la aproape 160 000 de vizionări, iar al doilea „doar” la peste 7000 (oricum mai bine decât majoritatea articolelor de pe blog din ultimii ani). Mă bucură interesul crescut și faptul că am primit foarte puțin hate (ură) și trolling, față de cât mă așteptam, ceea ce-l consider un semn bun.  Articolul de azi este făcut pe baza informațiilor strânse doar în ultimile 2 săptămâni ... pentru informații mai vechi un pic studiați primele două articole.

De asemenea am văzut că și pe grupurile mari de FB gen Romania, care au sute de mii de membrii, dar si prin alte zone, care nu sunt conspiraționiste (grupuri locale, grupuri diverse de FB) au început să apară voci care pun la îndoială basmul oficial, semn că nivelul de conștiență al oamenilor începe să crească.



Repet ce am zis la articolul anterior: am mai adăugat o pagină pe blog pe lângă cea adăugată deja despre ANTI - VACCINARE, numită FALSA PANDEMIE - care este un link către un document google pe care-l voi actualiza constant, dacă vreți sa oferiți cuiva aceste informații fără sa fie asociat neapărat cu blogul (care este considerat prea conspiraționist sau controversat, de unii) sau cu părerile mele exprimate aici (e mai periat). Deci puteți da mai departe cu acest link pe care il mai actualizez din când in când.

Am așteptat să treacă cele 10 zile din Aprilie ca să postez acest articol, deoarece ni se spunea prin anumite surse că se întâmplă treburi, chestii, arestări, căderea internetului (chiar și a curentului), că vor apărea semne clare că se mișcă lucrurile într-o direcție pozitivă.

Sigur, acum la ora la care scriu deja ni se spune că să mai așteptăm, că abia după Paștele Catolic de pe 12.04 vor fi niște chestii, niște treburi sau chiar după 15.04.

A cam început să mi se rupă grav de promisiunile astea și încep să mă irite vocile acestor vuvuzele ale lui Q și ale aparentei opoziții, care miros că e controlată. Cred că sunt geniali în modul cum orchestrează atât ce se vede, dar și aparenta opoziție.  

Sper să mă  înșel, să mă aflu într-o gravă eroare, însă cam așa a funcționat și funcționează Hopiumul și informațiile pe filiera opoziției controlate, de la anti-sistemiștii de serviciu (aka Wilcock, Cobra, Fulford și alții ca ei), care ne tot prezintă informații care ne arată ei nouă că treburile se întâmplă, cabala pozitivă, Alianța, (prin planul Q) i-a pus cu botul pe „labii” pe unii din cabala regresivă.

 Arestări, ETi care ucid reptilienii prin baze subterane (asta am tot auzit-o și înainte de 2012), navele pleiadiene care se fâlfâie prin LOE (orbita joasă a Pământului) și deși nu vedem niciun semn mai clar că se întâmplă ceva pozitiv, noi trebuie să mentalizăm pozitiv un viitor de aur, o linie temporală bună pentru toți, ignorând aparentele semnale pe care ni le tot oferă mediul exterior, foarte concret, trăind cumva într-un fel de autism social, ignorând toate indiciile care ne arată cu totul altceva și să credem că va fi bine , să ne focalizăm pe acel bine deoarece niște unii ne spun că așa ne creăm realitatea ... Mda ...

Mă simt ca un câine bătut care trebuie să viseze frumos, sincer acum. Trăim într-o lume efectiv terorizată de un sistem tiranic, însă noi trebuie să credem că niște unii (în frunte cu Trump ;) se luptă pentru binele nostru, iar noi trebuie să facem meditații cuminței, la ore fixe, ca să schimbăm lumea. 

Alții acționează în forță, mișcă mașinăriile de război, dau decrete dictatoriale, dau amenzi de te distrug pe viață, bat oamenii pe străzi, iar noi trebuie să facem meditație și să gândim pozitiv. 

Mi se pare sincer, o lașitate și că doar ai impresia că faci ceva. Ca și cum ai vrea să aduci cana de apă de pe masă folosind meditația, în loc să întinzi mâna să o iei de pe masă. Cam așa văd eu puterea meditației comparativ cu puterea acțiunii concrete. Sigur, dacă 1 milion de oameni meditează și aceștia cred că acea cană va zbura prin aer direct la mine în mână, poate, poate, se va întâmpla minunea, dar e mai simplu să întind mâna. 

Cred că o acțiune valorează cât tone de meditații. Poate mă înșel, dar simt că suntem duși cu zăhărelul dat pe la nas. Și asta nu de ieri de azi, ci cu mult timp înainte de 2012 când la fel ne-au vrăjit și aburit cu fumigene de Hopium, de am văzut stele verzi.


Plus că aceste meditații nu sunt un panaceu universal, ci o armă cu două tăișuri. De acord că pot să facă mult bine, dar pot să facă și rău. 

Contează enorm gândul din spatele meditației. De ce faci această meditație? Ți-e frică de un posibil viitor rău? Te așezi în meditație îngrijorat, cu gânduri de frică? Păi dacă acestea sunt gândurile primordiale cu care te așezi în meditație, asta vei atrage. Poți să vizualizezi tu floricele pe câmpii, linii temporale luminoase, dar dacă gândul tău sponsor, primordial, este de lips, de frică, de panică, vei atrage fix realitatea de care ți-e frică. Deci ideea e să fii recunoscător pentru ce este, clipă de clipă, să fii detașat și să vezi perfecțiunea fiecărui moment și să vizualizezi destul de ecuanim, un posibil viitor mai bun, într-o stare de „Facă-se voia ta și nu a mea”, într-o stare de ce va fi va fi, asta merităm și e perfect așa cum e. Mie mi-ar place cutare viitor, dar e ok oricum și sunt recunoscător pentru ceea ce este deja.

Ni se spune să ne focalizăm pe viitorul pe care-l dorim, acum, tot timpul, ca să atragem acel viitor frumos. Totuși, dacă stăm strâmb și gândim drept, păi nu cred că există om pe fața Pământului, om, nu reptilă sau psihopat, om, suflet, fiecare dinte noi ne dorim să trăim, să fim liberi, să fim prosperi,  sătui, să fim sănătoși, să avem siguranță, să avem o viață liniștită, să fim iubiți, să iubim, să fim fericiți, dorim adevărul. Cred că este ceva intrinsec naturii noastre ... Acum, că fiecare găsește metode diferite de a ajunge la acest deziderat lăuntric continuu, pe care suntem focalizați non-stop, asta e partea a 2-a. Dar în esență cu toții dorim aceleași lucruri. Ce formă va îmbrăca acest viitor nu știu, dar dacă viitorul îmi va împlini aceste dorințe intrinseci ca și om-suflet, pentru mine e ok. Pentru mine e mai puțin importantă forma acestui viitor, ci important este să am acele necesități împlinite. Problemele apar când omul simte că aceste dorințe naturale îi sunt îngrădite, amenințate. 

Deci, dacă ar fi să vizualizez un viitor, ar fi unul în care aceste dorințe naturale sunt împlinite, atât (așa cum și acum sunt în mare măsură împlinite, cu mici excepții). Să cultivăm mulțumirea (recunoștința, SANTOSHA) și să ne amintim că poate fi și infinit mai rău, iar „nemulțumitului i se ia darul.”

Apoi, pe cine invoci? Ce forțe invoci? Te simți mic și slab și ceri ajutorul unor forțe mai mari decât tine? Te rogi unui Arhon ca să te scape de necazuri și de rele? Te rogi tu păcătosul și nevrednicul, robul umil, unui Dumnezeu ca să te apere? Zici Tatăl Nostru? Mie de exemplu, Tatăl Nostru mi se pare o rugăciune care în fiecare propoziție te umple cu idei limitatoare despre acest Dumnezeu „Tată” (AICI se explică foarte fain de ce). De ce simți nevoia să-ți cedezi puterea personală altor forțe? Apoi nu se știe cu adevărat cine stă pe frecvență și suge niște loosh din aceste meditații. 

Deci e cu risc și dublu tăiș.

Trăim așadar vremuri interesante în care există se pare o oportunitate ca la nivel colectiv să creăm o lume mai bună. Important e să ne unim în cuget și simțire și să visăm o lume mai bună. Nu am fost niciodată toți ca și planetă, puși într-o astfel de situație, chiar dacă pare ceva de rău, suntem cu toții în aceiași situație, absolut toți. Nici la marile războaie mondiale nu au participat toți. Acum suntem toți. Să visăm cu toții așadar, la o linie temporală și o realitate mai dreaptă, mai frumoasă, mai corectă, o lume a păcii, libertății, înfrățirii, colaborării, iertării, la o lume în care avem dispozitive free energy, prosperitate, timp pentru noi, pentru sufletul nostru, pentru artă, pentru călătorii, să ne putem împlini potențialul nostru ca indivizi într-o societate susținătoare, iubitoare în care necesitățile intrinseci ale ființei noastre sunt împlinite. Putem fi o lume mai sănătoasă, mai echilibrată, mai pașnică, fără tiranie, fără legi absurde, fără psihopați la putere, o lume a meritului ... Doar să credem că e posibil și să menținem în gândurile noastre această viziune. Și nu să credem doar la anumite ore, doar în lotus și cu ochii închiși, doar făcând nu știu ce ritualuri și rugăciuni îndoielnice, care să vă susțină Placeboul, ci cât mai mult timp posibil. 

Dar poate și mai indicat este să facem ceva fizic, o insurecție sau o nesupunere non-violentă la sistem, grevă fiscală.  Vorba cuiva: „Dacă ei suspenda „drepturile omului” aplicând Art. 15, nu putem şi noi aplica art 35, nu? Adică DREPTUL LA INSURECȚIE față de un regim totalitar?  DREPTURILE OMULUI ART 15 VS ART 35.  Dacă ei suspenda „drepturile omului” aplicând Art. 15 CEDO, de ce noi nu putem şi noi aplica art 35 (din declarația originală)?” Există unii oameni care chiar încep să miște și să dea în judecată sistemul tocmai din cauza asta. VEZI AICI

Iar alții chiar trimit scrisori pe la organele abilitate cerând să se auto-sesizeze, probabil, făcând o PLÂNGERE PENALĂ PUBLICĂ. Nu știu dacă are vre-un efect juridic o astfel de plângere, dar capetele de acuzare pot fi folosite într-un proces pe bune. 

Ar putea fi apelat Avocatul Poporului și sesizat CCR simultan cu Ombudsmanul european. (mai multe detalii AICI)

Iar dacă primiți o amendă abuzivă AICI legată de declarație sau ceva, vi se explică ce puteți face.
Iar AVOCATUL POPORULUI SUGEREAZA ROMANILOR SA ATACE IN INSTANTA AMENZILE

AICI un cetățean ne explică faptul că noi, oamenii de rând suntem acum tratați mai rău decât prizonierii de război, iar un avocat ne spune AICI că STAREA DE URGENTA SE STABILESTE PRIN LEGE ORGANICA, NU ORDONANTA. AMENZILE SUNT NULE DE DREPT.

Deci niște cetățeni curajoși, cu resurse, ar putea angaja niște avocați curajoși, să se dea statul în judecată sau să-i susțină pe cei care deja au inițiat ceva

Pe afară unii polițiști au început să nu mai asculte ordinele legate de statul acasă. Și polițiștii, militarii, jandarmii ar trebui să înceapă să înțeleagă că tuturor ne va merge prost dacă vor continua să apere doar elitele perverse.

Iar tupeul maxim este că în plus, germanii au ieșit și în stradă să protesteze împotriva stării de urgență, fiind se pare, primii cu oo din lume.

Iar în Suedia:  ”Îi lăsăm pe oameni să facă ce simt că e bine pentru ei. Asta funcționează”, a declarat Anders Tegnell.

Iar în Olanda, la fel ...nu tu declarații, nu tu măști, nu tu amenzi, teroare ... oamenii se plimbă ca într-o zi normală.


Deci, cred că o soluție mai activă este ori să ne strângem în vreo asociație care să strângă fonduri și cu ajutorul unor avocați patrioți să dăm statul în judecată, ori să ne facem comunități auto-sustenabile, să ne facem clanul nostru, dar să ne și afiliem clanurilor virtuale, pentru a ne proteja pentru un eventual haos general ce ar putea să urmeze, în care noi oamenii blajini, pașnici, am putea fi victimele unor prăduitori bine organizați. De aceea cred că inițiativa lui Primo Laurențiu de a forma grupuri de whatsapp în fiecare localitate, prin care oamenii să se protejeze unii pe alții în caz de ceva, o inițiativă mai cu picioarele pe Pământ.

De asemenea cred și în PROPUNEREA ÎN 20 DE PUNCTE pe care Primo o propune actualilor guvernanți, pentru a scoate România din criza actuală.

Sau să facem grupuri de mii de oameni și să ieșim pe stradă sfidând sistemul. Ce ne fac? Ne arestează pe toți? Vă amintesc POVESTEA PUNCTULUI

Unde sunt rezistenți acum? Mai ales că Alina Gorghiu are un proiect de lege numit 7 ani închisoare de acasă mai sfidător decât abjecta ordonanță 13 a lui Dracnea.

În plus guvernanții ne tot fâlfâie ideea vaccinării obligatorii (plus ciparea - vezi inițiativa ID2020 a lui Gates) cam pe unde întoarcem capul, o idee ce atârnă ca o sabie a lui Damocles asupra capului nostru. Noroc că mai sunt și voci la nivel înalt care se opun:  Procurorul general al SUA se opune ideii lui Bill Gates de introducere a certificatelor de vaccinare şi imunitate. Poate vom scăpa totuși de ele.


Dreptului omului la viață privată la intimitate, este totuși amenințat încontinuu. Iată de exemplu, că un reprezentant al WHO (OMS) zice că vor dori să intre peste noi în case să ne testeze și să ne ia cu forța membrii familiei care sunt testați pozitiv să ni-i ducă în centre speciale. Ceea ce conform Coronavirus Bill 122 din Anglia, cel puțin acolo e posibil (vezi un pic mai jos).

Și mai e o chestie care mă revoltă maxim: DUBLA MĂSURĂ și IPOCRIZIA AUTORITĂȚILOR: Când esti sclav pe plantatii, sclav la nemti, la cules de sparanghel, nu mai ai nevoie de declaratii, poti sa te ingesui, poti sa te aduni in masa, ca sardelele in autocare si in avioane ... guvernul nu mai este ingrijorat deloc de contaminarea cu cucubauvirus ... nu mai este nicio problema. 🤬  (mai multe imagini AICI)

Ba mai mult, nu numai că autoritățile din România nu ne respectă fermieri, îi mai și amendează: Fermier amendat cu 5.000 de lei pentru că nu a scris în declarație la ce oră se întoarce din câmp! 

Apoi ... ați aflat ce au pățit britanicii? Așteptăm și noi spășiți acest totalitarism abject?

Iată că statul totalitar se pregătește să preia controlul. Aveți aici câteva exemple din "Coronavirus Bill" (HC Bill 122) din UK, care a fost legiferat în 25 Martie 2020. Credeți că la noi va fi diferit? deja nu este diferit ... dar oamenii nu prea știu:

- Legea este în vigoare până la 2 ani, cu revizuiri la fiecare 6 luni.
- Poți fi arestat dacă protestezi împotriva măsurii (legii)
- Toate persoanele sunt supuse reținerii și izolării forțate, inclusiv copiii, și pentru orice perioadă de timp.
- Cremările pot fi aplicate împotriva dorințelor personale și religioase.
- Autoritățile pot preleva, prin forță dacă e nevoie, probe biologice din corpul tău. - Corpul tău devine proprietatea statului.
- Nu există bază legală pentru a ieși dintr-un centru de izolare!
- Nu sunt necesare anchete pentru morți suspecte! Nu este necesară nicio certificare medicală pentru înmormântări sau cremații!
- Doar un UN singur ofițer medical este de ajuns să semneze ORDINUL DE TRATARE OBLIGATORIU, care înseamnă - vei fi obligat să accepți medicamente (SAU VACCIN) dacă O SINGURĂ PERSOANĂ consideră asta, fără să fie neapărat verificată!
- Dacă cineva moare în custodia poliției sau în orice fel de custodie, ei pot să se scape de cadavru, prin orice mijloace – cremare – fără nici un examen medical sau certificare sau documente medicale!!!”

Semnați această petiție: Parlamentari, NU încuviințați PRELUNGIREA STĂRII DE URGENȚĂ! și trimiteți email Spune-le oficialilor STOP stare de urgență!

Alte inițiative legislative:

Exclusiv! Proces fierbinte la Curtea de Apel Iași! Un judecător susține că toate bisericile trebuie să fie deschise de Paște! S-a cerut anularea Ordonanței Militare!

MEMORIU ADRESAT AVOCATULUI POPORULUI PENTRU SESIZAREA CURȚII CONSTITUȚIONALE CU EXCEPȚIA DE NECONSTITUȚIONALITATE A DISPOZIȚIILOR DIN O.U.G. NR. 34/2020 PRIN CARE SE ADUC MODIFICĂRI O.U.G. NR. 1/1999 CU PRIVIRE LA FAPTELE CONTRAVENȚIONALE ȘI SANCȚIUNILE APLICABILE ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ


Sunt curios ce fac cei care se cred suverani acum?  Sfidează sistemul? Merg fără declarații și fără CNP pe stradă? Vreau să văd acei suverani curajoși în aceste momente. Acum este momentul să arătați că aveți cohones și că pe voi nu vă atinge sistemul. Hai, fiți căpitanii noștrii. Arătați-ne că se poate. Ieșiți peste graniță, arătați-ne că se poate. Sfidați sistemul. Hai că puteți. Suveranilor, dans ...

Mă bucuram să văd arestări și carantinări ale unor capete încoronate, însă iată că prințul Charles, doar după o săptămână de carantină (o săptămână, nu două ca orice om suspect de corona), deși el a fost testat pozitiv de Covid-19, a ieșit din casă la o chermeză regală, cu hăhăieli, îmbrățișări, adunare mare, datul mâinii, ca și cum nimic nu s-ar întâmpla, în timp de ce noi, oile stăm în arest la domiciliu prin case. Din păcate ne consideră tâmpiți pe bună dreptate, căci se pare că o mare majoritate este și ne merităm soarta ca specie.

De asemenea preotul Vaticanului, George Pell, acuzat de pedofilie și abuz sexual a ieșit din arest ...

Singurele semne care au apărut și ne dau indicații că s-ar mișca ceva, destul de anemic, sunt declarațiile lui Trump, în care acuză WHO (OMS) de o proastă gestionare a situației și cere demisia șefului WHO, Tedros  și scăderea finanțării WHO. De asemenea în altă declarație de presă a spus și nu cred că i-a scăpat întâmplător: situația cu baubauvirus a fost indusă artificial. Nu știu dacă zice că pandemia este indusă artificial, virusul în sine sau întreaga situație în sine, dar cert este că a zis că e ceva artificial în toată treaba asta, care ne-a fost impus.

Deci miroase a pute toată treabă cu arestările ... multă gargară, amenințări, declarații sforăitoare, dar concret mai nimic.

În altă ordine de idei, deja gugle, feisbuciul și iutubul și-au dat mâna și au început să cenzureze orice informație care face legătura între 5G și Covid, orice informație care dezvăluie spitalele goale, orice informație care pune la îndoială existența Covid-19 sau a efectelor pe care acest Covid-19 îl are asupra oamenilor, dar și pe cele care pun la îndoiala vaccinurile, încălcând astfel într-un mod extrem de agresiv, dreptul oamenilor la exprimare, sub pretextul că acestea sunt fake news (deși și ei creează fake news la greu), informații false, pseudo-știință, iar ei care sunt deținătorii adevărului absolut, pot cenzura acest drept. Cu ajutorul unor site-uri de FACT CHEKING, care impun fără dezbatere puncte de vedere așa zis absolute, păreri absolute ei blochează o mulțime de postări. Însă există investigatori care au demonstrat că cel puțin unele dintre aceste site-uri de Fact Checking, sunt deținute sau sponsorizate de Soros și Gates. Deloc surprinzător aș zice. 

De asemenea dacă veți căuta pe Google informații contrare celor prezentate de canalele oficiale, acești „Dumnezei pe Pământ” ai adevărului, veți vedea că nu prea veți mai găsi. Există o cenzură pe față.

De exemplu, eu am avut un articol pe facebook care făcea trimitere la acest articol Manufactured Pandemic: Testing People for ANY Strain of a Coronavirus, Not Specifically for COVID-19 . Mi s-a spus că acesta este un fals și că ei pot detecta exact Covid -19. Mă îndoiesc.

Pe pagina respectivă de fact check nu exista nicio posibilitate de a dezbate sau de a lăsa comentarii.

Ok, atunci poate nu-mi vor bloca si trimiterea catre CDC , unde se spune raspicat , e un avertisment clar acolo ca aceste teste NU TREBUIESC FOLOSITE PENTRU DIAGNOSTIC deoarece CDC-ul nu poate oferi nicio garantie pentru acuratetea acestora. Asta ne-o spune CDC-ul pe site-ul lor, cea mai mare autoritate in domeniu la nivel mondial. 



Repet ce am spus în primul articol dedicat subiectului: „Ce test este folosit pentru a identifica acest virus nou din pacient? Testul este numit PCR. Este vorba de detecția prin reacția de polimerizare în lanț, inventată în anii 80 de Dr. Kary Mullis. În 40 de ani doctorii nu au reușit să vină cu un test mai bun decât acesta, care este foarte problematic, fiind o estimare teoretică a activității microbiene.

Testul produce o mulțime de pozitivi falși, adesea nereușind să măsoare nimic.

Cel mai mare critic al testului este chiar inventatorul său. Dr. Kary Mullis, care a câștigat premiul Nobel pentru invenția PCR pentru a detecta HIV, explică în ce constau limitele testului – de ce PCR nu este un diagnostic, nici pentru HIV, nici pentru altceva: „PCR are scopul de a identifica substanțele calitativ, dar prin însăși natura sa nu este potrivit pentru a estima numere. Deși există o impresie greșită că testele pot număra virușii din sânge, aceste teste nu pot detecta virușii liberi infecțioși. Testele pot detecta doar proteinele despre care se crede, în unele cazuri greșit, a fi unice pentru HIV. Testele pot detecta secvențe genetice de viruși, dar nu virușii înșiși.” 


În plus încă o sursă ne confirmă faptul că testele ar putea fi infectate deja cu Covid-19: „Teste contaminate cu C0VID-19 – garanția că ești pozitiv și bun de carantină” .

ȘI EXTREM DE IMPORTANT
 iată și dovada că spitalele primesc foarte mulți bani pentru un pacient cu Covid-19 ... În SUA se poate ajunge și la 39 000 US $ / pacient ... normal că sunt încurajați să declare falsuri. (la noi, mi-a zis cineva că ar fi doar 2000 de euro/pacient, dar asta poate fi fake news).

Iar AICI, dovada că posturile oficiale (în cazul acesta CBS) se folosesc de cazuri false pentru a mări panica. Să tot ai încredere în canalele oficiale.

De asemenea mi-au cenzurat o postare în care mai mulți cetățeni merg și filmează spitale goale și parcări goale și personal spitalicesc care spun că au văzut doar câteva cazuri de pacienți cu corona, dar aceștia au fost investigați după simptome, nu din teste. Am fost nevoit să urc filmul pe DailyMotion (și o grămadă de alte filme) deoarece feisbuciul blochează linkurile din Youtube către o mulțime de filme care contestă Status Quo-ul.

„Am un sfat pentru voi. Mergeți în setările Facebook, apoi la "Blocking", iar în căsuța de la Block User scrieți "fact check", dați enter și blocați toate rezultatele. Aceștia sunt boții (conturi false de inteligență artificială) care vă raportează postările.” - via Cristian Terran ... In plus blocati si politia, sri-ul, admini facebook (scrieti doar facebook), F.B.I., C.I.A., Mossadul si toate entitatile care credeti ca au interesul sa va cenzureze, urmareasca sau blocheze.

Legat de numărul de oameni ce au coronavirus, însuși CDC -ul (cea mai mare autoritate în domeniul bolilor infecțioase la nivel mondial) ne spune că pe lista sunt incluși și cei care sunt presupuși a avea coronavirus, fără a fi testați .... 

Iata ce scrie pe site-ul CDC (acum câteva zile): "Total cases: 395,011 Total deaths: 12,754 
* Data include both confirmed and presumptive positive cases of COVID-19 reported to CDC or tested at CDC since January 21, 2020 [...]” 

... deci la statistica se introduc si cazurile care se presupun a fi pozitive, dar nu se știe, nu sunt testate ... dar dacă testele nu sunt sigure cum știu ei sigur că pacienții au Covid-19?



În plus nea Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății de la noi zice următoarele: „Eu am solicitat ca în fiecare județ, toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect de coronavirus.” Și așa cum am explicat mai sus, în statistică se adaugă și cazurile suspecte de Covid-19 (chiar dacă nu sunt reale). Și așa crește numărul de „bolnavi”.


Plus că pentru fiecare bolnav declarat, spitalele primesc ajutor material.

Curat murdar mon cher, aș zice.

Și să nu uităm că s-au descoperit teste deja infectate cu Covid-19:

KIT DE TEST COVID-19 DEJA INFECTAT DE VIRUS. CEI CARE LE PRODUC SUNT FINANȚATI DE BILL GATES

Bill Gates este băgat în toate mizeriile astea. Afacerea perfectă.

Dar și:
 





Efectul Lazăr : în Finlanda a înviat cineva se pare



PARADOXUL italian. În primele trei luni din 2020 au murit mai puțini oameni decât în aceeași perioadă din 2019 - pana si sursele oficiale au inceput sa transpire șmenozeala .

Bun să continuăm cu mai multe linkuri care ne dezvăluie PLANdemia:

Prof. Sucharit Bhakdi către Angela Merkel, pe subiectul COVID-19 - masurile abjecte de incalcare a drepturlor omului nu au nici macar sustinerea sustinere stiintifica conform viziunii oficiale. Acest medic virusolog cere încetarea Stării de Urgență!

 Antidotul Pentru Pandemie * Următorul Pas In Planul Ocultei Pentru Controlul Populatiei

Iată ce ziceau autoritățile OMS (pe canalul lor de Twitter, fară să infirme studiile chinezilor sau ceva) acum ceva vreme: virusul nu se transmite de la om la om ... ceea ce vine ca o completare la ce a spus virusologul german Hendrik Streek directorul Institutului de Virologie din cadrul Facultații de medicina din Bonn, expert in HIV și cercetator Coronavirus care spune ca nu a găsit dovezi ale faptului ca virușii trăiesc in afara corpului, toate testele efectuate de ei, pe sonerii, clante, si alte suprafete unde ar fi trebuit sa existe virusi vii, au gasit doar virusi morti. Deci este o nebuloasă legat de modul de transmitere al acestori viruși, să fim sinceri.


Aici spusele virusologului.

De asemenea acest MD , Andrew Kofman, explică de ce nu se transmite virusul de la persoană la persoană, AICI.

Mai multe entități au  început să testeze vaccinuri „contra” Covid-19. Primele rezultate sunt „promițătoare” ... în Senegal 7 copii au murit deja din cauza testării. Poate fi fake news sau nu. E greu să verifici, mai ales că Youtube deja blochează filmele celor care vin cu mărturii în direcția asta. Două mărturii găsiți AICI și AICI.

„Informații oficiale ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale Centrului Național pentru Informații Biotehnologice din SUA dovedesc și argumentează numărul mare al deceselor în rândul persoanelor cu vârsta 65+, precum și cauza depistării pozitive a numeroase persoane fără simptome de COVID-19, în țara noastră.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, există doar șapte laboratoare în lume care pot efectua teste pentru COVID-19. CITIȚI AICI

Cu alte cuvinte, toate testele efectuate în România, public sau privat, sunt teste destinate depistării coronavirusului generic HKU1 sau OC43 (simple răceli). De aici rezultă numărul mare de oameni depistați pozitiv, dar care nu prezintă simptomele pentru coronavirus.

Testele pentru COVID-19 (SARS COV 2) au fost lansate pe piață de abia în 13 martie, în SUA, prin autorizarea lor în regim de urgență. CITIȚI AICI 

Cauza numărului foarte mare de morți din Italia este aceea că persoanele peste 65 de ani au beneficiat de vaccinare gratuită (circa 55% din grupa 65 – 80+ sunt vaccinați cu vaccinul antigripal cvadrivalent, vaccin antigripal, dar care facilitează contaminarea cu coronaviruși sau metapneumoviruși. CITIȚI AICI

Este și motivul pentru care autoritățile din Anglia au avertizat toate persoanele vaccinate antigripal sa stea la izolare cel putin 12 săptămâni, deoarece fac parte din grupa de risc. CITIȚI AICI

Ioana Theodoru ” SURSA 




Șocant: Medic dintr-o unitate Covid-19 din Franța explică cum statul orchestrează un genocid


Tot în Franța, o anchetă cu camera ascunsă, întreprinsă de Égalité et Réconciliation, demonstrează că și în Franța spitalele sunt goale. Spitalul Sf. Antoine din Paris, descris de autorități și mass media ca fiind o unitate care nu mai face față situației… e gol pușcă!


În Franța, duminică 5 aprilie, au fost mai puțin de 7.000 de persoane aflate în terapie intensivă, din care mai puțin de 400 se află în stare gravă și majoritatea sunt bătrâni bolnavi de alte boli.

Alți oameni (asistente, medici, care dezvăluie minciuna): 

Medical Courier says Hospitals empty (Doctors afraid to talk)

Se mai trezesc și unele vedete care nu mai pun botul la vrăjeală:

VERDICT POLITIC - Dana Budeanu - 10.04.2020 - CARANTINA E VRAJEALA!


Dan Bitman nu crede în coronavirus: “Cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate, este un test mondial”

MARCEL PUȘCAȘEu încurajez lumea să iasă. Oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând, în Germania, în Olanda, Suedia, în Cehia. 

Mă revoltă de asemenea abuzurile milițienilor, dar și mai mult mă revoltă oamenii care le iau apărarea. Cum puteți băi fraților să acceptați astfel de comportamente abjecte securist - naziste? Indiferent ce face un cetățean, forțele de ordine trebuie să fie un model de civism. Ei au instrumentele necesare să se apere și antrenamentul s-o facă, au arme, au teaser, spray șamd. 

Uitați aici câteva exemple: În Capitală, un polițist aplică Legea pumnului! ‘Bă, băiatule, știi că n-ai voie să ieși din casă? Care-i urgența?’ ...  Deoarce autoritatile ne doresc „binele”, ne bat, căci „bataia e rupta din rai” ... se stie ... asa cum ne „bate” si Dumnezeu. Acum isi pot da arama pe fata, pot lasa mastile democratiei, deoparte. Acum li se vede adevărata față. Aici un alt exemplu. Și AICI un altul.


Polițiști, luați aminte ... se poate sa refuzi sa implementezi statul politienesc totalitar. Nu trebuie sa acceptați dictatura. Iată ce a făcut un polițist din Statul Maine, SUA: Sheriff in Maine Refuses to Enforce Governor’s Stay-At-Home Orders



BOLI INFECȚIOASE CAUZATE DE MICROBI? UN BASM MODERN

Video Eliminat de YouTube Datorită Faptului Că Cineva Din Interiorul Sistemului (un fost șef Vodafone) Recunoaște Adevărul Cu Privire La Tehnologia 5G Și Farsa Coronavirusului – Black Topics - deci aceste informații nu numai că au fost blocate de Youtube, dar și site-ul pe care erau puse a picat. Noroc că am salvat articolul.






Parca nu se lua de la animale la om si invers : Tiger tests positive for coronavirus at Bronx Zoo, first known case in the world  - normal, daca testele sunt deja infectate pe oricine testezi, are virus. Si oricum cred ca toate creaturile de pe pamant au coronavirusi prin ei, printre cei 380 de triliarde de virusi din virom.

DAVID ICKE - CORONAVIRUS e folosit pentru a crea o societate fara numerar (unul din punctele Marelui Plan - vezi primul articol).


Din ciclul „cum se creaza o pandemie falsa”. Astfel de imagini de la simulari ni se prezinta ca fiind cazuri reale. MANECHINI DE ANTRENAMENT ... Exista unele voci care spun ca din cauza reglementarilor HIPPA nu este voie sa filmezi pacienti reali, iar aici ni se prezinta imagini de la un antrenament legat de ventilatoare. Cat de convenabil pentru ei, nu credeti? Pai si noi cum stim daca e ceva real sau nu in treaba asta? Daca ne arata imagini de la antrenamente si spun ca e ceva real, am toate motivele sa ma indoiesc ca sunt cazuri inventate.

„CUM SĂ CREEZI O PANDEMIE FALSĂ:

PASUL 1 - Suprimați sistemul imunitar deja slăbit al oamenilor prin extinderea tehnologiei wireless 5G (care este folosită ca armă în armată). Nu o testați pentru siguranță, oamenii vor avea încredere în voi dacă spuneți că este sigură. Spuneți-le că pot descărca foarte repede porno cu ea.

PASUL 2 - Declarați că există un virus nou într-o zonă a lumii în care 5G este deja extins. Dacă există o poluare ridicată în zonă, chiar mai bine. Wuhan, China, ca exemplu total întâmplător. Faceți-o iarna când sistemul imunitar al oamenilor este deja suprimat.

PASUL 3 - Începeți testarea oamenilor pentru infecție cu un test inexact, căruia nimeni nu îi știe exactitatea. Asigurați-vă că oferă o mulțime de falsuri negative și falsuri pozitive pentru o incertitudine maximă. Cei mai mulți oameni vor lua de bun numărul de infectați pe care îl prezentați.

PASUL 4 - Concentrați-vă pe testarea în special a persoanelor care sunt cu adevărat bolnave. Utilizați scuza lipsei testelor și costurilor (scuză legitimă) motivul pentru care majoritatea persoanelor sănătoase nu sunt testate. Astfel, va părea că rata mortalității este mult mai mare decât în realitate. Dar doar pentru a-l face să pară real, 5G va ajuta la creșterea ratei reale a cazurilor de deces.

PASUL 5 - Asigurați-vă că mass-media exagerează pentru a amplifica frica. Concentrați-vă pe zone ale lumii cu mulți oameni în vârstă și 5G activ, precum Italia de Nord... Și navele de croazieră. Convingeți oamenii că acolo unde trăiesc vor sfârși la fel de rău sau și mai rău. Faceți oamenii atât de paranoici, încât copleșesc spitalele venind cu primul semn al nasului înfundat. Această agitație de idioți paranoici, de zombie va face să pară că țări întregi se îmbolnăvesc când de fapt sunt din ce în ce mai paranoice. Ca bonus, unele persoane vor deveni susceptibile la boală doar rămânând în paranoia suprarenală activă din lipsă de somn. Chiar și mulți doctori și asistente medicale pot fi păcăliți de atacul zombie, în special de cei din zonele 5G.

PASUL 6 - După săptămâni de testat puține persoane, începeți testarea mai multor persoane, într-un ritm exponențial. Acest lucru va crea iluzia că focarul se răspândește rapid, atunci când de fapt mii de oameni ar fi putut fi testatți pozitiv, înainte ca cineva să știe că există un virus. Cu sincronizarea potrivită, va părea o amenințare serioasă în creștere, mai degrabă decât un burger inventat care era prezent de la început. Pentru un efect suplimentar, raportați că un număr (întâmplător disproporționat) de politicieni și oameni celebri sunt infectați. Acest lucru să se întâmple atunci când masele încep să crească din ce în ce mai concentrate, mai degrabă decât de o minoritate minusculă.

PASUL 7 - Începeți să numărați persoanele care mor din cauza gripei sau a altor boli similare ca și victime ale virusului pandemic pentru a umfla numerele. Simptomele sunt similare, deci nu este o dificultate. Sute de mii de oameni mor în fiecare an din cauza gripei, astfel încât acest lucru va putea face falsa pandemie să pară mult mai reală umflându-vă numerele.

PASUL 8 - Așteptați până când percepția pandemiei este suficient de înfricoșătoare încât oamenii cer să fie în carantină în masă și cred că este o idee fantastică și singura soluție. Apoi începeți o lansare a carantinei cu mișcare lentă. Faceți ca oamenii să aleagă singuri carantina în loc să-i forțați, pentru a evita rezistența. Faceți să pară că nu a fost planul vostru de la început, ci mai degrabă singurul curs de acțiune rezonabil.

PASUL 9 (OPȚIUNEA 1) - Păstrați lucrurile blocate până când vremea mai însorită și mai caldă scade incidența a ceea ce de altfel sunt în mare parte simptomele normale ale răcelii și gripei (plus o suprimare imună a 5G). Declarați că, carantinele au fost eficiente și că fără ele, zeci de milioane ar fi murit. Da pentru marele guvern! Da pentru tiranie!

PASUL 9 (OPȚIUNEA 2) - Mențineți societatea în conformitate cu legea marțială medicală permanentă. Numerele nu cresc niciodată, dar nici nu dispar pe deplin. Scuza perfectă pentru tirania permanentă. Mai ales în mijlocul crizei economice pe care o veți fi creat până acum, odată cu frica și carantina. Criza va rămâne puternic controlată atât timp cât doriți. Oamenii vor accepta tirania pentru că sunt îngroziți de pierderea controlului.

PASUL 10 - În cele din urmă, prezentați un vaccin pe care majoritatea oamenilor îl fac fără îndoială. După toată frica și carantina, oamenii vor fi complet paranoici și nu vor mai gândi raţional (presupunând ca au făcut-o vreodată). Acest vaccin se va încurca cu sistemul lor imunitar la fel ca și vaccinurile antigripale. În mod ideal, adăugați acest vaccin la setul anual de vaccinări. Obțineți ca oamenii să se alinieze de bună voie pentru a-și scurta planul de viață și a-i face mai susceptibili la o adevărată pandemie. Nu vă faceți griji, majoritatea oamenilor nu vor necesita dovezi de eficacitate și siguranță. Încă au încredere în guvern și în mass-media, în ciuda faptului că nu au absolut niciun motiv pentru a face acest lucru.

Felicitări! Acum aveți instrumentele pentru a vă face propria pandemie falsă.

Scris de: Jenni Middlebrook” - primit pe feisbuci


COVID 19, creat în Carolina de Nord pentru a declanşa războiul biologic, plătit de CIA iar Trump culpabilizează China - interesant este că acest articol era postat pe site-ul Cohorta Urbana, care se pare că a fost închis. Cică „Website suspendat in baza deciziei ANCOM nr.482/07.04.2020”.

Jurnalist italian: „Covid-19 este un cuțit care a sfârșit în mâinile elitelor pentru a-și atinge vechiul scop: dobândirea puterii absolute și totalitare. Ca vampirii, odată ce au gustat sângele, nu vor supraviețui dacă vor trebui să renunțe”.

Medic și publicist Claus Kohnlein, autorul cărții ”NEBUNIA VIRUSURILOR”: Nu coronavirus ucide, PRIMEJDIA O REPREZINTĂ TESTELE DE LABORATOR.

Încă una din ciclul „cum să fabrici o pandemie falsă” : „O bătrână de 84 de ani, din Galați, înregistrată că fiind decesul 137, e în viață ” - e de râsul plânsu ...

Și dacă pandemia nu există? Dacă totul este inventat atunci care este scopul manipulării la nivel global? - Intrebari de bun simt - Toate graficele de progresie a infectării cu care sunteți bombardați la TV sunt doar SIMULĂRI de tipul celor deja lansate în spațiul public de Centrul Pentru Siguranță în Sănătate John Hopkins din SUA cu ocazia testului EVENT 201 din oct 2019 (concepute intital de fundatia Rockefeller in 2010). Nu este real, este o simulare, este o PLANdemie.

David Rockefeller: Tot ce avem nevoie este o criză majoră iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială!” - ce intamplare neintamplatoare ca tocmai fundatia Rockefeller face astfel de predictii ... ce vizionari, domnule, ce vizionari .... dati cu scrolul mai departe. Nu e nimic interesant aici. Va pup pe frunte.




Ai peste 380 de trilioane de viruși pe tine în orice clipă - Ati auzit de microbiom? Probabil că da ... dar de Virom? Păi în microbiom, avem viromul, care este compus din trilioane de virusi, care aici si acum, se afla in corpul nostru ... da. Acum ...nu vin de nu stiu unde ... printre acesti trilioane de virusi exista, da ... ati ghicit bine si coronavirusi (care au mii de tulpine, Covid-19 fiind doar una din ele, gaselnita inginerită recent) ...surpriza? Cum testele cauta sa vada daca ai coronavirusi si nu Covid-19, sansele sa-i gaseasca sunt foarte mari (mai ales daca testele sunt infectate, dupa cum se banuieste).

ȘASE MITURI DESPRE SITUAȚIA DIN ITALIA - nu mai puneți botul la gogoși fraților.

Citeam despre holeră zilele astea și se pare că și sursele oficiale se contrazic ... ni se spune de „epidemie de holeră sau pandemie de holeră” care s-a extins și bla bla , dar pe de altă parte este evident că este o cauză legată de igienă și de ape infestate , iar odată ce apa infestată dispare, dispare și „epidemia” ... Se zice asa „Holera apare frecvent în țările sărace, unde nu se pot respecta regulile de igienă:

- apa de băut infectată, fiind cauza principală a îmbolnăvirilor canalizarea deficitară, determinând infiltrarea apei de canal în apa de băut;

- bacilul fiind prezent prin fecale în apele curgătoare, stătătoare sau pești;

- în țările industriale datorită respectării regulilor de igienă, holera apare foarte rar și sporadic.” 

Așadar, elimini sursa toxica, elimini „epidemia” ... simplu ... daca eu vars acum o tona de clor in apa voastra de baut si va intoxicati de la clor, nu este epidemie , este o intoxicare ... atunci de ce o intoxcare cu ape infestate de dejectii este considerata epidemie, caci holera nu se transmite de la om la om, sau de la om la animal, prin aer, stranut sau alt mijloc , ci se ia daca bei apa infestata? E posibil oare ca „pandemia” de buhuhuvirus, sa fie de fapt datorata altor factori toxici din mediu? Eu zic ca da. 

AICI am analizat un pic și ciuma și importanța terenului și a altor factori pe care știința oficială nu i-a luat în considerare.

Cam asta e senzatia pe care o am adeseori cand incerc sa deschid ochii unora legat de PLANdemie și de orice subiect conspiraționist, sau sa-i fac sa citeasca sau sa se uite la anumite lucruri ....Tipul din film a reusit cu bataia, insa in realitate „mai degraba dezintegrezi un atom decat o prejudecată”, mai ales una adânc implementată de hipnotizor, prin tele-programare, TEL - LIES-VISION

Specialiști din Italia contra curentului. Pneumolog: „De ce în 2019 când 8.000 de oameni au murit, nu a existat nicio psihoză? Erau morți de categoria B?” Nanopatolog: „Măștile și carantina sunt o nebunie. E o mega înșelătorie a giganților Pharma”

Iată cum se propaga BS-ul la scara planetara? Simplu ... LA COMANDĂ ... Toata lumea ne minte? DA. E foarte simplu ...  „credeti doar in sursele oficiale” 🤣🤣🤣🤣🤣 MIND CONTROL: Watch As Fake News Anchors All Across The Country Say The Same Thing And Repeat The Same Taglines Over And Over Again • Now The End Begins

Cele 6 megacorporații care controlează mass-media din America și, implicit, din lume – varianta actualizată, 2019. Cum arată viitorul acestor conglomerate media? Ascultati doar ce va mint, scuze va spun, canalele oficiale, care sunt detinute cam de 6 mari coporatii la nivel planetar - ei nu prezinta niciodata fake news ... ca sa ne intelegem.

Aproape toată mass-media românească e controlată de Corporatiile străine. Cele 12 corporații care controlează mass-media din România

Suspecți de COVID-19 sau intoxicați cu dezinfectant pe bază de clor? - Daca nu ne imbolnavim de BuhuhuVirus, avem șanse mari să ne intoxicăm cu dezinfectanți, mai ales cu cei pe bază de clor care provocă simptome asemănătoare gripei.

Sub pretextul CORONA - Planul de supraveghere în masă e oficial: cum se implică Orange, Vodafone și alții - astfel s-au acoperit sa faca legala si incalcarea dreptului omului la intimitate ...inca un drept incalcat, „legal”.

Starea Libertății. Dragoș Pătraru a criticat derapajul lui Streinu-Cercel: „Mi se pare că e cu...”  - nea Cercel ... alte dovezi ca este un individ absolut indoielnic ..ca sa nu zic altfel.

Alți zece experți contra isteriei COVID - „Și se tot adună cercetătorii care dau de pământ cu isteria dementă.

Dr Michael Levitt, laureat Nobel: Pentru a avea o privire de ansamblu, numărul morților provocate de coronavirus în Italia reprezintă 10% din numărul morților provocate de gripă în acea țară între 2016-2017. Chiar și în China este greu să te uiți la numărul pacienților deoarece acolo definiția „pacientului” variază, așa că mă uit la numărul morților.

Pablo Goldschmidt: Coronavirusul identificat în China în 2019 nu produce nimic altceva mai grav decât produce o răceală puternică sau o gripă, fără nici altă diferență, din câte știm. Se știe că în fiecare an sunt trei milioane de nou născuți care mor în lume din cauza pneumoniei și 50.000 de adulți care mor în SUA din aceeași cauză, fără să sune niciun fel de alarmă.

Dr Eran Bendavid și Dr Jay Bhattacharya: O carantină universală s-ar putea să nu merite costurile care sunt impuse asupra economiei, comunității, a sănătății mentale și fizice a indivizilor. 
Dr Richard Schabas: Trebuie să fim rezonabili. Carantina aparține Evului Mediu. Păstrați-vă măștile pentru când jefuiți bănci. Stați calm și vedeți-vă de treburi. Să nu facem din remedii ceva mai rău decât boala.” - via Daniel Tulcan


Femeie internată cu COVID-19, mărturie DEVASTATOARE dintr-un spital din Brașov. CAPTIVĂ în sistem, situație de neînțeles: Eu chiar am virusul ăsta?

O prezentare obiectiva dpdv medical si stiintific a ce se intampla efectiv, inclusiv cat de gresita e metoda de testare, fara teorii ale conspiratiei - Doctors explains the COVID deceptionDar și Medical Doctor Blows C-Vi-Rus Scamdemic Wide Open - Andrew Kaufman M.D.


Ce arată decesele din România? 48 de oameni au primit confirmarea infectării cu COVID-19 după deces.

  „Asta arată:
- fie că s-au murit de altceva, iar coronavirusul nu a fost cauza principală a morții
- fie că sistemul medical din România este deja complet depășit de situație și degeaba stăm în casă, că oricum nu e capabil să ajute persoanele cu coronavirus” - via Rapcea

"Gravitatea infecțiilor cu Covid2019 este cam aceeași ca gravitatea unei gripe"  
Interviu cu cercetătorul Mihai Netea - cercetător la Universitatea Radboud din Nijmegen, profesor de Biologie Experimentală. Este unul dintre cei mai importanți cercetători din lume pe probleme de imunologie, ideile și cercetările sale au deschis noi orizonturi. A primit cel mai important premiu de știință din Olanda, premiul Spinoza, în valoare de două milioane și jumătate de euro pentru cercetările sale privind modul în care sistemul imunitar recunoaşte microorganismele. Este membru al Academiei Regale olandeze pentru Științe și Arte.


Mihai Netea, medic infecţionist în Olanda, despre COVID-19: „Nu este nici mai grav, nici mai puţin grav decât gripa sezonieră

Robert F. Kennedy jr. dezvăluie aplecarea spre mesianism științific a lui Bill Gates într-o postare pe Instagram!

CE SE ASCUNDE ÎN SPATELE ”SUCCESULUI” VACCINĂRII ANTIPOLIO ?

În unele zone albinele mor, dar și păsările. O confirmare sublimentară că există un atac chimic sau electro-magnetic. 5G-ul la frecvențe de 60GHz se pare că absoarbe oxigenul sau oscilează moleculele de oxigen.

BRUCE LIPTON - Biologia trebuie regandita - despre vaccinuri, rolul amigdalelor si alte lucruri interesante

Dr. Rashid Buttar: "It was discussed in 2015 that this should not be done!" - informatii revelatoare dspre Covrig 19 , venite din partea unui medic.

The F Virus - Virusul F - o privire înțeleaptă asupra situației, venită de la Prince EA.

UNUL PENTRU MOTIVELE PENTRU CARE LUMEA STA IN CASA SI NU ARE VOIE SA SE STRANGA IN GRUPURI - pentru instalarea antenelor 5G și pentru ca semnalul să funcționeze, tăierea copacilor este importantă, deoarece aceștia blochează semnalele.

Iar în Romania deși Dacia și Ford și multe multe multe alte companii și-au închis porțile, firma austriacă de exploatare a lemnului își continuă activitatea nestingherită. Imaginile astea dureroase, cu munții de bușteni din parcările Schweighofer, nu sunt fake-news-uri plătite de Rusia, domnilor Costel Alexe și Ludovic Orban! Iar nea jeg ... prim ministru Orbete ... Orban ne spune că săraca firmă austrică lucrează cu 80% lemn din import. La noi nu există defrișări. Ăștia sunt cei care ne vor nouă binele!

Informati-va doar din surse oficiale ... din surse oficiale aflăm ca acest Covid-19 ar fi considerat armă biologică ... sau si-au dorit ei sa fie. Deci nici vorbă de apariție naturală. Vedeți AICI filmulețul care ne dezăluie acest fapt.

Parerea unui specialist: „virusii sunt solventi care apar la nivel celular datorita toxicitatii din corpurile noastre. O gripă este o purificare virală sau o curățire de toxicitate cu care suntem agresați ... Nu poti lua un virus.” Deci asta spune tipul din film. Am dreptul eu ca cetatean sa ascult si alte opinii ale altor specialisti decat cei acceptati de sistem? Am voie sa gandesc cu propria minte si sa decid daca accept sau nu teoria oficiala? Nu? Atunci este o tiranie a gandirii unora care ne baga noua pe gat sistemul lor de gandire, viziunea lor obtuza despre viata si biologie.
Este asta fake news? Oare? Deoarece nu este o teorie inghitita de sistemul condus de Big Pharma si Big Brother? Sau nu e dovedita, nu? Si celelalte sunt dovedite? Astept dovada ca Covid-19 cauzeaza boala si se transmite asa cum se spune.


 MIT Scientist Shiva Ayyadurai Claims Coronavirus is a “Deep State Fraud

Politicienii, televiziunile si toti cei aflati pe la butoane stiu ca e o mare frectie pentru prosti PLANdemia asta ...ei se hăhăie pe la întruniri, stau adunați grămadă, dau noroc, se pupă, fără măști, fără nimic.

Din seria „gura păcătosului, adevăr grăiește” ... greșeli neîntâmplătoare aș zice:








Dacă nici în momente de criză (în care poți să-ți faci un bun capital de imagine) nu acționezi, atunci când? Deși tipul din ACEST film îl trage de urechi pe Papa Francisc, la fel pot fi trași toți liderii religioși ultra bogați, ce merg prin merțane și au cefe groase de mafioți în sutane ... Acum se vede cel mai bine cine sunt acești indivizi.

În fine, în urma sondajului realizat de mine pe Facebook (unde am 5000 de prieteni) în care am întrebat cunoașteți personal, aveți un caz dovedit, clar cu probe, de om care a decedat din cauza baubaufixpixvirus? Nu din auzite, nu de la tv, nu din surse, ci direct, ați văzut voi, aveți fișa unde scrie asta?”, mi-au răspuns vreo 250 de persoane, din care doar două au zis că au auzit, dar nu au putut să-mi dovedească cu o foaie de deces, sau ceva acest lucru. Și eu am auzit de cazuri, dar acum știind tot ce am spus mai sus și în articolele anterioare, mă îndoiesc maxim că acest virus este cel vinovat.

În concluzie: Sunt legale E-urile periculoase, sunt legale organismele modificate genetic, este legala fluorizarea si clorinarea apelor potabile, este legal sa pui formaldehida si mercur in vaccinuri, este legal glifosatul aruncat pe plante, aspartamul și acidul fosforic in bauturile racoritoare, iradierea cu cobalt a fructelor si legumelor, este legal fungicidul initium, este legal fumatul si distribuirea de alcool vai mama lui, ca si calitate, este ok propilen glicolul si monoglutamatul de sodiu in alimente, este ok sa se rafineze produsele naturale (sa avem faina alba, zahar alb, orez alb, ulei rafinat - care sunt bombe pentru sanatate), este ok sa ne bage toate chimicalele abjecte in cosmetice, samponuri si sapunuri (gen aluminiu, parabeni, Lauret-sulfatul de sodiu, triclosan, DEA, ftalati, metale grele, sls, petrolat - iar producatorii nici macar nu sunt obligati sa le afiseze pe etichete), este ok sa ne bage antiaglomeranti in sare care devin cianuri in stomac si sa ne iodeze fortat, este ok sa arunce cu chimicale peste noi in numele stoparii `incalzirii` globale, este ok sa vanda padurile strainilor si sa le taie la modul criminal de azi (cu atât mai mult în carantină), este ok sa vanda terenurile strainilor, este ok sa ne bage 5G-ul o tehnologie netestata pentru care nu exista niciun studiu independent despre efectele asupra sanatatii ... si acum trebuie sa-i credem ca ei ne vor binele ... ca nu mai pot de binele nostru ... vai, nea Cercel, Arahat și tot sistemul nu mai pot de binele public. Bhă mă lași ...

La final vă reamintesc de documentarul postat în primele două articole: Coronavirus - The Truth The Agenda 21/30 #DepopulationAgenda - Coronavirusul este o justificare pentru morții cauzați de radiațiile tehnologiei 5G! , deoarece acum a apărut și partea a 4-a tradusă (dar au dispărut din youtube părțile 2 și 3 ;) - dați click pe numere și le puteți vedea separat).

Însă vă prezint alte filmulețe cu GHIS, o ființă care a mai fost prezentată pe blog aici și aici, niște filme care ne vorbesc de coronavirus, legea marțială, vaccinări obligatorii, șamd:

"Acum ai nevoie de o declaratie pentru a putea iesi din casa. Pe viitor poate vom avea nevoie de un cip sau de un vaccin care lasa o amprenta digitala pentru a putea face acelasi lucru. Autoarea cartii "Mafia medicala" (care a fost un bestseller si pentru care i s-a interzis dreptul de a practica medicina) ne spune cam ce urmeaza. Vor duce situatia actuala la extrem (prin informatii false, prin exagerarea intentionata a situatiei, prin frica, etc) astfel inca, situatia "salvatoare" va fi vaccinarea obligatorie a intregii planete. De aici incolo, va fi cum vor ei! Ce se intampla cand gandurile tale nu mai sunt ale tale si vin dintr-o sursa electronica? Cu toate astea, exista solutii salvatoare pentru cei care nu vor sa devina oi. Ca sa le aflati, vizionati filmul pana la sfarsit! "


Aveți grijă de voi: vă pup pa pa.


P.S. POATE VA CONTINUA ...

(cărți, articole, filme documentare, emisiuni tv, conferințe, discursuri)

- sunt materiale strânse de-a lungul timpului în ultimii 15 ani pe subiect

Câteva „tone” de documentare traduse și articole anti-vaccinare:
pentru cine dorește să fie mai bine informat în această direcție.

15 comentarii:

  1. MULTUMESC PENTRU CA EXISTATI EXCELENT ARTICOL BRAVO

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... Adevarul gol golut, felicitari... Sa auzim numai de bine!!! Totusi cred ca pana la urma aceste Gunoaie vor disparea!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cine (incă) crede ca există „viruși ucigași”:

    1. Așa-numiții viruși nu mănâncă, nu au metabolism cu care să schimbe ceva sau să genereze energie, nu au secreții, nu au defecare, nici activități, nici nervi, senzori sau energie nervoasă (electrică), nici facultăți de reproducere, nu au nicio caracteristica a vieții. Ceea ce se numeste „virus” este de fapt materie organică moartă, formată din ADN (și ARN) încorporat într-un invelis de proteine (capsidă), acele capside fiind identice cu capsulele (capsidele) de ADN din numeroasele mitocondrii care exista in fiecare celulă (de la câteva sute până la zeci de mii).
    2. Acești genomi (ADN) din nucleele celulare și mitocondrii sunt, de fapt, modelele genetice pentru mitoză (divizare și replicare celulară și mitocondrială), pentru sinteza proteinelor mitocondriale, pentru utilizarea de zahăr mitocondrial (arderea glucozei sau conversia prin oxidare) și transformarea în energie prin intermediul ATP (adenozina trifosfat) și o multitudine de alte procese de viață.
    3. Atunci când postulatele lui Koch au respins explicația bacteriană pentru o multitudine de boli, au fost inventati noi țapi ispășitori, așa-numiții viruși care se presupune ca produc boli. La fel de ușor cum au eliminat teoria germenilor, postulatele lui Koch discreditează si teoria virală a cauzalității bolilor.
    4. Bucați de ADN (sau ARN) fără viață nu pot invada celulele. Ceea ce a fost fotografiat sunt celulele care conduc procese alimentare numite pinocitoză sau fagocitoză în care absorb pentru reciclare resturile de descompunere din celulele vecine care au murit (apoptoza sau necroza).
    5. Este în mod inerent absurdă teoria conform căreia așa-numiții viruși (fără calități de viață, fara nicio abilitate de a se deplasa sau de a manevra), atacă celulele, preiau poziții, se injectează într-o celulă, comandă o celulă, infectează o celulă, programează o celulă și provoacă daune imense.
    6 Întotdeauna organismul viu este cel care acționează și provoacă rezultate favorabile pentru sine. Este pură ficțiune afirmația potrivit căreia „virușii” atacă fara sa posede facultăți de mișcare, propulsie, asalt sau acțiune ofensivă și nu au deloc energie sau capacitate pentru nicio activitate.
    7. Așa-numiții viruși sunt, de fapt, resturi celulare genomice (ADN, ARN). Așa-numiții citomegaloviruși, adica viruși de dimensiuni mari, provin din nucleul unei celule care este mai mare în sine decât câteva mii de mitocondrii combinate. Majoritatea așa-numiților viruși sunt bucati din ADN-ul din mitocondriile miliardelor de celule care mor zilnic in organismul uman.
    Alți „viruși” pot intra în sânge din intestine, în care miliarde de bacterii mor in fiecare zi. Bacteriile au si ele ADN.
    8. Miliarde de „viruși” sunt consumați zilnic de celulele corpului uman care reciclează conținutul celulelor corpului care mor. Prin procesele numite pinocitoză și fagocitoză, toate celulele corpului si în mod special celulele sistemului imunitar secretă enzime cu digeră „virușii” și alte materiale organice, pe care le descompun în aminoacizi, acizi grași simpli și glucoză, în scopuri de refolosire. Mineralele și vitaminele asociate cu acestea sunt de asemenea reutilizate. Fotografiile acestor procese arată întotdeauna ca celulele desfasoara acțiunea, niciodată așa-numiții viruși.
    9. Este o minciună că o bucată de material organic mort, un genom numit „virus”, poate „comanda”, poate determina celulele sa produca copii ale lui, pentru ca virusul sa se reproduca. De fapt, nu se reproduce, ci este reciclat - este redus la nivel de substanțe nutritive de bază prin procesele de digestie.
    10 În cazul în care un genom este reprodus, aceasta se realizează DOAR ca parte a unui organism (o celulă, bacterie, ciupercă, mitocondrie sau organelă, etc.) pentru care este doar un model genetic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc! Felicitări! Sper sa se trezească cat mai multa lume și să realizeze adevărul. 🙏⭐

    RăspundețiȘtergere
  5. Îl rog pe domnul Laurențiu să citească din cărțile lui Rudolf Steiner (cum zicea DM Thomas Cowan:„Cine a citit Steiner știe sigur că...”)și acum îmi amintesc de ”Taina Dublului”, de unde va afla că în a doua jumătate a secolului al XIX-lea Ahriman (Satana) și cetele sale au fost bătute măr de Arhanghelul Mihail și trimise pe Pământ; aici, ceata intră în bacterii etc, și atacă oamenii de care-și bat joc și altfel. Dar această informație - iar de la Rudolf Steiner orice adevăr este un adevăr absolut - este mai importantă decât orice : se întrupează în bacterii, viruși, microbi etc. N-ar putea fi vorba, în acest caz, de așa ceva? Steiner spune că virusul este ceea ce elimină o celulă bolnavă, iar oamenii au fost îmbolnăviți repetat, prin radiații, cu care corpul uman nu e obișnuit, nefiind un corp electric, de la 1918 încoace („gripa spaniolă”, apărută odată cu introducerea undelor radio pe toată planeta, apoi prin 1945 (undele radar), apoi gripa din Hong-Kong din 1968 (ocultarea stratului protector al planetei cu sateliți care lansau radiații cu frecvență scurtă), apoi G3,G4,iar acum G5, cum explică DM Thomas Cowan, specialist în radiații... Toată demonstrația strălucită a blogărului (trebuie să zic blogăriță? Este vorba de minunata doamnă Coman ?) mă convinge și mă și sperie, obligându-mă, în același timp, să cer memoriei mele să lege între ele chestiunile citite cândva și pe care nu le-a uitat fiindcă nu se pot uita, ca să mă lămuresc. Aici m-a ajutat și blogărul și intervenția domniei tale. Vă mulțumesc la amândoi și în special blogărului. Cu bune gânduri.

    RăspundețiȘtergere
  6. @laurentiu - multumesc pentru text ...de unde este luata aceasta cercetare?

    RăspundețiȘtergere
  7. @FreeYourMind

    Dupa ce m-am prins ca atat versiunea mainstream cat si toate versiunile din media alternativa (de fapt, opozitie controlata) sunt false, am inceput sa caut alte variante care sa fie logice si plauzibile. Acum cativa ani, undeva "ingropat" pe blogul unor experti in biologie celulara si imunologie am gasit acest text. Pe acel blog mai erau si alte articole cu alte detalii despre minciunile care ni se spun despre celule. Din pacate nu mai gasesc acel blog desi l-am cautat in repetate randuri.
    De atunci am citit aproape tot ce am gasit pe tema asta, ca sa vad daca gasesc vreo "fisura" in ideile din acest text. Eu unul n-am gasit. Iar ceea ce imi intareste convingerea ca acest text este corect, este faptul ca nici pana acum in media alternativa nu se vorbeste despre varianta asta.

    Comentariul meu este o traducere a elementelor principale. Textul original este asta:

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau dar nu pot sa postez tot textul. Imi da in mod repetitiv urmatoarea eroare:
    HTML-ul dvs. nu poate fi acceptat: Trebuie să aibă cel mult 4.096 caractere

    RăspundețiȘtergere
  9. Pune-l intr-un document in google docs si da un share la acel document.

    RăspundețiȘtergere
  10. A so-called virus has no nerves, sensors or any quality of life. To do tremendous damage, the „virus” must have physical, chemical and/or electrical capabilities. No evidence has ever, in about the last 100 years it has been blamed for diseases, been adduced to prove that so-called viruses have any life or any capabilities whatsoever.

    So-called viruses do not eat or drink, have no metabolism with which to change anything or generate energy, no secretions, no defecation, no activities, no nerves, sensors or (electrical) nerve energy, no reproductive faculties nor, in fact, any qualities of life whatsoever. Thusly, what are called viruses are dead organic matter consisting of genetic and chromosomal RNA and DNA encased in a protein capsid, those capsids being identical to the capsids of the genomes within the many thousands of life units called mitochondria or organelles that populate every human cell from a few hundred up to 30,000 or more.

    As genomes, so-called viruses are merely the genetic patterns for entitative organisms with all the qualities of life as in bacteria, mitochondria, (organelles) fungi and human cells.
    These genomes from cellular nuclei and mitochondria are, in fact, the genetic patterns for mitosis (cellular and mitochondrial division and replication), for mitochondrial protein synthesis, for mitochondrial sugar use (glucose combustion or conversion through oxidation) and conversion into body energy through the medium of ATP (adenosine triphosphate) and a myriad of other life processes.

    When Koch’s postulates shot down the bacterial explanation for disease, the medical/pharmaceutical cartel, with a vested interest in disease, as opposed to health, erected new scapegoats called viruses to be fought with drugs, thus selling their nefarious products. Just as readily as they shot down the germ theory, so too, do Koch’s postulates impale and discredit the viral theory of disease causation.

    No research or experiments have ever been reported where so-called viruses were tested according to the criteria of Koch’s postulates.

    Lifeless genomes do not and cannot invade cells as reported and photographed. What has been photographed are cells conducting eating processes called pinocytosis or phagocytosis wherein they absorb for recycling breakdown debris from disintegrated neighboring cells that have expired.

    Statements that so-called viruses, without any life qualities, or any ability to move or maneuver, attack cells, seize positions, inject themselves into a cell, command a cell, infect a cell, program a cell, wreak tremendous damage or in any manner perform any act or in any way cause any result are inherently absurd. The living organism always acts and causes results favorable to itself. Only pure chemical unions from chemicals (poisons) pose a serious threat. Dead materials are always acted upon! Only the living organism does the acting. The very statement that „viruses” attack when they do not have any faculties for movement, propulsion, assault or offensive action, and have no energy or capability for any activity at all and have no equipment for damaging anything at all, is sheer fiction.

    So-called viruses are in fact, genomic cellular debris, the cytomegalovirus having been the genomic nucleus from an expired cell. Most so-called viruses are the genomes from the several hundred up to 30,000 or more mitochondria inhabiting a cell, the population of the cell being determined by it’s specialization and function.

    RăspundețiȘtergere
  11. By far the preponderance in number of so-called viruses have been genomes in the trillions upon trillions of mitochondria or organelles which comprised the living units of the hundreds of billions of cells which expire daily in the human body. Some so-called viruses are called cytomegaloviruses, meaning they are „big cell viruses.” In fact, these monstrous sized viruses, comparatively, are from the nucleus of a cell which is larger in itself than several thousand mitochondria combined. Other „viruses” may enter the portal blood from the intestines where bacteria die by the trillions each day! They too, have genomes.

    "Viruses” which are extraneous to the human body, are mostly from bacteria and fungi.

    "Viruses” by the trillions are consumed daily by human body cells that recycle the contents of body cells that die. By processes called pinocytosis and phagocytosis, cells in contact with food invaginate, form an impromptu stomach, secrete lysosomes as digestants and thusly break „viruses” and other materials down into amino acids, simple fatty acids and glucose for purposes of reuse. Minerals and vitamins associated therewith are also reused. The photographs of these processes always show action on behalf of the cell, never the so-called virus.

    It’s a lie that a dead bit of organic material, a genome called a virus, can „command” anything to reproduce it. It does not, in fact, get reproduced, but is recycled–it is only further reduced by cellular digestive processes into it’s basic nutrients. Should a genome be reproduced, it would ONLY be as part of an organism (a cell, bacterium, fungus, mitochondrion, or organelle, etc.) for which it is merely a genetic pattern. Such obligate reproduction by a cell of an alien genome as stated and implied by apologists and propagandists for the medical system, is contrary to all the principles of biology.

    A „microbial commando” is a myth of the imagination of so-called scientists who prostitute themselves in service to an unconscionable and murderous cartel with a vested interest in a diseased and suffering populace. The term „microbe” means a minute form of life and a genome is in no sense a bit of life. It bears repeating that it is only the genomic debris from what was a life unit.

    "Viruses” do not incubate! Incubation is, in fact, the development of a fertilized ovum into a multi-cellular creature. No other processes can be called „incubation” without doing violence to the word and the language. Neither are viruses dormant, inasmuch as only living things estivate, hibernate or in any way suspend activities. Repeat: Genomes or „viruses” are dead cellular debris in the first place, and are incapable of any activities in the first place. Therefore, they cannot suspend activity, and cannot be said to be „dormant.”

    The statement that „viruses,” really genomic debris without limbs, flagella, teeth, mouths, and other faculties, can attack and disable a large and self-sufficient cell millions of times larger is irrational, illogical, ridiculous, and in fact, stupid.

    Cells naturally resist and, with their multitude of defensive faculties, speedily dispatch or destroy „attackers”, especially lifeless materials that are contrary to their interests.

    RăspundețiȘtergere
  12. Upon cellular death, (several hundred billion cells die daily within the human body) sacs within each cell containing lysosomes rupture and disintegrate the cell into debris. That debris includes the remains of around 20 to 30 thousand mitochondria or organelles in most cells other than those of the blood. Because of their extraordinary protection by capsids, lysosomes do not disintegrate the integument of the genomes thoroughly, trillions of them daily remaining relatively intact through the process. These genomes do not, however, remain intact through the recycling process. They are digested and recycled by a very provident body.

    Physiologists teach that cells are disintegrated upon their death by their own lysosomes. What enables presumed „viruses” to survive the onslaught of powerful digestive enzymes, while mitochondrial genomes die? Especially as there is not and cannot be any differentiation between them, both being identical? How can chemicals discern the difference between its mitochondrial genomes and „alien viruses” presumably created by a cell through a fictional modus operandi which, if true, would STILL be composed of domestic materials created by the cell’s processes. There is an axiom/postulate that says that things equal to the same thing are equal to each other. In physiology this is tantamount to saying that the genomes of cells and mitochondria are the real so-called viruses.

    RăspundețiȘtergere
  13. Conform site-ului Our world in data acestea sunt numerele de decese in lume in functie de cauza.

    Cardiovascular diseases-17.79 million
    Cancers-9.56 million
    Respiratory diseases-3.91 million
    Lower respiratory infections-2.56 million
    Dementia-2.51 million
    Digestive diseases-2.38 million
    Neonatal disorders-1.78 million
    Diarrheal diseases-1.57 million
    Diabetes-1.37 million
    Liver diseases-1.32 million
    Road injuries-1.24 million
    Kidney disease-1.23 million
    Tuberculosis-1.18 million
    HIV/AIDS-954,492
    Suicide-793,823
    Malaria-619,827
    Homicide-405,346
    Parkinson disease-340,639
    Drowning-295,210
    Meningitis-288,021
    Nutritional deficiencies-269,997
    Protein-energy malnutrition-231,771
    Maternal disorders-193,639
    Alcohol use disorders-184,934
    Drug use disorders-166,613
    Conflict-129,720
    Hepatitis-126,391
    Fire-120,632
    Poisonings-72,371
    Heat (hot and cold exposure)-53,350
    Terrorism-26,445
    Natural disasters-9,603

    Conform site-ului worldometers la ora actuala sunt 134,000 de decese in lume cauzate de COVID-19 si daca virusul asta chiar ar exista oricum ai avea o posibilitate sa mori de la el mult mai mica decat de a muri calcat de o masina pe trecerea de pietoni in timp ce te duci la piata.
    Teoretic sunt ~120 milioane de oameni care mor anual de foame si ~9 milioane de oameni care mor prematur din cauza poluarii dar noi ne ingropam economiile din cauza a 130,000 de oameni morti in 3 luni pe tot mapamondul si aceea in mare parte nu exista nici o garantie ca nu au murit ca le-a venit momentul sa moara de celelalte boli cronice preexistente.
    Numanui nu ii pasa de celelalte cauze.
    Acuma toti se chinuie sa faca pompe de aer dar cati au produs pana acuma defibrilatoare cardiace automate(la preturi convenabile sa si le permita si pensionarii) pentru cei 17.79 million locuitori ai planetei care mor de infarc si ar putea fi salvati o parte din ei de aceste aparate daca ar exista in fiecare casa unul?
    Cati canducatotri se gandesc sa interzica in magazine toate otravurile ca sa nu mai moara 9.56 millioane de oameni de cancer? De ce nu se gandesc conducatorii sa reduca numarul de ore lucrate ca sa nu mai moara oamenii de la atata stres cat pamanca in exercitiul lor de sclavi prin corporatii?
    De ce nu se gasesc fonduri pentru cei ce mor de foame? Acuma toti se ingramadesc in magazine sa isi umple balcoanele cu alimente. Daca sunt atat de potenti financiar unii de ce nu suntem umanitari si in afara unei pandemii sa cumparam o paine in plus pe care sa o dam saracilor? De ce magazinele nu dau la cei saraci care mor de foame si prefera sa arunce mancarea la tomberon?
    De ce nu se face nimic in vederea poluarii sa nu mai moara 9 milioane de oameni de boli pulmonare? Ridicam in slavi nulitati ca elon muska care face tehnologie"ecologica" la preturi pentru bogatasi si deja avem impresia ca viitorul suna verde pentru ca scoate o masina electrica la 100,000 de euro. Ne consideram ecologisti ca avem o campanie anuala de adunat peturi si doze de bere din paduri dar continuam viata in aceeasi ignoranta fata de natura.
    Nu se face nimic pentru ca e o planeta populata de imbecili.

    Ceea ce traim azi se numeste tiranie imbracata in democratie iar oamenii au ajuns la un nivel rational sub orice critica. Doar moartea mai poate salva omenirea de la esec!

    RăspundețiȘtergere
  14. Minunat!..0 sa cer permisiunea de a prelua și da mai departe ultimul comentariu...

    RăspundețiȘtergere
  15. E destul de complucat! Mai multe adevăruri inseriate, nu dau un adevăr mai mare.,

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...