Ieşirea Din MATRIX: Cine întreabă „Cine sunt eu?” - un dialog între Eckhart Tolle, Deepak Chopra și Wayne Dyer

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 6 ianuarie 2020

Cine întreabă „Cine sunt eu?” - un dialog între Eckhart Tolle, Deepak Chopra și Wayne Dyer

WHO IS ASKING „WHO AM I?” (2013)
Eckhart Tolle și Deepak Chopra explorează dimensiunea transcendentă a celui ce suntem

”Filmat la Carlsbad, California, la retragerea „Seducția spiritului” de la Chopra Center din 24 aprilie 2013, acest videoclip inspirat surprinde seara istorică în care maestrii profesori Eckhart Tolle și Deepak Chopra au împărtășit scena pentru prima dată.

Pe parcursul a două ore, acești lideri ai lumii în privința gândirii, acoperă subiecte atât de profunde precum mindfulness, cum să trăiești pe deplin în momentul prezent, capacitatea gândirii de a infecta mintea ca un virus, diferența dintre o entitate bazată pe gânduri și o entitate bazată pe prezență, cele cinci cauze străvechi care stau la baza întregii noastre suferințe și cum să ne identificăm cu adevăratul nostru eu și nu pur și simplu doar cu imaginea noastră de sine. Cuvintele lor înțelepte ne ajută să ne retragem din gândurile noastre și să trăim momentul transcendent în care recunoaștem sinele impersonal din noi - eul dincolo de ego, acel eu care atinge și este unul cu totalitatea universului.

Eckhart și Deepak încep fiecare cu o discuție solo de 30 de minute înainte de a apărea împreună pentru un întrebări și răspunsuri, timp 30 de minute bazate pe întrebări arzătoare adresate de comunitățile lor online. 

Seara se încheie cu o apariție specială a colegului expert în transformare personală Wayne Dyer, care se alătură atât lui Eckhart cât și lui Deepak pe scenă pentru a discuta despre dragostea divină - energia fundamentală care curge prin toate lucrurile.

Alăturați-vă acestei întâlniri fără precedent a minții și aprofundați-vă înțelegerea legăturii minte-corp-spirit și prezența fără formă a conștiinței în sine, în moduri realizabile numai prin îndrumarea unor astfel de profesori apreciați.” 

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

În completare studiați categoriile Eckhart Tolle și Deepak Chopra.

4 comentarii:

Maria-Aurelia spunea...

Tare!
Eu sunt eu!
Nu sunt maestrul meu dintr-o anumita perioada a vietii. Gen Lazarev. Maestrul e doar carja de care am nevoie pana pornesc pe Cale. Ar cam fi timpul sa faca si maestrii pași. Nimeni nu a ajuns la capatul drumului. Si nici nu ajunge vreodata. Pentru ca, Slava Domnului, Creatia este infinita. Am muri de plictiseala intr-o lume finita, mereu cu aceiași maestri ajunsi la blazare. Nu la apogeul ce iti deschide noi porti spre alte lumi ce au alte porti ce duc spre alte lumi...Lumea aceasa este doar un mic cerc in care inclusiv spiritualitatea se vinde bine. Totul este de vanzare. E paradis fiscal!
Imi amintesc de un film. Nu-i mai stiu numele. Un tren ce mergea incontinuu. Pasagerii erau mintiti ca afara este Era Glaciara, pericol! Pasagerii erau împărțiți pe caste. La capatul din spate erau paria. In finalul filmului, cativa inteligenti ajung la concluzia ca liderii spirituali erau pe mana cu casta privilegiatilor. Si...evadeaza😁😁😁😁

Iesirea Din Matrix spunea...

In loc de observatii generaliste care pot avea sau nu legătură cu cei 3 protgoniști ai dialogului de azi, mai bine te-ai uita la ce spun aceștia și te-ai lega pe concret, de ceva din ceea ce spun ei și nu de faptul că și ei priesc bani pentru faptul că există și-și oferă din timpul lor pentru a deschide ochii și altora pe anumite teme. Altfel te consider pur și simplu invidioasă că ei pot trăi bine din ce fac, iar tu nu. Și până la urmă prost nu e cel care cere, ci acela care dă. Atâta timp cât mii de oameni doresc să fie în prezența acestor oameni, mi se pare normal să existe și o transformare în bani a acestei atenții. Îl vrei pe Tolle în Romania păi plătești frate ...avion, chiria sălii, timpul omului (aici nu știu dacă acești indivizi au niște prețuri anume pe care ei le cer sau au manageri sau li se propun anumite sume, e discutabil) ... nu se poate să se excludă banii din ecuație. Singura chestie discutabilă, este profitul, cât de mult pui sau ceri și ce profituri faci. Dar repet, atâta timp cât nu te obligă nimeni să te duci la Tolle să-l vezi, nu văd unde-i problema cu banii?

Merlin spunea...

Rugaminte despre sustinerea meditatiei globale din data de 12.01.2020, ora 08:11

Buna ziua, in data de 12.01.2020 va fi o mare meditatie in sprijinul activarii erei varsatorului si pentru sustinerea unei schimbari profunde a planetei !
Va rugam sa sustineti si site-ul dvs. aceasta meditatie prin informare, articole si organizare de meditatie prin intermediul dvs. Mai multe detalii mai jos:

http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2020/01/cobra-faceti-viral-era-varsatorului-11.html#more

https://evak2019.blogspot.com/2020/01/age-of-acquarius-activation-meditatia.html?m=1

Multimim pentru sprijinul dvs. constat pentru sustinerea adevarului si luminii divine !

Iesirea Din Matrix spunea...

Eu personal nu mai cred in astrologia moderna , iar mesajele pline de Hopium si exagerari ale lui Cobra ma lasa rece de mult timp ... Am tradus in schimb un filmulet https://youtu.be/ld4O9WZlxwo .

Si de asemenea nu mai cred doar in puterea meditatiei. Puterea actiunii e cea care misca lucrurile cu adevarat. Meditatia e un fel de scuza si o frica de a actiona in concret, un mod de a te amagi ca tu faci ceva ... e ca si cum cineva cere un ajutor si tu in schimb ii faci o binecuvantare, in loc sa-i oferi o mana concreta de ajutor.

Mda, e mai bine decat sa gandesti negativ sau sa faci un rau efectiv, e mai bine decat nimic, atat, in rest este o actiune destul de anemica.

De aceea nu mai simt sa sustin astfel de evenimente care de atata timp nu ofera decat morcovi.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...