RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

sâmbătă, 21 iunie 2014

MINDWALK - Cararile Spiritului (21.06.2014)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film mai putin cunoscut, care merita insa mai multa atentie din partea publicului.

 "Mindwalk" poate fi considerat un poem cinematografic, prin originalitatea si profunzimea ideilor ce le expune. Beneficiind de trei prestatii actoricesti de exceptie, filmul propune trei viziuni asupra lumii, apartinand unor domenii ale activitatii umane, aflate intr-o aparenta contradictie: domeniul politicii - avand un rol de compromis al punctelor divergente intr-o comunitate, animata de dorinta de a gasi cea mai buna cale inspre dezvoltare; domeniul stiintelor (reprezentat in film de catre un fizician) - iluzionat de mitul progresului si "saracit" de precizia ce-l caracterizeaza si discursul poetic  - prins pe nedrept in inselatoarea idee ca "evenimentele" sale se petrec mai mereu intr-un alt timp decat cel real. Trei prieteni provenind din aceste medii (Sonia Hoffmann, Jack Edwards si Thomas Harimann) se intalnesc dupa mult timp in decorul pitoresc al Frantei si sub forma unei plimbari dau glas propriilor trairi si dorinte, ca si chipuri certe ale contemporaneitatii. Dialogurile denota substratul filosofic al filmului, unul memorabil odata in plus prin parfumul aparte si hranitor, cu rol de concluzie, a creatiei a marelui poet chilian Pablo Neruda.


N.n. Un dialog INCITANT Pornind de la lumea fizica, cea concreta, dialogul atinge, in scurt timp, metafizicul. Un film cu valoare de documentar, iar ideile discutate sunt revolutionare pentru anul 1990 cand a fost facut filmul. Se poate si fara un mega buget sa faci un film bun. Genial!

VEDETI FILMUL TRADUS AICI:
Mai multe filme de acest gen pot fi gasite explorand lista noastra de filme pe scurt AICI

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...