Ieşirea Din MATRIX: ATENŢIE! MITING DE PROTEST - Actualizare 29.01.2009 (25.01.2009)

duminică, 25 ianuarie 2009

ATENŢIE! MITING DE PROTEST - Actualizare 29.01.2009 (25.01.2009)

MITING DE PROTEST!

ACTUALIZARE: 28 + 29.01.2009
În josul acestui articol am pus un mesaj aditional!
CITEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE!

Astăzi am primit un mass pe messenger şi vi-l transmitem şi vouă. Nu ştim cine îl va organiza , dar presupunem că tot Coaliţia Împotriva Statului Poliţienesc, deoarece data mitingului este programată exact în data procesului de la Curtea De Apel despre care am vorbit în articolul trecut. Apelul la miting sună aşa:

" ATENŢIE!!! În data de miercuri 11.02.2009, între orele 9-11, se va oragniza în Bucureşti, un miting de protest împotriva aplicări hotărârii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice în paşapoarte. Vom cere ANULAREA Hotărârii de Guvern şi SUSPENDAREA ei de către instanţa de judecată. Intenţia noastră e de a face mitingul în faţa sediului Curţii De Apel Bucureşti, pentru a arăta judecătorilor seriozitatea cazului, importanţa lui precum şi larga susţinerea a populaţiei faţă de această cerere de suspendare."

Deşi publicăm acestă chemare la miting, noi (autorii blogului) nu credem neapărat că acest miting (activitate activa exterioara) va schimba ceva cu adevărat, deoarece forţele oculte cu care ne războim pot fi extrem de şmechere si pot transforma acest miting intr-o oportunitate de a ne baga pumnul in gura si mai mult, introducand printre protestanţii paşnici, agitatori . Astfel îşi vor da motivele lung aşteptate să ne etcheteze drept anarhişti şi astfel să înceapă prigonirea "protestanţilor" luaţi la ochi de "Big Brother". 

Credem că asta îşi şi doresc oculţii ... au ajuns la o asemnea putere şi siguranţă de sine că nici măcar nu-şi mai ascund intenţiile şi ne provoacă pe faţă. Ne provoacă ca să stârnească o reacţie (ne provoacă suficient de puţin cât să nu convingă pe toată lumea, că dacă veneau direct cu cipul de bagat în piele majoritatea ar fi fost convinsă că e nashpa şi dacă majoritatea e unită ei ştiu că nu pot face faţă) . Vor împuşca astfel mai mulţi iepuri odată (pe de-o parte vor avea un antecedent care să le dea motive ca pe viitor astfel de manifestaţii să fie înăbuşite şi mai din timp şi mai în forţă, că anarhiştii sunt terorişti domnule şi totodată, le va da motive să continue acţiunea de implementarea a cipurilor, deoarece numai nişte anarhişti anemici s-au împotrivit şi vor avea şi un alt antecedent - dacă în paşapoarte s-au putut pune cipuri, de ce nu şi în celelate acte, produse, bani şi asta fără să ne mai spună sau întrebe - va întrebat UE dacă vreţi cipuri RFID în banii euro?Dar ştiaţi că sunt acolo?).

Ia-ţi văzut pe cei de la MISA ce paşnic protestau şi ce bătăi au mâncat şi ce au rezolvat prin mitinguri? Nimic ... Desi aveau dreptatea şi legea în mână. Erau prea puţini ... Suntem destul convinşi că puţini vor paticipa şi la acest miting deoarece majoritatea oamenilor nu sunt convinşi de impactul negativ al MicroCipurilor din paşapoarte, dar mai ales de legea înregistrării comunicaţiilor (deşi ambele încalcă flagrant drepturile omului: dreptul la intimitate şi prezumţia de nevinovăţie, însă nu o încalcă complet, complet ... încă mai există un pic de libertate de alegere ... să porţi sau nu paşaport ... însă în afara ţării, acolo unde te vei duce cu paşaportul trebuie să-l porţi permanent, deci eşti la mâna lor).

Considerăm mai degrabă acţiunea în instanţă, cea a cărei proces va avea loc în data acestui miting, 11.02.2009, cea mai potrivită şi mai de efect.

Aşa că mare grijă cei care vă duceţi ... Mergeţi "pe burtă" cum s-ar spune. Mergeţi mascaţi cumva că o să fiţi filmaţi, pozaţi, mai ales dacă sunteţi puţini. Nu vă lăsaţi provocaţi şi depărtaţi-vă de elementele incitante, nu intraţi în conflict cu ele şi chiar dacă vă provoacă, ca aşa procedează, pot sări la bătaie, pot face pe idioţii, daţi voi dovadă de stăpânire de sine şi bun simţ. Faceţi din acest miting o formă de manifestare a bunului simţ şi a disciplinei interioare. Elementele retrograde au fost mereu cele care au dăunat imaginii manifestanţilor, provocând, distrugând. Din cauza lor suntem toţi băgaţi în aceeaşi oală a anarhiştilor (cei distructivi, aberanţi) care merită să stea după gratii.

Mitingul asta are mai multe şanse dacă merg mulţi mulţi oameni. Zeci, sute de mii, milioane, să se umple străzile, altfel cu doi ţânţari de 4 feluri nu se face nimic, dimpotrivă acest miting va fi încă o obiectivare a impotenţei cetăţeneşti şi a lipsei de reacţie specifice acestui popor, un motiv în plus ca părerea oamenilor obişnuiţi să nu mai fie luată în serios deloc.

Sperăm să ne înşelăm (poate suntem noi paranoici, cine stie) şi sperăm să vedem că acest miting va avea o impact pozitiv, că va fi un început al eliberării noastre ca popor de sub jugul statal şi suprastatal, vorba imnului " din somnul cel de moarte în care ne adânciră barbarii de tirani", din jugul oculţiilor şi a hipnozei colective ...

Credem mai degrabă în ruperea de sistem pasivă, a fiecăruia dintre noi, aşa cum am spus în primul articol al blogului "SCHIMBAREA ÎNCEPE DIN INTERIOR, CU FIECARE DINTRE NOI, CĂTRE EXTERIOR", prin neparticipare la sistem, ruperea gradată de el şi dezvoltare individuală, prin evoluţie spirituală. Adevărata eliberare este cea din închisoarea invizibilă a minţii noastre, o închisoare pe care nu o putem simţi, pipăi, gusta, eliberarea de Samsara, ruperea de Maya. Şi dacă e vorba de o mişcare exterioară , vedem mai degrabă una a la Gandhi, care ar fi tot o reflectare a disciplinei interioare (că nu oricine poate ţine post negru, nu oricine poate urma exemplul de austeritate şi de disciplină al lui Gandhi). Şi dacă tot e un miting să fie împotriva întregului sistem luat în ansamblu, că pute, e canceros şi ne omoară cu zilele, nu numai împotriva unui aspect minor, că tot sistemul e corupt, de sus până jos ... Dar asta aşa simţim noi ...

UPDATE (ACTUALIZARE) : 28.01.2009

Mesaj de la avocatul MIHAI RAPCEA!


Eu sunt initiatorul acelei manifestatii.
Pe data de 11.02.2009 are loc judecarea la Curtea de Apel Bucuresti a cererii de suspendare a Hotararii de Guvern privind pasapoartele cu cipuri cu date biometrice.

Totusi, pana pe 11.02.2009 mai avem de realizat doua actiuni:

Un miting la Mitropolie, in Bucuresti, pe data de duminica 1.02.2009, intre orele 12.30-14.30, pe aceeasi tema.

Un miting la Guvern, miercuri 4.02.2009 intre orele 12.30-14.30, pe aceeasi tema.

Dati mai departe!

Adunarile publice au fost organizate si declarate legal, la Primarie.

Pentru participare, contact Mihai Rapcea rapcea@gmail. com

Mihai

Am atasat la acest mesaj formularul de cerere care trebuie adresat Curtii de Apel Bucuresti; o puteti face prin Posta Romana, adresa exacta se afla pe blogul Iesirea din Matrix la adresa http://fymaaa.blogspot.com/2009/01/cerere-suspendare-citeste-i-da-mai.html


1. Tipariti cererea
2. Completati cererea si o semnati
3. Introduceti cererea in plic iar la adresa destinatarului scrieti adresa care se afla in pagina a doua a documentului Word.
4. Trimiteti recomandat.

Aceasta cerere trebuie trimisa foarte repede, ca ea sa ajunga pâna in data de 11 februarie 2009 cand este data procesului.

Formularul l-am luat de la adresa

ACTUALIZARE: 29.01.2009

Mesaj de la Mihai Rapcea:


"Dragii mei,

Avand in vedere ca:
- multi dintre cei din provincie cat si din Bucuresti au obiectat ca nu pot participa la un miting in Bucuresti in timpul saptamanii intrucat au servici si e greu sa se învoiasca,
- multi dintre cei care mi-au scris au sugerat sa realizam mai multe actiuni de protest, pana la cea din data de 11.02.2009.
Avand in vedere faptul ca exista doua categorii de militanti in aceasta cauza:
- cei credinciosi, care abordeaza problema din punctul de vedere al credintei in Hristos, si care considera ca Biserica este cea mai in masura sa ia atitudine, deci catre ea ar trebui sa ne indreptam eforturile; acestia au cerut sa facem miting la Patriarhie, in Bucuresti.
- cei cu o abordare laica a problemei, sensibili mai mult la incalcarea drepturilor civile, si care considera ca responsabil de aceasta situatie Guvernul; acestia cer un miting la Guvern.

Pentru a veni in intampinarea ambelor curente de opinie din grupul nostru, intrucat intr-adevar trebuiesc sensibilizati cei doi poli ai puterii in Romania, Biserica si Guvernul, am hotarat urmatoarele:

Organizarea primului miting în ziua de duminică, 01.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în Bucureşti, la poalele Dealului Mitropoliei, dinspre Piaţa Unirii.

Organizarea celui de-al doilea miting în ziua de miercuri, 04.02.2009, între orele 12.30 si 14.30, în Bucureşti, Piaţa Victoriei - în faţa sediului Guvernului României.

Cei ce doresc sa se implice in organizare, cu tot ce inseamna aceasta, sunt rugati sa se inscrie in tabelul de actiune atasat, conform planului de actiune al grupului, atasat de asemenea.

In functie de numarul celor ce doresc sa se implice concret la organizare, urmeaza sa stabilim data si ora primei intalniri de organizare a acestor actiuni.

Atasez de asemenea scanarea declaratiilor de miting si a dovezilor de depunere a acestora.

Mihai Rapcea"


Noi nu am primit acele ataşamente despre care vorbeşte Mihai Rapcea în email, aşa că dacă sunteţi interesaţi, trimiteţi-i email la rapcea@gmail.com




6 comentarii:

  1. Trebuie sa traga cineva un semnal de alarma, nu se mai poate asa sa ni se bage pe gat, vrem nu vrem toate prosiile care vin de la ateii din vest.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU cred ca mersul pe burta are efect Avocatul este printre putinii care au curaj si fymaa FRICA UCIDE MINTEA !!! ...... deci sa luam aminte.... toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  3. Noi facem apel la prudenta, atentie, bun simt, nu la bravada ... prin asta ne referim cand am spus "mergeti pe burta" ... nu vorbit la propriu, ci la figurat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca existati si faceti ceea ce faceti Dumnezeu sa va ajute , e o mare bucurie pentru mine acest blog succes mai departe

    RăspundețiȘtergere
  5. COMPLETĂRI NECESARE:
    Dezavantaje ale cip-urilor RFID

    1. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) şi chiar falsificate.

    2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.

    3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate.

    4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID.

    5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate.

    6. Nu există inclusă în cip-uri opţiunea: Nu colecta date statistice despre mine.

    7. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute publice fie din neglijenţă, fie intenţionat.

    8. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt, dar pe termen lung pot fi un pericol real. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar în mod criptat. De exemplu, dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi să iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal, cip-urile biometrice diminuează siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea, expunerea informaţiilor digitale ale românilor discreţionar şi fără nici un discernământ reprezintă o acţiune fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.

    9. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi şi la terorism, ucideri şi crimă organizată.

    10. Autentificarea biometrică se poate realiza şi atunci când persoana deţinătoare a documentelor biometrice este moartă: este nevoie doar de mâna sa, sau de un ochi, pentru a intra într-un sistem. Astfel banii din cont, sau alte acţiuni financiare sau administrative, care necesită informaţii biometrice, se pot obţine doar dacă ai cadavrul. Deci pericolul cip-urilor biometrice se prelungeşte chiar şi atunci când omul este fără viaţă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Seamana cu planurile auto-intitulatilor
    "illuminati"...globalizare, indobitocire,etc...Uite ca se adeveresc!de fapt ei se ascund in spatele acestor legi noi. Trebuie sa fim uniti,cu curaj, cat mai MULTI si cu credinta in Dumnezeu!!!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...