Ieşirea Din MATRIX: Cancerul este Vindecabil Acum

joi, 23 februarie 2017

Cancerul este Vindecabil Acum


Cancer Is Curable Now (2011)

"Industria cancerului este o industrie de multe miliarde de euro. Acest documentar combină informațiile de la mai multi experți din întreaga lume, aceștia făcând un front comun pentru a spune adevărul despre cancer, și modul în care acesta poate fi vindecat.

Pot spune cu mâna pe inimă că această boală, Cancer(ul), nu mai este o boală, este o adevărată industrie, o industrie de 100 de miliarde de euro. Cancerul este curabil, așa cum dezvăluie Marcus și Sabrina Freudenmann, în acest documentar, ce a apărut în anul 2011. Documentarul cumulează o cantitate de informații de la mai mult de 30 de experți în vindecarea holistica și medicină naturistă, care și-au folosit toată pasiunea și priceperea în domeniul tratamentelor alternative de cancer, printre ei regăsindu-se medici, oameni de știință, cercetători și scriitori dinîntreaga lume.
Cu toate acestea, factorii de decizie au actualizat acum cel mai vândut documentar din istorie , și au adăugat mult mai multe detalii. Documentarul prezintă acum în detaliu cauzele care produc aceasta boală, și modul în care se poate îndepărta fiecare cauză care conduce la apariția bolii. Sunt detaliate mult mai multe tratamente, tocmai pentru a vă ajuta să preveniți și să scăpați de această cumplită boală.

Acesta începe cu o imagine de ansamblu a problemei, și acoperă problemele majore ale oncologiei. Se trece apoi la interviuri date de experți, care explică modul de tratament fizic, psihic, emoțional și spiritual al bolii.

Documentarul explică unele dintre tratamentele holistice folosite în clinicile de top din întreaga lume; cum ar fi terapia cu ozon, terapia cu oxigen hiperbaric, tratamente efectuate de medicii de top ale acestor clinici, medici care explică în detaliu modul în care funcționează fiecare tratament în parte.

Acest documentar, nu conține numai o mulțime de informații prețioase, el este de fapt prezentat în așa fel încât să poată fi înțeles de oricine, indiferent dacă acesta conștientizează adevăratele cure naturale, sau dacă este pentru prima dată când a auzit că există alt remediu în afara curelor clasice, care implică radioterapia sau chimioterapia. Documentarul este unul lung, destul de bogat în informații pe care, suntem siguri că, unii oameni, vor dori să-l revadă de nenumărate ori.

Așa cum este prezentat chiar la începutul acestui documentar, în urma cu aproape un secol Thomas Edison a spus: "Doctorul viitorului nu va da nici un medicament, dar va informa pacienții săi, să aibă mare grijă la dieta zilnică, pentru a preveni orice apariție a bolilor cronice”. Industria farmaceutica a făcut contrariul, și face tot ce poate pentru a discredita informațiile prezentate în acest documentar, însă ce nu poate face este că, nu poate elimina natura și tot ceea ce ne înconjoară.

Nutriția VINDECĂ! Trebuie avută în vedere o dietă sănătoasă, bazată pe legume și fructe organice crude, pentru păstrarea organismului cât mai sănătos, evitându-se sarea rafinată, zahărul și alimentele procesate.

Mediul în care trăim ne bombardează cu tot felul de toxine care provoacă cancer, adăugate în produsele alimentare, pesticide și materiale plastice folosite la ambalarea oricărui aliment, și multe altele, asta pentru a numi doar câteva dintre ele.

Acest documentar ne ajută să ne informăm cum să fim sănătoși și să rămânem sănătoși.

Documentarul va schimba viața și concepția de viață a multor oameni care îl vor privi, și cu siguranță informația primită nu va rămâne doar pentru ei. "

Notă: Considerăm cauzele cancerului mult mai profunde, dieta putand fi un factor agravant sau ajutator intr-o situatie cheie, dar nu o cauza absoluta a cancerului. Stresul, traumele emotionale, tiparele de gandire, diversele excese (fumat, alcool, samd), poluarea electro-magnetica si de toate felurile, chimicalele de toate genurile din toate produsele noastre, toate combinate, într-un cumul de factori contribuie la creșterea exponențială a acestei maladii.  Deci inainte de a trece la o alta dieta ar fi bine sa luati in considerare si ceilalti factori, caci exista multi oameni care su schimbat dieta si nu au eliminat cancerul. Mai multe despre acesti factori gasiti in articolele si documentarele din categoria ANTI-CANCER, pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

Multumim Paul Marian si Marian Matei, pentru efortul vostru sustinut in traducerea acestor filme!

VEDETI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI
Cancer este vindecabil acum

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul, prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

19 comentarii:

  1. Cancerul si toate celelalte "boli" au ca si cauze conflictele noastre psiho-emotionale. Nu e nevoie de nici o terapie alopata, naturista sau de orice alt fel inafara de constientizarea situatiei/situatiilor de viata care ne-au creat starea de conflict interior, intelegerea si acceptarea situatiei date sau iesirea din situatia conflictuala.

    Uitati-va la documentatul asta:
    https://www.youtube.com/watch?v=24c5XWtxiKM

    Cititi cartea asta:
    https://www.scribd.com/.../medicina-cu-susul-in-jos-pdf

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum am spus in nota, exista un cumul de factori ... credeti-ma ca daca va bag toxine ca la balamuc, cu toata rezolvarea de conflict emotional, tot va otraviti ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, au si toxinele un rol dar e mult mai putin important decat se crede. Un organism sanatos face fata fara probleme la toxinele din mancare, aer, apa in cazul in care toxinele nu sunt la valori extreme.

    Dar subiectul articolului este despre un film care abordeaza problema cancerului. Nici un tip de cancer nu are ca si cauza toxinele. Absolut, dar absolut toate tipurile de cancer au ca si cauze conflictele psiho-emotionale.

    Toxinele, otravirile cu metale grele sau neurotoxinele au alte manifestari, nu cancerul. Ai pomenit mai sus de DDT. Intoxicatia cu DDT(neurotoxina) duce la mult cunoscuta si temuta poliomielita, nu la cancer.

    Vezi aici de exemplu:https://www.westonaprice.org/health-topics/environmental-toxins/pesticides-and-polio-a-critique-of-scientific-literature/ Sunt multe studii pe tema asta.

    Da, poate ca ai postat articole despre noua medicina dar se pare ca nu ai studiat-o. Daca ai fi studiat si ai fi inteles noua medicina nu ai mai fi postat filmul asta care nu face altceva decat sa induca in eroare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si totusi ...nu sunt medic, dar am mai citit si eu una alta ..uite un exemplu care-mi vine acum in cap legat de aflatoxine si corelatia acestora cu cancerul hepatic ..In Studiu China se vorbeste mult despre asta, din ce am inteles. http://cesamancam.ro/aflatoxine.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu personal nu cred 100% in Medicina Germanica , care-mi spune mie de exemplu ca de exemplu cariile dentare sunt determinate de un "conflict de muscatura" ...si ca dupa ce rezolvi aceasta problema caria se vindeca? Vreau sa -l vad si eu pe ala vindecat de carii. Dupa cum bine xplica Crina Veres aici http://autovindecarea.blogspot.ro/2015/03/teoria-aparitiei-cariilor-o-prostie-mai.html ...deci se pot promova si aberatii...plus ca Hammer scoate complet din joc partea ezoterica, spirituala, poate chiar karmica a boliilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca sa nu mai vorbesc de posedari, implanturi extraterestre samd ....

    RăspundețiȘtergere
  7. Hammer nu a scos din joc partea de conflicte care vine din genealogie sau pe care copilul o preia de la mama. A scris si carti pe tema asta. Doar ca nu a insistat pe partea asta, pentru ca oricum ceea ce spune el este prea mult pentru marea masa.

    Vezi aici detalii(Recall Healing este o alta denumire pentru Noua Medicina):

    http://www.recall-healing.ro/video/proiectul-scopprogramul-de-pornire/

    Vis-a-vis de posedari, ma abtin.

    Vis-a-vis de implanturi extraterestre: niste povesti.

    Oricum nu vad legatura. Nu stiu despre nici un caz de individ bolnav sau mort de cancer despre care sa se fi spus ca are cancer pentru ca a fost posedat sau ca i-au facut extraterestrii vreun implant.

    Crina Veres nu poate sa spuna totul in inregistrarile care sunt pe net. Du-te la un curs la Crina sa vezi ce spune. Eu am fost la un curs la Crina.

    Am fost pana acum la 12 cursuri de Noua Medicina(inclusiv Recall). Am vazut la zeci de oameni ce inseamna sa aplici in viata de zi cu zi Noua Medicina.

    Evident ca si eu o aplic. Nu am si nu am avut probleme grave, dar a functionat pentru probleme de piele, herpes, raceli, "gripa", imbunatatirea vederii fara ochelari, stoparea si reversarea inceputului de chelie, matreata, imbunatatirea starii generale de sanatate fizica si psihica.

    Daca vei dori sa participi la un curs de Noua Medicina du-te doar la cursurile lui Andrei Mandi Beke. E de departe cel mai bun desi nu isi face publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am participat la unul dintre cursurile Crinei ... sotia a participat la vreo 5, fiind si organizatoare pentru Crina, dar tot nu m-a convins de faza cu cariile, pe care si tu vad ca o eviti.

    Anumite tipare mentale vin de la implanturi si posedari ..daca luam in considerare partea mentala si emotionala a cancerelor, putem sa le facem si pe acestea vinovate. Iti recomand sa urmaresti sesiunile de hipnoza regresiva realizate de Calogero Grifasi, sa vezi cam cate probleme ezoterice pot exista.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLVa6C3f8uuzQwebDH0FgnpxyCHr-mfIj9

    Din pacate nu am bani de investit in tone de cursuri.

    bafta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar eu nu am respins complet NMG am spus doar ca are lacune . Atat ..ca nu este adevarul complet! Este oricum mai devarata decat Medicina clasca, dar nu este totul ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu evit discutia despre carii, doar ca nu am argumente solide. Rezultate concrete in privinta cariilor nu am auzit de la nimeni in care sa pot sa am incredere totala. Eu nu am cum sa am rezultate vis-a-vis de carii pentru ca nu mai am dinti vii. Dentistii pe la care m-au dus parintii in copilarie stiau sa rezolve durerile de dinti prin metoda canal - omorare nerv cu arsenic - scoatere nerv.

    Vis-a-vis de posedari, regresii, hipnoza, chanelling, etc, inclin mai mult spre alte explicatii decat povestea cu entitatile. E o discutie lunga, complicata si pe baza de multa bibliografie.

    Dar pentru o varianta foarte prescurtata, vezi aici:
    http://redefininggod.com/2017/02/an-alternate-perspective-on-the-astral-plane/
    http://redefininggod.com/2017/01/on-the-astral-plane-and-the-afterlife/

    PS Incearca sa eviti zona "ezoterica". E o diversiune(indusa de "matrix"), ca sa nu zic o capcana.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand o sa-mi aduca NMG un caz , UN SINGUR CAZ macar de carie vindecata mai discutam ...

    Legat de planul astral si ezoteric o dam deja in polemici nesafrsite ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Vis-a-vis de carii mi-am amintit de ce nu sunt prea multe carii vindecate. Am discutat si cu altii mai priceputi decat mine la NMG si raspunsul e simplu.

    Cariile inseamna faza de rezolvare("vindecare"). Dintii au si tesut endodermal si mezodermal. Mezodermul doare in faza de revenire. In cazul dintilor, doare ca dracu'. Ca urmare, in ziua de azi nu prea mai e nimeni care alege sa suporte durerile din faza de refacere. Se duc la nenea dentistu' care face birr-birrr si se "rezolva".

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu si prieteni de-ai mei in perioada adolescentei am avut carii care le-am lasat sa avanseze, in ciuda durerilor ... o carie avanseaza in luni de zile ...timp in care cu siguranta mi-am rezolvat aparentele conflicte de muscatura ... si cu toate astea ce sa vezi, carile au continuat sa avanseze ...pana au ajuns la abscese si alte rahaturi. Pe vremea aceea nu aveam bani de dentist.

    Macar asa experimental ar trebui sa-si asume unul cu curaj durerile si sa dovedeasca aceasta teorie ... UNUL ...in rest e teorie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu daca as fi un NMGist convins as prefera sa suport durerea daca as fi sigur ca mi se vindeca dintele. Din pacate atunci cand am suferit din cauza saraciei, nu s-au vindecat. Si in mod normal ar trebui sa se tot carieze dintii daca conflictele continua sa se rezolve ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Adrian Cacovean este medic chirurg cu umatoarea istorie(asa spune pagina lui de Facebook):

    Physician/Cardiovascular Surgeon at Clinica Focus Bucuresti
    Cardiovascular surgery at BioTerraMed
    Former Cardiovascular Surgeon at Farmatop Trading
    Former Cardiovascular Surgeon at Spitalul Judetean de Urgenta Valcea
    Former Medic at Spitalul De Urgenta Petrosani
    Former Medic rezident at Spitalul Clinic Fundeni
    Former Doctor at SMURD SIBIU
    Studied at UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca
    Studied Medicine at Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca
    Went to Colegiul National "Gheorghe Lazar" Sibiu

    Nenea doctoru' asta mai stie si alte lucruri inafara de medicina alopata. Uite cum explica el un caz din punct de vedere al noii medicini:

    "Astazi va voi povesti despre un carcinom urotelial (cancer de vezica), cu un conflict de marcare teritoriala special.
    Oamenii au si ei program de marcare a teritoriului, ca animalele.
    Marcarea teritoriului se face pentru a arata intrusului ca acela este teritoriul tau si se face, de obicei prin urinare pe marginea propriului teritoriu.
    Cand cineva iti calca teritoriul (in lipsa ta un coleg se asaza la biroul tau, iti foloseste cana, sau baiatul se insoara si aduce in casa ta pe nora pe care nu o accepti etc.), daca aceasta neplacere este resimtita vreme indelungata si nu se gaseste rezolvare, daca o si tii in tine, se poate declansa programul de marcare a teritoriului.
    Cand s-a declansat, vezica urinara se subtiaza pe dinauntru si uretra se poate ulcera, ca sa cresti astfel debitul si presiune la urinare si sa marchezi mai bine.
    Cand rezolvi conflictul de teritoriu (pleaca nora, colegul este dat afara din servici), se intra in faza de vindecare, se cicatrizeaza ranile din vezica si uretra si aceasta cicatrizare, daca conflictul a durat peste 9 luni, se face prin tesut cicatricial in exces, diagnosticat ca si crescatura (cancer) de vezica.
    Am avut in cabinet un caz care nu si-a suportat nora si care, la 10 zile de la plecarea norei din casa, a facut cancer urotelial.
    Cat a stat nora in casa? 10 ani raspunde pacientul. Si de ce a plecat, il intreb? Pai, a murit baiatul meu si nora nu a mai stat fara el in casa mea. Pacientul venise la 2 luni de la moartea fiului, avea vezica scoasa si urina intr-o punga langa buric, unde avea scoase ureterele la piele.
    Cazul de astazi a fost mai inedit, ca aici avem un conflict de incalcare cu munca in exces la servici.
    Pacientul era revoltat de cata munca primea sa faca, se grabea si desi este priceput, nu reusea sa faca tot ce i se dadea de lucru.
    In concediul de sarbatori de iarna, la 2 zile de la intrarea in concediu, au aparut simptomele si a fost diagnosticat cu cancer urotelial, fiind operat endoscopic, are inca vezica urinara.
    Acum este in concediu de boala, a primit program de anulare a legaturilor emotionale cu corpul fizic si tratament complex alternativ.
    In plus, nu va mai merge la lucru, are 63 ani si o pensionare anticipata cu 1,5 ani va asigura remisa definitiva a bolii."

    Dar probabil ca e nebun chirurgu' asta...

    RăspundețiȘtergere
  16. O dam in barci deja ... tu traiesti cu impresia ca eu nu cred in NMG si incerci sa ma convingi ca NMG are toate raspunsurile ... Eu spun ca da are raspunsuri, nu contest asta, am spus doar ca nu le are pe toate ... Si daca va e lene sa tineti o dieta sau sunteti depedneti de carne si lactate, asta nu inseamna ca nu au importanta. Toate au ... eu am spus ca exista un cumul de factori

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce teoria cu cariile "pute"? Degeaba au evitat prietenii cu cariile sa mearga la dentist, gandeste-te ca nu a fost o abandonare a lor, nu merg las totul sa se intample, ci pt ca le era frica de dentist si deci au dezvoltat si alte conflicte, plus ca daca un om dezvolta un conflict fata de durere, iar nu e bine. Doar in momentul in care mintea se linisteste si accepta durerea si lasa totul sa se intample. Cat despre aparitia cariiilor, teoria e buna, adica vin bacteriile alea sa distruga cel mai puternic tesut al corpului uman, smaltul sau dintele, si nu ataca ceea ce ar fi mult mai usor de papat, gingia si tesuturile moi.... in fine, nimeni nu poate convinge pe nimeni

    RăspundețiȘtergere
  18. Bla bla..teorii..arata-mi un singur om care si-a vindecat conflictul de muscatura si si-a rezolvat cariile si dupa aia mai stam de vorba.

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca am sti ce rol are durerea, poate am gasi cheia la problema vindecarii de oase, ligamente, tendoane. HAwkins a aratat ca acceptarea durerii face vindecarea aproape instantanee la entorse.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...