marți, 24 aprilie 2012

Pe urmele lui Vladimir Megre

VLADIMIR MEGRE
- Autorul Cartilor Cu Anastasia
(Seria „Cedrii Sunatori Ai Rusiei”)

Vă prezentăm astăzi în premieră pe internet, prima parte dintr-un un documentar tradus în limba română,  despre Vladimir Megre, însă înainte de asta iată câteva informații despre acesta: 

Vladimir Nikolaevici Megre, născut pe 23 iulie, 1950 în satul Kuznichi, raionul Gorodnyansky din regiunea Chernigov  - Ucraina), Autorul seriei Cedrii sunători ai Rusiei, era un cunoscut antreprenor. Şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei cu bunica sa, Efrosinia Verkuşa, doftoroaia satului (vraci).
În adoloscenţă, Vladimir a vizitat ocazional Părintele Feodorit (sau Teodorit), un preot din mănăstirea Troiţa Laurii lui Serghiev de lângă capitală. Mai târziu, Vladimir expune tabloul "Unicatul" pe care îl descrie şi în cartea a doua a seriei, înainte ca acesta să fie cunoscut în lume.
Vladimir îşi ia viaţa în propiile mâini de foarte tânăr şi lasă casa şi părinţii la 16 ani. Din 1974 locuieşte în Novosibirsk şi lucrează ca fotograf la un studio de servicii, numit Novosibirskoblfoto.
La începutul Perestroykăi (reforma din ultimii ani '80) a ocupat funcţia de preşedinte a Asociaţiei Inter-regionale a Antreprenorilor siberieni. În 1994-1995 organizează două expediţii comerciale importante, cu motonave pe fluviul Obi', pe ruta Novosibirsk — Salekhard — Novosibirsk, pe cheltuială proprie. Într-una din cele două expediţii, în taigaua siberiană o întâlneşte pe Anastasia, femeia care-i va schimba radical întreaga viaţă.
Pentru mult timp, acţiunile sale - ale antreprenorului cu peste zece ani de experienţă - care au dus la ruinarea societăţilor deţinute, prin cheltuirea fondurilor şi a tuturor economiilor pe expediţii neprofitabile, au rămas secrete faţă de prieteni şi familie. Misterul a fost, însă, dezvăluit în prima carte Anastasia, chiar din primul capitol. Vladimir Megre a obţinut ceva cu adevărat nepreţuit din această călătorie. Între anii 1996 şi 2006, Vladimir Megre a scris cele nouă cărţi (seria Cedrii sunători ai Rusiei: Anastasia, Cedrii sunători ai Rusiei, Spaţiul de Iubire, Creaţia, Cine suntem noi?, Cartea Neamului, Energia vieţii, Noua civilizaţie si Ritualurile Iubirii).
Până astăzi au fost vândute peste 11 milioane de exemplare şi cărţile au fost traduse în peste 20 de limbi. În 1999, Megre a pus bazele Fundaţiei de sprijin a Culturii şi Creaţiei "Anastasia", în oraşul Vladimir din Federaţia Rusă şi a lansat saitul www.anastasia.ru. A susţinut conferinţe cu cititorii în Rusia şi în afară. Cei mai activi dintre cititorii seriei Cedrii sunători ai Rusiei s-au unit în asociaţii non-profit şi au fondat aşezăminte "ale Neamului". Ultima carte Anasta a fost lansată în 2010 (care a aparut si in Romania aici). Autorul intenţionează să scrie un scenariu pe baza cărţilor din serie.”

SURSA: http://www.editura-dianusa.ro/

Vă invităm să susțineți inimioasa Editură Dianușa cumpărând cărțile și celelalte produse oferite de aceasta.

Profitați de promoțiile din această perioadă:

(dă click pe textul de deasupra, ptr. seturi, cât şi ptr. produse)
de la 15 la 40% !


Mulțumită Editurii Dianușa avem permisiunea să publicăm pe blogul nostru în premieră pe internet, prima parte (din două) a documentarului Pe Urmele Lui Megre, tradus în limba română. Mulțumim Crisitan Călugăru! Cea de-a doua parte vă invităm să o cumpărați de pe site-ul Editurii. În curând va apărea și partea a 3-a.

Editura Dianuşa caută sponsor(i) în vederea organizării conferinţei cu cititorii la care participă scriitorul seriei Cedrii sunători ai Rusiei, Vladimir N. Megre !!!
(pentru detalii, sunteţi invitaţi să ne contactaţi la redacţie 
redactia@editura-dianusa.ro)

Documentarul propus prezintă mişcarea "Cedrii Sunători ai Rusiei" şi evenimentele declanşate de cărţile lui Megre. Conferinţele cu cititorii prin diferite oraşe ale Rusiei, interviul luat lui Megre în studioul în care scrie, cântecele noilor barzi ai Rusiei şi multe alte aspecte inedite ale acestei mişcări unice în lume.
Subtitrare realizată de editura "Dianuşa".

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI - Prima parte:


Despre cărțiile lui Megre am mai discutat aici:

1) ANASTASIA - Spațiul Iubirii
2) Valea Curcubeului, permacultura si cartile cu Anastasia

5 comentarii:

subhumandj [at] gmail.com spunea...

Foarte interesante aceste cărți și documentare. Mi-au oferit multă inspirație și le recomand tuturor !

Tone Tavi

Anonim spunea...

Da ! multumim! am citit cartilelui si sunt extraordinare !

Ruth spunea...

Doresc si eu aceste carti. Cum le pot avea?! Multumiri anticipate!

FreeYourMind spunea...

In articol e trecut un link http://www.editura-dianusa.ro/

Georgiana-Florina Mihalache spunea...

Buna seara. Am demarat un proiect de strangere de fonduri pentru achizitia si donarea a 100 de carti din seria Cedrii sunatori ai Rusiei de Vladimir Megre. Proiectul aici: https://www.sprijina.ro/cauze/100-de-vetre-de-familie Orice Share ne ajuta! Multumim mult!

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...