Ieşirea Din MATRIX: INTERVIURILE TVH - Cu Matei Georgescu

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 24 martie 2016

INTERVIURILE TVH - Cu Matei Georgescu


De-a lungul timpului am mai publicat cate un interviu de la aceasta emisiune, insa simtim ca e putin comparativ cu numarul de emisiuni existent deja, asa ca dorim sa va readucem in vedere mai multe emisiuni odata si sa va invitam sa urmariti emisiunea si live, daca e cazul.

Iata ce spune Matei Georgescu despre aceasta emisiune si despre sine insusi:

"Interviu: convorbire între o personalitate politică, culturală etc. şi un ziarist, în cursul căreia acesta îi pune întrebări spre a afla părerile personalităţii în diverse probleme, în vederea publicării lor în presă sau a difuzării lor la radio şi televiziune.  Interviurile TVH: Sondare de suflete, introspecţie, căutare, aventură cu lumini şi umbre, sentimente şi trăiri la superlativ, alături de invitaţi surprinzători care oferă mostre fascinante din trăirea lor interioară.  Toate acestea în fiecare duminică, începând cu ora 18:00, sub atenta supraveghere a doctorului în psihopatologie fundamentală, psihanaliză şi filozofie Matei Georgescu.  Printre cei care au păşit în platoul nostru îi putem enumera pe Maia Morgenstern, Marcel Iureş, Ioan Gyuri Pascu, Marilena Chelaru, Ion Haiduc, Cristian Greţcu, Olga Delia Mateescu, iar lista marilor personalităţi care ne-au călcat pragul nu se opreşte aici. Nume rezonante din lumea ideilor şi a artei şi-au lăsat amprenta vieţii lor prezente de-a lungul numeroaselor ediţii realizate la TVH.


URMĂTOARELE DIFUZĂRI  Duminica, 27 martie 2016, ora 18:00 Luni, 28 martie 2016, ora 08:00 Duminica, 03 aprilie 2016, ora 18:00


Matei Georgescu


Sunt profesor universitar, doctor în psihopatologie fundamentală şi psihanaliză (Universitatea Paris 7), doctor în filosofie (Universitatea din Bucureşti), psihoterapeut (psihanaliză) şi autor.

Cele de mai sus mă recomandă în virtutea manierei actuale, obiective, ştiinţifice, de cunoaştere "a adevărului". Uneori însă toate aceste "bunuri identiţiare" m-au înstrăinat de mine însumi, de ceilalţi, astfel încât "aproapele" meu a ajuns la distanţe considerabile. Poate tocmai atunci am avut întâlniri care au marcat evoluţia destinului, care mi-au permis să mă văd mai bine, poate pentru că cei pe care i-am întâlnit au văzut mai bine ceea ce este important în călătoria denumită "viaţă".

Calitatea şi mesajele acestor oameni sunt preţioase şi această emisiune s-a născut, neaşteptat, din dorinţa de a le împărtăşi." SURSA : http://tv-h.ro


MAI JOS PUTETI VEDEA O MICA PARTE DINTRE EMISIUNI:
Restul emisiunilor pot fi urmarite pe canalul youtube al lui Matei Georgescu.

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...