Ieşirea Din MATRIX: SECRETUL COSMIC - un documentar de excepție

miercuri, 22 ianuarie 2020

SECRETUL COSMIC - un documentar de excepție


COSMIC SECRET (2019)

Acesta se dorește a fi o continuare la documentarul ABOVE MAJESTIC,

Din vremuri imemoriale umanitatea a căutat în stele răspunsuri pentru a ne înțelege originile.

Am interpretat profeția cu speranța de a ne predetermina viitorul.

Prin intermediul textelor religioase, al Scripturii, al artei și al tradiției orale, am amplasat un traseu enigmatic și iluziv presărat cu fărâmituri de pâine în trecutul nostru, și totuși întrebările rămân:

Cine suntem noi? De ce suntem aici? Care este destinul nostru?


David Wilcock, cel mai bine vândut autor și cercetător de renume, reunește o bază vastă și eclectică de cunoștințe pentru a prezenta o istorie umană alternativă, așa cum nu ai mai văzut.

Acompaniat de o gamă largă de cercetători, oameni de știință, arheologi și insideri, SECRETUL COSMIC vă va pune la îndoială fiecare pagină din cartea de istorie și tot ceea ce credeți că știți despre realitate.

Pregătiți-vă pentru un film care poate foarte bine să vă conteste fiecare sistem de credințe și să dezvăluie secretele umanității și originile cosmice pierdute de mult.

In rolurile principale:

David Wilcock, Corey Goode și Jordan Sather alături de Michael Salla, Laura Eisenhower, John DeSouza, Michael Cremo, Robert David Steele, Alison Coe, Clifford Mahooty, David Sanipass, Robert Sallas, Niara Terela Isley, Ben Chasteen, Robert Counts, Dr. Osmanagich, James Gilliland, John Vivanco, Barry Littleton, Brendan Murray, Sacha Stone, and Peter Maxwell Slattery.” SURSA

Notă: Filmul este cumva o completare (cu câteva elemente noi) și o compilație pe foarte scurt a dezvăluirilor cosmice prezentate de noi până acum, în categoria Dezvăluirilor Cosmice. Apar fețe noi și relatări noi, care aduc un plus de credibilitate dezvăluirilor de până acum.

Mulțumim Paul Marian pentru efortul susținut de a aduce și românilor astfel de informații. 

Transcripturile acestui film pot fi citite aici (prima parte) și aici (a 2-a parte).

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI


Pentru a viziona acest film subtitrat (dintr-o bucată, HD), oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

- cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne amintească în email freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com)

Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...