Ieşirea Din MATRIX: ROBBIN WILLIAMS - Vino în mintea mea

duminică, 11 august 2019

ROBBIN WILLIAMS - Vino în mintea mea


ROBIN WILLIAMS - Come Inside My Mind (2018)

Astăzi se împlinesc 5 ani de la moartea îndrăgitului actor.

„Robin Williams a fost unul dintre cei mai iubiți și inventivi comedieni de pe acest pământ, iar moartea lui din 2014 a luat pe toată lumea prin surprindere. Fanii nu s-au așteptat niciodată ca un om atât de blând, vesel și cald să sufere de depresie și să se sinucidă.
Dacă ai fost unul dintre cei care i-au urmărit cariera și admirat munca, atunci nu rata documentarul "Robin Williams: Come Inside My Mind" - poate fi urmărit atât pe HBO, cât și pe HBO GO.

Filmările ne prezintă viața artistului, folosind înregistrări unice, spuse mai ales prin vocea lui.

Robin Williams: Come Inside My Mind
Regizat de Marina Zenovich, documentarul sărbătorește contribuția adusă de talentatul actor comediei și culturii și îl prezintă de la zilele de început ale carierei sale (finalul anilor 1970 din L.A.). până la moartea sa (2014).

Vei descoperi ce l-a determinat să dea voce personajelor din mintea sa și vei ajunge să-l înțelegi mai bine.
Robin Williams
Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman, Steve Martin, Pam Dawber și fiul său, Zak Williams sunt doar câțiva dintre cei care vorbesc despre Robin în acest documentar.

Vei urmări o aventură fantastică și ți se va face dor de Williams și de talentul său incredibil.” SURSA

Notă: urmărind acest film documentar ne-am făcut o imagine și mai bună legată de cine a fost Robin Williams. Intuițiile pe care le-am avut acum 5 ani când am scris acel articol despre Robbin (în cadrul filmului Cercul poetilor Disparuti) au fost foarte bune.

Aș vrea să adaug doar că acest om a trăit în viața lui cât alții în 10 vieți. A ars cu putere, cu mare vâlvătaie și mă mir că a rezistat atât, să fiu sincer.

Nu mă mir când astfel de indivizi care ajung să trăiască cam tot ce poate trăi un om ca senzații, emoții, adrenalină, nebunie, iubire, succes , șamd, să descopere că în ciuda trăitului la maxim, în exterior, mai există o întregă lume interioară, pe care nu o poți neglija și care-și cere atenția.

Dacă nu acorzi atenție și aspectelor interioare, profunde, spirituale, mai devreme sau mai târziu vei simți un gol, din ce în ce mai mare. Mulți acoperă acest gol (urgență spirituală) cu droguri sau alcool, însă nu nimeresc drogul potrivit se pare .. mai în glumă mai în serios.

 Cercetări recente arată că există substanțe gen Ketamina , LSD-ul sau Psilocibina, care pot oferi o ieșire din acest gol sau o umplere a acestuia. Sigur, evadarea prin substanțe fără a pătrunde conștient mecanismele psihologice asociate și fără un ghdaj spiritual adecvat, poate duce tot într-o fundătură sau mai rău, la paranoia, posedare mediumică șamd. 

VEZI FILMUL TRADUS AICI:

Link 1- HBOGo - Prima lună gratuită

sau 

AICI



2 comentarii:

  1. Nu evadarea e solutia. Cu substante gen...blabla nici atat. Nu poti evada dincolo de granitele mintii tale. Sau de granitele mintii colective. Intoarcerea in timp este solutia. In acel moment al vietii in care adultii au inceput sa-ti spele creierul. Nu degeaba se spune in Biblie ca trebuie sa fii ca un copil. Copiii nu iau droguri. Copiii ies firesc din Matrix, dincolo, in lumea creatorilor. Desigur...dupa ce o viata intreaga ti s-a spus ca religia x sau cursul y, sau metoda z este singura cale spre tine insuti e foarte greu sa te debarasezi de programe. Traim cea mai urata perioada dpdv spiritual...Aparenta e de bine, pentru ca am trait prea mult timp in dictatura oilor crestine sau in dictatura comunista, fiecare cu barierele si restrictiile ei. Numai ca...nu tot ce s-a vandut bine prin Romania este si adevarat. S-au vandut al naibii de bine prostioarele new age. Si NLP. Si reiki...etc Chestii superficiale, ca inghetata pe băț. Rezultatele se vad reflectate in realitatea românească. Iese la lumina fața urată a coruptiei! Cu toate eforturile de spiritualizare la fara frecventa a romanilor, rezultatele sunt nule! Romanii au ramas la fel de indolenti si prea putin dornici sa schimbe ceva in jurul lor. Dorm romanii...Dorm somnul mortii fara de Inviere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident ca nu vorbiti din experienta doamna Gicuța Contra ... din fericire experientele stiinfice experimentale pe substantele pomenite de mine sunt concludente iar oamenii au reusit sa scape de depresie (asta bineinteles sub supervizarea unor psihologi competenti sau a unor ghizi spirituali competenti care au putut sa ofere un ghidaj adecvat celor care au ales aceasta metoda de investigare interioara). Dar ca orice substanta, folosita aiurea nu duce nicaieri sau la lucruri negative. Trebuie doar sa stii cum sa le folosesti, cu indicatiile si contra indicatiile de rigoare. NLP -ul este un instrument care te poate ajuta sa faci bine sau te poate ajuta sa faci rau, sa manipulezi sau faci chestii trestii. Depinde de fiecare om cum foloseste aceste instrumente. Un cutit poti sa-l folosesti sa tai paine sau sa omori un om sau sa faci o operatie sa salvezi un om. Gesturi diferite, intentii diferite. Intentia conteaza. Nu ma pronunt in cazul Reiki si a altor chestii, caci nu stiu. Copiii nu stiu daca ies din vre-un Matrix caci nici ei nu sunt tabula rasa, vin cu programe, implanturi, traume , karma, destin , iar perioada peri-natala este de asemenea extrem de importanta si ramane imprimata in constiinta individului.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...