Ieşirea Din MATRIX: BULLSHIT-ul ÎNCĂLZIRII GLOBALE - partea a 2-a

luni, 11 decembrie 2017

BULLSHIT-ul ÎNCĂLZIRII GLOBALE - partea a 2-a


Unul dintre primele filme publicate pe blog a fost despre Marea Înșelătorie a Încălzirii Globale, iar acum vă putem prezenta partea a 2-a a acelui documentar.

De atunci multe cercetări au fost realizate, care dovedesc fără niciun dubiu, cât de mare e gogorița încălzirii globale.

Mai jos vă prezentăm un articol  în care omul de știință Steven Mosher, spune: 

„Schimbările climatice sunt cea mai mare FRAUDĂ științifică săvârșită vreodată asupra familiei omului” prin care se încearcă obținerea controlului asupra populației.

Steven Mosher, recunoscut de mult timp ca expert în politica internă a Chinei, și-a început demersul explicând că temperatura pământului a fluctuat mereu, uneori dramatic.

„Am făcut un studiu istoric al schimbărilor climatice din China, care arată că climatul din China din urmă cu 2000 de ani a fost cu câteva grade mai cald decât cel de astăzi", a spus Mosher, adăugând: „Și bineînțeles că a asta a fost cu mult timp înainte de a începe să auzim despre schimbările climatice și încălzirea globală".

Mosher, care a trecut printr-un program de doctorat în Oceanografie la Universitatea din Washington, a mai remarcat că în timpul perioadei jurasice, pământul era cu 15 grade mai cald decât în ​​prezent, scrie lifesitenews.com.

Criticându-i pe cei care sunt îngrijorați și se tem de încălzirea globală, Mosher a spus că nu cu mult timp în urmă aceiași „experți" făceau în mod ciudat afirmațiile exact opuse. „În anii '70 ... experții în climă avertizau că urmează o epocă de gheață", a spus el. „Acum s-au întors cu 180 de grade și vorbesc de încălzirea globală".

„Adevărul este că nimeni nu știe exact ce se va întâmpla cu climatul în viitor", a explicat Mosher. „Am observat temperaturi extreme pe partea rece și pe partea caldă care face ca orice proiecție de unu sau două grade să fie insesizabile pentru o comparație".

Mosher a vorbit despre „Ecologie și schimbările climatice ca pe o cale pentru controlul populației". 

„Am avut încălzirea globală și epoca de gheață cu mult timp înainte ca ființele umane să inventeze motorul cu combustie internă și cu mult timp înainte să fim un milion sau ca noi să putem alerga în jurul planetei, dând naștere „unor mici emițători de dioxid de carbon”", citând de fapt cum se referă activiștii la schimbările climatice la copii.

Referindu-se la colegii lui compromiși, Mosher a spus că prea mulți sunt influențați de guverne. 

„Sunt într-adevăr îngrozit de modul în care comunitatea științifică a fost vândută pentru granturi mari de cercetare și pentru a obține numele lor evidențiat în jurnalul facultății și a fi invitat la conferințele ONU", a spus Mosher. „Aceasta este cea mai mare fraudă științifică comisă vreodată asupra familiei omului".

Mosher a acuzat „experții" că au sărit în tabăra celor care acuză încălzirea globală pentru că „sunt bine plătiți să facă acest lucru". „Când cheltuiți miliarde de dolari subvenționând cercetarea, obțineți, în general, ceea ce plătiți", a acuzat el. „Cercetătorul pentru climă, care primește grantul de un milion de dolari și spune: „După studiu, nu există nici un pericol de încălzire globală”", nu primește subvenția.

„Dar tipul care primește 10 milioane de dolari pentru a „găsi" încălzirea globală va primi probabil o sută de milioane", a explicat Mosher.

Dar chiar dacă temperatura pământului crește, Mosher spune că acest lucru nu se traduce prin predicțiile lui Al Gore, care în 2006 avertiza că statul Florida se va scufunda în ocean într-un deceniu, ceea ce nu s-a întâmplat.

„În opinia mea, un pic de încălzire nu este neapărat un lucru rău", a afirmat Mosher. „Chiar dacă pământul se încălzește în următorii o sută de ani, eu susțin că va fi un lucru bun pentru omenire".

O planetă mai încălzită va oferi în plus teren pentru agricultura foarte necesară. Dacă temperaturile cresc, „vom vedea că și Canada va fi în măsură să aducă suprafețe întinse spre cultivare. Vom vedea culturi în Siberia. Vom vedea că producția de alimente va crește", a spus Mosher.

„Mai mulți oameni mor în timpul iernii de frig decât să moară de căldură în vară", a explicat el. „Vom vedea ratele de mortalitate mai ridicată printre cei foarte tineri și cei foarte bătrâni. Viața va fi salvată", a spus Mosher, care a adăugat „va fi mai puțină foame în lume".

Mosher numește actualul mediu de corectitudine politică de miliarde de dolari pe an drept „efort de propagandă gigantică" împotriva științei și bunului simț. „Acesta este un mit de vinovăție", a spus el. „Acesta este un mit care conduce la controlul populației. Acesta este un mit care va reduce consumul de energie și care va ucide literalmente oamenii săraci".

„Acest lucru este în cele din urmă în privința ecologiștilor radicali, și a ideii lor de paradis în fața omului", a spus Mosher, spunând că acești radicali cred că oamenii „l-au distrus". „Ei s-au confruntat cu încălzirea globală ca scuză pentru a justifica războiul lor asupra oamenilor pentru a promova avortul, sterilizarea și contracepția în întreaga lume."

Mosher a subliniat că scopul final al radicaliștilor este controlul populației. „Ei au salutat de la bun început politica Chinei privind un copil", a menționat el."

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:


sau AICI - link 2

În privința acestui subiect, Cristian Mureșan de la TVR CLUJ, în cadrul emisiunii "ȘTIINȚĂ ȘI CUNOAȘTERE" a dedicat o grămadă de emisiuni acestui subiect (împreună cu oameni de știință români și străini, inclusiv Tim Ball care apare și în cele două documentare, alături de cel de astăzi, dedicate subiectului, la noi pe blog), în care demistifică și merge până în pânzele albe pe acest subiect, ajungând la concluzia că mai degrabă ne îndreptăm către o răcire globală, nu spre încălzire.

Iată aici playlistul făcut de Cristian Mureșan:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...