RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

marți, 22 martie 2016

Florian Schlosser (TATHAGATA) - despre identificare, sinele adevarat, non dualitate (22.03.2016)

"De la o vârstă fragedă Florian Schlosser a început o căutare intensă a adevărului care stă la baza întregii existențe. Când avea 20 ani, el a lăsat viața normală și s-a dus la mânăstire, cu intenția de a deveni un călugăr pentru tot restul vieții sale. La un moment dat el și-a dat seama că a fost o încercare inconștientă de a fugi de viață, în special de relații și încercări, așa că a decis să se întoarcă.    
După mulți ani de căutare sinceră a adevărului, în aprilie 2000, Florian cunoaște pe cel ce avea să devină profesorul său. Acest lucru s-a întâmplat datorită unei femei pe nume Julia, acum este soția lui, pentru că ea l-a invitat să vină la o întâlnire cu Isaac Shapiro în Munchen. 
La început nu a vrut să meargă - după ce a auzit și a văzut mulți profesori, Florian nu credea că ar putea descoperi ceva nou, dar în cele din urmă a fost de acord să participe la satsang (comuniune spirituală). În timpul acestei întâlniri, Florian are o neașteptată și spontană trezire a unității cu conștiința infinită. Lumea și ceea ce el a simțea ca "Eu", nu se mai percepea ca ceva separat, ci ca existentă în aceeași conștiință.    
Această experiență nu a putut fi uitată de Florian. După aceea întâlnire, el a fost în contact permanent cu Isaac, care i-a devenit prieten apropiat, și a continuat cu integrarea acestei înțelegeri în viața de zi cu zi. Inițial Florian a început să se piardă într-un sens subtil prin identificarea cu "Eu sunt nimic", care părea să pătrundă prin ușa din spate. Dar apoi își dădu seama că aceasta duce la pierderea adevăratei alinieri cu spiritul. Datorită ajutorului constant a maestrului său, Florian a început investigarea acestor nuante subtile de identitate, până ce au dispărut în cele din urmă. Florian a început să realizeze că momentul trezirii - este începutul, nu sfârșitul.     
În ultimii 10 ani Florian a făcut retrageri în tăcere în diferite părți ale lumii. Soția lui Julia, care a trăit de atunci cu el în focul adevărului, de multe ori îl însoțește, contribuind la organizarea acestor întâlniri și retrageri.    În cadrul reuniunilor și retragerilor tăcute Florian invită participanții să înceapă să se examineze pe ei însuși și să-și dea seama ceea ce într-adevăr sunt și să descopere un mod unic și simplu precum și modul cum credințele inconștiente programate definesc stilul de viata. 
Când tensiunea și teama influențează sistemul nervos, transformarea are loc la nivel celular. Viața ca un spațiu infinit de conștiință devine realitatea vieții noastre de zi cu zi în corp, minte și spirit și din acel moment putem fi ceea ce ne dorim cel mai mult: Iubirea în Libertate ...     

 Interviul cu Florian Schlosser Tathagata , cuprinde următoarele întrebări :  

Dacă ceea ce suntem este etern și omniprezent, atunci ce este întruparea?  Dacă noi suntem conștiință întrupată, de ce mai trebuie să năzuim către ea?  De ce suntem în căutarea fericirii?  Ce anume este identificarea?  Oare identificarea cu propria poveste este cauza suferinței umane?  Care este semnificația "eului"?  Cine anume percepe deconectarea ?  Oare năzuința către unicitate reprezintă, de fapt, unicitatea însăși?  "

VEDETI FILMUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2


In Romania exista traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE)Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha DipikaESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici.
De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata  Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne"Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert .
 In completare studiati categoria NON - DUALITATE pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...