Ieşirea Din MATRIX: ÎMPĂMÂNTAREA (4.02.2013)

luni, 4 februarie 2013

ÎMPĂMÂNTAREA (4.02.2013)

EARTHING (GROUNDING) 

„Stiati ca lipsa contactului fizic cu Pamantul duce la oboseala cronica, dureri, inflamatii cronice si multe alte efecte negative cronice ? Ai observat ca stilul modern de a trai pe care ni l-am creat este un mod de a trai complet izolati electric de Pamant - materialele din care sunt contruite casele, blocurile in care locuim sunt izolatori electrici, inclusiv masina, incaltamintea obisnuita fiindca are talpa de cauciuc, asfaltul deasemenea ne izoleaza electric de Pamant. Deoarece corpul nostru functinoeaza si electric aceasta izolare ne afecteaza negativ in moduri in care poate nici nu ne-am imaginat.

Remediul este simplu!  Conecteaza-te fizic cu Pamantul!
Mergi desculti prin iarba, pe pamant, in parc, la mare pe plaja, la munte, atinge copacii, plantele. In momentele in care esti acasa, fie la bloc sau la casa, la servici sau undeva in interior unde nu poti avea contact direct cu energia Pamantului poti folosi tehnologia Earthing.
Unii oameni cand merg desculti pe plaja, pe pamant, pe un camp proaspat udat de roua diminetii, simt energia Pamantului ca o caldura, ca furnicaturi ori in talpa ori in alte zone din corp, altii pur si simplu simt o imbunatatire generala a starii fizice, emotionale si mentale.




 
In 1998, director pensionat de la o televiziune bine cunoscuta din SUA, domnul Clint Ober, s-a asezat pe o banca in parc in Sedona, Arizona. Urmarind parada de turisti care trece, a observat ca toti, inclusiv el, purtau pantofi cu talpa de plastic sau cauciuc sintetic, fiind astfel izolati electric de Pamant. In acel moment o intrebare importanta a luat nastere din inima sa: "Oare astfel de incaltaminte, care a inlocuit din ce in ce mai mult incaltamintea din piele incepand din anii 1960, ar putea avea impact asupra sanatatii ?"
Din experienta din televiziune stia ca pentru a obtine un semnal curat si clar in casa clientilor toate cablurile trebuiau conectate la Pamant, tehnic spus "impamantate" sau legate la "masa", astfel energia Pamantului le protejeaza de interferente. Deasemenea toate sistemele electrice din casele noastre, intreprinderile, si industriile, sunt stabilizate si protejate de incarcatura electrica a Pamantului, daca sunt "impamantate". Realizand ca si corpul uman este un sistem bioelectric, s-a intrebat desigur daca purtand talpa din plastic sau cauciuc care izoleaza organismul nostru uman de de suprafata natural electrica a Pamantului, nu cumva afecteaza starea de sanatate.

Daca acest camp de energie ar putea proteja, de asemenea, starea de sanatate a organismului uman? Ceea ce nu a banuit domnul Clint atunci, a fost faptul ca aceasta intrebare simpla va pune in miscare ani si ani de experimente si studii iar acestea vor scoate la iveala rezultate incredibile. Cercetarile continua pana si astazi cu numeroase studii stiintifice in care sunt implicati biofizicieni, electrofiziologi, medici din mai multe ramuri ale medicinei, si fiziologi prin exercitii fizice.
Aceste studii au produs dovezi clare si fascinante, demonstrand ca:
 
"Conectarea directa cu energia Pamantului are o influenta puternica si pozitiva asupra starii de sanatate"

 

Ca o analogie, gandeste-te la un bec care are o conexiune electrica foarte slaba, discontinua. Becul palpaie, lumineaza slab sau deloc. Majoritatea oamenilor trec prin viata cu o stare de sanatate care palpaie sau este extrem de slaba...deseori fara sa realizam.



Earthing in engleza inseamna impamantare si presupune conectarea fizica a corpului tau la energia suava si eterna a suprafetei Pamantului. Practic te poti conecta mergand sau stand desculti afraa pe iarba, pamant, lucrand sau dormind fiind conectat la un dispozitiv conectat la Pamant care iti faciliteaza fluxul de energie naturala, vindecatoare a Pamantului sa patrunda in corpul tau. Milioane de oameni au inclus impamantarea in viata de zi cu zi si din ce in ce mai multi includ dispozitivele Earthing in viata lor. Rezultatele au fost documentate si sunt extraordinare. Extraordinare doar din cauza ca am uitat ca am fost creati sa functionam optim, sa fim sanatosi, sa traim in aceasta simbioza cu planeta Pamant, pe care o putem numi Mama Pamant.


Nu esti in nici un caz electrocutat. Impantarea cu si fara dispozitivele Earthing este ceva complet natural si unul din cele mai sigure lucruri care le poti face.


Corpul tau este echilibrat de abundenta de electroni cu sarcina electrica negativa prezenti pe toata suprafata Pamantului. Corpul tau imediat se echilibreaza la acelasi potential sau nivel energetic cu cel al Pamantului.



De obicei da si chiar foarte repede. Gradul de imbunatatire variaza de la persoana la persoana. Aspectul cel mai important este sa ai conexiunea cu Pamantului cat mai mult posibil in fiecare zi pentru a beneficia la maxim de energia sa. Cand impamantarea este oprita, simptomele tind sa revina incet. In timp ce te impamantezi poti simti pulsatii in talpi, furnicaturi caldute si in general o senzatie de usurare, de bunastare globala.

Experientele celor care s-au impamantat, cercetarile si observatile indica urmatoarele beneficii:

  • Neutralizeaza cauza inflamatiei si imbunatateste sau elimina simptomele experimentate in cazul bolilor care provoaca inflamatii.
  • Reduce sau elimina durerile cronice.
  • Imbunatateste somnul in cele mai multe cazuri.
  • Iti confera un nivel de energie, vitalitate mai ridicat.
  • Imbunateste starea de relaxare a corpului, optimizand functionarea sistemului nervos si reducand hormonii stresului.
  • Normalizeaza ritmurile biologice ale corpului.
  • Curata sangele si imbunatatind presiunea si curgerea.
  • Elibereaza tensiunile musculare si durerile de cap.
  • Reduce simptomele hormonale si menstruale.
  • Accelereaza foarte mult vindecarea.
  • Previne durerile datorate pozitiilor nefavorabile din timpul somnului.
  • Reduce sau elimina dereglarile datorate schimbarii fusului orar dupa un zbor lung.
  • Protejeaza corpul impotriva numeroaselor campuri electromagnetice care perturba starea optima de sanatate.
  • Acelereaza recuperarea dupa activitati sportive intense.
Impamantarea este simpla, fundamentala si are un efect pozitiv extrem de puternic asupra starii de echilibru. In prezent, in majoritatea cazurilor impamantarea este un aspect deosebit de important care lipseste din ecuatia vindecarii. In schimb potentialul aplicarii acestui concept de catre oameni le poate face atat de mult bine. Conectarea cu Mama Pamant, fie mergand desculti afara sau folosind un dispozitiv de impamantare (vezi sectiunea "Impamanteaza-te cu Earthing") nu te vindeca de nici o boala sau dezechilibru. De fapt te reuneste cu semnalele electrice naturale de la Mama Pamant care guverneaza toate organismele care traiesc pe Ea. Iti restaureaza stabilitatea si ritmurile electrice interne, naturale, si astfel sustine functionarea normala, optima a tuturor sistemelor corpului, incluzand: sistemul cardiovascular, respirator, digestiv si imunitar. Remediaza deficienta de electroni si astfel reduce inflamatile - cauza comuna a tuturor bolilor. Trece sistemul nervos de pe modul dominant de stres, pe modul de calm, eficienta, imbunatatind astfel somnul. Reconectandu-te la Pamant permiti corpului sa revina la starea electrica normala, fiind mult mai capabil sa se auto-regleze si sa se auto-vindece.
- TOT AICI GASITI SI MAI MULTE DETALII SI DISPOZITIVE 

 David Wolfe, cunoscuta autoritate in domeniul medicinei alternative si un puternic sustinator al impamantarii, a facut un experiment in direct in timpul unei prezentari pe 20 de indivizi din sala, care au fost conectati la energia pamantului printr-un cablu electric care la un capat era infipt in pamant inafara salii de prezentare. Dupa 80 de minute, participantilor li s-a recoltat sange si li s-au facut analize care au fost apoi proiectate in direct si explicate pe loc. Rezultatele au fost pe masura. Puteti urmari acest experiment tradus, aici (multumim Universul Sacru pentru traducere).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...