Ieşirea Din MATRIX: PÂNZA DE PĂIANJEN - Al Doilea Imperiu al Marii Britanii

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

sâmbătă, 31 august 2019

PÂNZA DE PĂIANJEN - Al Doilea Imperiu al Marii BritaniiThe Spider's Web (2017)
Britain’s Second Empire


"The Spider's Web: Britain’s Second Empire" este un documentar lansat în Mexic în iulie 2017, care detaliază transformarea Regatului Unit dintr-o o super-putere colonială într-o putere financiară globală. Filmul sugerează că City of London Corporation și băncile sale au provocat daune uriase economiei mondiale încă din anii 1960 și că până la jumătate din toată averea offshore (la nivel global) este ascunsă într-una din numeroasele jurisdicții britanice.

Având contribuții ale unor experți de seamă, academicieni, foști informatori și militanți pentru justiție socială, filmul susține că evidențiază modul în care în lumea finanțelor internaționale, corupția și secretul au predominat peste reglementare și transparență, iar Marea Britanie este chiar în centrul acestui lucru.

Filmul a fost co-produs de Tax Justice Network, fondatorul John Christensen și se bazează în parte pe cartea „Treasure Islands: Tax Havens and the Men Who Stole the World” ( Insulele comorilor - paradisurile fiscale și oamenii care au furat lumea), de către expertul în paradisuri britanice offshore, Nicholas Shaxson; un interviu cu Shaxson este unul dintre elementele majore ale documentarului. Christensen a fost consilier al guvernului reginei din insula Jersey timp de câțiva ani.” - traducerea de aici 

Notă: Ideea este că în timp ce marea parte a sclaveților sunt taxați până la piele, fiind acuzați de evaziune și pentru o monedă de 50 de bani găsită fără acoperire la tejghea, marii jucători planetari își țin majoritatea triliardelor în paradisuri fiscale unde nu plătesc nicio taxă. Asta include mariile corporații pe care pinguinii rezistenți le ridică în slăvi că ne dau locuri de muncă ... lol. Adică ei fură de sparg această lume, fac bani din eter, iar noi trebuie să ne bucurăm că ne dau și nouă niște fârmituri și să le pupăm mâinile (asta îmi amintește de o secvență din filmul Hot Shots 2 - Formidabilul). Disonanță cognitivă maximă ...

În completare (re)vedeți documentarul tradus TAX FREE TOUR (Turul Paradisurilor Fiscale)  și PLUNDER  (Jaful Financiar - crima zilelor noastre).

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu te amagi. Sau nu ne mai amagi. Totul este pânza de paianjen. Nu ne iau banii, ne iau energia si ne fura visele de iesire din Matrix. Si tu esti un intermediar intre noi, visatorii, cei ce vrem sa plecam, sa iesim din cercul karmic si " ei", paianjenii. Unii le spun arhoni.

eliza spunea...

Schemele se prrfectioneaza mereu , apar alte tehnici de manipulare sa nu vedem sa nu simtim. Noroc ca exista un balans natural inscris in univers , altfel eram sclavi de mult, nu ca acum, cu cheita si cifru , stapanire deplina nu exista.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...