RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

joi, 29 aprilie 2010

ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI - Serialul - Episodul II - Tehnologiile în secolul 21(29.04.2010)

EARTH RISING SERIES (2005)

Technologies in the 21st Century


Astăzi vă prezentăm cel de-al doilea episod din seria de documentare ASCENSIUNEA PAMÂNTULUI, care contine 4 episoade. 

Momentan sunt doar doua traduse, dar speram sa se traduca in continuare. Multumim oricum traducatorului (pășunel fost pădurel) pentru munca facuta pana acum.

Acestea sunt cele 4 episoade ale seriei:

 •  Vol 1 - Mind Control
  •  Vol 2 - Technologies of the 21st Century
  •  Vol 3 - HAARP: The Update
  •  Vol 4 - Earth Changes: The Ripple Effect


Primul episod, Mind Control: A Brave New World or Enhancing Human Performance, poate fi vizionat aici.

Această serie de documentare explorează avantajele și dezavantajele tehnologiilor actuale într-un mod foarte bine argumentat și cercetat. Fiind un reporter de investigații și totodată un profesor,  Dr. Nick Begich ne oferă o expunere lucidă , clară , prezentându-ne materiale care ne dau de gândit , incitând astfel la discuții și dezbateri de bun simț.

Tehnologiile care ne vor transforma viata avanseaza foarte rapid, dar aceasta dezvoltare are si multe semne de intrebare in ceea ce priveste intimitatea noastra, siguranta si folosirea lor  corecta. Strategii militari si altii incerca sa se foloseasca de aceste descoperiri pentru a crea o societate mai usor controlabila, ignorandu-se astfel partea pozitiva a acestor noi dispozitive. 
Filmul de astazi ne prezinta unele noutati legate de tehnologia HAARP, telefoanele celulare, intimitate, sonare subacvatice si alte arii ale tehnologiei. 
Provocarile pe care aceste noi tehnologii le ridica vor contura natura libertatii, prin modalitati care nu au fost niciodata imaginate in trecut. Sistemele s-au dezvoltat, ceea ce va avea un efect pe termen lung, asupra mediului inconjurator, a sanatatii umane si orientarea oamenilor liberi.  

Un film de aprox. 90 min

Dr. Nick Begich
Earthpulse Press Incorporated
P. O. Box 201393
Anchorage, Alaska 99520
Phone: 907-249-9111, Fax:907-696-1277
www.earthpulse.com


VEDETI FILMUL TRADUS, AICI - link 1 SAU AICI - link 2
Despre tehnologia HAARP va invitam sa studiati si urmatoarele articole si documentare:

1) Programul HAARP - Vandalism pe cer (HOLES IN HEAVEN? H.A.A.R.P And Advances In Tesla Technology)vineri, 23 aprilie 2010

Codul Armonic (23.04.2010)

- The Harmonics Of Reality

" Expertul in OZN si antigravitatie,  Bruce L. Cathie ne explica secretele nestiute ale realitatii in acest documentar despre viata si cercetarile sale.
Descoperiti adevarul si klegaturile dintre materie si antimaterie, calatoria in timp, viziunile OZN, reteaua energetica a Pamantului, calculatiile armonice, testele atomice si activitatea vulcanica. "
 - traducerea si adaptarea de aici http://www.antigravitymovie.com/pages/harmonic.htm


Iata un fragment din cartea “Antigravitatia si Energetica Pamantului”, a lui Bruce Cathie.

  “Stim de la preotii din orientul indepartat  ca sunt capabili de a ridica pietre grele in varful muntilor, folosind diverse sunete… Cunoasterea diferitelor vibratii audio demonstreaza stiintific ca un sunet poate anula forta gravitationala. Intr-o zi prietenul meu m-a dus intr-un loc invecinat manastirii si mi-a aratat o pajiste inclinata, ce era inconjurata  inspre nord de stanci. In mijlocul acestei pajisti, la aproximativ 250m de stanca, se afla o un bloc de piatra, de 1m lungime si 1,5m latime. Apoi 19 instrumente muzicale au fost aranjate in arc de cerc, cu unghiul de 90 grade, la o distanta de 63 m de piatra. Instrumentele muzicale folosite au fost 13 tobe si 6 trompete.  Deodata un calugar dadu semnalul  si concertul incepu. In primele 4 minute nu s-a intamplat nimic, apoi pe masura cresterii zgomotului si a ritmului, blocul de piatra a inceput a se ridica de la pamant si dupa 3 minute a fost asezat  in varful stancii, la aproape 250m inaltime ! Aceasta ceremonie a continuat prin aducerea de noi pietre si ridicarea a 5-6 blocuri pe ora, pe o traiectorie parabolica, de aproximativ 500m lungime si 150m inaltime.” 
            

In ceea ce prveste Piramidele din China iata ce spune taifasuri.ro:

"Bruce Cathie, pilot şi autor neozeelandez, a scris, în urma unei călătorii la Shian: „Am filmat şase piramide mari, iar când m-am întors acasă şi m-am uitat cu atenţie pe film am numărat în jur de 100 de piramide pe o rază de circa 2.000 kmp. Ele sunt făcute din lut şi pământ, nu din piatră, şi mulţi localnici au rupt bucăţi din ele pentru a le folosi în agricultură. Acesta este şi principalul motiv pentru care sunt în aşa o stare avansată de degradare”.

Guvernul chinez menţine „discreţia”
     Din păcate, lui Cathie i-a fost din ce în ce mai greu să continue investigaţiile, deoarece guvernul chinez îi ţine la distanţă pe curioşi şi nu vrea să discute despre aceste uimitoare formaţiuni. În plus, acum câţiva ani au fost plantaţi copaci pe treptele piramidelor, astfel încât, peste un deceniu, doi, să se spună că acestea au fost intenţionat amenajate pentru livezi. Se presupune că mai mulţi regi şi împăraţi au contribuit la ridicarea acestor piramide, însă lucrurile continuă să fie şi azi învăluite în mister. Guvernul le-a negat existenţa cu vehemenţă de-a lungul anilor, până când i s-au arătat fotografii ale piramidelor, obţinute cu greu. Nici atunci explicaţia oficialilor nu a fost însă foarte clară.
 "  Bruce Cathie a remarcat că aşezarea în spaţiu a piramidelor de la Shensi este asemănătoare cu cea a piramidelor din Egipt. El a afirmat faptul că numărul 16.944, care apare în Marea Piramidă, se regăseşte exact în numărul fracţiunilor arcului ce face legătura între longitudinea Marii Piramide şi cea pe care este amplasată cea mai înaltă dintre piramidele din China. Concluzia: piramidele egiptene şi cele tibetane au fost construite de aceleaşi fiinţe. Din puţinele fotografii existente se poate observa şi faptul că aceste piramide din China seamănă foarte mult cu cele din Mexic, Guatemala etc., în special cu Piramida Soarelui de la Teotihuacan şi există teorii conform cărora ele ar fi fost construite în acelaşi timp."

 Puteti citi cartea THE ENERGY GRID HARMONIC - 695 - The Pulse of the Universe de Bruce Cathie aici (in limba engleza)

Daca va place filmul il puteti cumpara de pe site-ul http://www.brucecathie.com/, iar prgramul despre care se vorbeste in film, poate fi gasit aici http://www.worldgrid.net/gridpoint-atlas/ .

Reteaua energetica  a Pamntului, descoperita de Bruce Cathie, cu ajutorul matematicilor armonice (o matematica noua de care nu s-a prea auzit pe la noi) pare destul de simpluta, cel putin din ce am vazut in film , dar este totusi un bun inceput. Credem ca adevarata retea este de forma florii vietii de care ne-au vorbit atat de elocvent, Nassim Haramein si Drunvalo Melchizedek  si ar arata cam asa:


In fine, sunt multe de spus:
Cautati si veti gasi !

VEDETI FILMUL , TRADUS, AICI - link 1
SAU AICI - LINK 2Dacă aveţi probleme în vizionarea acestui film, din stagevu, daţi click aici
http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/pentru-functionarea-filmelor-din.html
 

miercuri, 21 aprilie 2010

Floarea Nirvanei - Ce este illuminarea? (21.04.2010)

Il Fiore del Nirvana (2008)
 - Che cos’è l’Illuminazione
(film con 10 maestri illuminati)


"Siddhi (Dafna Moscati), producatoarea documentarului de astazi (impreuna cu Tao (Marco Mazzotti), este o persoana care s-a apropiat de căutarea spirituală după o criză personală si a ales sa impartaseasca cu noi experienta ei transformatoare ...

Profesorii intervievaţi in acest film, pe care Dafna ii considera iluminati spiritual, sunt: AVAS (Ţara Galilor) Gangaji (SUA), Kalika (Italia), Madhukar (Germania), Maitreya Ishwara (Anglia), Pari (Grecia), Prajnaji (Panama), Premananda (Anglia), Samarpan (SUA) şi Sri Satguru Vast (India ).

Cei doi producatori ai filmului au trait timp de trei ani, in apropierea Kalika-ei (unul din cei 10 invatatori intervievati).

Acesti invatatori vorbesc pentru toţi cei care doresc să trăiască  "adevărata lor natură" luminata, pacea, dragostea şi bucuria, care sunt stari naturale ale fiintei. Acest video poate fi un ajutor preţios pentru toti cautatorii spirituali, pentru că numai cei care au umblat pe cale pot indica drumul.
Întâlnirea cu un maestru spiritual poate fi întâlnirea cu natura noastră adevărată, care există dincolo de orice nume, naţionalitate, rol în societate sau religie. In urma unei astfel de intalniri poate aparea o înţelegere profundă conform careia, suntem cu totii una.
Problemele discutate in aceste interviuri acoperă toate aspectele vieţii. Acestea includ: durerile, bucuriile, dorintele, teama, relatiile, dragostea, moartea, Dumnezeu şi maestrul." - o traducere aproximativa si adaptare de aici http://www.testesso.com

VEDETI DOCUMENTARUL , TRADUS, AICI - link 1 sau AICI - link 2


 
DOWNLOAD RAPID

sâmbătă, 17 aprilie 2010

SEXUL - Poarta Secreta Spre Rai? (17.04.2010)

SEX - The Secret Gate To Eden (2006)

La recomandarea unor fani ai blogului, care considerau acest film printre cele mai bune documentare vazute vreodata, il postam si noi astazi.
Am urmarit acest film si nu prea suntem entuziasmati ... de loc.
Putem incadra cu usurinta acest film in categoria "Daca nu reusesi sa-i convingi, zapaceste-i".
Cu o voce convingatoare si o muzica pe masura, prezentarea capata un aspect super-profesionist si ti se da impresia ca acela este adevarul absolut.
Este de fapt o viziune a gnosticilor asupra realitatii, oferind una din miile de interpretari posibile ale Bibliei si a altor texte spirituale sau religioase.
Cu multe dintre interpretari rezonam si le consideram de bun simt, altele sunt insa fortate si lasa loc de interpretari (de ex. se spune ca Alchemy vine de la Al + Khem - Al din araba (inceputul de la Allah) si Khem (a fuziona) din greaca. Ce treaba are araba cu greaca? Cum se nimereste asa le potrivesc si ei.

Ideea esentiala a filmului este ca omul a pierdut conexiunea cu divinul datorita pierderii energiei sexuale prin orgasm. Asa ca se recomanda castitatea in cuplu, deoarece, se spune ca o persoana singura nu-si poate ridica Kundalini. Oare? Sa fim seriosi ! Sunt jdemii de exemple de oameni care si-au trezit aceasta energie singuri, in meditatie, in solitudine, in retrageri, in rugaciune, in manastiri, samd ...

Se considera in film ca orgasmul o otrava a sufletului. Oare? 
Poate doar dorinta excesiva pentru a obtine aceasta senzatie, dorinta de nestapanit, atasamentul pot fi considerate otrava sufletului si caderea in pacat ...
Insa, noi am presupus ca este vorba doar de orgasmul cu descarcarea semnitei, desi nu se specifica clar. In alte traditii se spune ca orgasmul si ejacularea nu este acelasi lucru, ca se poate obtine orgasm fara ejaculare. Intrebarea care se pune este: atunci cand faci copii nu ejaculezi? Se poate si ejaculare fara orgasm?
Se mai spune in film ca asa a venit Iisus pe lume prin "conceptia  imaculata" . Nu prea am inteles ce au vrut sa spuna? Adica barbatul nu a ejaculat in femeie si nu a avut orgasm?
Din punctul nostru de vedere , aceasta "conceptie imaculata" poate fi obtinuta si prin inginerie genetica. Dar asta este una din miile de interpretari posibile ... Nu?
Desi din film cel mai clar iese in evidenta ideea ca orgasmul este marele pacat, in realitate, citatele date spun ca abuzarea de sexualitate, desfraul, ejacularea excesiva ar fi marele pacat.
Noi consideram ca adevarata cale este cea de mijloc. Ideal este sa poti sa ajungi sa transmuti si sa sublimezi intregul potential vital si sexual, in energii mai inalte, mai spirituale (fiind o cale regala de evolutie spirituala), dar pentru a face acest lucru nu este asa de simplu pe cat se spune si se vrea. Nu toata lumea are timp sa practice yoga sau alte cai spirituale menite sa ajute la transmutarea si sublimarea acestui potential. Aceasta cale nu este pentru toti si nu o putem considera singura cale spirituala, asa cum ne sugereaza autorii acestui film. Nu toti reusesc. Si daca nu reusesti ce faci? Daca te abtii energia se acumuleaza , se acumuleaza si s-a observat ca aceasta energie sexuala acumulata se cristalizeaza la nivelul planuluii fizic, generand chisturi ovariene si alte probleme la femei, dorinta sexuala nestavilita sau o ofilire a acelui ceva din interior care este ca un motor al vietii in unele cazuri, dureri in zona sexuala la barbati sau noduli diversi. In plus, unii clarvazatori, au observat la cei care practica continenta sexuala si au activitate sexuala fara ejaculare, ca atunci cand nu sublimeaza aceste energii, au o predispozitie mediumica catre posedare, ca exista anumite entitati parazite care se hranesc subtil cu energia lor sexuala , cerand mai mult si mai mult, dandu-le o dorinta sexuala nestapanita, umbrindu-le discernamantul algerii partenerilor, determinandu-i sa faca sex cu cine apuca, sa se imperecheze la intamplare cu oricine, oricand,  iar aceasta energie sexuala acumulata in loc sa-i inalte ii degradeaza si-i imbolnaveste si fizic si moral (boliile venerice fiind un semn clar al acestei decadente). In film se descrie aceste simptome ca apartinand tantrismului negru.
Deci poate ca, indicat ar fi ca din cand in cand, cand nu reusesti sa transmuti si sa sublimezi sa mai dai drumul la supapa, fara a face excese totusi (desi cei care au facut acest film considera asta tantrism gri). Corpul da oricum drumul la supapa ca vrei tu sau nu, prin polutiile nocturne si daca tot o face, de ce sa nu faci din asta un gest constient, de care sa te bucuri impreuna cu fiinta iubita?
Cumpatarea este cheia, calea de mijloc si ascultarea cu sinceritate a corpului (aceasta iti spune daca este bine sa ejaculezi sau nu) ... Credem insa ca se poate obtine orgasm si fara descarcare ejaculatorie (destul de fad comparativ cu cel ejaculatoriu, din experinta noastra, asemantor celui dat de urinarea fractionata - insa ce stim noi nu este neaparat adevarul suprem, deaorece multi altii au spus ca au obtinut orgasme mai intense si mai profunde, fara ejaculare). In fine, stim ca se poate deschide o cutie a Pandorei pe aceasta tema si subiectul este foarte vast si greu de cuprins in 2 vorbe. Exista zeci de carti si tratate care vorbesc pe acesta tema foarte documentat.
Credem ca s-a spus un adevar atunci cand s-a evidentiat dorinta de senzatie ca fiind noul zeu al umanitatii si ca sarpele Shaitan (Satan) este cel care ne tenteaza sa picam in lumea senzatiilor. Insa in film cumva, totul se invarte in jurul sexualitatii, a dorintei de placere si  a evitarii neplacerii, de parca acesta ar fi singurul nivel al dorintei. Asta este nivelul dorintei de pe centru 2 de forta (Swadisthana), dar exista nivele si mai profunde ale dorintei care sunt la fel de importante si de inchistatoare pentru constiinta. Pentru fiecare centru de forta exista o motivatie, o dorinta esentiala  (de exemplu, pe nivelul 5, visshuddha, dorinta de a cunoaste adevarul, de dragul cunoasterii, ca asa simti cu toata fiinta ta si nu pentru a obtine anumite senzatii placute).
De fapt si aici este vorba tot de o anumita echilibrare si o cale de mijloc. Exista dorinte si dorinte. Dorinta de a merge de aici colo, dorinta de a manca, dorinta de a citi o carte, samd..exista o infinitate de dorinte (care nu au legatura cu sexualitatea neaparat), insa ideal este sa nu faci din dorinta ta un atasament. ("de poti visa dar nu faci visul astru, de poti gandi , dar nu faci gandul tel " - vorba lui Kipling).
Suntem de acord cu Buddha ca in esenta, dorinta este cauza suferintei , insa cu dorinta generatoare de atashament, implicit lacomie sau frica, lene sau manie, desfrau sau invidie, samd, adica o dorinta excesiva. Tot Buddha spunea ca identificarea cu dorintele noastre cu senzatiile sunt de fapt cauza suferintei, si asta este ceea ce ne-a facut sa picam din stadiul de zei sa ne pierdem divinitatea (identificarea cu efemerul, cu lumea formelor si ravnirea de senzatii).
Se mai spune in film ca energia Kundalini nu este o forta mecanica oarba, ca ea este inteligenta divinitatii in actiune si ca nu se trezeste decat intr-o fiinta care a progresat moral. Asa sa fie?
In traditiile orientale se mai spune totusi ca energia este oarba (shakti) si ca este dezlantuita cand este fara Shiva (constiinta) si credem ca uneori aceasta energie Kundalini se mai ridica si mecanic, orbeste si in cei fara pic de moralitate (nu odata s-a auzit de cazuri de treziri ale lui Kundalini in fiinte nepregatite, nepurificate, energie care le-a ars nadiurile subtile (canalele energetice subtile) dandu-le stari de nebunie si schilodire fizica).Deci ideal ar fi sa se trezeasca aceasta energie doar atunci cand esti pregatit, dar uneori nu este asa.

In film se spune ca pe de o parte Adam a facut sex cu Eva si a procreat fara indrumarea lui Jehovah Elohim si asta ar fi fost picarea din Eden (un loc din dimensiunea 4a) , pentru ca mai tarziu sa se spuna ca pe timpul lui Adam si al Evei se facea sex doar in temple , ghidati fiind de Jehovah Elohim, care de fapt este un inger si nu Dumnezeu, care de fapt mai devreme era interpretat ca fiind Zei si Zeite ... .Sau de fapt Jehovah Elohim este un inger androgin.  Ce sa mai, o bulibaseala de interpretari ametitoare.
Este interesanta in schimb, interpretarea numelui lui Iisus Christos. Se spune asa:
" Este foarte importat de vazut ca atunci cand barbatul si femeia, Adam (Iod) si Eva (Heve) sunt uniti prinfocul sexual, caracterul "shin", rezultatul este "Yeshua", Isus, Salvatorul. De asemenea Cristos deriva din radacina greaca "krestos", sensul esoteric este "foc". Asadar, termenul Isus Cristos nu este un nume personal, este un titlu Yeshua (salvator) Christ (foc) "Eu sunt calea". Isus din Nazaret lucrand intens (in diverse pozitii probabil n.a) cu sotia lui a incarnat focul Cristosului."
In fine, sunt o multime de interpretari care mai de care mai interesante si mai abracadrante in acest film pe care vi-l recomandam totusi, sa-l vedeti.
Sa va fie de folos!

VEDETI FILMUL, TRADUS, AICI:


Va recomandam sa citit mai degraba cartea lui OSHO - De la sex la supraconstiinta, sau   Cartea Despre Sex - de OSHO pentru a intelege mai bine, rolul sexualitatii in evolutia noastra spirituala.

luni, 12 aprilie 2010

BOB DEAN - Venirea Planetei Nibiru (12.04.2010)

PROJECT CAMELOT PRESENTS 
BOB DEAN
The Coming Of Nibiru (2008)

Asa cum v-am promis, va prezentam astazi, un al doilea interviu cu Bob Dean facut de cei de la Proiectul Camelot, un interviu in care se continua practic, interviul din 2007, An Officer and A Gentleman, postat de noi aici (click aici).

Ii multumim din nou aceleiasi inimoase traducatoare Wannahelp, pentru munca deosebita si rapiditatii cu care a realizat aceasta subtitrare. Fie ca exemplul tau sa fie urmat de cat mai multi draga Wannahelp. Stim ca meriti mai mult decat cuvintele noastre de multumire, dar momentan, atat putem face. MULTUMIM si SA FII FERICITA!

Iata ce spun cei de la Proiectul Camelot despre interviul de astazi:
Când ne-am intalnit cu Bob Dean in 2007 (vezi interviul aici http://fymaaa.blogspot.com/2010/03/interviul-dat-de-robert-dean-celor-de.html) el a spus ca acela va fi ultimul sau interviu. Insa, dupa ce am publicat interviul din 2007, am primit mai multe mesaje apreciative (fara exceptie) decat pentru oricare alt interviu realizat de noi pana atunci. Asa ca am fost foarte incantati cand el a fost de acord sa vorbeasca cu noi din nou. 
Cand l-am intrebat pe Bob despre ce vrea sa discute, el ne-a spus ca are vesti importante, de la sursele sale din interior, despre Nibiru, controversata planeta X. Asadar, acest interviu, contine informatii extrem de importante pe care toti cercetatorii preocupati de Nibiru si anul 2012 ar trebuie sa le ia in considerare. 
Bob isi aminteste alte istorii intrigante, incluzand clasificata descoperire de catre NRO a unei barci undeva la inaltime pe Muntele Ararat și confirmari ale raportului lui Henry Deacon, conform caruia Anunaki sunt activi in prezent, pe Marte. 
Umanitatea sa, demnitatea, integritatea si umorul sau, vor straluci din nou si in acest interviu si suntem foarte increzatori ca cei care au apreciat interviul din 2007 il vor descoperi si pe acesta cel putin la fel de interesant, de valoros si incitant. " 
- traducerea si adaptarea de aici http://projectcamelot.org/bob_dean.html

"Nu sunt paranoic. Doar acord atentie." Retired Command Sergeant Major Robert Dean

In Ceea ce priveste controversata planeta X va recomandam sa cititi si sa vizionati urmatoarele articole si documentare:

1) Planeta Nibiru (sau Planeta X) nu va lovi Pământul în 2012!

2) THE BIG PICTURE - Secretele Interzise Ale Pământului 

VEDETI INTERVIUL,TRADUS AICI:


P.S. Cartea lui INGO SWAN intitulata Pentration, raritatea despre care vorbeste Bob Dean in film, poate fi vizionata si downloadata aici http://www.scribd.com/doc/23745677/Ingo-Swann-Penetration-The-Question-of-Extraterrestrial

duminică, 4 aprilie 2010

HRISTOS E PURUREA VIU (4.04.2010)

THE GOD THAT WASN'T THERE (2005)
Dumnezeu care nu a fost acolo

Că tot suntem în prima zi de Paşti, vă urăm şi noi să sărbătoriţi aceste zile cu bine, să aveţi parte de lumină, unitate şi bucurie în suflete.

Sigur, Paştele ar fi bine sa fie unul din acele puţine momente de peste an când ne oprim puţin din agitaţia vieţii de zi cu zi şi ne privim sufletele.Asta daca reusim sa nu dormim pe noi din cauza supra-alimentarii, a imbuibarii cu "jdemii" de feluri de mancare si bautura.
Daca reusim totusi, sa ne pastram cumpatarea, ne amintim şi meditam la cuvinte precum: credinţa, speranţa, lumina, iertarea, încrederea, răbdarea…Probabil ca ne gândim la un sens al vieţii şi la un nou început. Uneori ne propunem să fim mai buni şi mai îngăduitori cu semenii noştri. Să le acordăm mai multă atenţie. Să le umplem viaţa de bucurie şi să-i ajutăm să-şi îndeplinească dorinţele.
Adeseori reunim întreaga familie, ne vizităm prietenii, le transmitem cuvinte şi mesaje de bine. Sunt momente când ne amintim cu mult drag de oamenii deosebiţi din viaţa noastră. Şi atunci îi mulţumim lui Dumnezeu că ei există. Oare de ce nu am trăi fiecare zi din viaţa ca o zi de Paşti ?
In spiritul acestei zile , haideti să fim mai buni, să ne bucuram din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară dăruind iubire tuturor…
În fiecare zi, cu seninătate şi în armonie, să ne iubim unii pe alţii, cinstind creaţia supremă a lui Dumnezeu – prin aceasta dovedim că Hristosul e cu adevărat viu în inimile noastre.

Şi ca să răspundem celor care ne tot urează "Hristos a înviat"...
Considerăm că adevăratul Hristos nu a murit niciodată , el a fost, este şi va fii permanent viu, aici şi acum şi este în noi, una cu noi, tot timpul ... este o stare de spirit pe care majoritatea dintre noi nu suntem capabili încă să o conştientizăm plenar aşa cum au făcut-o alţii Maeştrii, inclusiv Iisus, dar mai devreme sau mai târziu, o vom conştientiza fiecare din noi, în viaţa asta sau următoarele, printr-un proces numit evoluţie spirtuală.
Doar una din formele îmbrăcate de Hrist (acest "Hrist" este o stare a Constiintei, a Fiintei in ansamblu, care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu) şi anume Iisus, care a murit şi reînviat prin forţa spirituală a Hristului, a stării de conştiinţă hristice atinsă de omul Iisus. Nu mai confundaţi esenţa cu forma!
Spiritul nu moare niciodată, doar formele apar şi dispar, schimbându-se în permanenţă.

Suntem acuzati ca suntem anticrestinism (de fapt suntem complet anticretinism), dar va spunem ca suntem doar impotriva unor aspecte ale crestinismului, a unor idei cu care nu putem fi de acord. Multe dintre ideile crestinismului si ale Bibliei sunt exceptionale, minunate, parabole pline de intelepciune si inspiratoare. Deci nu suntem complet anticrestinism, ci impotriva unor idei ale crestinilor gen:

- Dumnezeu bate!
- Dumnezeu te judeca si te trimite in iad daca pacatuiesti , la osanda vesnica!
- Dumnezeu a vorbit oamenilor numai prin Biblie!
- Religia ortodoxa e singura valabila ! Sau religia catolica e singura valabila! Sau orice secta crestina spune ca doar dogma ei este valabila.
- Doar prin preoti si biserica, care sunt intermediarii tai catre Iisus se ajunge la Dumnezeu!
- Dumnezeu cere una si alte de la oameni sau are diverse nevoi!
Noi credem ca Dumnezeu nu este o Super Fiinţă singulară, care trăieşte undeva în Univers sau în afara lui, care are aceleaşi nevoi emoţionale şi este supus aceluiaşi haos emoţional ca şi oamenii. Acela Care Este Dumnezeu nu poate fi rănit sau distrus în nici un fel şi, prin urmare, nu are de ce să se răzbune, sau să impună pedepse.
- Ideea existentei unui bine si rau absolut si a unei opozitii intre diavol si Dumnezeu (Dumnezeu nu are opus decat in mintea ignoranta a omului).
- Ideea ca femeia trebuie sa fie supusa intru totul barbatului (asa se spune la casatorie in biserica).
Si multe alte idei aberante (unele din aceste idei vor fi analizate si in acest film de azi).
In plus, exista idolatria Vechiului Testament care este adeseori, aberant. In acest sens vrem sa va prezentam unele idei aberante din Vechiul Testament pe care, poate, nu le stiati :

VECHIUL TESTAMENT E ADESEORI RESPINGĂTOR, PRIMITIV, SÂNGEROS şi ABERANT pentru că:

1) CEI CARE MUNCESC ÎN ZIUA DE SABAT (Sâmbăta), încălcând astfel a 4a poruncă, TREBUIESC OMORÂŢI !

În EXOD 20 cu 8-9 ni se spune:

8 Adu-ţi aminte de ziua de odihnã, ca s-o sfinţeşti.
Exod 31.13-14;Lev 19.3-30;Lev 26.2;Deut 5.12;
9 Sã lucrezi şase zile, şi sã-ţi faci lucrul tãu.
Exod 23.12;Exod 31.15;Exod 34.21;Lev 23.3;Ezec 20.12;Luc 13.14;

Iar în EXOD 31 cu 15 ni se spune:

15 Sã lucrezi şase zile; dar a şaptea este Sabatul, ziua de odihnã, închinatã Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.
Exod 20.9;Gen 2.2;Exod 16.23;Exod 20.10;

Dacă în ISAIA 40 cu 8 şi în PETRU 1 24 - 25 ni se spune că:

8. Iarba se usuca si floarea se vestejeste, dar cuvantul Dumnezeului nostru ramane in veac!

Şi în Psalmi 19 cu 7 ni se spune că:

7 Legea Domnului este desãvârşitã, şi învioreazã sufletul...
Ps 111.7;

Dacă este aşa de perfectă şi nepieritoare înseamnă că ar trebui să nu se schimbe niciodată. Nu-i aşa? Tu crezi că ar trebui ucişi cei care muncesc de sabbat? Oare asta e cartea pe care o ridicăm în slăvi atât? Asta citim noi copiilor noştri şi pe asta se jură în tribunale? Să fim serioşi? ... Cine mai crede porcăriile astea?!?


2) TOŢI CEI CARE NU CRED ÎN DUMNEZEU sau mai bine zis în DUMNEZEUL CREŞTIN, BIBLIC, TREBUIESC OMORÂŢI !

Prima poruncă spune :
Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.

ÎN DEUTERONOMUL 17 cu 2 – 7 se spune:

2 De se va afla la tine, în vreuna din cetăţile tale, pe care ţi le va da Domnul Dumnezeul tău, bărbat sau femeie, care să fi făcut rău înaintea ochilor Domnului Dumnezeului tău, călcând legământul Lui,
3 Şi se va duce şi se va apuca să slujească altor dumnezei şi se va închina acelora, sau soarelui, sau lunii, sau la toată oştirea cerească, ceea ce eu n-am poruncit;
4 Şi ţi se va vesti şi vei auzi aceasta, să cercetezi bine şi de se va adeveri aceasta şi se va fi făcut urâciunea aceasta în Israel,
5 Să scoţi pe bărbatul acela sau pe femeia aceea care au făcut răul acesta la porţile şi să-i ucizi cu pietre.
6 Cel osândit la moarte să moară după spusele a doi sau trei martori; iar pe spusa unui singur martor să nu fie osândit nimeni la moarte.
7 Mâna martorilor să se ridice asupra lui, ca să-l ucidă înaintea tuturor, şi apoi să se ridice mâna a tot poporul. Pierde deci răul din mijlocul tău.

IAR ÎN DEUTERONOMUL 13 cu 13-18 se spune:

13 Nişte oameni rãi au ieşit din mijlocul tãu, şi au amãgit pe locuitorii din cetatea lor zicînd: Haidem şi sã slujim altor dumnezei!" - dumnezei pe cari tu nu-i cunoşti -
1Ioan 2.19;Iuda 19;2Imp 17.21;Deuteronom 13.2.6;
14 sã faci cercetãri, sã cauţi şi sã întrebi cu deamãnuntul. Dacã este adevãrat, dacã lucrul este întemeiat, dacã urîciunea aceasta a fost fãcutã în mijlocul tãu,
15 atunci sã treci prin ascuţişul sãbiei pe locuitorii din cetatea aceea, s-o nimiceşti cu desãvîrşire împreunã cu tot ce va fi în ea, şi sã-i treci chiar şi vitele prin ascuţişul sãbiei.
Exod 22.20;Ios 6.17-21;
16 Sã strîngi toatã prada în mijlocul pieţei, şi sã arzi de tot cu foc cetatea şi toatã prada ei, înaintea Domnului, Dumnezeului tãu: sã rãmînã pentru totdeauna un morman de dãrîmãturi, şi nici o datã sã nu fie ziditã din nou.
Ios 6.24;Ios 8.28;Isa 17.1;Isa 25.2;Ier 49.2;
17 Nimic din ce va fi blestemat ca sã fie nimicit cu desãvîrşire, sã nu se lipeascã de mîna te, pentru ca Domnul sã Se întoarcã din iuţimea mîniei Lui, sã Se îndure de tine, sã te ierte, şi sã te înmulţeascã, dupã cum a jurat lucrul acesta pãrinţilor tãi,
Deuteronom 7.26;Ios 6.18;Ios 6.26;Gen 22.17;Gen 26.4-24;Gen 28.14;
18 dacã vei asculta de glasul Domnului, Dumnezeului tãu, pãzind toate poruncile Lui pe cari ţi le dau astãzi, şi fãcînd ce este plãcut înaintea Domnului, Dumnezeului tãu.
Deuteronom 12.25-32;

În LEVITICUL - A TREIA CARTE A LUI MOISE 24 cu 16 se spune :

16. Hulitorul numelui Domnului sa fie omorat neaparat; toata obstea sa-l ucida cu pietre. Sau strainul, sau bastinasul, de va huli numele Domnului, sa fie omorat.

3) AR TREBUI OMORÂŢI FOARTE FOARTE MULŢI OAMENI, MILIARDE, PENTRU MOTIVE IDIOATE, ABSURDE, IEŞITE DIN MINŢI BOLNAVE !

Este suficient să citiţi LEVITIC 20 de la 9 la 27
9. Cel ce va grai de rau pe tatal sau sau pe mama sa sa fie dat mortii, ca a grait de rau pe tatal sau si pe mama sa si sangele sau este asupra sa.
10. De se va desfrana cineva cu femeie maritata, adica de se va desfrana cu femeia aproapelui sau, sa se omoare desfranatul si desfranata.
11. Cel ce se va culca cu femeia tatalui sau, acela goliciunea tatalui sau a descoperit; sa se omoare amandoi, caci vinovati sunt.
12. De se va culca cineva cu nora sa, amandoi sa se omoare, ca au facut uraciune si sangele lor este asupra lor.
13. De se va culca cineva cu barbat ca si cu femeie, amandoi au facut nelegiuire si sa se omoare, ca sangele lor asupra lor este.
14. Daca isi va lua cineva femeie si se va desfrana cu mama ei, nelegiuire face; pe foc sa se arda si el si ea, ca sa nu fie nelegiuiri intre voi.
15. Cel ce se va amesteca. cu dobitoc sa se omoare si sa ucideti dobitocul.
16. Daca femeia se va duce la vreun dobitoc, ca sa se uneasca cu el, sa ucizi femeia si dobitocul sa se omoare, ca sangele lor este asupra lor.
17. De va lua cineva pe sora sa, dupa tata sau dupa mama, si-i va vedea goliciunea si ea va vedea goliciunea lui: aceasta este rusine si sa fie starpiti inaintea ochilor fiilor poporului lor. El a descoperit goliciunea surorii sale; sa-si poarte pacatul lor.
18. Barbatul care se va culca cu femeie in timpul curgerii ei si-i va descoperi goliciunea, acela a descoperit curgerea sangelui ei si ea si-a descoperit curgerea sangelui sau: amandoi sa fie starpiti din poporul lor.
20. Cel ce se va culca cu matusa sa descopera goliciunea unchiului sau; sa-si poarte amandoi pacatul si fara copii sa moara.
21. De va lua cineva pe femeia fratelui sau, uraciune este, ca a descoperit goliciunea fratelui sau: fara copii sa moara.
27. Barbatul sau femeia, de vor chema morti sau de vor vraji, sa moara neaparat: cu pietre sa fie ucisi, ca sangele lor este asupra lor".

sau DEUTERONOMUL 21 18 – 22 unde se spune:

18. De va avea cineva fecior rau si nesupus, care nu asculta de vorba tatalui sau si de vorba mamei sale si acestia l-au pedepsit, dar el tot nu-i asculta,
19. Sa-l ia tatal lui si mama lui si sa-l duca la batranii cetatii lor si la poarta acelei cetati si catre preotii cetatii lor sa zica:
20. Acest fiu al nostru este rau si neascultator, nu asculta de Cuvantul nostru si este lacom si betiv".
21. Atunci toti oamenii cetatii lui sa-l ucida cu pietre si sa-l omoare. Si asa sa starpesti raul din mijlocul tau si toti Israelitii vor auzi si se vor teme.
22. De se va gasi la cineva vinovatie vrednica de moarte si va fi omorat, spanzurat de copac,

sau ISAIA 13: 15 + 16

15. Oricine va fi aflat va fi străpuns şi oricare va fi prins va cădea de sabie.
16. Copiii lor vor fi zdrobiţi înaintea ochilor lor, casele lor vor fi jefuite şi femeile lor necinstite.

Sau OSEA 14:1

1. Pustie să ajungă Samaria, fiindcă s-a răzvrătit împotriva Dumnezeului ei! Să cadă în ascuţişul sabiei, pruncii ei să fie ucişi şi femeile care i-au zămislit să fie spintecate!

Sau NUMERII 31: 17 - 18

17. Ucideţi dar toţi copiii de parte bărbătească şi toate femeile ce-au cunoscut bărbat, ucideţi-le.
18. Iar pe fetele care n-au cunoscut bărbat, lăsaţi-le pe toate vii pentru voi.


4) BIBLIA ESTE DISCRIMINATORIE SEXUAL (SEXISTĂ) ŞI ASTA E RESPINGĂTOR

Exemplele sunt numeroase, dar puteţi citi:
CORINTENI 1 cu 14 (34 -35):

34. Ca in toate Bisericile sfintilor, femeile voastre sa taca in biserica, caci lor nu le este ingaduit sa vorbeasca, ci sa se supuna, precum zice si Legea.
35. Iar daca voiesc sa invete ceva, sa intrebe acasa pe barbatii lor, caci este rusinos ca femeile sa vorbeasca in biserica.

Sau TIMOTEI 1 cu 2 (11 + 12)

11. Femeia sa se invete in liniste, cu toata ascultarea.
12. Nu ingaduiesc femeii nici sa invete pe altul, nici sa stapaneasca pe barbat, ci sa stea linistita.


5) BIBLIA ÎNCURAJEAZĂ SCLAVIA ŞI ASTA ESTE RESPINGĂTOR

LEVITICUL 25:44 - 46
44. Iar ca sa-ti ai robul tau si roaba ta, sa-ti cumperi rob si roaba de la neamurile dimprejurul vostru.
45. Puteti sa va cumparati si din copiii strainilor, care s-au asezat la voi, si din neamul lor, care este la voi si care s-a nascut in pamantul vostru; pot sa fie averea voastra.
46. Puteti sa-i dati mostenire fiilor vostri dupa voi, ca orice avere, vesnic sa-i stapaniti, ca pe robi. Iar asupra fratilor vostri din fiii lui Israel si unul asupra altuia, sa nu domniti cu cruzime …

EXODUL 21:20 - 21
20. Iar de va lovi cineva pe robul său sau pe slujnica sa cu toiagul, şi ei vor muri sub mâna lui, aceia trebuie să fie răzbunaţi;
21. Iar de vor mai trăi o zi sau două, ei nu trebuie răzbunaţi, că sunt plătiţi cu argintul stăpânului lor.

TIT 2:9 (Noul Testament)
9. Slugile să se supună stăpânilor lor, întru toate, ca să fie bine-plăcute, neîntorcându-le vorba,

Aşadar cumpărarea şi vindera sclavilor este in regulă. Să baţi sclavii este în regulă. Sclavii trebuie să fie loiali în întregime. 

În fine, sunt zeci de alte exemple şi este respingător să ştii că există milioane de propovăduitori ai acestor lucruri, aparţinând diverselor secte, atârnaţi de biblie ca de un colac de salvare, în toată lumea. Par a fi nişte idioţi spălaţi pe creier , aflaţi într-o bulă de idei iluzorii. Ne e greu să credem că ei au citit Biblia de sunt aşa de convinşi.

Avem impresia că asta e cartea dracilor (VECHIUL TESTAMENT) sau de inspiratie demonica, a sataniştilor şi nu a lui Dumnezeu ( o carte a rasei draconiană , reptiliană care stăpâneşte lumea asta de milenii prin marea lor putere, banul, ochiul dracului..nu?), a oamenilor cu sânge albastru, a reptilelor umane care ucid cu sânge rece, poartă războaie, adeseori câştigând prin vicleşuguri, folosindu-se de orice mijloc pentru a câştiga şi organizând vânători de vrăjitoare, îndeamnand la xenofobie spirituală şi rasism. Şi au şi justificare ... Ei cred în Dumnezeul lor care prin Biblie (Vechiul Testament mai exact) îî îndeamnă la cele mai mari ORORI.
Paradoxal e că, preoţii care cred orbeşte în Biblie (implicit in Vechiul Tesrtament) se pare că-l slujesc pe dracul, de care ei se tem atât de mult. Dar asta e părerea noastra...

Pare a fi cartea lui Moloch (in mare inger cazut, un anunaki, un demon foarte puternic)...
Va recomandam sa vedeti filmul The Fourth Kind ca sa va faceti o idee despre ce fel de " Dumnezeu" este vorba ... http://filmehd.net/the-fourth-kind-2009-filme-online-gratis-subtitrate-in-romana.html

Asadar, să revenim la Bun Simţ ... să scoatem cel puţin Vechiul Testament din Biblie, sau să nu mai fie asociată cu aceasta. "Dumnezeul" din Vechiul Testament este alt Dumnezeu decât cel din Noul Testament. Pentru oricine are ochi să vadă şi un dram de minte este evident.

Deci sunt si idei bune si idei limitatoare, care nu ne folosesc de loc, dimpotriva, in acest crestinism. Nu-l respingem complet, dar nici nu-l imbratisam cu totul.
Si mai e o chestie. Daca ideile tale despre crestinism te-au dus la un bun simt mai mare, la o smerenie mai mare, la a deveni un om mai intelept si mai omenos atunci jos palaria!In cazul tau, ideile crestine te-au facut mai om.
Din pacate arareori se intampla asta, in speciali la "ultrasii" fanatici crestini.

 Dovezile istorice ne arata ca a existat un personaj pe nume IIsus, dar credem ca este foarte posibil ca povestea vietii sale a fost mult inflorita si imbracata in mitologie, astrologie si compilata cu povestile altor zei si zeitati solare, ca sa se impace si adeptii altor religii solare stravechi si sa-i converteasca si pe acestia la crestinism. Este una dintre varainte. Cert este ca Biblia a fost scrisa de diversi indivizi mai mult sau mai putin inspirati, tradusa de diversi indivizi cu interesele si viziunile lor personale. Nu suntem experti in acest domeniu, insa va invitam sa studiati opinile unor experti.expuse in urmatoarele articole si documentare:

Rastalmacindu-l pe IIsus

 Who wrote the Bible?

Desi nu suntem de acord cu toate ideile prezentate in acest film de astazi, este interesant de vazut povestea acestui om care a devenit un ateu dintr-un fanatic crestin. Din pacate adeseori, religia (inclusiv cea crestina ) a indepartat omul de adevarata spiritualitate (noi credem ca acesta a si fost scopul de fapt), a indepartat omul de lumea invizibila, afundandu-l si mai adanc intr-un fel de materialism spiritual. Respingand o religie aberanta,  dominatoare, neavand alternative, omul s-a afundat in ateism. Decat sa creada in Dumnezeul propovaduit adeseori, cu agresivitate de misionarii crestini, a preferat sa treaca in cealata extrema. Decat cu un asa Dumnezeu, mai bine de loc... si ii intelegem ...
Religia poate fi o unealta foarte abila si vicleana de a indeparta pe om de Adevar! Totul are dublu tais ...

VEDETI DOCUMENTARUL DE ASTAZI, TRADUS, AICI:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...