Ieşirea Din MATRIX: CĂDEREA CABALEI - Planul de salvare a lumii

duminică, 19 aprilie 2020

CĂDEREA CABALEI - Planul de salvare a lumii


„Documentarul cercetătoarei olandeze Janet Ossebaard nu prezintă doar punctele de vedere ale autoarei despre ceea ce se întâmplă în aceste vremuri tulburi, ci și ceea ce un număr vast și tot mai mare de oameni din întreaga lume descoperă de mulți ani.

Această serie nu urmărește să insufle panica, ci să dezvăluie câteva informații tulburătoare despre lumea în care trăim. Mai mult, arată eforturile unor oameni care luptă cu succes împotriva răului, dându-ne speranțe îndreptățite că acesta va fi înfrântă.” SURSA

Notă: Mai jos am extras o poză din film, care mi se pare foarte sugestivă.  Îmi amintește de o alta în care ni se spunea: dormi în continuare, totul este sub control.



Așteptarea salvării în timp ce noi dormim mi se pare definiția HOPIUMULUI. Ei ne dau fumigene cu speranță ca să ne adoarmă vigilența, iar noi să tot dormim pe noi așteptând salvarea. 

Nu vreau să fiu pesimist sau negativist, dar sunt cam sătul de promisiuni și de texte care ne spun că ne crește vibrația și se întâmplă treburi chestii. Mi-e greu să cred că ne crește vibrația când simt bocancul totalitarismului în dinți, când văd copacii tăiați într-un ritm barbar, când văd explozia Big Brother peste tot în lume, implicit în Rusia (pe care unii o cred în opoziție față de NWO sau ceva), când văd cum ard pădurile (mai recent pe la Cernobâl), când văd că unii ca Trump de la care se așteaptă această schimbare, tocmai a sprijinit industria cărneturilor și a lactatelor cu 16 Miliarde de dolari pe motiv de coronavirus, când văd că elitele o duc bine mersi, iar noi stăm prin case și avem nevoie de declarații ca să ieșim afară, dar nu toți, căci sclavii pot merge la cules de sparanghel fără ele, pot circula cu avioanele bine mersi, în timp ce turismul nostru și la nivel planetar se face pulbere, micii întreprinzători se duc direct în cap, o mulțime de afaceri aflate pe linia de supraviețuire, acum sunt pa, corporațiile mai câștigă un pic de teren, legea vaccinării obligatorii (implicit a microcipării nano-metrice conform ID2020) atârnă deasupra capului nostru ca o sabie a lui Damocles. Trebuie să mă prefac că nu văd chestiile astea și să mă culc liniștit că are Alința Q grijă de noi? 

Sigur faptul că SUA și Anglia nu mai sprijină WHO (OMS) cu fonduri poate fi considerat un indiciu că treburile se mișcă și în direcție pozitivă, sau că Trump (guvernul SUA) a preluat de la FED capacitatea de a imprima bani, dar alte semne nu prea am văzut. 

Dar nu le știu pe toate, iar tipa din documentarul de azi ne prezintă și alte indicii că lucrurile ar evolua în direcție pozitivă. Aș vrea să mă înșel și să vină niște unii să-mi zică „vezi bhă Toma necredinciosule, că se întâmplă lucruri și când tu dormi?” să-mi închidă gura „negativistă”, sceptică, pesimistă, care le strică visarea frumoasă.  

Vă spun toate astea să nu vă faceți prea multe iluzii, ca mai apoi să fiți deziluzionați, de asemenea să și acționați în direcția visării pozitive, continuând efortul de a informa pe ceilalți, de a vă informa voi înșivă, DAR totodată de a vă și calma mintea, ieșind din zona de panică (atât de virus cât și de vaccin, atât de controlul autorităților, cât și de haos, frica de orice), realizând o oază personală de liniște și pace în casa și sufletul vostru. Alternați informarea cu lipsa ei, făcând lucruri manuale, ieșind la aer, făcând un hobby sau un sport. 

În ciuda avertismentelor mele și al dușului rece vă prezint totuși, acest documentar, în spiritul obiectivității și să vă arăt că deși sunt sceptic, sunt unul deschis către versiunea pozitivistă, nu o neg total. Mi-am exprimat frustrarea și totuși mai sper (așa un pic pe fund) să mă înșel. Hopiumul are încă efect și asupra mea.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

LINK  - varianta completă

14 comentarii:

  1. Extrem de interesant,mai ales finalul!Aproape incredibil dar,de ce sa nu credem că poate fi adevarat?Multumesc mult pentru ceea ce faceti!Sper sa ajunga aceste informatii,la cat mai multi oameni,si cat mai repede desi unele vor fi extrem de tulburatoare-ma refer la cele legate de copiii ,victime ale psihopatilor satanisti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Luptătorii Luminii și Lucrătorii în Lumina TOTUL este clar și limpede ! Cu adevarat exista multe, multe Fiinte care LUCREAZĂ pentru omenire și Mama Pământ ! Aveți încredere, aveți răbdare și lucrați cu Ființa voastră (minunata, magnifica) Mulțumiri pt munca Dvs, a fiecăruia, pesimist sau optimist ! TOȚI suntem UNA ! Victoria Luminii

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimeni nu vrea ca pe pământ să rămână doar elitele... selectia naturală funcționează oricum... este bine ca există si oameni capabili care inteleg că o democratie reala nu poate fi facuta cu oameni care actionează haotic in numele democratiei...

    RăspundețiȘtergere
  4. popescu valean21 mai 2020 la 00:19

    voi avea parte de acest vis ?sper ca domnul sa fie cu mine .

    RăspundețiȘtergere
  5. L-au dat jos....îl mai aveți undeva?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dap, il mai avem ... vedeti aici https://www.bitchute.com/video/cAWeSgdqtk1E/

    RăspundețiȘtergere
  7. Între timp acest film a fost șters de pe YouTube...

    RăspundețiȘtergere
  8. Birlutiu Nicolae Vasile21 august 2021 la 21:42

    Eh! A trecut ceva timp, si nimic, nu sa schimbat nimic in bine, nenea Trump nu m-ai este demult presedinte, ba chiar a disparut ca magarul in ceata. Astia din oculta vad ca mor de batranete. Asta e! Mergem m-ai departe. Eu sunt de parere ca totu-i manipulare, ca sa fiu clar, eu cred ca si cei care au creat tot materialul acesta, au fost manipulati. Asa este, sperantele naruite provoaca durere, dezamagire si manie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU STA IN BAZA LUI TRAMP SAU Q .. ACEEAȘI MĂRIE CU ALTĂ PALĂRIE ...OFFFFF TREZIITI VĂ FRATILOR

      Ștergere
  9. @Nicolae ... după cum poți vedea în nota mea la acest documentar, am fost de la început mega sceptic și circumspect la acest Hopium.

    RăspundețiȘtergere
  10. Birlutiu Nicolae Vasile22 august 2021 la 10:42

    Iesirea Din Matrix Si eu sunt sceptic. Nu ma refeream la tine cind am spus ca au fost manipulati cei care au facut materialul, ma refeream la cei care au facut filmele. Se pare ca realitatea bate intotdeauna filmul.Eu sunt de parere ca raul si intunercul au invins si vor invinge intotdeauna, este treaba oricui daca vrea sa se minta pe el insusi ca viitorul este luminos si ca va urma o era a luminii.Dece spun asta? Pentru ca oamenii sunt aproape toti ai intunericului si ai raului, cei care sunt buni,luminosi cu iubire neconditionata,care respecta totul,care au compasiune si intelegere pentru toti si toate, sunt extrem de putini, practic acestia sunt o nesemnificativi la numar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Birlutiu Nicolae Vasile22 august 2021 la 10:58

    Doresc sa va spun o pilda care am auzit-o, si care m-ia placut, eu cred ca este suficient de clara cu privire la adevarata fata a omeniri si raul care sa facut stapin pe ea.( Daca iei un mar stricat si il pui intr-un cos cu mere bune, marul stricat va sfarsi prin a strica toate merele, iar eu completez, daca pui un mar bun intr-un cos cu mere stricate, marul bun sfarsete prin a fi mancat, stricat este putin spus ). Nu sunt un pesimist, eu nu imi fac iluzi si nu incerc sa creez oamenilor sperante desarte, eu cunosc foarte bine natura umana.

    RăspundețiȘtergere
  12. Posibil ca ce se petrece acum să fie o purificare ... totuși. Eu tind să cred totuși că gândurile, credințele noastre ne crează sau ne afectează cel puțin, realitatea ... dacă noi credem cu tărie ceva, acel ceva tinde să se împlinească, conform zicalei „de ce ți-e frică, nu scapi” sau „un necaz nu vine niciodată singur” sau „la omul sărac nici boii nu trag”, fiind vorba și de niște procese de rezonanță implicate ... deci, nu-ți cer să fi optimist, fii măcar neutru, căci în realitate nu știi cu adevărat prietene, chiar nu știi adevărul ... nu știm cine va scăpa, nu știm ce va urma, nu știm mai nimic cu adevărat ... Atat.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...