Ieşirea Din MATRIX: CODUL ARMONIC - Armonica Realității

vineri, 23 aprilie 2010

CODUL ARMONIC - Armonica Realității


THE HARMONIC CODE (2007)
- The Harmonics Of Reality

" Expertul in OZN si antigravitatie,  Bruce L. Cathie ne explica secretele nestiute ale realitatii in acest documentar despre viata si cercetarile sale.

Descoperiti adevarul si klegaturile dintre materie si antimaterie, calatoria in timp, viziunile OZN, reteaua energetica a Pamantului, calculatiile armonice, testele atomice si activitatea vulcanica. "
 - traducerea si adaptarea de aici http://www.antigravitymovie.com


Iata un fragment din cartea “Antigravitatia si Energetica Pamantului”, a lui Bruce Cathie.

  “Stim de la preotii din orientul indepartat  ca sunt capabili de a ridica pietre grele in varful muntilor, folosind diverse sunete… Cunoasterea diferitelor vibratii audio demonstreaza stiintific ca un sunet poate anula forta gravitationala. Intr-o zi prietenul meu m-a dus intr-un loc invecinat manastirii si mi-a aratat o pajiste inclinata, ce era inconjurata  inspre nord de stanci. In mijlocul acestei pajisti, la aproximativ 250m de stanca, se afla o un bloc de piatra, de 1m lungime si 1,5m latime. Apoi 19 instrumente muzicale au fost aranjate in arc de cerc, cu unghiul de 90 grade, la o distanta de 63 m de piatra. Instrumentele muzicale folosite au fost 13 tobe si 6 trompete.  Deodata un calugar dadu semnalul  si concertul incepu. In primele 4 minute nu s-a intamplat nimic, apoi pe masura cresterii zgomotului si a ritmului, blocul de piatra a inceput a se ridica de la pamant si dupa 3 minute a fost asezat  in varful stancii, la aproape 250m inaltime ! Aceasta ceremonie a continuat prin aducerea de noi pietre si ridicarea a 5-6 blocuri pe ora, pe o traiectorie parabolica, de aproximativ 500m lungime si 150m inaltime.” 
            

In ceea ce prveste Piramidele din China iata ce spune taifasuri.ro:

"Bruce Cathie, pilot şi autor neozeelandez, a scris, în urma unei călătorii la Shian: „Am filmat şase piramide mari, iar când m-am întors acasă şi m-am uitat cu atenţie pe film am numărat în jur de 100 de piramide pe o rază de circa 2.000 kmp. Ele sunt făcute din lut şi pământ, nu din piatră, şi mulţi localnici au rupt bucăţi din ele pentru a le folosi în agricultură. Acesta este şi principalul motiv pentru care sunt în aşa o stare avansată de degradare”.

Guvernul chinez menţine „discreţia”


     Din păcate, lui Cathie i-a fost din ce în ce mai greu să continue investigaţiile, deoarece guvernul chinez îi ţine la distanţă pe curioşi şi nu vrea să discute despre aceste uimitoare formaţiuni. În plus, acum câţiva ani au fost plantaţi copaci pe treptele piramidelor, astfel încât, peste un deceniu, doi, să se spună că acestea au fost intenţionat amenajate pentru livezi. Se presupune că mai mulţi regi şi împăraţi au contribuit la ridicarea acestor piramide, însă lucrurile continuă să fie şi azi învăluite în mister. Guvernul le-a negat existenţa cu vehemenţă de-a lungul anilor, până când i s-au arătat fotografii ale piramidelor, obţinute cu greu. Nici atunci explicaţia oficialilor nu a fost însă foarte clară.
 "  Bruce Cathie a remarcat că aşezarea în spaţiu a piramidelor de la Shensi este asemănătoare cu cea a piramidelor din Egipt. El a afirmat faptul că numărul 16.944, care apare în Marea Piramidă, se regăseşte exact în numărul fracţiunilor arcului ce face legătura între longitudinea Marii Piramide şi cea pe care este amplasată cea mai înaltă dintre piramidele din China. Concluzia: piramidele egiptene şi cele tibetane au fost construite de aceleaşi fiinţe. Din puţinele fotografii existente se poate observa şi faptul că aceste piramide din China seamănă foarte mult cu cele din Mexic, Guatemala etc., în special cu Piramida Soarelui de la Teotihuacan şi există teorii conform cărora ele ar fi fost construite în acelaşi timp."

 Puteti citi cartea THE ENERGY GRID HARMONIC - 695 - The Pulse of the Universe de Bruce Cathie aici (in limba engleza)


Daca va place filmul il puteti cumpara de pe site-ul http://www.brucecathie.com/, iar prgramul despre care se vorbeste in film, poate fi gasit aici http://www.worldgrid.net/gridpoint-atlas/ .

Reteaua energetica  a Pamntului, descoperita de Bruce Cathie, cu ajutorul matematicilor armonice (o matematica noua de care nu s-a prea auzit pe la noi) pare destul de simpluta, cel putin din ce am vazut in film , dar este totusi un bun inceput. Credem ca adevarata retea este de forma florii vietii de care ne-au vorbit atat de elocvent, Nassim Haramein si Drunvalo Melchizedek  si ar arata cam asa:


In fine, sunt multe de spus:
Cautati si veti gasi !

VEDETI FILMUL , TRADUS, AICI 

pentru donatori la cerere 


11 comentarii:

  1. frateee, cum scot bocanitoarea aia, ca ma termina? nu pot sa vad ca lumea un film... urat face!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bocanitoarea este chatul din coloana din dreapta a blogului. Sunetull se poate dezactiva de la iconita din stanga jos a chatului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un alt documentar din categoria "ce mai debiteaza mintea unora in lipsa de preocupari reale".

    Si legat de inceptul documentarului:la cate "adevaruri" sunt pe internet, pe bune, faci intoxicatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Fymaaa esti nemaipomenit sunt superbe documentarele.
    Iti multumesc din suflet ca ai trecut din nou la Stagevu.
    Pot downloada acum tot documentarul cu o calitate superba si fara bete-n roate.
    Cu amaraciunea aia de megavideo am pierdut o saptamana sa o hackeresc dar nu i-am dat de cap.
    Iti doresc numai bine si sa continui tot pe stagevu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din nefericire si pe stagevu sunt unele probleme cu alocarea de banda si nu prea putem urca filme cand avem nevoie. Ne tot chinuim de vreo 2 saptamani sa mai urcam una alta si nu ne lasa. De serverul din Zshare.net ce spuneti? Am urcat filmul de aici http://fymaaa.blogspot.com/2010/03/proiectii-astrale-17032010.html si acolo. Se vede bine? Puteti sa-l downloadati?

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca permite downloadarea fara limite idioate si documentarul sa fie in format .avi pare ok.
    Uite un server serios e megaupload unde poti uploada filme in format .avi fara limita la marimea arhivei si fara limite de timp la downloadare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Serverul megaupload permite si vizionarea filmelor pe site-ul lor? Din cate stiam, megaupload este frate cu megavideo, iar megavideo este detestat de majoritatea de aici de pe blog deoarece are acea limitare de vizionare si de downloaed. Pe noi nu ne intereseaza doar sa uploadam fisiere video undeva, caci stim si alte servere, ci in acelasi timp sa se permita vizionarea lor, online, ceea ce megaupload nu permite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din pacate nici pana azi nu am apucat sa vad filmul :( ... incarca extrem de greu si chiar se blocheaza pe la inceput. Da-mi un semn cand esti online ;)
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce parere avetzi de Free Your Mind Tv ? Desigur implica costuri enorme , multe pareri contra , piedici multe , dar e doar o idee ca alternativa a stirilor de la ora 5!

    RăspundețiȘtergere
  11. Offtopic dar important! Tocmai am gasit un interviu intre David Wilcock & Graham Hancock:

    http://www.youtube.com/watch?v=J6colaLcvWc

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...