Ieşirea Din MATRIX: SATSANG CU MOOJI - Live cu Romania prin Internet

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

joi, 4 iunie 2015

SATSANG CU MOOJI - Live cu Romania prin Internet

ACTUALIZARE: Acum se desfasoara si in Timisoara!

"Dragi prieteni, 

Vă anunțăm cu bucurie că Mooji este disponibil să intre cu noi ÎN DIRECT prin internet, joi, 25 iunie, ora 19.00. Intrarea se va face începând cu ora 18.15 așa că vă rugăm să ajungeți în timp util pentru a fi pregătiți să intrăm live la ora 19.00.Intalnirea este dedicată tuturor celor care se simt inspirați de Mooji și de experiența directă a Sinelui și va fi organizată simultan în trei orașe din România: București, Cluj și Iași. Vom intra cu toții în direct cu Sri Mooji și ii vom putea adresa întrebări pe rând din fiecare oraș. El ne roagă să venim cu întrebarile cele mai arzătoare, referitoare la realizarea Sinelui. 

Participarea este liberă pentru toată lumea, cu conditia sa fiti prezenti fizic în una din cele 3 locații. Va rugăm să confirmați participarea la emailul sau numarul de telefon de mai jos din orașul din care veți participa:

București
Locație: Institutul pentru Fericire, Bd. Dacia nr. 14, etaj 6, interfon 17C, Sector 1, București
Email: bucharest.mooji@gmail.com
Telefon: 0744 278 167 (Samiya Raluca)

Cluj

Locație: va fi anunțată ulterior
Eveniment Facebook (sunteți rugați să cofirmați participarea dând going în acest eveniment): https://www.facebook.com/events/1586414161637135/
Telefon: 0744 639 388 (Ștefan)

Iași

Locație: Strada Morilor nr 11 față în față cu Moschea studenților Musulmani. Este la 5 min de mers de la Kauflandul din podul de piatră. 
Email: atmajii@yahoo.com
Telefon: 0749 491 010 (Atmaji)

Timișoara

Locație: va fi anuntata ulterior
Email: cristina@artafeminina.ro
Telefon: 0720 337 722 (Cristina)

 
* Vom traduce în limba română doar dacă este nevoie și doar pentru cei care vin și îi adresează direct o întrebare lui Sri Mooji. 

**Intrarea este liberă. Donațiile sunt mereu binevenite și ne vor ajuta să acoperim cheltuielile cu locația, restul mergând direct către Sri Mooji în semn de mulțumire. 

*** Satsangul va fi înregistrat audio și posibil și video, pentru a putea fi făcut public. Dacă nu doriți ca vocea sau imaginea voastră să fie înregistrate, este responsabilitatea voastră să vă feriți de camera de filmat.

Vă așteptăm cu inima deschisă, 

Mooji Sangha Romania

SURSA: https://www.facebook.com

AICI, puteti vedea un playlist cu cateva dintre ultimile filme traduse cu MOOJI:

 

Mai multe informaţii, filme, articole găsiţi în categoria MOOJI , pe care o puteţi explora mai uşor în CUPRINS.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...