Ieşirea Din MATRIX: Dr. Rashid Buttar face afirmații explozive despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

joi, 30 aprilie 2020

Dr. Rashid Buttar face afirmații explozive despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”



„Rashid Buttar este un medic american osteopatic din Charlotte, Carolina de Nord. Este cunoscut pentru utilizarea controversată a terapiei de chelație pentru numeroase afecțiuni, inclusiv autismul și cancerul. El a fost mustrat de Consiliul de examinare medicală din Carolina de Nord pentru tratamentul etic al pacienților (lol n.n.)

Buttar s-a născut la Londra în 1966 și a imigrat împreună cu părinții săi în SUA, la vârsta de 9 ani. A urmat Universitatea Washington, absolvind o diplomă în biologie și teologie, după care și-a câștigat diploma în osteopatie la Universitatea Des Moines. Potrivit site-ului său web, el a lucrat ca chirurg în armata americană timp de câțiva ani, dar nu a obținut nicio calificare medicală.

Dr. Rashid Buttar are o teorie asupra acestei crize mondiale. Invitat într-o emisiune tv  (pe care o puteți vedea tradusă la final n.n.), acesta face afirmații devastatoare despre persoane, guverne și entități implicate în manipularea populației printr-un virus modificat genetic în laborator.

”Cercetarea himerică” înseamnă luarea unei substanțe care apare în mod natural, un virus, în cazul nostru, și apoi provocându-i niște mutații, modificându-l genetic schimbându-i configurația morfologică, pentru a obține o anumită funcție. Practic înseamnă că ei fac ceva ce poate avea deja un anumit potențial de a provoca daune, făcându-l mult mai dăunător, făcându-l mai virulent, făcându-l mai rezistent.

Practic am pacienți de pe tot globul. Pacienții au fost preocupați de treaba asta și mi-au pus întrebări. Mi-am publicat răspunsurile pe rețelele de socializare. Dacă vrei să afli neapărat o să fac un videoclip despre asta. M-am așteptat ca unii oameni să-mi răspundă De aceea m-am întrebat și eu pentru că auzi lucruri despre tot felul de conspirații. Acele clipuri pe care le-am uploadat, pun de fapt întrebarea: Conspirația – Covid 19? Cu semnul întrebării. Pe măsură ce am început să analizez situația.

Pentru mine pur și simplu nu avea nici un sens. Oricum am avut de-a face cu ceea ce era mai greu în ceea ce privește situația medicală. Așa că nu a fost o mare problemă. Îmi amintesc doar că atunci când am auzit despre detaliile legate de virusul Corona a existat o anumită componentă intravenoasă pe care o foloseam des în clinica noastră. Doar m-am asigurat că avem de 10 ori mai mult decât cantitatea normală. Asta a fost. Nu a fost mare lucru. Nu m-a preocupat. Totuși pe măsură ce am început să analizez aceste informații, am început să-mi dau seama că este de fapt o versiune himerică a ceva ce a fost dezvoltat aici în Statele Unite.

În 2015 a fost publicat un articol în revista Nature, care afirma că a fost dezvoltată la Universitatea North Carolina din Chapel Hill, unde s-au făcut toate studiile inițiale, de cercetare himerică în ciuda faptului că exista un Moratoriu al Guvernului SUA, care interzicea orice cercetare himerică.

Iată ceea ce am descoperit. Au luat tulpina SHC014 a virusului Corona, componenta antigenului de suprafață, au adus coloana vertebrală a virului SARS Corona, le-a pus împreună și apoi au introdus gene ortologe de HIV și MERS, în mod suplimentar pentru a crea un virus mai virulent, mai dăunător.

Totul începe în 2014. Guvernul SUA a decis, bazându-se pe anumiți virusologi din acea vreme, care spuneau: nu există nici o justificare pentru acest gen de cercetare, există un pericol de a crea daune, de a crea pandemii, deci nu avem nici o justificare pentru ca noi să facem acest tip de cercetare. Deci guvernul a aprobat un Moratoriu în 2014. Anthony Fauci a aprobat bugetul, a aprobat ca bugetele să fie, ca banii să fie alocați pentru acest tip de cercetări. Practic de fiecare dată când mă gândesc la asta devin extrem de frustrat, pentru că sunt atât de furios. El practic a încălcat legea. El a făcut și mai mult decât să încalce legea.

El a creat întreaga această cascadă de evenimente pe care le vedem. Blocarea întregului glob a fost determinată de acest aspect inițial din 2015. El a încălcat legea. A acționat împotriva Moratoriului Guvernului. A luat banii contribuabililor și a finanțat cercetările care au dus acum la apariția COVID 19. In 2017 a fost filmat la Universitatea Georgetown spunând că va exista o pandemie, că acest Președinte, că în mandatul lui, se va confrunta cu așa ceva.

De unde știa el, încă din 2017, ce anume se va întâmpla în 2018, 2019 sau 2020? Nu poți anticipa cu trei zile în avans, ce se va întâmpla azi în piața de capital.

Cum de a știut el că va fi o pandemie? El a declarat că acest președinte se va confrunta cu o pandemie. Citatul exact, nu știu cuvintele cu precizie. Ideea mea este că atunci când anumite persoane încep să facă aceste tipuri de declarații iar apoi ei sunt implicați în încălcarea legii pentru finanțarea unor cercetări plătite cu banii contribuabilior americani, iar apoi s-au dus în Wuhan și acum încearcă să creeze aceste diversiuni spunând că de vină este China.

Dumnezeule, nu știu dacă a venit din China, dacă a fost lansat în China sau a fost lansat deja aici. Este irelevant. Complicitatea la ceea ce se întâmplă acum fie dacă a fost eliberat în China sau dacă era deja aici, indiferent cum s-a întâmplat sistemul din SUA a permis asta, a profitat de ea în mod oportunist, închizând economia. Ei știu, de fapt, că nu există nici o bază reală de susținere.


Mass media oficială nu a dat nici un răspuns la acuzațiile lui Buttar. 

Tot ce au spus a fost că se pare că va trebui să așteptăm până în 2022, înainte ca oamenii să se poată aduna împreună. Asta este tot ce a spus ABC. Si Fox News, New York Post a spus că se pare că cei 1,8 m de distanțare socială nu vor fi suficienți. Trebuie să crească la 4 m. Nu există virus sau bacterie care să sară 4m. Pur și simplu sfidează fiecare aspect logic al științei și medicinei.

Ceea ce mă enervează la culme, este că sunt mii, zeci de mii de medici și oameni de știință care știu că acest lucru este o escrocherie, dar ei nu spun nimic. Fie sunt speriați de ostracizarea socială, pentru că vor fi declarați mincinoși sau sunt speriați de rușinea socială. Sau le este frică că-și vor pierde dreptul de liberă practică? În numele lui Dumnezeu, este vorba de schimbarea planetei.

Fiecare om de știință, fiecare medic care știe că aceasta este o fațadă, trebuie să deschidă gura și să vorbească. Fiecare element al științei a fost literalmente luat, aruncat în vasul de WC și apoi s-a tras apa. E ca și cum toată lumea ignoră aceste lucruri. Elementul fundamental al modului în care funcționează sistemul uman este ignorat. Fiziologia este pur și simplu aruncată la coșul de gunoi. Fiecare aspect al virologiei și al bolilor infecțioase este ignorat.

Postultele lui Koch au fost ignorate. Fiecare dintre ele. Avem rezultate fals pozitive provenind de la testări despre care știm că nu sunt adecvate. Apoi testele pe care ei le fac, RT-PCR, testele de reacție de polimerizare în lanț în timp real au fost deja dovedite. De fapt tipul care l-a dezvoltat în anii 80, Kary Mullis a spus că nu poți folosi această testare în scopuri de diagnosticare. Trebuie să-l folosiți doar unde are o secvență genomică care a fost deja identificată. Nu poți sa-l folosești pentru diagnosticare, dar ei totuși îl folosesc. Și când acestea nu sunt suficiente pentru a justifica numărul de decese pentru care ei au creat această pandemie i-au pus pe medici și pe asistentele medicale să se întoarcă și să schimbe certificatele de deces să spună Covid 19 este prima cauză de deces.

Ca și cum treaba asta nu ar fi suficientă, acum sunt trimise mandate în fiecare stat, fiecarui medic, din fiecare asociație medicală statală spunând că nu este necesară testarea. Am primit și eu o astfel de scrisoare, dacă au simptome să îi trimitem acasă și apoi avem obligația de a trece drept cauză a decesului COVID 19.

Mass media difuzează imagini din spitale, de la o țară la alta, folosind aceleași imagini, aceeași persoană care moare de mai multe ori folosind manechine ca să arate faptul că oamenii mor și totuși nici măcar nu pot arăta ambulanțele, pentru că ele nu fac nimic. Ele stau de pomană. Oamenii joacă șah, joacă jocuri de cărți pentru că nu fac nimic.

Asistentele medicale sunt concediate chiar acum, pentru că nu este nevoie de ele. Dar ei împing agenda asta a fricii. Frică! Frică! Discursul alarmist în sine va crește nivelul de secreție al adrenalinei, va provoca mai mult stress, mai multe tulburări emoționale.


VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI

25 de comentarii:

  1. Trebuie sa existe un,, Virus...,, Pt ca altfel nu pot fi trasi la raspundere Gunoaiele, Criminalii care au pus acest plan in aplicare si au adus masele la isterie generala... Acesti psihopati trebuie invinsi cu armele lor... Adica cu Virusurile!
    P. S. Virusurile sunt celulele organismului nostru otravite din exterior de: stres, frica, unde electromagnetice (unde radio, unde radar, 2,3,4... 5G)!
    Daca circula ceva otravitor prin aer este pus de o mana criminala... Este otrava pura, metale grele!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte importante informatii; va multumesc pentru video.
    Multa sanatate si spor in ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  3. 11 ianuarie 2017, Healio - Știri despre bolile infecțioase:
    "Anthony S. Fauci, medic, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, a declarat că "nu există „nicio îndoială”, Donald J. Trump se va confrunta cu un focar surprinzător de boli infecțioase în timpul președinției sale"
    https://www.healio.com/infectious-disease/emerging-diseases/news/online/%7B85a3f9c0-ed0a-4be8-9ca2-8854b2be7d13%7D/fauci-no-doubt-trump-will-face-surprise-infectious-disease-outbreak

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap ... asta zice si Dr. Buttar in film.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din surse sigure CIA si Pentagon este sigur ca incepand de ieri 1Mai a inceput o noua luna (sursa, prietenul care a lucrat acolo, a plantat copaci si gazon in curtea acelor institutii)!!! 😎🤭🤠

    RăspundețiȘtergere
  6. @Unknown ... Este sigur că ce anume din 1 Mai?

    RăspundețiȘtergere
  7. @Unknown .. mai zice ceva acel informator, dar nu ai fost atent ... Sictir! L-ai auzit?

    RăspundețiȘtergere
  8. Vezi tu draga sau drag admin... Suntem prea cretini sa reusim... Sunt prea multi infiltrati pe aicisa... Pana si cei cu varsta de 72 ani au fost activati!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vă cerem imperios să ne daţi vieţile înapoi, să renunţaţi la planul pas cu pas de a limita libertăţile românilor şi de a instaura cenzura, închizând ziare şi posturi de televiziune, şi să vă întoarceţi la marota dumneavoastră preferată, dar cam lisită de interes pentru noi toţi ceilalţi, cea cu alegerile anticipate'.

    Cătălin Ivan
    Coordonator politic ADN - Alternativa pentru Demnitate Naţională

    https://wwwb.agerpres.ro/comunicate/2020/04/30/comunicat-de-presa-adn-alternativa-pentru-demnitate-nationala--496766

    RăspundețiȘtergere
  10. @Unknown ...ma respecti, te respect ... nu, nu ... fă pași.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://oficialmedia.com/proteste-de-proportii-in-california-suntem-sanatosi-si-trebuie-sa-ne-dati-drumul/

    Fără nici măcar o mască, protestatarii l-au numit pe Newsom un tiran și și-au arătat sprijinul pentru președintele Trump. Dar, în ciuda susținerii distanțării sociale a preşedintelui, cei mai mulți l-au absolvit rapid de furia lor pentru condițiile actuale din Golden State.

    “Faptul că nu s-a permis ieşirea de 1 mai este vina guvernatorului, nu a lui”, a spus Susan Dorothy. „Dumnezeu este în spatele lui Trump”.

    RăspundețiȘtergere
  12. https://m.activenews.ro/externe/Prof.Dr.-Didier-Raoult-sceptic-in-ceea-ce-priveste-mortalitatea-Covid-19-In-ianuarie-2017-intr-o-indiferenta-generala-gripa-de-iarna-a-omorat-15.000-de-oameni-in-Franta.-Vaccinurile-nu-sunt-mereu-cea-mai-buna-solutie-161307
    Într-un interviu acordat revistei Paris Match, Prof. Raoult afirmă că „în fiecare an, 2 milioane de oameni mor la nivel mondial din cauza infecțiilor respiratorii. În ianuarie 2017, într-o indiferență generală, gripa de iarnă a omorât 15.000 de oameni( în Franța - n.r.)”.

    În altă ordine de idei, profesorul spune că găsirea unui vaccin pentru o boală care nu imunizează este o provocare idioată. El dă exemplu virusul HIV, pe care s-au cheltuit 30 de miliarde de dolari pentru un vaccin, fără rezultat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Spre surprinderea tuturor, Secretarul de Stat pentru Afaceri Economice și Climă, Mona Keijzer a făcut o legătură între 5G și Control Maselor în timpul unei dezbateri pe tema 5G.

    Mona Keijzer indică faptul că dorește să folosească 5G pentru controlul mulțimilor, că aceste arme de control al mulțimilor sunt considerate necesare guvernului! (uită-te la minutul 1:40 din alocutiune) Mona Keizer explică de ce este nevoie de acest 5G și de ce scoate la licitație benzile de frecvențe.

    http://stop5gromania.ro/5g-este-pentru-monitorizare-si-control-noul-lagar-planetar/

    RăspundețiȘtergere
  14. https://youtu.be/TaCt6H8DVSU
    Discursul lui D Trump la Onu 2019,
    Viitorul apartine Patriotilor!!

    RăspundețiȘtergere
  15. https://benjaminfulford.net/

    Deși poate părea o impas pe suprafață, deoarece lupta pentru Planeta Pământ se declanșează, ceva imens se apropie, mai multe surse legate de guvernul american sunt de acord. Programul spațiului secret este pe cale să fie dezvăluit, spun sursele ANS. La rândul lor, surse NASA spun că un fel de anomalie „afectează chiar țesătura realității”. Armata americană este, de asemenea, acum în plin război, cu peste 1 milion de rezerviști chemați. Drept urmare, lista celebrităților, miliardarilor și politicienilor dispăruți continuă să crească pe măsură ce o purificare masivă a satanicilor continuă.

    Pe măsură ce adevărații criminali sunt rotunjiți, falimentul corporației americane duce acum la eliberarea în masă a majorității infractorilor non-violenți. În timp ce mulți avocați ai legii și ordinelor ridică clopote de alarmă, adevărul este că SUA a exploatat un gulag masiv pentru sclavi. https://www.mystateline.com/news/local-news/illinois-releases-146-sex-offenders-including-3-sexually-dangerous-persons-convicted-in-winnebago-ogle-counties/

    Americanii au șanse mai mari de a ajunge la închisoare decât chinezii. De exemplu, o prietenă afro-americană spune că fratele ei a fost închis pur și simplu pentru că părul său a fost pozitiv pentru marijuana. Acesta nu este decât unul dintre nenumăratele exemple de cabal de conducere care folosește orice pretext pentru a strânge munca de sclavi din închisoare. Un coleg din Singapore a văzut vânzările către investitorii din Extremul Orient ca obligațiunile americane susținute de forța de muncă pentru sclavi din închisoare. Lasă asta: guvernul american a vândut chinezilor obligațiuni susținute de forța de muncă sclavă.

    Falimentul corporației închide acum acest gulag. Doar criminalii cu adevărat periculoși trebuie ținuți în pușcărie în circumstanțele actuale. Poate crearea unui sistem de rezerve de închisori controlate de bandă ar putea fi calea de a merge mai departe?

    Între timp, oile începu să se înțeleagă în casele lor, încep să-și dea seama că guvernul lor actual este format din criminali și mincinoși.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu prea cred in Trump..atata timp cat il tine pe Fauci ca mana dreapta acolo langa el, ma indoiesc sincer de miscarea Q si de tot asa zisul plan de salvare a umanitatii https://www.facebook.com/mihail.ispan/posts/162307218586148

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai si tu dreptate... Insa cred ca e foarte greu sa scape de Gunoaiele alea... gen Fauci... Trebuue sa.i aresteze in masa pt a nu lasa ne nimeni liber cu gand de razbunare... Trebuie mult tact!!! Eu inca cred ca o sa reuseasca... Daca nu si noi o sa fim carne de tun...!!!

      Ștergere
    2. https://flux.md/stiri/o-petitie-de-investigare-a-lui-bill-gates-pentru-crime-impotriva-umanitatii-la-casa-alba?fbclid=IwAR1mgtJBgsKlh28p78ZLv_NYwL0fJk6Ey4b772GhJS5j7Ro1xRzVCvmkM4I#

      Daca petitia asta produce efecte... Cred ca suntem pe drumul cel bun!!!

      Ștergere
  17. Nu prea am vazut eptitii online care sa aiba efecte ... adevaratele petitii se fac cu nume, prenume, cnp si semnautura. Si apoi cineva (cel care a initiat petitia d ex.) sa faca un caz penal sau ceva ...in rest sunt doar niste aparente ca functioneaza democratia.

    RăspundețiȘtergere
  18. Petitia e facuta direct pe site.ul CaseiAlbe si da strange minim 100.000 mii de semnatuei in 30 zile, incep investigatiile oficial fara alte demersuri!!!

    https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity

    RăspundețiȘtergere
  19. S-u strans de 5 ori mai multe ...ramane de vazut daca va exista vre-un ecou ... mir-am-as.

    RăspundețiȘtergere
  20. Semnam petitii de n ani. Impotriva taierii padurilor sau impotriva maltratarii animalelor. Cu ce efect? Niciunul. In continuare, cei ce maltrateaza si abandoneaza, distrug, rad paduri sunt bine merci, iar noi, putinii cu constiinta, plantam si adoptam.
    Cat tam tam s-a facut in presa impotriva răpirii minorelor pentru prostitutie? Nu ca prostitutia practicata de majore ar fi in regula, dar nici minorii nu ni-i aparam?!Ati vazut finalizarea vreunei anchete? Nu, pentru ca muște pe caciuli au toti politicienii ce s-au perindat pe la putere. Nu a existat prefect, primar, preot care sa nu stie ce se petrece pe " domeniul" sau.
    Dar, dintr-o " pioasa" si "evlavioasa" pornire crestina, s-au temut toti, pesemne, sa judece ca sa nu fie judecati si au tăcut ca peștii. M-a distrat Rareș Bogdan...Pios si evlavios ca multi crestini, cerea deschiderea bisericilor. De parca asta ar fi problema. Răgete la cer ridica si preotii si magarii. Si Rares Bogdan. Cu ce efecte? Niciunul! Dumnezeu cred ca s-a saturat de tamaie si busuioc date peste mizerie, coruptie, hotie generalizata. Plus tamaia data de Oreste si Rares Bogdan peste duhoarea de tradator a lui Iohannis. Sau tamaia data de alt mare " patriot", patronul televiziunii Nasu TV, peste duhoarea de hoț a lui Basescu. Dupa care l-a tamaiat pe Iohannis. Asa i s-a cerut, coada de topor a executat!
    Nici eu nu cred in Q. Si nici in Trump marele eliberator. E tot o cacealma. Menita sa tina oamenii in asteptare. O asteptare plina de speranta a unui Mesia contrafacut.
    Adevaratul Mesia se manifesta prin oamenii empatici. Nicidecum prin razboinicii americani, producatori de arme de distrugere in masa ca si restul nebunilor de pe pamant.
    O exista popor mai credul decat poporul roman?!
    Miorița romaneasca isi pune capul bleg si docil in poala lupului, cerandu-i cu lacrimi pline de recunostinta cerceluș in ureche. Isi ofera si mieii drept ofranda mărețului lup ce stie suficiente tehnici de manipulare, incat pentru fiecare tipar uman născocește o metoda de tinere in adormire. Si istoria se repeta...se repeta...se repeta...Din cercul karmic nu iesim pentru ca nu vrem. Nu pentru ca nu putem.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...