Ieşirea Din MATRIX: Sal Rachele despre perioada 2012-2030

marți, 18 septembrie 2012

Sal Rachele despre perioada 2012-2030


TRANSFORMARI PLANETARE 
2012 - 2030 - Mesaje de la Fondatori

Va prezentam astazi „o altă emisiune cu Sal Rachele, intitulată „Sal Rachele despre perioada 2012-2030”. Aceasta a fost realizată pe 30 septembrie 2011 și a fost transmisă live pe internet la acel moment, înainte de lansarea cărții „Pământul se trezește: Profeții 2012-2030” în Statele Unite ale Americii (apărută și în limba română la Editura Proxima Mundi, pe 23 mai 2012).

Mai sunt aproape 3 luni până la solstițiul de iarnă, moment după care va fi mult mai greu de „schimbat macazul” în ceea ce privește deciziile de viață ale fiecăruia. De aceea, a ști din timp care sunt tendințele cele mai probabile în ceea ce privește viața personală, precum și economia, politica și multe alte schimbări planetare preconizate să aibă loc este de o importanță capitală.
Se estimează că sistemele actuale (economice/politice) vor intra într-un declin accelerat în decursul următorilor ani, de aceea aceste informații sunt difuzate în avans, împreună cu soluțiile și alternativele posibile la starea de lucruri actuală. Filmul în discuție și cărțile lui Sal Rachele în general oferă o imagine de ansamblu largă, precum și soluții practice. În acest moment, totuși, mulți oameni sunt conștienți că lumea nu este ceea ce am vrea să fim făcuți să credem că este, dar destul de puțini s-au angajat la propriu în aplicarea de soluții alternative în viața lor, rămânând mai degrabă într-o dimensiune teoretică a metafizicii și spiritualității. Totuși, procentul acestora din urmă este în creștere de la o zi la alta. Sperăm ca prin acest gen de informații, din ce în ce mai mulți oameni să ajungă în propriul prezent și să și acționeze conform cu dorințele lor de mai bine.
Dacă rezonați cu informația din acest film, îl puteți distribui și încorpora în site-uri/bloguri după cum credeți de cuviință.
Vă doresc vizionare plăcută și utilă!
George Acu

Sal Rachele şi ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care aţi visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârşit, după milioane de ani de ignoranţă, întuneric şi suferinţă. Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din viaţa voastră -această viaţă-, aici şi acum.

„Dragi oameni, porniţi acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteţi în viaţă exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creaţia Infinită. Este în regulă dacă nu credeţi lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câţiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieţii voastre.”
- Fondatorii, iunie 2011

Celelalte două cărți ale lui Sal Rachele, „Viața la frontiera cunoașterii” și „Transformăriplanetare 2012-2030 - Mesaje de la Fondatori” sunt disponibile pe site-ul editurii, cu discount. Cele 3 cărți conțin imens de multă informație, a căror asimilare durează cel puțin câteva luni. Pot fi considerate manuale. Informațiile sunt prezentate cu simplitate, bun simț și claritate.

Link-uri conexe:
-- Sal Rachele şi Fondatorii în România, 5-7 octombrie 2012: http://www.fondatorii2012.info .
Perioada de înscriere și rezervare a fost extinsă până la 16 iulie 2012.

-- „3 Pământuri paralele” - o altă emisiune (video) cu Sal Rachele şi Fondatorii, subtitrată în română;

--  Sal Rachele despre perioada 2012-2030 (subtitrat în limba română)  - o inregistrare din 30 sept. 2011

-- cei care sunt interesați să distribuie cartea „Pământulse trezește: Profeții 2012-2030 sunt rugați să ne contacteze prin formularul de contact.
 
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

Sal Rachele despre anul 2012 (subtitrat în limba română)

Nota Noastra:

De fiecare data cand va prezentam unele profetii simtim nevoia sa ne spunem parerea despre acestea si o se ne cam repetam. Publicam aceste informatii deoarece le consideram interesante si pentru ca NU SE STIE NICIODATA - pot fi adevarate!
INSA in ceea ce priveste diversele profetii care circula pe net, inclusiv acestea de azi, adeseori se bat cap in cap . Unii spun ca evolutia spirituala rapida  care sa ne pregateasca de trecerea in 4d si 5d din  21.12.2012, asa brusc si deodata, e posibila (si ofera caile cel mai adesea pe multi bani), altii nu ... Multi spun ca 21.12.2012 este momentul ascensiunii, altii nu ... multi vorbesc despre fel si fel de catastrofe, inversarea polilor, centura fotonica, 3 nopti de intuneric, miscari de scoarta, temperaturi de -70 de grade din cauza caderi campului de protectie electromagnetic, arderea pamantului pe partea cu soarele, ca vin extraterestrii, ca pleaca reptilienii, ca vine Nibiru, ca alinierea planetara cu soarele si centrul galaxiei va avea fel si fel de efecte, ca atingem punctul zero al timpului si intram in 4d automat, ca pica dolarul, ca dispar banii, ca moare oculta, ca vine eruptia solara si pica electricitatea, ca intram in Epoca de aur pt 1000 de ani, ca doar cei care acceseaza interior 4d intra in epoca de aur, iar pentru restul FLACARILE GHENEI, se intoarce Iisus, se implineste a 3-a profetie de la Fatima, se implinesc profetiile Apocalipsei, ca de fapt o sa fie mai rau dar in realitate mai bine si invers ... De ce am crede mai mult pe unii si mai putini pe altii ? Sunt la fel de multe sau de putine dovezi pentru a argumenta orice fel de profetie ... practic poti sa spui orice despre viitor si sa ai impresia ca esti interesant, stiintific si profund ... desi informatile prezentate pot parea de bun simt, super argumentate, simtim nevoia sa ne repetam si sa ne citam:
 ”Credem ca noi suntem creatorii realitatii si conteaza ceea ce credem despre lumea inconjuratoare. Sta in puterea noastra sa modificam viitorul aici si acum. Conteaza daca noi credem sau nu in profetiile catastrofice si ni se par un pic suspicioase genul acesta de profetii. Cu cat cred mai multi in ceva, cu atat sunt mai mari sansele sa se intample. 
Se spune ca numai profetii elitei oculte intunecate raspandesc scenarii catastrofice. 
Unii considera ca doar o astfel de catastrofa mai poate schimba lumea, caci ar fi ca o purificare. Insa o multime de oameni au inceput sa se trezeasca si sa schimbe lucrurile in lume. Exista si raze de speranta. Nu priviti doar jumatatea asa zis goala a paharului. O catastrofa nu e absolut obligatorie ci poate doar de cativa ani de rabdare, poate inca o generatie sau doua. Nu stim daca lucrurile se vor schimba peste noapte si in exterior sau daca e posibil asa ceva. 
Foarte multe dintre aceste profetii despre mega extra super transformarile legate de anul 2012 ni se par niste șmenozeli spirituale manipulative, niste morcovi ai sperantei pentru magarusii fricosi, lacomi si naivi din fiecare din noi (pe de-o parte ni se da morcovul sperantei si cu cealalta mana suntem facuti prin buzunare de bani, suntem talhariti pe fata, amagiti, ni se dau suturi in fund, suntem prostiti si invartiti ca niste titirezi de elita oculta, iar noi stam cu ochii in gol, cu un zambet tamp pe buze,  asteptand sa vina salvarea ... Benjamin Fulford, Drake si Wilkock, Cobra, Tolec se lupta cu reptilienii pentru noi, iar extraterestrii benefici (Consiliul Andromeda, Federatia Galactica a Luminii , samd) ne ajuta din umbra ... Dormiti linistiti, extraterestii benefici lupta pentru voi! ... S-au trezit si ei acum, dupa vreo 400 000 de ani sau mai mult, de manipulare si sclavagism impus cu forta de extraterestrii rau intentionati si au decis brusc sa-si incalce pretioasa lor de prima directiva caci pana acum au fost impotenti, pentru ca au asteptat acordul nostru sa intervina - si au trimis pe net scrisori la care sa raspundem noi telepatic, ca sa ne ceara acordul ... foarte tare ... O SCHIMBARE IN FORTA frate). Extraterestrii malefici nu au nici o jena sa ne calce in picioare liberul arbitru, evolutia naturala si alte idei genul prima directiva (vezi STAR TREK), insa cei buni au preferat sa permita abuzurile maleficilor, decat sa intervina si sa ne ajute. 
Daca ar fi sa ne uitam in urma , multi , foarte multi profeti au spus ca inainte de 2012 vor exista jdemii de semne si au facut jdemii de profetii (de ex., unul dintre marii asa zisi profeti care au facut valva prin Romania, David, baietelul Inuaki, din cartile Aryanei Havah - cititi de ex. profetiile pentru anii 2009 - 2012 in cartea Viata pe Pamant ... Incotro sau mai recent, profetia legata de 4 august cu coborarea navelor extraterestre la Jocurile Olimpice, sau de bombardarea acestora si inceperea celui de-al treilea razboi mondial, ca sa dam doar 3 exemple, asa din scurt). Avem podul plin de pacalici din astia si deja avem alergie de la triliardele de profetii venite prin tiliarde de canale, care mai de care mai detinatoare ale ADEVARULUI SUPREM. In plus, batul de care e tinut morcovul sperantei mai nou a inceput sa se lungeasca (ca in povestea cu Pinochio, din cauza minciunilor poate) pana in 2013 de fapt, sau 2014, 2015, ..., 2030, ... 2100 ... iar cei care fac astfel de profetii cel mai adesea isi lasa si o rezerva daca o dau in bara. Adica chiar daca nu se va intampla ce profetesc sa nu ramana descoperiti ( ca era de fapt vorba de un pamant paralel; sau ca din cauza ca am ascultat sfaturile lor pline de intelepciune lucrurile s-au schimbat; Dumnezeu s-a decis in ultima clipa sa  ne ajute si ne-a anulat liberul arbitru; reptilienii sau gandit ei mai bine, ca e totusi bine aici si n-are rost sa plece; sau deoarece am fost neascultatori, extraterestii s-au decis sa nu mai intervina si sa ne lase sa mai crestem si sa mai sclavagim o perioada (macar pana prin 2030); de fapt, sunt cateva zeci de milioane de oameni care deja au ascensionat, insa voi PERVERSILOR, ati ramas sa va chinuiti CA ASA MERITATI!!! ... NESIMTITILOR care sunteti voi nesmimtiti! ... Vedeti ce se intampla cand nu ascultati? NANA la funduletul spiritual! ... si tot fel de pretexte care sa-i scoata pe ei bine). Mintea umana e foarte smechera si perversa ... 
Va credeti prea inteligenti ca sa fiti manipulati? Nu va supraestimati ...
Abia asteptam sa vina si sa treaca acest an sa se faca o curatenie si o triere in aceasta imbacseala si bombardare din toate directiile cu mesaje, adeseori contradictorii, uneori catastrofice,  majoritatea rupte din sf-uri sau din imaginatia explodata a unora din aceste mega-iluminato-eliberato entitati orbitor de stralucitoare. 
Dincolo de viziunea noastra limitata poate, plina de dezgust, oboseala si iritare, speram sa fim in eroare, sa gresim, iar ceea ce gandim acum sa fie niste rataciri penibile ale noastre. Fie ca acest an sa fie un an al inaltarii, al ascensiunii, al trezirii constiintei la scara planetara, al pasirii in alte densitati sau dimensiuni .. desi nu vedem cu cine ... despre cine vorbim aici? Despre cei 0,000001% din oameni care au inteles cine sunt, ce-i cu ei? Sau despre restul populatiei complet identificata cu formele, aflata in completa uitare de sine si afundata intr-un materialism acerb lipsit de orice urma de omenie, bun simt, intr-o exacerbare a egoului?!?
O sa facem odata o lista cu profetii care s-au spus si nu s-au implinit si altele care s-au implinit - sa fie mai clare pentru toata lumea: asteptam si de la voi idei si sugestii, ca sa le grupam intr-un articol. Oricum la sfarsitul acestui an vom trage o MARE LINIE DE FOC PURIFICATOR si vom vedea mai clar ce si cum.
Pe aceste considerente mai postam inca astfel de mesaje si profetii ... sunt interesante si cine stie, poate adevarate, insa noi ne indoim la maxim de majoritatea din ele.
... Fie ca noi sa gresim!”
În ceea ce il priveste pe Sal este interesant ca a oferit cateva predictii si despre Romania, ceea ce este destul de rar in lumea occidentala si are o bila alba din partea noastra. Majoritatea nici nu au auzit de tarisoara noastra, desi sunt nenumarate dovezi ca aici ar fi leaganul civilizatiei noastre. Sa-i dam deci un plus de credit lui Sal ca a vorbit si despre noi.
Acestea fiind spuse ii multumim lui George Acu care ne-a pus la dispozitie aceste materilae si a tradus aceste filme pentru noi.

5 comentarii:

 1. Mi se pare ca Fondatorii sunt cam...orientati politic. Interesant...

  RăspundețiȘtergere
 2. Sal Rachele chiar mărturiseşte că profeţiile au o acurateţe de 80-90%, desi personal cred că este mai mică. Ele sunt un avertisment un declanşator al reacţiei umane (chiar şi numai la nivel mental). Liberul arbitru şi posibil reacţie umană pot determina o diminuare a acurteţii. Evident că nu conţine întreg adevărul. Câţi ar face faţă? SAL Rachele nu este atât de meşter să calculeză impactul şi să îşi lase portiţe de ieşire. El este doar canalul, iar profeţiile au o logică superioară canalului. M-a interesat Sal Rachele din perspectiva conexiunilor cu Divina Carte. Creaţia şi autocreaţia Divină revelată în această carte este ceea ce lipseşte acestor mici adevăruri împrăştiate pe internet, pentru că trebuie să şti exact, matematic şi logic cine, cum, de ce, când, iar toate aceste răspunsuri trebuie să rezoneze. Asta lipseşte diverselor teorii de pe net. (semiomroman.blogspot.ro - Despre Sal Rachele).
  Gând Bun!

  RăspundețiȘtergere
 3. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu

  Avertisment cu privire la Cel de-a Treilea Război Mondial

  ● Domnul Dumnezeeu Super Antiparticula „y”, Creatorul Raţiunii de Semiom din Lumea Divină de Jos, mi-a spus: Este momentul ca Raţiunea Umană de Semiom să gestioneze, înainte de a trece în Lumea Divină de Mijloc, unul din cele mai cumplite evenimente din existenţa sa. Acest moment îl constituie trecerea ei prin Cel de-al treilea Război Mondial, prin Războiul Atomic. Vă facem cunoscută posibila dată de începere a lui, 11 noiembrie 2012.
  ● Toţi Semioamenii, fără excepţie, să ia atitudine şi să se opună războiului în numele vieţii vii şi a vieţii vii raţionale. Să ceară ajutorul divin pentru împlinirea Iubirii şi a Comuniunii dintre voi, Cei ce sunteţi o singură Familie Umană, Cei ce sunteţi Creaţia Domnului Dumnezeeu – DUMNEZEEU, Energia Punctului Zero sau Energia Fundamentală Raţională Kundalini.
  ● Este în puterea voastră să depăşiţi actuala voastră cunoaştere generată de studierea doar a Cărţilor Sfinte ale Umanităţii (Biblia, Coranul, etc.). Acceptaţi, cu credinţă şi inteligenţă, cunoaşterea Noile Adevăruri Divine prezentate de „Divina Carte” şi de „Cartea pentru Iniţiaţi” (Vol. II. al „Divinei Cărţi”).
  ● Încetaţi ori ce luptă dintre voi. O fiinţă inteligentă umană nu are îngăduinţa divină să facă rău semenului său, indiferent de motivul conflictului. Războiul înseamnă existenţa în Iad, înseamnă moartea Raţiunii şi jignirea Creatorului tău, a Domnului Dumnezeeu – DUMNEZEEU, Cel ce ţi-a dat şi îţi dă viaţă vie şi viaţă vie raţională.
  ● Lăsaţi poporul Evreu în pace, lăsaţi-l să-şi trăiască viaţa Lui închinată Domnului Dumnezeu, pentru că Ierusalimul este partea materială a Nucleului Divin Sfânt al Domnului Dumnezeu, de pe planeta Terra. Ameninţarea cu distrugerea, a acestui loc divin sfânt, înseamnă aducerea Necazului Cel Mare asupra întregi umanităţi a Semiomului.

  Data:14 octombrie 2012

  RăspundețiȘtergere
 4. Citind "Nota noastra" ajung la concluzia ca nu ati inteles ce se intampla in aceasta perioada pe Pamant (in spatele aparentelor), nu ati inteles "cum stau lucrurile" in general si va folositi mai mult logica si ratiunea, in loc de intuitie. O intrebare: ati citit cartea "Transformari planetare 2012-2030. Mesaje de la Fondatori" ? Cred ca aveti prea multe informatii despre evenimentele actuale si intuitia nu va ajuta sa le selectati, cel putin asta rezulta din comentariu.

  RăspundețiȘtergere
 5. Tot ce e posibil. Am rasfoit cartile dar nu ne-au atras. Este o viziune posibila, insa intuitia ne spune ca sunt si multe speculatii. Nu putem lua cartile lui ca fiind adevaruri absolute ... Sal Rachele nu prea ne-a convins nici cu profetiile lui care ni se par date la doua capete , asa ca indiferent ce ar iesi el pica bine. De ex, profetii de genul maine o sa ploua, dar e posibil sa fie si soare, daca nu o sa ninga in rafale, in functie de vibratia predominanta a locului, ni se par extrem de vagi si ametite.

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...