Ieşirea Din MATRIX: JOE ROGAN - Declanșat - comedie stand up

luni, 23 septembrie 2019

JOE ROGAN - Declanșat - comedie stand up

JOE ROGAN - Triggered (2016)

Joe Rogan este un tip pe care am vrut să  vi-l prezint de mai multe ori, dar nu am avut ocazia, așa că profit de spectacolul de comedie pe care vi-l prezint azi pentru a vă spune câte ceva despre el (în limba română nu prea există nimic despre el). 

Eu personal l-am descoperit prin 2011 când căutam să mă informez despre Ayahuasca, iar pe canalul său youtube, am putut descoperi mai multi invitați care-și povesteau experiențele. De atunci am rămas un urmăritor destul de fidel, deoarece de-a lungul timpului s-au perindat prin emisiunea lui (JOE ROGAN EXPERIENCE - Powerful JRE)  o mulțime de indivizi pe care-i admir și urmăresc (gen Graham Hancock, Dennis McKenna, Wim Hof, Russel Brand și mulți mulți alții) și am văzut emisiunea lui crescând de la câteva mii de vizualizări, la milioane și zeci de milioane, fiind poate unul dintre cele mai puternice podcasturi din lume în prezent, un loc unde a ajuns până și Elon Musk (care a tras un fum de marijuana în direct, fiind un moment celebru, mediatizat în toată lumea).

Având un limbaj deschis, întrebări provocatoare,
o minte ascuțită, mult umor, auto-persiflare, o cunoaștere destul de mare, făcând dezbateri foarte interesante pe subiecte spinoase, este pentru mine un model de moderator.  Un „nebun” frumos.

Mi se pare un individ echilibrat, înțelept, puternic care a reușit să îmbine lumea exterioară și cea interioară, fiind un individ de succes în ambele zone aș zice. M-a impresionat mereu că a fost un avocat al psihedelicelor și faptul că este cu adevărat un gânditor liber, care pune la îndoială totul. 

Joe a mai avut câteva apariții meteorice pe blogul nostru, însă lupa nu a fost pe el ... acum este.

Prima dată i-am auzit vocea în documentarul UNION - The bussiness behind getting high și apoi i-am postat genialul fragment dintr-un stand-up , intitulat We Are Getting Dumber, în cadrul articolului „Triumful prostiei”. De asemenea a fost prezentatorul documentarului DMT - The Spirit Molecule.

Astăzi vă voi prezenta câteva lucruri despre el (deoarece cred că merită, deși nu sunt total de acord cu el, de exemplu, pe tema veganismului), iar data viitoare, voi continua de unde am rămas. La final găsiți spectacolul său savuros de comedie.


„Joseph James Rogan este un comediant american stand-up, comentator mixt în culori de arte marțiale, gazdă podcast și fost actor și gazdă de televiziune.

Rogan a început o carieră în comedie în august 1988 în zona Boston. După ce s-a mutat la Los Angeles în 1994, Rogan a semnat un acord de dezvoltare exclusiv cu Disney și a apărut ca actor la mai multe emisiuni de televiziune, inclusiv Hardball și NewsRadio.

 În 1997, a început să lucreze la Ultimate Fighting Championship (UFC) în calitate de intervievator și comentator de culori. Rogan a lansat prima sa specială de comedie în 2000. În 2001, Rogan și-a pus cariera în comedie în așteptare după ce a devenit gazda Fear Factor și își va relua cariera de stand-up la scurt timp după încheierea show-ului în 2006. 

În dec 2009, Rogan a lansat podcast-ul său: Joe Rogan Experience împreună cu prietenul și colegul său comediant Brian Redban.  Primul episod a fost înregistrat pe 24 decembrie și a fost inițial o difuzare săptămânală în direct pe Ustream, cu Rogan și Redban „așezați în fața laptopurilor făcând bășcălie”. Până în august 2010, podcastul a fost numit The Joe Rogan Experience și a intrat pe lista celor mai bune 100 de podcast-uri de pe iTunes, iar în 2011, a fost preluat de SiriusXM Satellite Radio. 

 Podcast-ul oferă o serie de invitați care discută despre evenimente curente, opinii politice, psihedelice, conspirații, filozofie, comedie, hobby-uri și numeroase alte subiecte.  În ianuarie 2015, podcastul a fost descărcat de peste 11 milioane de ori. Până în octombrie în acel an, podcastul a fost descărcat de 16 milioane de ori pe lună, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare podcast-uri gratuite. 

În 2011, Rogan și-a reluat rolul de gazdă la Fear Factor pentru cel de-al șaptelea și ultimul său sezon, până în 2012. Rogan a preluat slujba întrucât „ar fi urât să vadă pe altcineva să o facă” .

În 2011, Rogan a interpretat primul său personaj principal într-un film din Zookeeper.  El a lucrat, de asemenea, la o carte pe care a intitulat-o „Sfaturi iresponsabile de la un bărbat fără credibilitate”, pe baza intrărilor pe blogul său pe site-ul său. S-a jucat pe sine însuși în Here Comes the Boom, o altă comedie de acțiune cu Kevin James lansată în 2012. 

În decembrie 2012, Rogan a lansat cea de-a șasea sa specială de comedie Live din Tabernacle, exclusiv ca descărcare pe site-ul său, pentru 5 dolari. El a fost inspirat să o elibereze în acest fel după Louis C.K. a făcut același lucru. 

În 2013, Rogan a găzduit emisiunea de televiziune „Joe Rogan - Question Everything (Pune totul la îndoială)” din rețeaua SyFy, care a difuzat șase episoade. Emisiunea a abordat subiecte discutate pe podcasturile sale, inclusiv existența Bigfoot și OZN-uri, și a prezentat mai mulți comedianți, experți și oameni de știință, cu scopul de a încerca „să pună niște subiecți în pat ... cu o perspectivă deschisă”. 

SyFy a acceptat să producă emisiunea fără un episod pilot; echipa de producție i-a oferit lui Rogan un control creativ asupra programului și și-a propus să îl prezinte în propriile sale cuvinte, atunci când este posibil.” Traducerea de AICI


VEDEȚI CONTINUAREA ARTICOLULUI DESPRE ROGAN AICI.

VEDEȚI SHOW-L TRADUS AICI:

LINK 1 - Netflix (Prima lună gratuită)

SAU

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...