Ieşirea Din MATRIX: Lumea Spiritelor

luni, 31 august 2009

Lumea Spiritelor

SPIRITWORLD I (2007)

Continuăm astăzi să vă prezentăm un nou film din colecţia ENIGMA CHANNEL, produs de acelaşi Chris Everard.

"Un documentar care expune tehniciile magice folosite de societăţiile secrete, şamani, mediumi şi oameni de ştiinţă, pentru a vorbi cu morţii."

Shamanism and The Earth's Energy Grid, the Spiritual Shockwave of 911, Masonic Symbolism of the Twin Towers and One Dollar Bill, War as Ritual Sacrifice, The Psychic Ether Around Planet Earth, The Oujia Board, The Spirit Mediums of Bosnia, Trinity College Cambridge and the Occult, The Dark Mirror and Speculum of Dr John Dee, Ordo Templi Orientis, Rituals of the Golden Dawn Secret Society, Aleister Crowley and the Enochian System of Magick and 'Angel Keys', Analysis of Video Footage of Ghosts, Sir William Crookes and the Spirit World, Astrology, Psychics and the Invention of Television, Electronic Voice Phenomena, Lost 'Mojo' Spirits, John Logie Baird and the Fingerprints of Spirits, Ectoplasm, Psychic Surgery, The Hypnotic Power of Television, UHF Waves and Micro Waves scrambling the Ether, HAARP... This is a FOUR HOUR twin disc DVD. It is the world's most comprehensive motion picture documentary on the communication between the souls of the dead and mediums living in the physical world. The Bonus chapters include interviews with DAVID ICKE, JANET OSSEBAARD, NICK FRANKS and MONTAGUE KEEN. This documentary discusses the research of Carl Jung, Edgar Cayce, DragonLines and the Near Death Experience. It also explains the importance of using hallucinogenic plants to create a trance-like state in which the human mind expands it's capacity of psychic telepathy. This description text, images and packaging are © copyright Chris Everard, Enigma Motion Pictures and may not be cached, hosted or transmitted or stored or reproduced without prior written permission.

Din aceeaşi colecţie ENIGMA CHANNEL mai face parte seria de documentare "ILLUMINATI" (prima parte - click aici), a II - a parte (Conspiraţia Antichrist - click aici) şi a III - a parte (Ucişi de monarhie) şi seria "SECRET SPACE" (partea I - - The Illuminati Conquest Of Space şi partea a II-a - The Alien Invasion).

Iată şi câteva articole interesante legate de acest subiect:

1) SPIRITELE ÎN LUMEA NOASTRĂ  - Explicaţii privind lumea spiritelor, furnizate de Regele Lumii, Conducătorul Suprem al Shambalei
2) Psihometrie si spirite inferioare
3) De vorba cu spiritele

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne minim 5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/an la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, nelimitat (timp de 1 an), sau cu 50 Euro (250 lei) / viață - prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 
- cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne amintească în email freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com). 
Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


8 comentarii:

  1. un documentar de calitate insa metoda de vizionare este sub asteptari: se incarca f greu si de download-at cu 20kbps nu ma incumet. vimeo sau google video cred ca erau mai potrivite.
    anyway, calul de dar nu se cauta la dinti asa ca tin sa va felicit pt treaba exceptionala pe care o faceti cu fiecare documentar prezentat. spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate google video nu mai permite uploadul de 6 luni, iar in vimeo exista o limita de 500 MB saptamanal, iar acest film are 670 MB in total. Am mai incercat nenumarate ale conturi ..pe viddler ne-au inchis deja 2 conturi, pe blip.tv la fel, pe guba.com nu merge, youtube, dailymotion si altele permit doar uploadul pt. 10 minute de film sau 100 MB ... Mai nou, si stagevu are probleme, vioku encodeaza un film in 48 de ore ...asta, zshare, e singurul functional pentru noi ... ne pare rau, dar asta e ... Dati play, lasati-l sa se incarce si uitati-va dupa ce asteptati cateva minute, 10 - 15 minute ... el se va incarca in continuare , in timp ce va uitati si filmul va avea mai multa continuitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare,
    Filmul mi se pare ok din anumite puncte de vedere.. iar din altele nu. Tipice pentru filmele in care apare Chris Everard sunt „incantații” și sunete dubioase care au rol de a ne impresiona.. speria sau cine mai știe ce. Pe lângă niște chestii „reale” se mai pot strecura și alte lucruri. Poate știe cineva mai multe..

    De ce nu faceți și niște torrente cu filmele.. Nu aveți musai nevoie de tracker.

    RăspundețiȘtergere
  4. Indiferent de locatie/mod de download/viteza de download continuati sa puneti documentare pe acest site, sunt multe persoane care se trezesc intr-un final din transa. Pacat ca in cercul hiperconstiintei colective locurile sunt putine si greu de ajuns/atins. Sarcina noastra, ca sa nu zic obligatia, ramane sa incercam, sa nu capitulam niciodata macar cat suntem sau incercam sa fim constienti.
    Bafta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine se pricepe la torrente le gaseste oricum pe trackerele externe gen www.mininova.org, www.piratebay.org, www.btjunkie.com, samd ... e suficient sa dea un search pe google si le gaseste pe zeci de site-uri de torrente ... subtitrarile sunt pe www.titrari.ro, restul e simplu ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cartea Mein Kampf ( Lupta mea) de Adof Hitler

    pentru cei care o doreau..



    http://salvatiromania.wordpress.com/mein-kampf-de-adolf-hitler

    RăspundețiȘtergere
  7. mie nu imi merg sursele
    va rog frumos sa rezolvati!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru acest film subtitrat oferiți-ne minim 5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/an la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, nelimitat, sau cu 50 Euro (250 lei) / viață - prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI http://fymaaa.blogspot.com/2010/06/multumim-urmatorilor-donatori-generosi.html
    - cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne amintească în email freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com) ...

    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...