Ieşirea Din MATRIX: BOB DEAN - Venirea Planetei Nibiru (12.04.2010)

luni, 12 aprilie 2010

BOB DEAN - Venirea Planetei Nibiru (12.04.2010)

PROJECT CAMELOT PRESENTS 
BOB DEAN
The Coming Of Nibiru (2008)

Asa cum v-am promis, va prezentam astazi, un al doilea interviu cu Bob Dean facut de cei de la Proiectul Camelot, un interviu in care se continua practic, interviul din 2007, An Officer and A Gentleman, postat de noi aici (click aici).

Ii multumim din nou aceleiasi inimoase traducatoare Wannahelp, pentru munca deosebita si rapiditatii cu care a realizat aceasta subtitrare. Fie ca exemplul tau sa fie urmat de cat mai multi draga Wannahelp. Stim ca meriti mai mult decat cuvintele noastre de multumire, dar momentan, atat putem face. MULTUMIM si SA FII FERICITA!

Iata ce spun cei de la Proiectul Camelot despre interviul de astazi:
Când ne-am intalnit cu Bob Dean in 2007 (vezi interviul aici http://fymaaa.blogspot.com/2010/03/interviul-dat-de-robert-dean-celor-de.html) el a spus ca acela va fi ultimul sau interviu. Insa, dupa ce am publicat interviul din 2007, am primit mai multe mesaje apreciative (fara exceptie) decat pentru oricare alt interviu realizat de noi pana atunci. Asa ca am fost foarte incantati cand el a fost de acord sa vorbeasca cu noi din nou. 
Cand l-am intrebat pe Bob despre ce vrea sa discute, el ne-a spus ca are vesti importante, de la sursele sale din interior, despre Nibiru, controversata planeta X. Asadar, acest interviu, contine informatii extrem de importante pe care toti cercetatorii preocupati de Nibiru si anul 2012 ar trebuie sa le ia in considerare. 
Bob isi aminteste alte istorii intrigante, incluzand clasificata descoperire de catre NRO a unei barci undeva la inaltime pe Muntele Ararat și confirmari ale raportului lui Henry Deacon, conform caruia Anunaki sunt activi in prezent, pe Marte. 
Umanitatea sa, demnitatea, integritatea si umorul sau, vor straluci din nou si in acest interviu si suntem foarte increzatori ca cei care au apreciat interviul din 2007 il vor descoperi si pe acesta cel putin la fel de interesant, de valoros si incitant. " 
- traducerea si adaptarea de aici http://projectcamelot.org/bob_dean.html

"Nu sunt paranoic. Doar acord atentie." Retired Command Sergeant Major Robert Dean

In Ceea ce priveste controversata planeta X va recomandam sa cititi si sa vizionati urmatoarele articole si documentare:

1) Planeta Nibiru (sau Planeta X) nu va lovi Pământul în 2012!

2) THE BIG PICTURE - Secretele Interzise Ale Pământului 

VEDETI INTERVIUL,TRADUS AICI:

P.S. Cartea lui INGO SWAN intitulata Pentration, raritatea despre care vorbeste Bob Dean in film, poate fi vizionata si downloadata aici http://www.scribd.com/doc/23745677/Ingo-Swann-Penetration-The-Question-of-Extraterrestrial

8 comentarii:

  1. Foarte interesant interviul... in special ce spune la final :)
    Multumesc pt postare!

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am urcat si eu pe youtube:
    http://www.youtube.com/watch?v=N6F_F5S8Aic

    RăspundețiȘtergere
  3. Am urmarit cu placere aceste doua interviuri pe site-ul celor de la Camelot. A aparut de asemenea o serie de conferinte sustinute de Bob Dean in anul 2009 la Los Angeles si Barcelona, acestea pot fi gasite pe video google. Proiectul Starchild condus de Lloyd Pye sustine cu dovezi ideea unei inginerii genetice in urma cu aproximativ 200 000 de ani. Desi pot parea ca fiind fantezii spusele acestui fost sergent, ele ar trebui macar cercetate si atunci unii vor ramane surprinsi. O zi frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu cred în prerăpire, dar cred că va trebui să ieşim din cetăţile namurilor înainte de distrugerea lor. Este posibil ca aşa zisul astru sau planetă să fie acelaşi astru care a apărut la naşterea Domnului şi este posibil să fie locaşul sfânt Noul Ierusalim prezentat într-o formă deformată de oamenii de ştiinţă.
    Apropo, a ieşit un nou film al lui Alex Jones: Invisible Empire
    http://groups.google.ro/group/alex-jones-movie-translations/browse_thread/thread/85c47091d76bce1e?hl=ro
    Dacă vrea să ajute cineva cu trascrierea sau subtitrarea, eu sunt puţin ocupat zilele acestea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tipul se contrazice singur, de cel putin sase ori.

    Un alt lucru ciudat, prea se potrivesc. Iar daca tot se intalneste cu Annunaki astia, de ce mai apeleaza la clarvazatori?

    Cum spune si el la un moment dat:
    "O groaza de rahat" pentru fraieri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Concluzia mea: minte si inseala!! E posibil sa am insel dar intuitia si logica acum imi spun ca omul e turnator sef si umbla cu dezinformarea pe principiu 2-3 adevaruri si falsuri la greu! Am vazut si prima parte, acolo a fost mai potolit desi cand a bagat lacrimi amare la gandul "luminosilor extraterestri", ce baieti buni si amabili sunt ei pe nava lor unde Bob a fost si recunoaste aceasta vizita de gradul 3 in premiera in acel interviu!!!!! Mai sa fie! In partea 2 e prins la furat de cateva ori: spune la un moment dat ca annunaki au cateva baze si pe Pamant si ca el a fost la una din ele si-i da numele. Domnita banuie ceva si-l intreaba: "Ai putea sa ma minti vreodata?" Instantaneu Bob senilul isi revine si zice: "Asa e, nu am fost niciodata acolo." Si apoi toate osanalele aduse anunnakilor, ca sunt cu adevarat ca niste Dumnezei. Si ca ei se uita la noi cum ne uitam noi la urangutani. Ca ei n-o sa permita sa ne distrugem Pamantul....care e aur (la propriu cred ), ....bla bla. Ei pot tot, ei ne-au creat, ei ne comanda (peste Iluminati), noi doar sa ne rugam sa nu curga prea mult sange! Dar ei sunt buni si minunati! Gura mamii lor! Am citit 4 carti de-a lui Sitchin (ultimele se cam repeta) am inteles care-i treaba cu ingineria genetica a anunakilor din care ne-au scos pe noi roboteii muncitori, dar acum roboteii astia s-au upgradat si vor sa le traga niste pumni in figura acelor "creatori". N-am nimic cu nici un extraterestru verde, rosu, mov sau curcubeu, sunt fiinte, creaturi, din acest univers infinit, dar fratilor: fiecare pe felia lui! cu liberul lui arbitru! nu e unul mai bun decat altul! mai sef si mai subaltern! mai Dumnezeu si mai nimic! David Icke zice sa-i iubim, ca asa ii nimicim, ca ei se hranesc doar cu energii joase si vor muri de foame cu iubirea noastra... Inca nu-mi iese, mai exersez, incerc insa sa nu-i urasc, dar tot as vrea sa le stalcesc moaca reptiliana!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici cu real player gold nu se poate downloada mai mult de 72 minute de la porcaria de megavideo.
    Iar la youtube e prea fragmentat 11 bucati.Formatul flv e de proasta calitate folositi format avi, Stagevu era mai convenabil de ce ati renuntat la el?

    RăspundețiȘtergere
  8. Filmul mai poate fi downloadat de pe site-ul celor de la Project Camelot http://projectcamelot.org/bob_dean.html, iar subtitrarea poate fi gasita aici http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0428099. la cererea publicului am schimbat serverul StageVu, la cererea lui vom reveni la StageVu.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...