Ieşirea Din MATRIX: Conferința despre Programul Spațial Secret - prima ieșire în public a lui Corey Goode

luni, 14 ianuarie 2019

Conferința despre Programul Spațial Secret - prima ieșire în public a lui Corey GoodeMt Shasta Secret Space Program Conference (August 2016)


În această conferință se face să zic așa, o prezentare pe repede înainte a celor spuse de Corey în primele sezoane 5-6 sezoane ale Dezvăluirii Cosmice de la Gaia, plus că se răspunde la întrebări din public, oferindu-se astfel un caracter interactiv, mai viu, decât în cazul emisiunilor. 

Această conferință ar putea fi și un început de studiu al Dezvăluirilor lui Corey, însă recomandarea mea este să vă uitați la primele 6 sezoane de dezvăluiri din cadrul emisiuni Cosmic Disclosure de la Gaia, pe care le puteți vedea pe blogul nostru AICI.

VEDEȚI CONFERINȚA TRADUSĂ, AICI:Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...