Ieşirea Din MATRIX: SATSANG CU MOOJI - Live cu Romania prin Internet

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

joi, 4 iunie 2015

SATSANG CU MOOJI - Live cu Romania prin Internet

ACTUALIZARE: Acum se desfasoara si in Timisoara!

"Dragi prieteni, 

Vă anunțăm cu bucurie că Mooji este disponibil să intre cu noi ÎN DIRECT prin internet, joi, 25 iunie, ora 19.00. Intrarea se va face începând cu ora 18.15 așa că vă rugăm să ajungeți în timp util pentru a fi pregătiți să intrăm live la ora 19.00.Intalnirea este dedicată tuturor celor care se simt inspirați de Mooji și de experiența directă a Sinelui și va fi organizată simultan în trei orașe din România: București, Cluj și Iași. Vom intra cu toții în direct cu Sri Mooji și ii vom putea adresa întrebări pe rând din fiecare oraș. El ne roagă să venim cu întrebarile cele mai arzătoare, referitoare la realizarea Sinelui. 

Participarea este liberă pentru toată lumea, cu conditia sa fiti prezenti fizic în una din cele 3 locații. Va rugăm să confirmați participarea la emailul sau numarul de telefon de mai jos din orașul din care veți participa:

București
Locație: Institutul pentru Fericire, Bd. Dacia nr. 14, etaj 6, interfon 17C, Sector 1, București
Email: bucharest.mooji@gmail.com
Telefon: 0744 278 167 (Samiya Raluca)

Cluj

Locație: va fi anunțată ulterior
Eveniment Facebook (sunteți rugați să cofirmați participarea dând going în acest eveniment): https://www.facebook.com/events/1586414161637135/
Telefon: 0744 639 388 (Ștefan)

Iași

Locație: Strada Morilor nr 11 față în față cu Moschea studenților Musulmani. Este la 5 min de mers de la Kauflandul din podul de piatră. 
Email: atmajii@yahoo.com
Telefon: 0749 491 010 (Atmaji)

Timișoara

Locație: va fi anuntata ulterior
Email: cristina@artafeminina.ro
Telefon: 0720 337 722 (Cristina)

 
* Vom traduce în limba română doar dacă este nevoie și doar pentru cei care vin și îi adresează direct o întrebare lui Sri Mooji. 

**Intrarea este liberă. Donațiile sunt mereu binevenite și ne vor ajuta să acoperim cheltuielile cu locația, restul mergând direct către Sri Mooji în semn de mulțumire. 

*** Satsangul va fi înregistrat audio și posibil și video, pentru a putea fi făcut public. Dacă nu doriți ca vocea sau imaginea voastră să fie înregistrate, este responsabilitatea voastră să vă feriți de camera de filmat.

Vă așteptăm cu inima deschisă, 

Mooji Sangha Romania

SURSA: https://www.facebook.com

AICI, puteti vedea un playlist cu cateva dintre ultimile filme traduse cu MOOJI:

 

Mai multe informaţii, filme, articole găsiţi în categoria MOOJI , pe care o puteţi explora mai uşor în CUPRINS.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...