Ieşirea Din MATRIX: (06.04.2009) INVITAŢIE LA UN ALT MITING ANTI CIPURI ÎN 8.04.2009

luni, 6 aprilie 2009

(06.04.2009) INVITAŢIE LA UN ALT MITING ANTI CIPURI ÎN 8.04.2009



- 0 poza preluata de pe blogul Ultima Lupta -

"Miercuri, 8 aprilie 2009 intre orele 12-15, va avea loc un nou miting de protest impotriva pasapoartelor biometrice. Locul desfasurarii protestului va fi, ca si in randul trecut, la Palatul Parlamentului, Camera Deputatilor, pe latura cu Parcul Izvor.

Organizator, Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România. Mitingul este organizat cu ocazia intrunirii runite a celor 3 comisii de specialitate ale Camerei Deputatilor, care vor dezbate in sedinta comuna amendamentele la Ordonanta nr. 207/2008. De aceea, este foarte important sa fim si la acest miting in numar cat mai mare. De remarcat ca si Patriarhul Daniel a formulat in numele BOR un amendament la Ordonanta, ceea ce inseamna ca lucrurile incep sa se miste, deci si Biserica incepe sa reactioneze. Speram ca pana la miting sa avem gata noile materiale de campanie, pentru a le distribui." - un anunţ preluat de pe blogul Coalitiei Impotriva Statului Politienesc.
Multe zile au trecut, multe lucuri s-au intamplat, inclusiv vreo doua mitinguri de cand nu am mai scris despre microcipuri. De obicei netul vuia de anunturi , ba prin email, ba prin mess, deja veneau din 10 directii odata mesajele, doar sa nu uiti sa mergi la miting.
La ultimile doua insa, a fost o liniste totala. Am aflat cu vreo 7 zile inainte, de unul din ele, dar la vremea respectiva nu era sigura sigura treaba şi ne-am zis că oricum vor fi anunţuri şi vom afla şi noi la timp că, uneori nici noi nu avem timp să umblăm pe net să vedem când sunt programate aceste mitinguri. Cei care le iniţiază poate ar trebui să fie mai activi la faza asta că nu avem nici noi timp să căutăm pe net zilnic când sunt mitingurile, mai ales că uneori se află doar cu 2 zile înainte. Poate nu ne uităm fix în zilele alea pe net. Ce să mai, se simte un "parfum" de dezorganizare în aer, senzaţie confirmată şi de participanţii la miting. Păcat ...
De data asta am nimerit informaţia despre acest miting ce va fi miercuri ...

Vom face şi noi o trecere în revistă a noutăţilor din ultima vreme (articole, emsiuni, şamd).
Există în continuare o activitate intensă pe bloguri şi asta ne bucură. Vă invităm să citiţi ultimile articole legate de microcipuri pe următoarele bloguri şi siteuri (dati click pe scrisul subliniat pentru a vizita acele site-uri). Se merita sa petreceti cateva ore sa studiati aceste linkuri.

5) Site-ul RamiLiber.ro

Deasemenea avem şi un prieten al blogului, la TV Plus din Succeava, unde sunt dezbatute subiecte incendiare de genul celor de pe blog. Emisunea se numeste "Editie Finala" si are loc in fiecare luni de la 18 şi în reluare, duminică de la 17.30. Ne bucuram că mai există şi jurnalişti curajoşi, capabili să apuce "taurul de coarne". Îţi urăm viaţă lungă Doru cu această emisiune şi să ajungi departe cu ea! Vă prezentăm şi noi cu acordul lui Doru, una dintre emisiunile sale, foarte interesanta de altfel, numită "666 şi Codul De Bare", unde invitati sunt Parintele Iustinian Cojocar de la Biserica Sf. Dumitru si Mircea Nanu Muntean de la Societatea Stiintifica Cygnus.






Unul dintre cele mai impoartante aspecte, nou apărute este invitaţia de a semna un tabel şi de a strânge semnături pentru un referendum naţional

REFERENDUM NATIONAL - Vrem sa nu vrem acte electronice cu cip si date biometrice? VOX POPULI VOX DEI


Mai multe detalii în legătură cu acest referendum găsiţi pe blogul ULTIMA LUPTĂ (http://manipularea.blogspot.com/2009/04/importantchemare-la-referendum.html)

A apărut şi un videoclip bine realizat despre microcipuri - multumim blogului MISA pentru el:

Video despre cipurile RFID





Celor care merg la miting le recomandăm să printeze nişte afişe de pe siteul RămâiLiber.ro
Afisele sunt pe mai multe marimi si cu mai multe texte. Afisam si noi unul ca exemplu:




P.S. Si inca ceva IMPORTANT, credem noi ... daca vreti sa avem vreo sansa sa schimbam ceva prin manifestatii publice ...

(traducerea filmuletului este mai jos)






"Iaca, asa se ia atitudine impotriva nedreptatilor care ne vin din partea statului. Vrednicul de pomenire Hristodulos, Arhiepiscopul Atenei la Tesalonic, împreună cu Sfântul Sinod şi poporul ortodox protestând împotriva scoaterii din buletine a apartenenţei religioase (pe buletinele lor scrie: creştin ortodox). Va place privelistea aceasta, cand sinod, cler si popor credincios sunt in acelasi cuget si dau impreuna marturie? …La noi, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, alearga primul sa-si faca pasaport biometric… Binecuvantat drept-slavitorul poporul grec! (Laurentiu Dumitru)

Arhiepiscopul Hristodulos: “ORICE MÂNĂ A VRUT SĂ SE ATINGĂ DE BISERICĂ S-A USCAT!”

“ÎNTÂI SUNTEM GRECI ŞI ORTODOCŞI ŞI ABIA APOI EUROPENI !!!” POPORUL SCANDEAZĂ: “GRECIA ÎNSEAMNĂ ORTODOXIΑ!” (ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!)

“CE PUTERE V-A ADUS ASTĂZI MII (de fapt, milioane - n.tr.) DE OAMENI AICI, DACĂ NU PUTEREA CREDINŢEI??? NU EXISTĂ O ALTĂ ÎNTRUNIRE CARE SĂ FI FOST ATÂT DE MULT CLEVETITĂ CA ACEASTA!!! ŞI-AU DESCHIS GURILE AMENINŢĂTOARE ŞI ÎMPROAŞCĂ CU VENIN ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”

“DAR ACUM, VĂZÂND ACEASTĂ ICOANĂ EMOŢIONANTĂ A POPORULUI MĂRII (alături de mare), ACEASTĂ MĂREŢIE A PREZENŢEI VOASTRE AICI, ACUM ÎMI DAU SEAMA CÂTĂ DREPTATE A AVUT SFÂNTUL SINOD SĂ HOTĂRASCĂ SĂ AIBĂ LOC MAI ÎNTÂI ÎN TESALONIC PRIMA PULSAŢIE A INIMII NOASTRE CARE SĂ SE ÎNTINDĂ PE ÎNTREGUL TERITORIU AL GRECIEI PENTRU A TRIMITE PRETUTINDENI MESAJUL CĂ GRECIA ÎNSEAMNĂ ORTODOXIA!!!”

“A AVUT DREPTATE SFÂNTUL SINOD SĂ SE AŞTEPTE CA, AICI, MACEDONIENII ŞI TRACII, EPIRII ŞI TESALIENII SĂ RĂSPUNDĂ - AICI - CU UN CONVINGĂTOR “PREZENT” LA APELUL BISERICII LOR! VĂ MULŢUMESC, VĂ LAUD ŞI VĂ BINECUVINTEZ PENTRU ACEASTĂ CIVILIZATĂ PREZENŢĂ BISERICEASCĂ AICI. ESTE UN SCUMP PRIVILEGIU SĂ-I AI PE TINERI ALĂTURI DE TINE!”

“AICI SUNT ŞI PREOŢII NOŞTRI! PREOŢII SIMPLI, RESPECTABILI ŞI CU TOTUL DĂRUIŢI AI POPORULUI NOSTRU CARE ÎN FIECARE ZI CERTIFICĂ MARELE ŞI NEBIRUITUL ADEVĂR CĂ ÎN SPATELE FIECĂRUI PREOT SE ASCUNDE UN NOU PAPA FLESAS” (Papa Flesas este renumitul arhimandrit Gregorios Dikaios, important lider religios in revolutia din Peloponez, nn)!

“PE DREPT CUVÂNT, OMUL SIMPLU DIN ACEASTĂ ŢARĂ CERE SĂ FIE INFORMAT DE CE ACEASTĂ GRABĂ? DE CE CU PRILEJUL BULETINELOR EXPRESIA UNEI ASTFEL DE PATIMI ÎN DAUNA BISERICII? DE CE ACEASTĂ STĂRUINŢĂ PLINĂ DE PIZMĂ ÎNTR-O HOTĂRÂRE DE DEZBINĂ? CREDINCIOSUL NOSTRU POPOR NU O VREA, NU O ACCEPTĂ!D E CE ACEST DISPREŢ FAŢĂ DE IERARHIE? MAI ÎNTÂI GRECI ŞI ORTODOCŞI ŞI APOI EUROPENI!!!” (Acum poporul scandează: Grecia înseamnă Ortodoxia!)

(intrerupand poporul) “ORICE MÂNĂ A VRUT SĂ SE ATINGĂ DE BISERICĂ, S-A USCAT!”

“VOR SĂ DETERMINE GRECIA SĂ O FACĂ PE ATEUL CA SĂ APARĂ, CHIPURILE, ANCORATĂ ÎN ACTUALITATE ŞI PROGRESISTĂ! ACUM VI S-A PĂRUT CĂ A VENIT CEASUL VOSTRU!? DAR CU SPADA AUTORITĂŢII VEŢI REUŞI ÎN PLANURILE VOASTRE? AŢI AJUNS DE RÂS! SUNTEŢI ÎN BEZNĂ, RĂTĂCIŢI ÎN NOAPTE! V-O REPET: VEŢI RĂMÂNE IARĂŞI SINGURI! POPORUL NU VĂ VA URMA! PENTRU CĂ SE OPUNE PLANURILOR VOASTRE ÎNTREG CELĂLALT POPOR GREC!”

“VREŢI SĂ AUZIŢI CE AU ÎN MINTE ŞI CE PROGRAMEAZĂ ŞI PLANIFICĂ?” Poporul răspunde: Da!

“ASCULTAŢI AŞADAR: I. SĂ DISPARĂ DIN FRONTISPICIUL (ANTETUL) CONSTITUŢIEI NOASTRE INVOCAREA ADRESATĂ SFINTEI TREIMI!!! ÎN NUMELE SFINTEI, CELEI DE O FIINŢĂ ŞI NEDESPĂRŢITEI TREIMI…
II. SĂ FIE OBLIGATORIE CĂSĂTORIA CIVILĂ ŞI SĂ NU SE RECUNOASCĂ DE CĂTRE STAT CĂSĂTORIA RELIGIOASĂ!
III. SĂ NU VĂ JURAŢI PE EVANGHELIE! NICI GUVERNUL, NICI PARLAMENTUL, NICI PREŞEDINTELE STATULUI!
IV. SĂ SE SCOATĂ DIN VÂRFUL STEAGULUI CINSTITA CRUCE! (poporul huiduie)
ÎNSEAMNĂ CĂ VOR SCHIMBA ŞI STEAGUL NOSTRU PENTRU CĂ ARE PE EL CRUCEA!!! VĂD CRUCEA ŞI SE DEMONIZEAZĂ!!!! PARCĂ CRUCEA A VĂTĂMAT ACEASTĂ ŢARĂ…”

P.P.S. Şi o Ştire Nouă preluată de pe siteul depindedenoi.ro :

Marti, 31 martie 2009, desi pe ordinea de zi a Comisiei juridice a Camerei Deputatilor nu era prevazuta discutarea legii pasapoartelor biometrice (PLx 200/2009), aceasta a fost inclusa in discutiile comisiei fara anuntarea societatii civile, in ciuda faptului ca existau organizatii neguvernamentale care solicitasera sa fie prezente la lucrari.
Chiar daca societatea civila a fost astfel impiedicata sa-si spuna cuvantul, comisia a dat un aviz negativ pe lege cu o majoritate de 11 voturi la 5.
De remarcat faptul ca desi a trecut o saptamana de la acest aviz al comisiei, atat autoritatile cat si mass-media, precum si organizatorii dezbaterii din 2 aprilie de la comisia pentru drepturile omului, au trecut sub o adanca tacere aceasta infrangere.
Aceasta stire este prezentata pe site-ul nostru in premiera absoluta.

PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR
COMISIA JURIDICĂ, DE DISCIPLINĂ ŞI IMUNITĂŢI
Bucureşti, 31 martie 2009
PL-x 200/2009


AVIZ
asupra Proiectului de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate



În conformitate cu prevederile art.95 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificările ulterioare, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a fost sesizată, spre dezbatere şi avizare, în procedură de urgenţă, cu proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, trimis cu adresa nr. PL x 200 din 18 martie 2009 şi înregistrat cu nr. 31/361 din 19.03.2009.



Conform dispoziţiilor art.75 alin.(1) din Constituţia României, republicată şi ale art. 92 alin. (9) pct.2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Camera Deputaţilor este Cameră decizională.


Senatul a adoptat proiectul de lege, în calitate de primă Cameră sesizată, în şedinţa din 16 martie 2009, în condiţiile art. 115 alin. (5) din Constituţia României, republicată.
Potrivit prevederilor art.61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, Comisia a dezbătut proiectul de lege în şedinţa din 31 martie 2009.
Proiectul de lege are ca obiect de reglementare aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr.248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate, în scopul punerii în aplicare a dispoziţiilor Regulamentului (CE) nr. 2252/2004 privind standardele pentru elementele de securitate şi elementele biometrice integrate în paşapoarte şi în documente de călătorie emise de statele membre, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, seria L, nr. 385 din 29 decembrie 2004, din perspectiva respectării de către ţara noastră a principiului efectului direct, necondiţionat şi complet al regulamentelor comunitare, instituit prin tratatele constitutive ale Uniunii Europene (corespunzător art. 189 din Tratatul C.E) şi, respectiv, art. 3 din Tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană, ratificat prin Legea nr. 157/2005.
Membrii comisiei au examinat proiectul de lege supus avizării, expunerea de motive şi avizul favorabil cu observaţii şi propuneri, al Consiliului Legislativ nr.1509/26.11.2008.

În urma dezbaterilor, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a hotărât, cu majoritate de voturi (5 voturi pentru, 11 voturi împotrivă şi o abţinere), avizarea negativă a acestei iniţiative legislative.
În raport de obiectul şi conţinutul reglementării, proiectul de lege face parte din categoria legilor organice.

PREŞEDINTE,
Daniel BUDA


SECRETAR,
Gabriel ANDRONACHE


Consilier,
Paul Şerban

Sursa:


Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...