Ieşirea Din MATRIX: Fenomenul Bruno Groening -- Pe urmele "vindecătorului minune"

vineri, 25 ianuarie 2019

Fenomenul Bruno Groening -- Pe urmele "vindecătorului minune"


Das Phänomen Bruno Gröning (2003)

În 23.11.2012 publicam articolul de mai jos și niște trailere la documentarul în 3 părți pe care vi-l prezentăm astăzi complet (4 ore de film), în calitate deosebită (mulțumim Felicia Popescu).
Din ce am înțeles, documentarul nu va sta mult pe youtube (doar pana pe 9 feb.2019), deci grăbiți-vă să-l vedeți sau să-l descărcați.

Cine este Bruno Gröning? Pe scurt:

„În 1949 un singur nume domină titlurile ziarelor: Bruno Gröning. În legătură cu el se tipăresc chiar ediţii speciale. Se dau ştiri la radio şi jurnale. Se toarnă un film. Pretutindeni unde el îşi face apariţia, sute, mii, zeci de mii de oameni se înghesuie să ajungă la el. Ei vin de pretutindeni, din Germania, Austria, Elveţia, dar şi din Belgia, Franţa şi SUA. Gröning devine un eveniment mondial.

Dar cei care se înghesuie să ajungă la el, nu sunt adepţii lui, nu sunt admiratorii sau fanii lui. Ci sunt oameni bolnavi. Pentru mulţi dintre ei, el reprezintă ultima speranţă. Loviţi de război, abandonaţi de medici, nu au decât o dorinţă: să-şi recapete sănătatea -- să fie eliberaţi de suferinţă şi durere. Bruno Gröning este cel ce-i va ajuta.

Iar el ajută: „Nu există incurabil Dumnezeu este cel mai mare medic!", acestea fiind cuvintele lui. Şi se petrece ceva de neconceput: nenumăraţi bolnavi se însănătoşesc -- cei paralizaţi încep să umble, orbii încep să vadă...

Filmul documentar „Fenomenul Bruno Gröning - pe urmele vindecătorului minune" descrie în mod obiectiv evenimentele dramatice din acel timp. Au fost folosite materiale de arhivă, filme şi înregistrări originale, peste 50 de interviuri la ziar, şi scene de film pline de amploare. În acest mod filmul constituie un eveniment deosebit de impresionant. 

Cu toate aceastea filmul nu este doar o retrospectivă cu caracter documentar.

Numeroşi spectatori relatează că în timpul vizionării au simţit o anumită energie, furnicături, cugerea unui curent prin corp. O experienţă cu totul nouă pentru majoritatea dintre ei. Unii menţionează chiar dispariţia durerilor, handicapurilor sau a altor suferinţe. 

Filmul documentar despre Bruno Groening 

Cercul prietenilor lui Bruno Groening. O asociatie mondiala pentru ajutor si vindecare pe calea spiritului prin învatatura lui Bruno Groening. 

SURSA: un articol primit prin email (multumim Cristian L.).

VEDEȚI FILMUL ÎN 3 PĂRȚI, TRADUS, AICI (click aici)


4 comentarii:

Unknown spunea...

subtitrarea e in engleza.

FreeYourMind spunea...

Subtitrarea e in mai multe limbi. Cred ca se selecteaza automat subtitrarea conform cu setarile dvs google si cu tara de unde deschideti filmul. Alegeti subtitrarea in limba romana din meniul filmului.

Unknown spunea...

Minunat...Dumnezeu m,in bunatatea Lui, fara margini, mereu ne da semne clare ,ca e cu noi...Ramane sa fim si noi cu cu El... Dumnezeu sa ne ajute!!!

danverab spunea...

Bună ziua. Pentru cei ce doresc să descarce filmul, veți folosi următoarele instrumente(link-uri):

Pentru descărcarea video-ului
https://www.onlinevideoconverter.com

Pentru descărcarea subtitrării:
https://downsub.com/

Este testat de mine și funcționează. Dacă nu reușiți mă puteți contacta pentru a vă ajuta, pe facebook la link-ul: https://www.facebook.com/dan.brisiuc

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...