Ieşirea Din MATRIX: VITAL PROTECT - te protejează de radiațiile EM nocive, inclusiv de ce cele 5G

vineri, 13 septembrie 2019

VITAL PROTECT - te protejează de radiațiile EM nocive, inclusiv de ce cele 5G



VITAL PROTECT

Îngrijorat fiind de efectele noii tehnologii 5G, l-am întrebat pe Eugen Bârgăoanu, șeful AIM GROUP dacă dispozitivele lor VITAL PROTECT sunt bune și pentru aceste noi frecvențe. Iată răspunsul lui Eugen:

„Buna Stefan,

Vreau sa iti explic mai pe larg ca sa intelegi fenomenul in ansamblu:


Ideea este ca celulele noastre comunica intre ele prin niste curenti. Nu se stie ce a fost mai intai curentul sau chimia care il genereaza. Conform spuselor lui Tesla fenomenul electric este primordial, el pare sa genereze ceea ce se numeste gandirea. Prin anii 50-60 Karl Pribram si Fritz Albert Papp au demonstart stiintific ca exista o forma de comunicare electromagentica nu numai intre celulele nervoase, dar au pus pentru prima oara in evidenta ca de fapt memoria nu este localizata undeva in creier ci sint nenumarate impulsuri sincrone care se produc in intreg organismul si practic ar fi un aspect virtual care se fabrica in intreg organismul. Aceste impulsuri electromagnetice au fost botezate de ei biofotoni.

Ai aici niste link-uri la lucrari stiintifice pe aceasta tema daca vrei sa citesti mai mult:


Ideea este ca aceste semnale interne ale noastre sunt extrem de fine, aproape ca nici nu pot fi masurate. Toate semnalele perturbatoare din jurul nostru au valori mult mai mari, adica noi avand o natura electrica si destul de buni conducatori pentru curentul electric preluam ca niste antene toate aceste semnale. De exemplu daca pui o mana pe sonda de la osciloscop si cealalta la masa obtii 15-20V pe osciloscop pe 50 Hz, frecventa liniilor electrice (reteaua electrica).

Nu mai vorbim de radiatiile pe frecventa inalta care pe termen lung se comporta ca niste radiatii ionizante (gama, X), adica reusec sa modifice structura atomilor si apar malformatii, tumori etc, fenomen recunoscut de OMS in 2011, datorita nenumaratelor cercetari stiintifice care dovedesc asta.


Acum, noi sintem programati sa traim pe planeta aceasta, si sintem in stransa legatura cu electromagnetismul terestru. Acest electromagnetism nu este pulsul planetei asa cum zic unii narozi (de-al de Gregg Braden, sau altii scriitori inebuniti dupa audienta) ci este unda stationara care apare in cavitatea pamant-ionosfera declansata de fulgere si cum in fiecare secunda sin peste 2000 de fulgere pe planeta ea este cvasistationara. Prin anii '60 s-a studiat pentru prima data efectul acestei frecvente (7,83 Hz) asupra organismului nostru si concluzia a fost ca rolul ei este decisiv in formarea truturor sistemelor noastre, dimensiuni corporale, modul in care functioneaza sistemul nostru nervos etc, dar in 2011 Luc Montagnier a publicat un studiu care arata ca sinteza de proteine (vitala, fara ea nu putem trai, tot ce numim noi oligoelemente, metale, vitamine, in corpul nostru sint de fapt niste proteine care sintetizeaza aceste aspecte) nu se poate produce decat in prezenta acestei frecvente si desi teoretic ea exista in jurul nostru, in laborator sinteza de nucleotide (precursori de AADN) nu s-a putut realiza decat in prezenta unui oscilator auxiliar pe 7,83 Hz. Ai mai jos un link legat de cercetarile lui, iti pot trimite si tudiul lui, dar este foarte doct si greu de inteles.


Electromagnetismul acesta datorat fulgerelor este infim, inductia campuliui electromagnetic generat este de ordinul pT (pico Tesla) si este usor bruiat de toata aceasta mare de semnale perturbatoare di jurul nostru. S-a constatat insa ca daca exista un oscilator pe aceasta frecventa organismul tinde sa ignore semnalele perturbatoare.Retine nu poate anula nimic unda emisa, ar trebui sa stai tot timpul intr-o cusca Faraday (din otel), legata la pamant ca sa anihilez radioataia emisa, dar ce face un oscilator pe aceasta frecventa este ca stimuleqaza organismul sa ignore semnalele perturbatoare, si cand ma refer la a ignora asta inseamna ca efectele nocive ale radiatiei perturbatoare se diminueaza substantial, indiferent de frecventa lor.

Cu cat frecventa este mai mare cu atat efectul ionizant este mai puternic, este ca si cum ti-ai face raze X (radiologie) si deci mai daunator pentru organism. 5 G -ul se vrea pe undeva in 5GHz si aici este o problema, caci cu cat frecventa este mai mare cu atat comportamentrul undei se apropie de cel al luminii si deci se va propaga in linie dreapta. De aici rezulta antene mai multe, putere de emisie mai mare pericol si mai mare pentru sanatate etc.

Faza stranie este ca, pentru mine ca inginer electronist, sint solutii mult mai simple, mult mai putin costisitoare, mult mai putin poluante decat antene care sa impanzeasca tot spatiul De exemplu un satelit geostationar poate acoperi o arie cat jumatate din Europa sau mai mult si vede in linie dreapta aproape orice loc si daca s-ar folosi un satelit ca statie de retranslatie ar fi costuri infinit mai mici, putere emisa mai mica, consumuri mai mici etc, dar cred ca de fapt se urmaresc si alte aspecte cu aceste antene imprastiate peste tot,unul dintre ele fiind, fara gluma, controlul mental. Inca de prin anii '80 a fost dovedit efectul de inductie mentala puternica in zona microundelor.


Revenind la intrebarea ta iti sintetizez ce am incercat sa explic aici, da protejeaza, nu conteaza frecventa sau forma de modulatie a semnalului perturbator, Vitalk Protect contine un generator pe 7,83 Hz si pe aceasta frecventa creierul si intregul nostru organism minimizeaza perturbatiile care apar in sistem de la aceste semnale.

Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi frumoasa,

Eugen Birgaoanu 
General Manager 
XPOSED Media SRL
Mobil: 0771 402258

CUMPĂRAȚI VITAL PROTECT DE AICI.

În următorul playlist puteți vedea mai multe filme despre Vital Protect, în care veți găsi măsurători, mărturii, testări diverse și alte informații despre acest dispozitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...