Ieşirea Din MATRIX: BASHAR - Download (28.09.2010)

joi, 30 septembrie 2010

BASHAR - Download (28.09.2010)


BASHAR WEEKEND EVENT

"DOWNLOAD" 


Becoming More Sensitive to Receiving
Higher Frequency Energy and Information

(Devenind Mai Sensibili Pentru a Primi Energii de Frecventa Inalta si Informatie)

Los Angeles, CA 10-11-08

In data de 19.08.2010 v-am facut cunostinta cu Bashar, un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka. Acel articol poate fi vizionat aici http://fymaaa.blogspot.com

Tinand cont de interesul deosebit de mare trezit de Bashar prin postarea noastra anterioara , avem onoarea si placerea de a va prezenta un nou interviu cu acesta, iar pentru asta tinem sa-i multumim din nou Danielei Grigore care a tradus si acest film cat si interviul de mai jos, intitulat "Tiparul schimbarii" .

Maestrii limitarii

-         Care e scopul venirii tale aici, Bashar?

-         Intai de toate, dati-mi voie sa va spun, ca desi in aparenta, percepeti o singura identitate, eu reprezint sute de mii, poate chiar milioane de constiinte ce alcatuiesc Asociatia Lumilor. In propriul lor fel – ati putea spune, telemepatic – se conecteaza in constiinta mea pentru fiecare dintre interactiunile pe care le avem cu voi. Deci, intelegeti ca in timp ce de partea voastra ar putea fi o adunare de indivizi pentru aceste interactiuni, si de partea noastra e, de asemeni, o adunare de indivizi.

Am interactionat cu multe alte civilizatii care trec prin transformari ca a voastra, civilizatii care sunt in etape de transformare in care nu si-au ingaduit inca sa realizeze ca ar putea sa interactioneze cu alte lumi intr-un mod deschis. Acei dintre noi care va asistam in transformarea voastra, o facem intr-un mod nefortat ce va permite sa stiti ca voi sunteti responsabili pentru aceasta transformare, nu noi.

Fiti, totusi, constienti ca avem o directiva de non-interferenta ce este in vigoare. Aceasta inseamna ideea ca orice civilizatie noua e lasata singura daca se afla intr-un stadiu evolutiv in care nu exprima neaparat o recunoastere constienta absoluta cum ca exista alte civilizatii cu care ar putea comunica. Idéea existentei noastre nu e fortata niciunei lumi pana cand acea lume nu isi manifesta dorinta de a comunica in feluri pozitive, pline de iubire.

Folosind acest format, din acest motiv si din multe altele, noi stam astfel un pas inapoi. Intai de toate, realizam ca aveti o predilectie pe planeta voastra – cel putin in trecut aveati aceasta inclinatie – de a urma mesagerul si nu a asculta mesajul. Prin urmare, de vreme ce informatia e mai importanta decat cine suntem noi, pentru moment ramanem in umbra, permitand astfel informatiei sa aiba intaietate in mintile voastre. Pentru ca daca ar fi sa aparem noi insine in forma fizica si sa rostim aceste fraze, lumea se va prosterna in stanga si dreapta. Decat sa ne plasati pe noi deasupra voastra cu un fel de veneratie, noi dorim sa va asistam in a  va recapata puterea inapoi, ajutandu-va sa va treziti si sa va asumati din nou responsabilitatea pentru crearea vietilor voastre.

-         De ce te afli aici, in acest moment al istoriei noastre?

-         Am interactionat intotdeauna cu fiecare civiizatie stiind dincolo de orice umbra de indoiala ca acestea sunt egale cu orice alta civilizatie de care suntem constienti. Daca, totusi, voi etichetati alte civilizatii ca fiind mai avansate decat a voastra, sa stiti ca asta nu e doar o chestiune de etichetare; e, de asemeni, o chestiune de perspectiva. Insa asta va permite acum ocazia sa realizati ca civilizatia voastra se schimba si se extinde, poate ca in feluri asemanatoare cu cele in care s-a marit civilizatia noastra. Realizam ca lumea voastra exploreaza idei si nivele de constiinta pe care noi deja le-am explorat, unele care pentru noi au functionat. Pe masura ce creati aceasta explorare in constiinta voastra, luam la cunostinta faptul ca radiati o anumita frecventa. Am receptionat aceasta frecventa si am acceptat-o ca pe o invitatie, intr-un sens, de a interactiona cu voi.

Comunicam ca sa va reflectam cateva dintre aceste modalitati in care aceste idei au functionat pentru noi, astfel ca, daca vreti, puteti adapta si adopta cateva dintre ele in propria voastra realitate – DACA gasiti ca functioneaza pentru voi. Acest tip de metoda functioneaza intotdeauna cel mai bine, pentru ca va permite sa decideti singuri ce inseamna informatia si daca functioneaza sau nu pentru voi.

Ne aflam in aceste interactiuni cu dorinta de-a ramane fara activitate. Cea mai draga dorinta a noastra e ca sa vina o zi pe planeta voastra in care sa nu mai aveti deloc nevoie de noi. Si in acea zi vom putea interactiona cu voi pe picior de egalitate. Totusi, pentru un asemenea nivel de interactiune, voi trebuie sa ne deschideti usa. E planeta voastra. Felul in care deschideti acea usa nu e prin dorinta ca noi sa interactionam cu voi, nu doar avand acesta dorinta, ci prin exprimarea mai mult a dorintei ca voi sa interactionati unii cu altii ca egali. Doar cand veti face asa intre voi, veti crea vibratia ce va face posibil ca noi sa putem trece in dimensiunea voastra si sa ne vedem fata in fata.

O frecventa foarte joasa

Pentru ca, vedeti voi, e un motiv energetic ce ne tine la distanta. V-ati creat societatea sa fie una plina de oameni ce isi ascund lucruri unul fata de altul, iar asta a creat goluri in campul vostru energetic. Aceste goluri creeaza iluzia ca vibrati pe o frecventa foarte joasa si lenta. Va asistam oferindu-va ocazia sa realizati ca va puteti schimba frecventa si ca puteti trece prin transformare cu un minim absolut de negativitate, in ceea ce priveste manifestarile ce au loc pe planeta voastra… in marile schimbari ce vor avea loc in urmatorii cativa ani. Nu intentionam ca asta sa sune egotist sau peiorativ pentru voi in niciunfel, dar cand intalniti fiinte ce sunt gata sa fie intregul lor sine, aceste fiinte functioneaza pe o frecventa inalta. Am putea folosi analogia cu un angrenaj de mare viteza si si unul de viteza mica. Cand pui laolalta doua asemenea angrenaje, fara sa le permiti sa-si armonizeze frecventele, si le pui sa interactioneze fizic, vei obtine doar o dezmembrare, o sfaramare psihotica. Pentru ca, ideea e ca frecventa noastra, fiziologic intr-un sens, v-ar forta vibratia sa se accelereze spre un nivel superior datorita faptului ca v-ati afla in apropierea frecventei noastre. Asta va permite ca multe dintre lucrurile pe care le tineti ingropate in voi sa iasa la suprafata, fortandu-va sa le priviti drept in fata. Iar asta poate cauza un soc psihotic pentru anumiti indivizi.

Prin urmare, din cauza ca ne aflam intr-un camp vibrational diferit de-al vostru, nu putem interactiona cu voi intr-un mod fiziologic, pana cand nu se realizeaza un fel de intalnire a mintilor, sau vreun motiv pre-aranjat la timpul potrivit  perfect ce va servi cel mai bine tuturor celor implicati. Cand va fi la timpul potrivit; cand va servi scopului cu care ati fost de accord, ne vom intalni fata in fata. Daca inca n-am facut-o, va rog sa aveti incredere ca inca nu e timpul potrivit. Si sa stiti, de asemeni, ca atunci cand va fi potrivit, nimic nu ne va tine la distanta!

-         Bashar, cum ne poti dovedi ca esti cine spui ca esti?

-         In primul si in primul rand, scopul principal al acestor interactiuni nu e sa-mi valideze mie existenta; este pentru validarea existentei voastre. Nu suntem aici sa va dovedim nimic si nici nu va putem forta sa credeti ca suntem cine spunem ca suntem. Daca lumea voastra insista ca nu vrea sa stie ca existam, trebuie sa respectam asta. Structurile guvernamentale pe care le-ati creat pe planeta voastra in acest moment continua sa insiste ca nu existam si prin urmare, nu putem viola acest sistem de gandire ales. Voi v-ati creat guvernele si asta e cine sunteti voi toti. Cand veti face schimbari in structura despre care spuneti ca va reprezinta, atunci vor reprezenta ceea ce numiti voia poporului. In acest moment, nu o fac.

Intelegeti ca guvernul vostru stie foarte bine de existenta noastra – foarte bine. Dar pentru ca v-ati creat societatea pe straturi ce pot ascunde informatii fata de alta straturi, multi dintre membri nu au aceste informatii – desi multi dintre membrii importanti din guvernele voastre o au.  Destul de multe civilizatii au interactionat deja cu lumea voastra – printre ei, indivizi din lumea noastra, Essassani, si din Arcturus si Sirius. Mai sunt si din Pleiade si Zeta Reticuli. Au existat interctiuni fizice reale intre membrii din societatea noastra si guvernul vostru.

-         Bashar, multi dintre noi si-ar dori sa aterizezi cu nava ta acum.

-        Inainte ca noi sa aterizam fizic pe planeta voastra, iti sugerez sa te uiti bine in jurul tau. Apoi te-am intreba asta: Tu ai vrea sa aterizezi in mijlocul unei zone beligerante? Pentru ca, fara sa vreau sa va jingnesc in vreun fel, intreaga voastra lume e o zona de razboi… Prin urmare, noi facem contactele ce se pot face individual, cand se iveste ocazia, si o facem in liniste – permitand informatiei sa se infiltreze si sa domoleasca valvataile dezlantuite ale lumii voastre. Apoi, dupa ce focurile vor fi stinse, putem sa aterizam pe Pamant si sa comunicam direct cu voi.

Dupa cum v-am indicat adesea, acest moment se apropie; in urmatoarele doua trei decade asta poate deveni un lucru relativ comun. Dar in acest moment, cu acordul multora dintre voi, in segmentul general al societatii voastre, nu doriti o asemenea interactiune extinsa. Societatea voastra nu e structurata sa-i faca fata. Ar cauza – dupa cum va estimam energia in general – o destructuralizare de tip negativ, in care va continua sa existe frica si panica, in care va continua sa fie neincredere in sine si credinta ca realitatea voastra nu s-ar afla in propriile voastre maini. Nu vrem sa credeti ca v-am fi superiori, pentru ca mult prea multi dintre voi ar fi gata sa ne dea noua puterea voastra. Multumim, dar n-o vrem. Avem destula de-a noastra –  avem tot ceea ce avem nevoie ca sa ne traim vietile pe care am ales sa le traim.

Metodologia noastra e sa folosim ceea ce ati numi metoda “incercata si valabila”. Ea consta in reflectarea catre fiecare dintre voi a propriei voastre puteri, astfel ca voi – individual si colectiv – sa puteti lua decizia daca vreti sau nu sa interactionati cu noi ca si societate. Depinde in intregime de voi. Daca decideti sa n-o faceti, noi ne vom vedea de drum. Totusi, perceptia noastra e ca veti decide ca “da” si atunci mai “stam prin preajma”.

Intelegeti ca in toate interactiunile pe care le-am avut cu voi, noi ne-am ne-am dorit foarte mult si am fost foarte fericiti sa traim experienta si sa impartasim cu voi sentimentul iubirii, sa va fim de ajutor in a va reflecta ceea ce stiti deja despre puterea pe care o aveti de-a va crea vietile pe care le doriti. Dar misiunea noastra nu e sa va punem la dispozitie aceasta informatie. Ideea e sa stabilim relatii si asta este ceea ce s-a facut. Comunicand in acest fel si stabilind “relatii internationale” cu voi, noi ne realizam scopul principal.

Dupa cum am sugerat si alta data, idea e ca noi alegem sa ramanem in umbra ca sa nu cumva sa fim priviti ca “salvatori”. Nu suntem aici ca sa va salvam; nu aveti nevoie sa fiti salvati! Nu suntem aici sa punem noi lucrurile in ordine, sa va traim viata in locul vostru. Insa va iubim; ne dorim ca, intr-o buna zi, lumea voastra impreuna cu ale noastre sa exploreze alaturi tot ceea ce exista in Creatia Infinita, asa cum facem deja cu multe alte civilizatii. Iar cand veti hotari, ca si grup, ca putem interactiona ca egali, asta vom si face.

-         Ne poti da o estimare pentru cat de repede se va intampla asta?

-         Nu sunteti prea departe de asta. Perceptia noastra e ca in urmatorii 30-50 de ani, in mare, din timpul vostru, schimbarile ce au loc pe planeta voastra vor favoriza ideea ca lumea voastra sa se implice in intregime in relatia cu lumile noastre. Acesta e, intr-adevar, timpul cat va dura. In loc de segregarea si separarea pe care o explorati de mii de ani, odata ce veti incepe sa explorati integrarea, nu va mai fi necesar atat de mult timp – prin definitia “integrarii” – sa ajungeti in stadii de accelerare extrem de rapida foarte repede.

Incepeti cu totii sa aveti banuiala ca exista mai mult in ceea ce va priveste decat numai forma fizica si ca totusi constiinta se extinde si se largeste cu-adevarat cu mult peste ceea ce ati crezut de mii de ani de-ai vostri. Credinta voastra era ca lumea fizica e tot ce e; ca universul fizic exista pur si simplu cu sau fara voi si ca voi nu prea aveti ceva de spus in privinta asta. Ca va puteti gasi in lumea fizica pentru o perioada si vi se spune ca s-ar putea sa puteti afecta intr-un anumit grad lucrurile din imediata apropiere. Cand ce sa vezi! In ultima poveste ce ati primit-o pe planeta voastra, nimic din ce faceti nu are cu-adevarat efect asupra realitatilor generale.

Insa acum incepeti sa descoperiti ca nu-i chiar asa. Chiar si oamenii vostri de stiinta, fizicienii vostri, incep sa-si dea seama ca propriile voastre ganduri sunt in realitate forta motrice si creatoare din spatele realitatii fizice, din spatele experientelor fizice pe care le are fiecare dintre voi.

Vedeti voi, ati fost creati cu Liber Arbitru. Daca alegeti sa cadeti prada credintelor negative; daca alegeti sa cadeti prada ideii ca doar atat puteti face si e dincolo de capacitatea voastra sa faceti mai mult, Universul va va sustine doar in atat si nimic mai mult. Deoarece Universul nu va da niciodata mai mult decat afirmati ca sunteti gata sa duceti.

Cati dintre voi cred cu adevarat ca sunteti gata sa duceti infinitul absolut si extazul nesfarsit? Multi dintre voi – din cauza a cum ati fost invatati – va temeti cam mult de extaz… Foarte mult. Sau macar aveti sisteme de credinte care se auto-regleaza in sensul ca atunci cand reusiti intr-un final sa creati ceva ce merge in directia buna, spuneti: “Ei, e grozav! Cat o sa dureze?” Intotdeauna va scoateti singuri din schema. Imediat ce va impuneti aceasta restrictie prin sistemele de credinte, Universul raspunde: “Bine, daca asa vrei, gata!”… Instantaneu! Atat sunteti de puternici! Ati primit intotdeauna tot ceea ce ati crezut ca veti primi – sau poate chiar si mai important pentru multi dintre voi, tot ceea ce ati crezut ca meritati sa primiti. Deoarece a merita e o chestiune extrem de importanta pentru multi indivizi de pe planeta voastra: “Merit partea negativa” sau “Nu merit partea pozitiva”.

Prezentand “vinovatia”

Una dintre ideile cheie generate pe planeta voastra cu foarte mult timp in urma, este ideea de vinovatie. Nu e ca alte civilizatii nu traiesc experienta vinovatiei, insa voi v-ati afundat atat de profund si cu atata tarie in ea incat civilizatia voastra, printre multele civilizatii pe care le-am intalnit, a capatat o experienta in vinovatie ce nu e egalata de nicio alta. Nu ca asta v-ar deprecia in vreun fel. De fapt, ideea acceptului vostru de a trai aceasta experienta a limitarii in multe feluri, in realitate va face puternici si este prin ea insasi o indicatie pentru faptul ca stiti cat de puternici sunteti – sa fiti capabili sa va supuneti singuri la asemenea grade de limitari. Aceasta va ingaduie sa creati multe ocazii nemaipomenite de auto-incriminare, auto-invalidare, auto-limitare, segregare si separare in vietile voastre. Si de multe ori, vinovatia e ingredientul principal, simbolul principal, care va permite sa va impiedicati singuri sa creati in viata voastra ceea ce preferati, ceea ce doriti si ceea ce stiti adanc in interiorul vostru ca e ceea ce meritati sa experimentati in viata voastra.
Vinovatia e ceea ce va perpetua intotdeauna limitarea, va perpetua intotdeauna separarea; va impiedica sa va constientizati propria putere si propria conexiune cu Creatia Infinita.  Deoarece, realizati ca, fundamental vorbind, in timp ce multi dintre voi ati presupus de atat de multa vreme ca “ura” este opusul “iubirii”, in realitate “vinovatia” este adevaratul opus al “iubirii”. “Ura” poate fi expresia polaritatii dinamice, diametrice a “iubirii”, dar “vinovatia” e adevaratul opus mecanic. Deoarece iubirea este simtul auto-pretuirii total si complet, pe cand vinovatia este credinta in lipsa meritului, valorii proprii; inabusa creativitatea. Ura implica conceptul faptului ca meriti ceva, pe cand vinovatia este complet lipsita de simtul meritului. In realitate, vinovatia e chiar negarea propriei tale existente!

Prin urmare, credinta in lipsa propriului merit iti ingaduie sa creezi un scenariu in care de fapt tii la distanta toate lucrurile din viata ce iti apartin prin nastere – precum fericirea, extazul si creativitatea. Vinovatia e pastila amara ce a fost injectata in societatea voastra – de catre societatea voastra – ca sa va mentina in status quo-ul lipsei de putere. Deoarece cand crezi cu-adevarat ca nu esti conectat cu Tot Ceea Ce Este sau Dumnezeu sau Creatia Infinita; cand crezi cu-adevarat ca trebuie sa controlezi cu forta pentru a obtine orice mic lucru in viata, atunci duci si mai departe continuarea limitarii, duci si mai departe continuarea vinovatiei. Acest scenariu a devenit chiar etica societatii voastre. Cand nu crezi ca esti conectat, nu crezi ca poti crea lucrurile pe care ti le doresti in viata cu mare usurinta si lipsa de efort, iar lucrurile devin lipsite de valoare daca nu creezi si suferinta pentru a le obtine. “Fara efort nu castigi”, cum spuneti. Cand vi se povesteste ceva in lumea voastra, iar acea relatare contine suferinta, conflict, lupta si efort, spuneti: “Oh, Doamne! O povestire foarte realista!” Cand vi se relateaza o povestire ce afirma: “Si au trait fericiti pana la adanci batraneti”, concluzionati cu: “Ei, hai! Poveste de adormit copiii! Asta nu-i viata reala.”

Nu exista absolut nimic in creatia Universului care sa sustina ca povestirea ce contine conflictul este mai reala decat cea care nu-l contine. E alegerea ta, ce porneste din obiceiurile tale, sa crezi ca durerea este mai reala decat bucuria. Deci, asa cum am spus, asta a devenit etica intregii voastre civilizatii – ca nu puteti avea nimic in viata voastra care sa aiba valoare daca nu ati suferit pentru acel lucru, daca nu l-ati castigat si meritat, dupa cum spuneti. Dar constientizati ca nu trebuie sa-l castigati; va apartine deja!

Dreptul vostru prin nastere

Ati fost creati din extaz; ati fost creati din dragoste si lumina. Este dreptul vostru prin nastere. Tot ceea ce faceti poate fi un act de iubire, facut cu o usurinta a creativitatii lipsita de orice efort. Sunteti facuti dupa chipul Creatorului Infinit; iar asta inseamna, foarte simplu, ca si voi sunteti creatori infiniti si multidimensionali. Asta e acel TU natural, firesc. Daca va ingaduiti sa constientizati ca nu mai aveti nevoie de instrumentul vinovatiei, va veti oferi expansiunea de drept prin nastere

Va veti ingadui expansiunea vitalitatii voastre si atunci veti putea , cu constienta limpede, sa creati si sa atrageti in viata voastra lucrurile pe care stiti ca le meritati. Veti descoperi ca atunci cand indepartati vinovatia din trusa voastra cu instrumente, ceea ce va ramane va fi aceasta realizare si constientizare: NIMIC nu e prea simplu sau prea bun ca sa fie adevarat. Nimic!...” ‘Vreo exceptie, Bashar?” “ Nu, niciuna.”
Nimic nu e prea simplu sau prea bun ca sa fie adevarat si nimic nu e prea nemaipomenit sau prea extatic ca sa va apartina – nimic. Meritati tot ceea ce va puteti imagina – pentru ca existati! Iar daca existati, atunci evident ca Tot Ceea Ce Este, Creatorul Infinit, considera ca meritati sa existati. Daca existati cu dorinta de a crea pace, armonie, bucurie si extaz in viata voastra, atunci sa stiti ca nu sunteti creati cu aceasta dorinta fara sa fi fost creati si cu capacitatea de-a atrage asta in viata asta. Constienta voastra privind aceasta idée, prin ea insasi, e suficienta pentru a va aduce acestea in viata. Creatia nu va tainuieste nimic si n-a facut asta niciodata – niciodata! In toate imprejurarile din viata voastra, fiecare dintre voi a fost sustinut 100% de catre Univers. Nu vi se da niciodata o dorinta fara sa vi se dea si capacitatea de a realiza acea dorinta!

Universul si Creatia Infinita nu face ceva neesential sau lipsit de sens. Prin urmare, de vreme ce nu a trebuit sa faceti nimic special ca sa va meritati existenta; de vreme ce, evident, Tot Ceea Ce Este considera ca meritati sa existati, oferiti-va si voi acelasi privilegiu al nevinovatiei; tratati-va cu acelasi respect si iubire neconditionata. Acordati-va permisiunea si dreptul de a crea viata asa cum o doriti, deoarece aveti capacitatea de a o crea in acest fel. Tot ce aveti de facut e sa va reamintiti ca aceasta capacitate de a concepe aceasta idée este, prin ea insasi, o indicatie a capacitatii voastre de a crea aceasta idée. Repet, sunteti creatori multidimensionali; si felul in care ganditi, simtiti si credeti e felul in care traiti experienta creerii realitatii fizice din jurul vostru – intotdeauna! Fara exceptie!

Realitatea voastra fizica e intotdeauna produsul a ceea ce fiecare dintre voi crede ca poate fi – SAU se teme ca va fi. Deoarece sa te temi ca ceva se va intampla in viata ta, e acelasi lucru cu a spune ca scenariul de care te temi e cea mai puternica realitate posibila ce e probabil ca se va materializa in viata ta. Realitatea ta fizica e intotdeauna produsul a ceea ce crezi tu ca poate sa fie sau va fi.

In viata voastra situatiile nu apar ca sa va arate ca sunteti blocati in ele; in viata voastra situatiile nu apar ca sa va arate ca ati dat gres in crearea altora mai bune. Situatiile apar in viata voastra ca sa va arate ce credinte ati fost invatati, caror credinte le-ati cazut prada – iar daca nu sunt cele preferate, atunci sa le schimbati. Aveti permanent cu voi un mecanism de auto-reglare care sa va permita sa aflati ce credinte ar putea fi ingropate in mintea inconstienta. Mecanismul auto-reglator ce va permite sa stiti exact cum sa scoateti acele credinte la suprafata, in mintea constienta – astfel ca, daca nu va plac sa le puteti schimba, iar daca va plac sa le intariti – e experienta realitatii fizice.

Daca vezi ca esti implicat in situatii pe care nu le preferi, atunci constientizeaza simplu ca simgurul mod prin care poate exista acea situatie in viata ta e pentru ca ai credinta care ii permite sa apara in viata ta. Prin urmare, acum ca o situatie ti-a aratat pe ce tip de credinta functionai, esti liber. Ai ocazia sa spui: “Aha! Acum am definitia credintei care a creat aceasta situatie; era ingropata in mine. Acum a iesit la suprafata, fiindca iat-o peste tot in jurul meu. Prin urmare, daca n-o prefer, pot pricepe care era definitia si astfel o pot schimba in alta definitie pe care o prefer.”

Dupa care, foloseste 100% din incredere – aceeasi incredere folosita pentru a crea scenariul negativ – sa stii acum ca, odata ce ai schimbat acea definitie cu una pozitiva, realitatea iti va reflecta acea credinta definita, la fel de puternic pe cat ti-a reflactat-o pe cea pe care nu o preferai. Aveti propriul sistem de auto-ghidare, propriul sistem de ghidare inzidit in voi. Si de aceea, cand interactionam cu voi, ceea ce veti simti intotdeauna de la noi, e daca alegeti sa credeti in voi insiva sau nu, daca alegeti sa credeti ca aveti capacitatea de a crea realitatea pe care v-o doriti sau  nu – noi credem ca o aveti! Va vom reflecta permanent ca aveti aceasta capacitate, pentru ca noi stim ca o aveti. Nu credem ca o aveti; noi stim ca o aveti – dincolo de orice urma de indoiala. Stim ca toate fiintele din creatie au capacitatea de a crea realitatea pe care o traiesc.

Va reamintesc, iar, tuturor ca sunteti nascuti pe Pamantul vostru cu facilitatea completa de a va trai viata in bucurie absoluta; dar, datorita felului in care v-ati creat societatea sa fie, acea bucurie e indepartata la majoritatea, pana sa impliniti 3 ani. Da, atat de tineri! Si incepeti sa cadeti prada sistemelor de credinte despre care societatea voastra spune ca trebuie sa le adoptati ca sa supravietuiti in aceasta lume… copile!

Extrem de focalizati

Sunt foarte foarte multe feluri iscusite prin care va creati constant restrictii voua insiva. Aceasta provine din faptul ca acum mult timp in urma ati ales, ca si constiinta de grup, sa fiti extrem de focalizati in materialismul fizic. Odata cu acea alegere, in primul rand a venit si capacitatea de a uita ca voi erati creatorii propriei realitati. Ati jucat jocul uitarii mii de ani. Acum va amintiti; va treziti, clipind din ochi si zicand: “Oh, exista mai mult de-atat; acum imi aduc aminte ca eu am inceput acest joc. Am initiat acest ciclu acum foarte mult timp in urma; am ajuns acum la sfarsit. E timpul sa trec la un nou ciclu al bucuriei, amintirii si creativitatii.” Aceasta alegere pe care o faceti, aceasta constientizare e motivul pentru care eu, si altii ca mine, putem acum sa comunicam cu civilizatia voastra.

In timp ce v-am observat societatea de mii de ani, am stiut ca aveam de asteptat pana cand veti fi epuizat jocul negativitatii pe care l-ati explorat de-atata vreme; iar acum l-ati finalizat. Aceasta viata de acum e reprezentativa pentru era transformarii. Aceasta viata de acum e cea pe care ati asteptat-o de sute de mii de ani. Aceasta ESTE viata ce va transforma! Se desfasoara acum in forma accelerata de aproximativ 40-50 de ani pe planeta voastra; va mai continua in forma accelerata inca aprox. 40-50 de ani. Sunteti de-a dreptul in mijlocul erei transformarii: punctul central (1987). De fapt, sunteti foarte aproape de a va transforma intr-o planeta foarte puternica, pasnica si creativa.

Am vrea sa intelegeti ca, chiar daca lumea voastra pare sa treaca printr-o mare dezordine in prezent, puteti sa retineti asta: transformarea nu e produsul mediocritatii! Faptul ca ati fost atat de puternici in latura negativa, este un indicator pentru cat de puternici puteti fi pe latura pozitiva. Haideti sa ne imaginam ca ati luat un elastic si ca l-ati intins mult, mult in adancurile limitarii si negativitatii, atat de mult pe cat era posibil sa-l intindeti. Acum sunteti gata sa luati in calcul si explorarea laturii pozitive. Ce credeti ca se va intampla cand ii veti da drumul acelui elastic? Va plesni foarte rapid si foarte departe inspre latura pozitivitatii.

Acesta e pragul pe care va aflati, ca si civilizatie, in acest moment pe planeta voastra. De aceea multi dintre voi pot fi neincrezatori si sa spuna: “Ei bine, ce vrei sa spui cu 40 de ani? Doar atata va dura? Vom deveni o planeta unificata in doar 40 de ani? Dar am pierdut mii de ani ca sa ajungem in acest punct!”

Daca ne uitam la o medie generala a ratelor combinate cu care progresati cu totii individual, pentru majoritatea voastra vor fi deajuns cam 20-25 de ani. Din punctul nostru de vedere, dupa cum citim acum energia, cu fiecare zi din timpul vostru, se fac atatea conexiuni catre diferite nivele din constiinta voastra pe cate se faceau acum 10 ani in 1-3 ani. Asta e ritmul vostru de accelerare.

Aceasta accelerare – este unul dintre motivele pentru care o parte din noi am fost in ultima vreme iesiti in spatiu! Da! Purgatoriul se desfasoara in plina forta. Tranzitia, schimbarea de viteza tocmai are loc. De aceea multi dintre voi au senzatia ca merg cu frana de motor… Nu aveti motorul pornit.

-         Bashar, noi suntem cea mai putin avansata planeta  pe care ai intalnit-o?

-         Stati linistiti fiindca civilizatia voastra nu e cea mai putin avansata din Univers. Exista multe civilizatii ce trec prin propria lor transformare; sub nicio forma nu sunteti ultimii pe scara ierarhica.

Totusi, sunteti una dintre civilizatiile cele mai puternic focalizate si mai accelerate pe care le-am intalnit vreodata. Ceea ce inseamna ca ati experimentat un grad mult mai mare de limitare intr-un mod mult mai rapid fata de aproape orice alta civilizatie de care stim. Cu alte cuvinte, le-ati facut pe toate. Aproape ca nu mai exista niciun alt mod prin care sa poti explora ideea limitarilor pe care le-ati inceput acum cateva mii de ani.

Odata ce veti constientiza ca integrarea creste in progresie geometrica mai mare si ca este unificata, veti intelege ca tot ce e necesar, dupa cum spuneti, e o clipita ca sa realizati orice doriti sa realizati – atunci cand doriti cu-adevarat si cand va rearanjati prioritatile.

In acest moment, dati-ne voie sa va impartasim o mica porecla pe care v-am dat-o multi dintre noi. Va rog sa intelegeti ca nu e intentionat sub nicio forma ca acest nume sa fie in sens peiorativ… Sincer! Dar ideea e ca noi, si multe alte civilizatii ce stiu de voi, v-am numit MAESTRII LIMITARII.

Realizati, va rog, ca ciclul limitarii , ce a fost initiat de cultura voastra cu-atat de mult timp in urma, a determinat si un effect neasteptat. Acest effect neasteptat a fost capacitatea – odata ce v-ati inchis in materialism dintr-un anumit punct de vedere – capacitatea de-a uita ca voi ati facut-o de la inceput si ca puteati iesi din asta in orice moment alegeati. Asta intra in categoria a ceea ce ati putea numi “clenciul-22”in limbajul vostru. Ideea e ca un anume grad de experienta a limitarii, o anume focalizare pe limitare, aduce automat cu ea capacitatea de-a uita ca de fapt voi ati creat-o de la inceput. Deci, odata ce v-ati incuiat in acest ciclu al limitarii si focalizarii ca fiinte fizice, a trebuit sa traiti apoi rezultatul firesc al impulsului pe care l-ati generat acum mult timp.

Cum ati putut uita?

Odata am intanit o civilizatie ce a intrat in contact cu Asociatia. Intr-un tarziu, schimband informatii unii cu altii, s-a intamplat sa descriem si sa definim existenta voastra si ceea ce facem in timpul interactiunilor cu voi. Sa vedeti… Va dati seama ca una din cea mai apropiata forma de disputa pe care am avut-o vreodata cu cineva – nu in acelasi sens atribuit de voi disputei, ci fara negativitate, fara emotivitate violenta – dar cea mai apropiata forma de disputa la care am ajuns noi vreodata cu cineva a fost cand ei pur si simplu refuzau sa creada ca ar putea exista vreo expresie a individualitatii undeva in Univers care sa nu poata fi constienta de propria putere, care sa uite cu-adevarat ca de fapt ea isi creaza propria realitate. Ne-a luat ceva timp sa-i convingem deoarece, pur simplu, era dincolo de ce puteau ei concepe.

Asta nu vrea sa spuna ca ar fi in vreun fel mai buni ca voi. Dar vreau sa va arat cat de multe feluri diferite de a percepe realitatea sunt si sa subliniez faptul ca exista civilizatii ce s-au creat in asa fel incat nici sa nu poata in mod firesc concepe capacitatea de a uita ca suntem parte din Creatia Infinita. Prin urmare, intelegeti ca pentru ei a fost foarte surprinzator sa realizeze ca voi erati de fapt capabili sa va canalizati marea putere in asa maniera incat sa folositi chiar acea putere sa creati in interiorul vostru capacitatea de-a uita faptul ca aveati acea putere pe care o foloseati in acest process.

In acea zi au invatat ceva nou despre ei insisi si ceva nou despre Univers. I-ati invatat, spre marea lor uimire, ca acesta era un mod din multele in care Tot Ceea Ce Este se poate exprima pe Sine; iar acum au o intelegere mult mai ampla despre varietatea de moduri in care Creatia Infinita se poate manifesta. I-ati invatat ceva prin acceptul vostru de a experimenta un asemenea grad de limitare prin focalizare. La randul lor, au inceput sa experimenteze aceasta idée in anumite grade… nu ca ar crea acelasi grad de uitare. Dar vedeti voi, aceasta idée a devenit in civilizatia lor o sursa de distractie. Au descoperit, asa cum si voi ati descoperit intr-un anumit grad, ca aceasta capacitate de a-si impune iluzia uitarii asupra lor insile, oricat de putin, le permite sa experimenteze lucrurile ca si cum le-ar experimenta pentru prima oara. Au putut sa realizeze ca nu mai traisera aceasta experienta.

Astfel au putut sa genereze o intelegere complet noua a creativitatii prin simpla modificare a perspectivei, a punctului de vedere – de a crea scenariul de a nu-si aminti ca sunt conectati cu experientele si cu realitatea pe care o creeaza. 

Prin urmare, fiti va rog constienti ca desi ati creat un trecut in aparenta atat de negativ, alti indivizi din Univers au beneficiat enorm din consimtamantul vostru unic de a crea o astfel de realitate, una ce poate fi impartasita in multe feluri ca si instrument de invatare de multi indivizi din Univers. Ne-ati ajutat, de asemeni, pe noi sa ajutam alte lumi, deoarece tiparele noastre de gandire ar fi altfel complet straine de ale voastre si ale voastre de ale noastre. Fara folosirea acestui tip de canalizator fizic; fara sa fi trait experienta vietii pe Pamant prin intermediul conexiunii cu el – intr-o viata pe care voi ati considera-o ca fiind o viata trecuta de-a mea – nu am fi avut modelul din care sa extragem, ca sa putem acum sa va asistam sau macar sa vorbim cu voi in aceeasi terminologie.

Astfel, folosind marele vostru grad de fozalizare in limitare, am putut sti ca daca modelul nostru functioneaza in lumea voastra, functioneaza minunat in alte lumi ce nu au o focalizare  limitata atat de puternica. Pentru ca voi sunteti lacatul principal pentru aproape orice alta civilizatie ce experimenteaza limitarea in orice grad.

Astfel ca noi va multumim pentru puternica focalizare pe care ati creat-o, pentru ca, apoi, cufundandu-ne in fantana voastra, avem majoritatea instrumentelor necesare pentru a interactiona cu aproape oricine altcineva. Va multumim ca ati forjat tipul de otel care ne permite sa taiem prin multe legaturi ale iluziei pe care le descoperim in multe alte societati in afara de a voastra.

Incepeti sa unificati

Nu ii va lua foarte mult lumii voastre sa ia o forma unificata. Ideea in sine, a explorarii limitarii, inseamna ca lucrurile sunt descompuse in feluri complexe; creeaza foarte multa complexitate si foarte multe detalii. Trebuie sa le experimentati pas cu pas, unul dupa altul. Acum ca ati inceput sa reunificati la loc lucrurile si sa va treziti in integritatea voastra – starea voastra integrala – lucrurile pot prinde viteza, se pot accelera. Va fi o stare foarte accelerata, deoarece cu cat va deschideti mai repede catre idei pozitive, cu-atat mai repede veti incepe sa va accelerati in progresie geometrica. Cand incepeti sa integrati, sa consolidati si sa unificati, totul e in interiorul vostru; traiti in clipa prezenta in mod spontan. Creati la propriu mai putin timp. Deci totul se accelereaza, lucrurile se intampla mult mai rapid. Intreaga voastra lume se va aprinde intr-o explozie extatica de extaz, coincidenta si sincronicitate – fiecare lucru curgand din altul, fiind interconectat si inrudit; intotdeauna in locul si la timpul potrivit, interactionand exact cu acei indivizi cu care aveti nevoie sa interactionati. Fara accidente. Nu exista accidente. Nu au existat niciodata, nu exista si nu vor exista niciodata. Co-incidenta e doar: co-incidente.

In acest moment dorim sa exprimam intreaga noastra recunostinta pentru ca ne-ati permis sa experimentam darul constiintei voastre. Va multumim ca ati ales sa functionati ca reprezentanti sau ambasadori ai lumii voastre, deoarece fiecare dintre voi asta sunteti in acest moment. Va multumesc ca mi-ati permis mie sa functionez ca un ambassador pentru toti cei care asculta de partea asta. Incetul cu incetul, cu fiecare zi, prin intermediul acestor interactiuni ne vom apropia de momentul, in doar cativa ani de-acum incolo, in care vom putea interctiona cu voi deschis si cu bucurie.

Interview with Bashar conducted by Ken Gullekson
K: Bashar, esti atat de dragut sa te descrii pe tine, civilizatia ta, legatura ta cu Darryl si faptul ca transmiti de pe nava ta. Vrem sa oferim spectatorilor o idee despre cine esti, ca esti un extraterestru si cum de interactionezi cu noi prin Darryl.
B: Bine. Multumesc.
Intai de toate, vom sublinia ideea ca nimeni nu are nevoie sa creada ca suntem dintr-o civilizatie extraterestra. Esentiala este informatia; asta e cea mai importanta si daca informatia pe care v-o dam in acest fel functioneza pentru voi sau nu. Nu e atat de important cine suntem sau de unde vine informatia.
Totusi, luand asta in considerare, ne prezentam ca membri ai unei societati extraterestre, care in limba noastra straveche se numesc Sassani, care inseamna “lumina vie”. Lumea noastra e o variatie a acestui termen antic, Essassani, “loc al luminii vii”.  Existenta si infatisarea noastra fiziologica e astfel ca voi m-ati vedea inalt de aprox. 1.52 m, avand culoarea pielii alb, alb-gri, fara par la barbati, cu par pentru majoritatea femeilor ce tinde sa fie alb, dar care poate varia cateodata de aici. Ochii mei sunt mai mari decat la oameni. Suntem ceea ce ati clasifica in literatura OZN ca o fiinta hibrida, alcatuita din material genetic uman si material genetic de la acele fiinte la care va referiti ca si Grii.
In multe privinte, lumea noastra nu e diferita de Pamant. E, de asemeni, a treia planeta de la steaua centrala, pe care noi in limba noastra o numim Sha si care are un spectru ceva mai fierbinte, o nuanta ce bate spre verde. Lumea noastra nu are acelasi tip de anotimpuri ca Pamantul. Axa de inclinare nu e la fel de mare. Are in general, ca medie, ceea ce voi ati recunoaste ca si oameni, o temperature placuta pe tot parcursul anului. Avem mai multa apa pe planeta noastra, un continut de oxigen ceva mai ridicat. Poate ca la inceput – daca ar fi sa ne vizitati lumea –veti ameti un pic o perioada pana v-ati aclimatiza. Lumea noastra e un pic mai mica, gravitatea mai scazuta. Dar voi v-ati putea aclimatiza aici foarte usor.

Noi comunicam cu multe lumi in aceasta maniera. Am descoperit, in decursul experientei noastre, ca este benefic in multe feluri sa folosim receptori biologici, comunicatori biologici, ceea ce numiti mediumi sau canalizatori, ce sunt sensibili la alte frecvente, mai degraba decat sa folosim comunicare tehnologica dintr-o diversitate de motive. In primul rand, trupul uman este deja perfect proiectat, daca e antrenat potrivit, sa receptioneze acest tip de comunicare telempatica. Si, de asemeni, pentru ca implica idea – din punct de vedere al incarnarii – ca, din cauza ca civilizatia noastra e straina de a voastra, canalizatorul are indeajuns de multa intelegere pentru propria civilizatie ca noi sa putem comunica cu acea civilizatie intr-o maniera care sa aiba sens. Adesea alegem, ca si spirite, sa avem vieti in acele civilizatii cu care ulterior vom comunica. Deci canalizatorul pe care-l stiti ca Darryl, e de fapt, din perspectiva voastra, viata mea trecuta; iar eu sunt – vorbind in cadrul de referinta spatio-temporal – sinele viitor al canalizatorului, insa posed capacitatea de-a comunica cu sinele meu trecut. Aceasta permite usurinta comunicarii, deoarece noi facem parte din acelasi ovesrsoul, din aceeasi constiinta de baza, ce s-a divizat in timpuri, locuri si dimensiuni diferite pentru a putea indeplini aceasta sarcina de a actiona ca o punte, ca o legatura ce sa permita comunicarii sa aiba loc de la un nivel, de la un taram, de la o dimensiune la alta – de la a noastra la a voastra.
Facem la fel cu multe lumi diferite din diverse motive, iar unul dintre motivele pentru care o facem acum cu Pamantul vostru, e pentru ca sunt multe schimbari mari ce au loc pe planeta voastra: in constiinta, in trezire, intelegere, perspectiva, crestere spirituala. Pentru noi asta e foarte captivant. Putem invata din experienta voastra, din transformarile prin care treceti in aceste vremuri in civilizatia voastra, din diferentele care exista in civilizatia voastra; culturile diferite pe care le aveti sunt unice in multe feluri. Si putem vedea prin voi toti, prin intermediul acestei interactiuni, mult mai multe modalitati diferite pe care le are Infinitul pentru a se exprima pe Sine in interiorul Creatiei. Astfel ca suntem intotdeauna foarte bucurosi sa interactionam cu alte fiinte, alte taramuri, alte lumi, alte culturi, alte civilizatii ca a voastra si sa formam o relatie mutual benefica, in care sa impartasim perspectiva noastra privind ceea ce a functionat pentru noi in timpul cresterii noastre, in cunoasterea noastra si sa va oferim aceste idei, aceste perspective, aceste puncte de vedere ca pe o alegere pentru a putea decide daca ceea ce a functionat pentru noi poate sau nu sa functioneze si pentru voi. Nu e neaparat. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant cu nimic, ci pur si simplu sa priviti asta ca pe un prim pas catre contact, catre interactiune, catre punerea bazelor pentru stabilirea unor relatii in maniera diplomatica si intr-o maniera ce va permite voua sa priviti cuvintele si conceptele noastre, ceea ce avem de spus, ceea ce avem de impartasit in orice fel doriti, astfel incat din cauza ca lipsim in forma fizica in acest moment, nu trebuie sa credeti ceea ce spunem; puteti alege, puteti decide sa folositi sau nu ceea ce pentru noi functioneza. In timp, pe masura ce va schimbati si ajungeti sa fiti mai aproape de frecventa noastra vibrationala, vor exista mai multe ocazii sa interactionam direct, concret, fiziologic, dupa cum spuneti voi. Iar asta ar putea avea loc in urmatoarele cateva decade din timpul vostru asa cum il masurati.
Asta e motivul principal pentru care exista aceasta comunicare si felul cum se intampla.
-         Multumesc, Bashar.
-         Cu placere.
- Da-mi voie sa iti pun una dintre intrebarile cele mai frecvente puse de cei care studiaza fenomenul extraterestrilor. Este Pamantul vizitat cu-adevarat de extraterestri si daca da, de ce? Ce vor? Tu ce vrei? Vizitezi si tu planeta noastra?

- Raspunsul scurt e: da. Exista multe culturi diverse ce observa si viziteaza lumea voastra. Totusi, majoritatea acestor culturi, marea majoritate a lor, au ceea ce ati numi o politica de tip “hands-off”, o directive de non-interferenta pentru a nu intervenei in dezvoltarea generala a umanitatii ce isi traseaza propriul drum, luand propriile decizii.

Totusi, noi vom privi si observa de foarte aproape. Uneori, depinzand de motive, de tipul de acorduri ce au fost create si cum ar servi binelui suprem, mai avem si interactiuni mici, izolate cu oameni de pe planeta voastra, intr-o varietate de locuri si timpuri.

Motivul principal pentru care va observam planeta e pentru ca trece printr-o mare tranzitie ce este instructiva, educationala, folositoare si pentru multe alte fiinte, nu doar pentru civilizatia voastra. Multe alte civilizatii pot invata, observand tranzitia prin care treceti, vazand gradul inalt de limitare si negativitate pe care il traiti pe planeta voastra, si vazand cum il transformati si transcedeti aceste asa-numite “obstacole” schimbandu-le in oportunitati. Acesta e un act foarte puternic ce ne fascineaza si din care invatam mult.

In acelasi timp, noi va oferim in schimb beneficiile propriilor noastre experiente in transformarea obstacolelor si incercarilor cu care ne-am confruntat la randul nostru in evolutia civilizatiei noastre. Va oferim si posibilitatea sa alegeti daca ar putea functiona ca solutii si pentru unele dintre incercarile cu care va confruntati pe planeta voastra.

Dar noi ingaduim ca timpul potrivit sa fie decis de voi, astfel ca voi sa decideti in totalitate cat de repede vom putea sa va intalnim fata in fata bazat pe cat de repede sunteti gata sa creati anumite tipuri de schimbari pe planeta voastra, ce concorda cu ideea unei interactiuni viitoare si a contactului. […]

- traducerea Daniela Grigore

VEDETI FILMUL, TRADUS, AICI:



5 comentarii:

  1. Multumim mult pentru material!
    Foarte interesant...
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru tradudere si daca s-ar putea traduce tot de la Bashar ar fi minunat.mesajul transmis este super.Are puncte comune cu metoda SILVA si cu Ramtha.noi ne creem realitatea.Astept in continuare noutati.Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru material si mai ales traducatorului care si-a pus energia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Remarcabilă coerenţă a mesajului...aştept continuarea. Felicitări FreeYourMind !

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru tot ce faceti ... si abia asteptam continuare cu "Take action" din cate am inteles. pentru ca la asta trebuie sa lucram ... putem stii ca teorie toate adevarurile universale ... daca nu punem nimic in practica ... daca se poate un raspuns cand se va posta "take action" ?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...