Ieşirea Din MATRIX: ODISEEA LUI KUBRICK 2 - Dincolo de infinit (Secrete Ascunse în Filmele lui Stanley Kubrick)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

marți, 27 august 2019

ODISEEA LUI KUBRICK 2 - Dincolo de infinit (Secrete Ascunse în Filmele lui Stanley Kubrick)

Kubrick's Odyssey II (2012)
- Beyond the Infinite 

Acum 7 ani publicam prima parte a acestui documentar fascinant (Partea I: Kubrick și Apolloși iată că am reușit, cu ajutorul lui Paul Marian să traducem și partea a două a acestui film.

Ideea principală este : „Kubrick ne spune o altă poveste, ascunsă sub povestea pe care o urmărim pe ecran, iar realizatorul și cercetătorul Jay Weidner oferă o examinare profund provocatoare a capodoperei lui Stanley Kubrick, 2001: A Space Odyssey. El ne dezvăluie că filmul este o revelație cu mai multe straturi privind condiția umană și locul nostru în univers. 

Ni se înfățișează simboluri puternice care au fost concepute pentru a dezvălui secretul transformării și calea către evoluția noastră spirituală.

În povestea secretă pe care Kubrick încerca să o spună, putem vedea că 2001: A Space Odyssey  este de fapt o lucrare de alchimie. Este un film care inițiază privitorul într-o conștiință superioară și deschide mintea și inima către noi viziuni pentru întreaga rasă umană.

Descoperiți adevărul din spatele clasicului blockbuster de la Hollywood și vedeți de ce 2001: A Space Odyssey a captivat publicul de la lansarea sa în 1968.”

SURSA, transcriptul și filmul : Blogul Cunoaște și Conștientizează

Notă: Întreg filmul este o transpunere în artă cinematografică a marii opere alchimice, un film despre piatra filozofală a alchimiștilor, căci în realitate întreg filmul se învârte în jurul acelui monolit negru

Însă înainte de a vedea documentarul, ar fi bine să vedeți sau să revedeți filmul AICI. Iar AICI 2010 - The Year We Made Contact, continuarea filmului 2001 (realizat însă de alt regizor).

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...