Ieşirea Din MATRIX: Initiativa Coerenta Globala (2.01.2010)

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Initiativa Coerenta Globala (2.01.2010)

Global Coherence Initiative

In primul rand, "La multi ani"!

Legat de anul ce tocmai a inceput, suntem de acord cu Ovidiu care ne spune asa prin email (si ii multumim si pe aceasta cale):
"Anul 2010 vine cu: Acceptare Bucurie Credinta Fericire Gratie Iubire Intelepciune Pace Prosperitate Unitate Viata ...

...aceste stari nu sunt materiale si totusi sunt atat de ravnite de toti. Ele par sa fie altfel pentru fiecare, dar nu sunt diferite de la om la om. Este vorba de aceeasi Bucurie, aceeasi Pace, aceeasi Viata, care curge si radiaza prin fiecare dintre noi. Ele sunt aceeasi Esenta, in care Pacea este Fericire, Iubirea este Acceptare, iar toate impreuna suntem noi in exprimare, aici si acum, ca o unica, infinita si eterna constiinta divina. Este o alta dimensiune a existentei pe care, de obicei, cei mai multi dintre noi o neglijam dar care este ceea ce suntem, de asemenea.

Dumnezeu este prezent, in acest moment, acum, chiar acum in timp ce citesti aceste randuri.
Noua ne ramane doar sa fim costienti permanent de asta.
La multi ani !"

" Initiativa Coerenta Globala este o initiativa bazata pe stiinta, ce doreste sa uneasca milioane de oameni in inima, traind intentionat in compasiune si iubire pentru a schimba constiinta colectiva de la starea de la instabilitate si disonanta la o stare de echilibru, cooperare si pace globala de durata.

Cand traim colectiv o emotie fie negativa fie pozitiva campurile electromagnetice generate intra in rezonanta iar rezultanta energetica va influenta mediul inconjurator.

Oare inima e mai mult decat o pompa fizica pentru sange?

Oamenii de stiinta de la Institutul Heartmath ne dezvaluie cercetarile lor care sunt mai mult decat uimitoare.

Pe langa faptul ca inima este afectata de starea noastra emotionala, aceasta va avea un impact si asupra celor din jur intrucat inima are un camp electromagnetic de 3m in jurul corpului. Intensitatea acestui camp este de 50 de ori mai puternic decat cel al creierului.

Creierul se credea ca ar fi “seful corpului” dar s-a dovedit a nu fi asa printr-un experiment destul de simplu dar riguros testat.

Institutul Heartmath a strans cativa voluntari i-a legat la mai multe aparate de biofeedback: EEG, EKG si conductanta a pielii – astfel monitorizand schimbarile ce apar in tmp real pe cele 3 zone importante – creier inima corp. Subiectilor li s-au aratat pe un ecran diverse poze din spectrul negativ si pozitiv: accidente, serpi, si peisaje, oameni care se iubesc, flori etc.

Unde se produce prima schimbare ?!

NU in creier! Ci in inima. INIMA ESTE PRIMUL ORGAN CARE REACTIONEAZA LA INFORMATIA NOUA. Apoi au aparut modificari asupra EEG=creierul si de abia apoi a reactionat si corpul.

Mai mult decat atat inima a reactionat cu cateva milisecunde inainte ca imaginea sa fie afisata pe ecran. Deci inima are acces la un camp de informatie nelimitat de timp si spatiu.

Probabil ca acele zicale din popor: “In viata urmareste-ti inima!!” cand iei decizii, cand faci anumite schimbari. De aici a plecat si conceptul de intuitie. Intuitiv oameni stiu dar iata ca avem si demonstratia stiintifica de ce este asa.

Din acest motiv nu ajunge doar sa gandesti pozitiv ci sa si traiesti pozitiv, nu sa ceri ci sa simti ca deja ai.

Exista foarte multe filme care vorbesc de legea atracţiei, de puterea noastră de a manifesta visele, dorinţele dar multe din aceste filme par a nu avea o bază ştiiţifică prea solidă.

Traind impreuna o emotii de pace, siguranta, iubire, apreciere modificam campul electromagnetic planetar.

FITI SCHIMBAREA PE CARE O DORITI IN LUME!" - multumim Seby Stefan pentru initiativa ta, pentru acest articol si pentru traducerea acestor filmulete sugestive.


PENTRU MAI MULTE INFORMATII LEGATE DE ACEST SUBIECT
CITITI SI ARTICOLUL URMATOR:

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...