sâmbătă, 9 decembrie 2017

EXPERIMENTUL PHILADELPHIA 2 - filmul de weekendTHE PHILADELPHIA EXPERIMENT II (1993)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu o continuare a filmului publicat data trecută, însă actorii sunt diferiți, echipajele diferite, iar Brad Johnson îl joacă pe David Herdeg (eroul din primul film).

Despre ce este vorba:

"La nouă ani după evenimentele primului film, David Herdeg (supraviețuitorul experimentului Philadelphia), după ce s-a stabilit împreună cu Allison (femeia din 1984), trăiește singur cu fiul său, Ben, după moartea lui Allison. Afacerea lui încetinește încet, participarea la școală a lui Ben a scăzut, iar băncile amenință să-și închidă casele; totuși, el refuză ajutorul financiar al profesorului Longstreet, directorul inițial al proiectului, în schimbul reintregirii în Marina.

În plus, el a avut, de asemenea, experiențe dureroase pe care Longstreet le raționalizează ca fiind halucinații legate de stres. Fără a-l cunoaște însă pe Herdeg, Longstreet face niște cercetări proprii.

O aberație în constituția genetică a lui David Herdeg  i-a permis să treacă prin portalul temporal. De asemenea, l-a făcut sensibil la orice modificare a continuumului spațio-temporal.

Un alt experiment dezastruos din 1993 trimite o aeronavă stealth (invizibilă) prin portalul temporal, în 1943 Germania. În același timp, Herdeg este atras în portal și se află într-un an 1993 alternativ înfricoșător, care a rezultat dintr-o victorie nazistă în al doilea război mondial."

Notă: Filmul acesta este pură fantezie și extrapolează povestea adevărată a acestui experiment. 

VEDEȚI FILMULT TRADUS AICI
Calitate HD 720p

Server 1


Server 2


Server 3


Server 4

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...