Ieşirea Din MATRIX: ANIMALELE - Niste Creaturi Extraordinare (23.01.2009)

vineri, 23 ianuarie 2009

ANIMALELE - Niste Creaturi Extraordinare (23.01.2009)

LOVE ANIMALS!
Iubiţi Animalele!

Mulţi oameni cred că animalele sunt doar nişte fiinţe total instinctuale, că nu simt, nu gândesc şi de aceea noi trebuie să le dominăm, să le vânăm, să ne batem joc de ele, să le exterminăm acolo unde este cazul, să ne înfruptăm din ele ... Oare animalele din clipurile de mai jos vă trezesc aceleaşi idei?
Sperăm că imaginile de mai jos vă vor convinge că nu este aşa ... dimpotrivă, adeseori animalele sunt mai iubitoare, mai talentate, mai sincere, mai umane decât oamenii ...
Şi adevărul este că, în realiate, omul este un potenţial ... omul se poate coborî în manifestarea sa mult sub animale, are un comportament mai îngrozitor decât orice animal, adeseori sau poate să se înalţe mai sus ca zeii. El poate acoperi toată gama. Este singura fiinţă care are completă libertate de alegere .... dacă alege asta ... paradoxal, nu? El poate alege să nu aleagă (deşi chiar şi atunci face o alegere), să lase lucrurile să se întâmple, să fie alese de alţii pentru el, să fie purtat de condiţionările şi programările sale subconştiente, complet, orb, inconştient ... Da, poate alege şi asta şi din păcate, mulţi fac această alegere, mulţi sunt ca Cypher, din filmul Matrix, bagă capul în pământ, preferând să uite, considerând că IGNORANŢA ESTE BEATITUDINE! (Fericire, Extaz).
Şi poate nici noi nu cunoaştem cu adevărat, potenţialul animalelor. Ele pot fi adeseori foarte surprinzătoare şi misterioase prin comportamentul lor şi dau dovadă de o inteligenţă, dragoste şi devotament rare, chiar şi la oameni.
Aşadar, mai mult respect şi iubire faţă de suprema tehnologie existentă pe Pământ : NATURA ... Noi mai credem că multe dintre animale ne pot fi adevăraţi maeştrii spirituali, dacă ştim să le ascultăm şi să învăţăm de la ele şi că ne pot vindeca sufletele.
Suntem de acord şi cu Eckhart Tolle, care spunea că pisicile i-au fost maeştrii zen. Sau mai sunt unii care spun că pisicile sunt fiinţe care practică yoga spontan. Adevărul e că sunt nişte sufleţele simpatice, delicate, sensibile ... în blăniţă :-)
Aşa că, nu le mai măcelăriţi, nu le mai vânaţi, nu le mai bateţi, nu le mai subapreciaţi, considerându-vă superiori, că adeseori, nu sunteţi.
Mintea şi conştienţa de sine de la om, fac diferenţa, că e mai mare la noi, într-adevăr, dar multe animale o au şi ele, mai rudimentar e drept, dar această minte umană este mult supraevaluată (ea poate fi atât o binecuvântare cât şi un blestem). Ea ne-a adus în pragul distrugerii întregului Pământ, dar tot cu acest instrument minunat, numit minte, putem să ne salvăm. Folosiţi-o cu înţelepciune ... (nu vă lăsaţi folosiţi de ea, ieşiţi din sclavia minţii voastre). Dacă mintea vă ajută să înţelegeţi că trebuie transcensă, că este necesar un salt în supramental (în sterea de no-mind de care vorbesc toţii înţelepţii planetei) atunci şi-a atins scopul, dacă nu ... nu prea. Mintea nu este semnul şi garantul superiorităţii noastre sau al măreţiei noastre spirituale, un semn clar al evoluţiei ca specie decât atunci când ne ajută să fim mai buni, mai iubitori, mai empatici, când ne ajută să înţelegem că ieşirea din minte la comanda, de fapt şi o centrare în suflet mai mare, ar fi soluţia la multe dintre problemele noastre ca specie. Este necesar un echilibru între minte şi inimă (există şi o expresie, "minte în inimă şi inimă in minte" = cheia echilibrului). Multe animale dau dovadă de mai multă inimă ca noi şi deşi au mai puţină minte, sunt mai frumoase, mai înţelepte, mai în armonie cu viaţa şi cu tot ceea ce există, mai fericite.
Vă recomandăm în acest sens filmul INSTINCT, cu Anthony Hopkins şi Cuba Gooding Junior.


THE LION CUB REUNION
Reunirea Cu Puiul De Leu

Acesta este un mic fragment din documentarul "CHRISTIAN - The Lion". Am primit astăzi acest link emoţionant din youtube şi am simţit nevoia să-l împărtăşim cu toată lumea.



AN ELEPHANT PAINTING
Un Elefant Pictează


No comments ...



VERY SMART ANIMALS
Animale Foarte Inteligente

Incredibil , nu?



EINSTEIN - The Bird
Papagalul Einstein

Ce se mai poate spune?



GENIUS DOG
Căţelul Genial


Simpatic nu?



VERY SMART DOG ... MATHEMATICAL
Un Câine Care Ştie Să Socotească




EMPATIA ANIMALELOR 



un colaj fain




O PASĂRE FOARTE INTELIGENTĂ



A SMART CHIMP, FASTER THAN HUMANS!
Un Cimpanzeu Deştept, Mai Rapid Decât Oamenii!


Acest cimpanzeu pe lângă faptul că recunoaşte numerele, ordinea lor, are şi o memorie fotografică mai bună ca a oamenilor. Ce să mai ... priviţi şi cugetaţi.
Iar dacă doriţi să vă testaţi reflexele şi memoria vizuală puteţi încerca joculeţul online aici.
1) Se da Start; 2) Se aşteaptă 1,2,3; 3)Se reţin numerele care apar pe ecran şi urmăriţi apoi să daţi click pe ele în ordine crescătoare. Succes!



Papagalul care-si construieste unelte


O pisica incearca sa resusciteze o alta pisica?





 Ce face exact acea pisica si de ce procedeaza astfel, nu stim.
   Sa ne amitim si de acel caine vagabond din Chile, ce a tras de pe carosabil un alt caine lovit de o masina:

  

Iată şi un filmuleţ despre sensibilitatea la muzică (cel puţin) a vacilor:




VA URMA ...

Binenţeles că există sute de astfel de exemple şi cu alte animale: delfini, orci, cai, alte primate ... aici am prezentat doar câteva exemple ... cătaţi pe YOUTUBE clipuri ce contin cuvinte cheie gen : clever animal, smart animal, smart dog, smart cat, smart dolphin, şamd.
Şi ca să încheiem cu o glumă, oare întâmplător se spune că:
"Pe măsură ce cunoaştem oamenii , ne iubim mai mult ... animalele" ?

 ACTUALIZARE (15.09.2012)

Declaratie a oamenilor de stiinta de la Cambridge: animalele prezinta constiinta, ca si oamenii


12 comentarii:

  1. Exceptional filmuletul cu leul.
    Din pacate omul se crede rasa superioara si nu are respect fata de restu' pamantenilor cum sunt animalele.le chinuiesc,batjocoresc,le omoara pt industrie,moda,cercetari sau pur si simplu drept hrana.pacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. La prima ora am primit pe mess un link , un link oarecare la prima vedere, unul dintre multe altele care circula printre internauti cu viteza luminii si pe care multi nici macar nu il acceseaza, preferand sa il trimita doar mai departe.

    De multe ori procedez si eu in acelasi mod, fara a trimite insa si altora… de data asta am accesat link-ul, un filmulet dragut, la prima vedere, despre animale si puiuti si natura si tot ce e mai frumos pe lumea asta…pentru ca mai tarziu sa constat mizeria umana in cea mai bruta si cruda forma a sa… Recunosc sunt un pic socata de imagini si de modul in care noi, oamenii (o mica parte din varietatea de specii care locuiesc pamantul asta) suntem capabili de atata cruzime, producand atata suferinta si cauzand moartea atator specii care nu au nici cea mai mica vina, cu exceptia aceleia de a se fi nascut pe aceeasi planeta cu noi.

    Ne meritam soarta! Asta e clar. Acum, dupa ce am vazut imaginile socante, numai acum constientizam adevarata realitate ce ne inconjoara si pe care o alteram cu pura si simpla existenta…nu e drept, nu e moral si nu e normal ca, tocmai noi, cei inzestrati cu cel mai mare dar al naturii - ratiunea- sa nu fim in stare sa o folosim in scopul in care ne-a fost data, ci sa abuzam de ea pentru a supune celelalte specii, ucigand fara nici o remuscare tot ce ne sta in cale, doar pentru a ne umple burtile si a ne linisti ego-urile de mari primate, de a ne situa mereu in capul listei de conducatori ai planetei albastre!

    E strigator la cer! De ce oare ne mai suporta inca universul asta mare? Suntem atat de vinovati, atat de murdari si ne privim mereu in oglinda, mandri de descendenta noastra si placut gadilati de imaginea de fiinta superioara pe care artificial ne-am creat-o. Suntem ZERO, multimea vida. Pentru ca asta suntem: o multime de indivizi egocentrici si egoisti si nemernici, criminali cu sange rece care nu fac altceva decat sa consume oxigenul degeaba, in detrimentul altor fiinte care sunt indreptatite la portia lor de viata!

    Recunosc, imi vine greu sa scriu pentru ca nu as putea exprima in mii de cuvinte ceea ce pot arata imaginile acestui documentar…Ar trebui sa popularizam mai mult asemenea demersuri, ar trebui sa ne clatim constiinta in fiecare zi cu astfel de imagini pentru ca numai asa am putea sa ne trezim la realitate, sa recunoastem dreptul tuturor la viata si sa le redam portia de planeta pe care injust ne-o asumam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.Sunt econinja.Blogul meu este:http://econinja.ecosapiens.ro.
    Prin ce am trecut acum,inainte sa ajung pe acest blog poate intelege in primul rand cine a trecut prin ce am trecut eu acum:am ajuns in acest blog iesind afara din ceva infect,degenerat,fascist si plin de inganfare patriarhala,adica dintr un forum unde se scrie impotriva animalelor.
    Degeaba sunt activist Vegan pentru Drepturile Animalelor,Ecologie,Egalitarist Feminism:am si eu nervii mei si cand am citit acele articole malefice,la adresa animalelor am simtit ca mi se infierbanta capul de furie:nepuntincioasa pentru ca:desi inregistrat pe forum nici cum nu am putut raspunde nefiind incadrajul cu reply.Iata:nu am putut raspunde "masterandului"ca are cateva stele si acet"rang",individul care are pseudonimul CHIP,(putea sa zica si reptilian fara suflet-ca era tot una)si a scris articolul fascist impotriva animalelor.Autorul topicului sustine macar prostesc scrurt ca:"animalele nu au inteligenta si ratiune",dar "masteradul"CHIP zice,iata cat se poate de scurt:"maimuta nu face istorie nu cunoste trecutul,nu face arta,nu are morala si a ramas ca acum mii de ani"..interesant...Iata pe rand raspunsul meu:animalul este SUFLET cu constiinta si ratiune elementara sau peste elementara,insa cu sentimente la fel de puternice ca noi,si simturi mai dezvoltate ca noi.Omul:are constiinta dezvoltata,oamenii buni au sentimentele dezvoltate si simturile elementare sau peste elementare.Iata in continuare CHIP spune:"maimuta nu face istorie".ba face:are memorie si i si aminteste trecutul.Calul lui Florin Piersic LA RECUNOSCUT pe actor DUPA DOUAZECI DE ANI IZBUCNIND IN TR O BUCURIE DE NEDESCRIS.Un caine a fost maltratat de copii cand era puiut si:cand era adult se ferea de unii copii.Exemplele pot continua...Elementar animalele inteleg si trecutul pentru ca:au capacitatile extrasenzoriale dezvoltate si o constiinta elementara sau peste elementara.
    CHIP spune:"animalul nu face arta"...e prost informat sau manipuleaza:elefantul din cauza ,maimutele sunt doar cateva exemple dar sa descoperit ca si cainii au idei artistice,intr un documentar modern,serios.
    CHIP spune:"animalul nu are morala"ce intelegem prin morala?pedofilia preotilor catolici care urla in numele moralei antisex?ANIMALELE PRIN MODUL DE VIATA AU MORALA CA NU DISTRUG UNIVERSUL OMUL ESTE SINGURA FIINTA CARE DISTRUGE PLANETA!MORALA ESTE UN STIL DE VIATA CU O GANDIRE,CU SENTIMENTE CU LEGI.ANIMALELE AU LEGILE LOR ,CONDUITA LOR.
    Chip spune:"maimuta a ramas aceeasi ca si acum mii de ani"tampenii:IATA REALITATEA:constiinta animalului evolueaza cu timpul:1.acum o suta de ani multi caini se temeau de masini.AUUM INSA,maidanezii :calatoresc cu metroul si se dau jos exact la statia vroita ghidandu se dupa semnele luminoase din gara,plus:trec pe verde si nu trec pe rosu.Tehnica umana a facut sa evolueze.2.cioara acum 100 de ani nu facea ce face azi:sta cu nuca in cioc si o lasa jos pe trecerea de pietoni in speranta sa o calce.Daca nu reuseste asteapta pana semaforul este rosu si o lasa jos in speranta ca masinile sa treaca peste ea.In adancul padurii nu putea si nu poate sa faca asta.Deci:ia evoluat constiinta.
    CHIP mai spune ca :"animalele nu inventeza si inteligenta e din cauza dresurii omului"...ce aberatii..:este clar cazul unei pasari-am uitat specia-care a apucat un obiect la indoit in forma de penseta si a scos o mancare dintr o sticla.IN PADUREA SALBATICA nu gasea asemenea obiect deci:ajuns in locul potrivit a luat acel obiect si la trasformat.TOATE animalele in masura mai mica sau mai mare inventeaza ca sa si ajunga scopurile.CEI DACA INTELEGENTA E DIN CAUZA DRESURII OMULUI?ODATA:NU INTODEAUNA ESTE ASA,SI A DOUA OARA:TOT INVATA SI DE LA OM SI INVATAREA ESTE EVOLUTIA CONSTIINTEI INDIFERENT CA INVATA DE LA OM,DE LA NATURA,DE LA ALTE ANIMALE.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt tot eu econinja:continui ca nu a incaput in mesaj:ce spune respectivul CHIP este asemenea gandirii si faptelor albilor acum cateva secole care inlantuiau pe africani pentru simplu fapt ca:aveau culoarea neagra,nu aveau o tehnica dezvoltata ca ei.Si aici se zic aceste lucruri despre animale pentru ca multi gandesc ca CHIP.

    Foarte interesant si aparte articol e ca:am incercat sa ii raspund lui CHIP dar nu am putut ca nu a aparut incadrajul cu reply desi eram inregistrat.Asta sugereaza mai mult o interventia a fortelor malefice,asa ca si "talentul"meu de a cunoaste oameni contra conceptiilor mele cand ma zbat cu toata forta sa cunosc oameni care AU conceptiile mele.Acum in sfarsit am dar de un articol cel de fata,care nu numai ca e deacord cu conceptiile mele care si doveste clar realitatea.
    Acest lucru arata si interventia Fortelor Pozitive.DAR:cine sunt aceste forte deasupra noastra?Sunt foarte preocupat de OZN,paleoastronautica,paranormal.In acest sens atrag atentia celor care ma citesc ca :as vrea sa pun o intrebare in legatura cu viata noastra de toate zilele,o intrebare la care:insasi initiati in parapsihologie nu au stiut raspunde.NICI O suparare.Nu e nici o vina ca cineva nu stie raspunde la o intrebare.Asa dori sa abordez subiectul cu cineva ca vad ca aici pe acest site se vorbesc despre asemenea lucruri.Cine e deacord cu o discutie cu mine sa pun aceea intrebare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti intelegem frustrarea si rezonam cu tine. Ne pare rau sa auzim ca inca mai exista astfel de specimene ... Asta e .. La fel au facut albii si cu populatia nativa americana. In filmul Avatar, de ex, se arata foarte clar unde duce lipsa de iubire, de empatie, de atentie pana la urma, ca este nevoie doar de uin pic de atentie sa realizezi ca animalele sunt poate, in unele aspecte, mai inteligente, mai adaptate, mai frumoase, mai pure, mai umane decat noi. Fii liber/a sa pui orice fel de intrebare ai. Continua-ti misiunea, dar fara ura draga/ul nostru. Incet incet oamenii se vor schimba. Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume si lasa lucrurile sa se schimbe de la sine. Nu-i poti forta pe oameni sa iubeasca, sa-si deschida sufletul. Fii tu un exemplu de omenie, de iubire , de acceptare, de iertare, de compasiune si urmareste sa fii mai detasat/a de ce fac ceilalti, ca altfel vei suferi tare tare. Oamenii sunt inca tare tare primitivi din pacate si schimbarea nu se produce cu forta, cu pedeapsa, cu bata. ... Adevarata schimbare survine prin iubire si exemplu personal de pace, impacare cu sine, fericire. Incet incet lucrurile se schimba.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt econinja.Sunt de sex masculin,nu ca ar avea importanta dar vad ca nu ati stiut la ce gen sa ma incadrati.
    Multumesc de vorba buna.Sunt deacord dar fac o mica precizare:avem nevoie de iubire dar nu putem sa iubim maleficul dar nici ca ura sa se intoarca asupra noastra ca o arma de foc de epoca in care sa pus prea multa pulbere.De aceea in acele arme pulberea era dozata,cu o masura.Incerc sa "dozez"si eu "pulberea"in mine ca e si de binele meu.Trebuie un echilibru:Artele Martiale invata echilibrul perfect.Una din partile unei libertati absolute este faptul ca atunci cand suntem atacati/te pe strada fizic trebuie sa ne aparam.Aici este vorba de lupta psihologica dar la ambele lupte trebuie sa existe si Yin si Yang.Aici in cazul de fata nu trebuie sa lovim cu pumnul,ci aici este o lupta preponderent Yin ,de suflet si am intredevar nevoie de temperare.Dar credeti ma nu e usor.Dar merita efortul.
    Acum sa trec la intrebarea pe care vreau sa o pun,dar dati mi o adresa de mail ca nu se potriveste aici la tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce virtute este sa iubesti doar binele, frumosul si pe cei care-ti fac numai bine? Iubeste-ti si dusmanii, nu numai aproapele, spunea Iisus parca. Iubeste cum Dumnezeu ne iubesta si ne accepta pe toti cu bune si rele. Cand ti se da o palma intoarce si celalat obraz, DAR cand ti se da a doua palma, rupe-i cu bataia ...glumesc ;)) PUTEM SA NE ANTRENAM IN A NU MAI REACTIONA cu atata forta, CA OILE BETE LA PASCUT, ATUNCI CAND NI SE FACE UN RAU .. sa fim un monument de calm, optimism, acceptare, rabdare , compasiune. Aceste fiinte larvare, abjecte, gregare sunt demne de toata compasiunea. Se zvarcolesc in tenebre si e cazul sa le trimitem lumina, caldura, compasiune.
    Adresa noastra de email este freeyourmindandheart@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca iubim raul suntem si noi rai.Asta este simplu ca 1+1=2.Crestinii zic si ei sa uram:raul.Deci faptele rele ,trupul omului rau nu are de a face.Isus a vorbit de iubirea dusmanilor dar:vesnic instiga impotriva farizeilor,si a luat funia si ia gonit din templu...Istoria adevarata nu o avem in mana.Sunt multe descoperiri dara rastoarna toata religia.Si tinute sub secret de biserica dar nu si de Dan Brown,Zecharia Sitchin etc.
    Am notat emailul si am sa scriu aceea intrebare dar nu avcum ca inchide biblioteca de unde scriu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu m-ai inteles. Eu nu spun sa iubewsti raul in sensul de a face rau si tu la randul tau, ci pur si simplu sa-l transcenzi, sa il integrezi in constiinta ta altfel, sa-l vezi si din alta perspectiva decat una radicalista, dogmatica si sa urmaresti sa privesti cu compasiune raul din jurul tau si din lume. Si pana la urma ce este raul? Cine spune ce este raul? Spune-i unui lapon ca esti vegan si o sa te scuipe in fata. Interzice-i lui sa nu mai manace carne si sa nu mai omoare foci. El din aia traieste ca nu are altceva. Deci ce este raul in cazul sau? Ideea de dinte pentru dinte si ochi pentru ochi apartine Vechiului Testament. Iisus a venit cu un alt set de idei cu o alta viziune despre Dumnezeu. O versiune updatata ... Sunt crestini si crestini si fiecare inteleg Biblia si mesajul lui Iisus cum vor. Nu cred ca Iisus ii ura pe farisei, ci pur si simplu a facut un gest ferm de alungare a lor, in suflet avand doar iubire si compasiune pentru toti. Iubirea imbraca multe vesminte exterioare. Depinde foarte mult cum incarci ceea ce spui si tonul cu care spui ceva, intentia din spatele gestului tau.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da.Intradevar si raul trebuie inteles.Sa nu mergem pana in Laponia:taranii din romania nu au habar ca animalul e suflet si cat de nesanatoasa e carnea si taie animale ca asa cred ei ca e bine...asa au fost ei invatati.Da inteleg care e faza aici.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este incredibil, m-au marcat pe viata aceste imagini, ar trebui sa iti dea o plama aceste imagini si sa te uiti in jur, sa vezi de fapt ce fel esti, cat de egoist, materialist si rau poti sa fii tu, fiinta umana, care te crezi atat de ratinala, sau...inteligenta! Rusine sa ne fie noua oamnenilor ca permitem zi de zi prin indiferenta noastra si prin rautatea noastra sa se intample atatea monstruozitati si sa distrugem atat de multe lucruri pe care nu numai ca nu le-am creat, dar nici macar nu le intelegem.Poate ar fi timpul sa invatam de la animale ce inseamna dragostea!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...