Ieşirea Din MATRIX: Codul Lui Oreste - OZN-uri şi Servicii Secrete (13.01.2009)

marți, 13 ianuarie 2009

Codul Lui Oreste - OZN-uri şi Servicii Secrete (13.01.2009)

CODUL LUI ORESTE
OZN-uri şi Servicii Secrete

Desi am remarcat cu tristeţe, că Oreste este "pe faţă" cu masonii că si-a pierdut obiectivitatea devenind partinitor si un sustinator al masoneriei (zvonurile spun că face parte din Ordinul Cavalerilor Templieri sau Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim), desi am spus ca nu ne mai putem uita la emisiunile sale cu acelasi entuziasm si ca nu o sa-i mai facem reclama pe blog (am pus o gramada de emisiuni in categoria CODUL LUI ORESTE), totuşi emisunea cu Emil Streinu, de vineri 9 ianuarie 2009, a fost excelenta, ca de altfel, toate emisiunile in care invitat este generalul Emil Streinu (nu numai la Oreste).
Deci, facand trimitere la unele emisiuni ale lui Oreste nu ridicam in slavi masoneria, sa fim înţeleşi. Nu punem pe blog toate emisiunile sale ci doar pe cele care rezoneaza cu noi. Luam ceea ce consideram noi ca este bun si mergem mai departe (emisiunile in care invitaţi au fost Gelu Voican Voiculescu şi Olimpian Ungherea, masoni recunoscuţi, purtătorii de cuvânt ai masoneriei, de fapt, nu le vom pune pe blog, deoarece ni se par greţoase)
Ne pare rău că Oreste a ales o tabără şi nu a rămas independent şi liber în opiniile sale. Ne pare rău că a ales să se considere parte dintr-o elită superioară (că aşa se consideră masonii), separată de restul lumii profane, de prostimea ignorantă, o elită "iluminată" , influentă, puternică, mai presus de legea profanilor (primează interesele organizaţiei, regulile interne ale organizaţiei care sunt superioare legiilor noastre şi apoi cele ale societăţii în ansamblu, acoperindu-se unii pe alţii, se susţin unii pe ceilalţi urmărind să păstreze nepătată imagine organizaţiei şi a membrilor ei, indiferent cât de abjecţi sunt aceştia). Poate asta a fost compromisul cerut de lumea asta handicapată în care trăim ca această emisiune să reziste. Nu ştim şi ne pare rău că a trebuit să se facă frate cu "dracul" ca să treacă puntea. Îl apreciam pentru integritatea lui morală, îl apreciam că era cumva singur împotriva tuturor, dar acum că are "spate" nu ne mai place.
Şi nu contează până la urmă dacă e din masonerie, sau că e un reprezentant al bisericii ortodoxe, sau de altă confesiune, sau de la MISA, sau dintr-un partid politic sau un grup anume de interese ... nu conteză cu cine s-a aliat ... cert este că acum este părtinitor şi automat va susţine acea organizaţie, grup sau ce-o fi chiar dacă realitatea arată adeseori cu degetul împotriva susţinătorilor săi (va vedea totul din prisma susţinerii acelei organizaţii, in cazul nostru masoneria). Şi-a pierdut independenţa şi aura de liber cugetător, de minte liberă. Păcat ...

Iată şi emisiunea:

Prima Parte:


A IIa Parte:



10 comentarii:

  1. Nu urmaresc in mod regulat emisiunea lui Oreste, dar imi aduc aminte ca in careva dintre ele chiar a spus ca este Templier dar dupa mine asta nu inseamna mare lucru pentru ca imi vine greu sa-i iau in serios pe masonii astia de pe la noi.
    Am inceput cu sfarsitul, ar fi trebuit sa spun inainte ca urmaresc constant acest site si am o parere foarte buna despre el. Desi nu sunt neaparat un pasionat de ezoteric, unele lucruri consider ca trebuiesc stiute si luate in considerare de catre toti iar site-ul vostru este unul din putinele locuri unde se pot gasi la un loc toate astea. Va doresc viata lunga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici noi nu-i luam in serios pe masoni si ne distreaza cand ii vedem plini de "băşini" superioare apărând pe la TV . Totuşi ei se iau în serios tare şi în plus , nu ştiu dacă ştiai, dar Masoneria este instituţie publică plătită din bani publici, de la stat adică de tine şi de mine.
    Spuneam doar că şi-a pierdut obiectivitatea Oreste şi poate că masoneria din Romania nu are aşa impact aici, dar cea internaţională are impact, iar Loja din România are obedienţă (adică pupincurism recunoscut) acceptată de cea internaţională. Deci automat lingăii masonii din Romania se supun Lojii Mamă şi este normal să te întrebi cine sunt şi ce interese au cu adevărat cei din afară aici în România. Poate masonii din Romania sunt doar nişte marionete ascultătoare ale Loji Mamă, că vorba aia sunt obedienţi, (deşi poate numai într-un sens simbolic), dar e normal să-ţi pui întrebări.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti impartasesc aceiasi opinie!
    Nu ma mira ceea ce se intampla, nimic nu ramane intangibil, in lumea guvernata de bani, interese.
    De ce ar fi fost Oreste altcumva?

    RăspundețiȘtergere
  4. Emil Strainu e fosrte smecher si are si tupeu sa spuna pe fata ce gandeste si ce stie. Oreste e clar sinarhist...si cand a aratat cercul din lanurile de cereale cu ochiul masonic a spus ca nu e intamplator numarul de raze (33 la numar, cate grade sunt si in masonerie), lauda puterea masoneriei si a Ordinului Iezuitilor....Ma rog, pentru a mia oara felicitari pentru blog si numai bine!!

    Un ocultist, biolog modern si un prieten virtual...

    PS: Am luat Trezirea constiintei umane de Eckhart Tolle... e geniala cartea...mai greu cu practica...ti-o recomand!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a mai spus si altcineva de Emil Streinu ca e un mare laudaros si minicinos.
    Masoneria foloseste adeseori o simbolistica profunda, simboluri care au legatura cu ciclurile universale, astrologice, etape ale creatiei, numarul de aur, samd, simboluri preluate din multe culturi, in special cea egipteana, care se spune ca ar avea influente atlante. Sunt niste simboluri universale , iar faptul ca au aparut si in cercurile din lanuri o confirma, dar asta nu insemana ca au legatura cu masoneria.
    In ceea ce priveste practica teoriei lui Eckhart Tolle iti recomand o tehnica straveche, numita Vipassana. Practicând această tehnică consecvent, cu perseverenţă şi răbdare, vei pune în practică şi conceptele lui Tolle, mai uşor.
    http://www.ro.dhamma.org/index.php?id=840&L=7

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu-i uitam pe parintele Corogeanu si maicutele de la Tanacu! Daca sunteti de acord cu gratierea lor va rog semnati petitia on line la adresa http://www.petitieonline.ro/petitie-p56172047.html

    RăspundețiȘtergere
  7. oreste ma dezamageste are o gramada de inele ca paginii mai zuice ceva si din noul testament asa imi placea de pavel corut dar cind am vazut ultima emisiune cu el cred ca a luat o din loc pot sa ma rog eu trei zile sa nu ma mai doara maseaua daca nu merg la medic degeaba daca era dr. tot asa facea nu cred ca are dreptate in toate cine are puteri vindecatoare dece contracost oare asa facea domnul iisus

    RăspundețiȘtergere
  8. Intreaba Oreste de ce 250 de familii detin puterea lumii daca toata lumea stie ca nemurirea fizica nu e posibila?

    Raspunsul intrebarii este aici:
    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread402958/pg1

    RăspundețiȘtergere
  9. Pt. a constientiza acele persoane care pur si simplu nu stiu sau nu vor sa inteleaga (!), ca dl. Stainu, este a 2-a persoana de la noi din Romania, care are curajul sa afirme in plublic, de asemenea si-n cartile sale (despre arme psihotronice, geofizice etc.); restul sint prea fricosi, patetici, si tot timplul "scaldind-o" cu "calea spirituala". In rest, cred ca este o persoana integra, stiind prea bine ce spune si nu afirma doar sa creeze senzationalisme sau sa-si etaleze cunostintele in fata publicului!!!
    Prima persoana, a fost dl. Toni Victor Moldovan, cu a sa carte "Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii", la anul 2001; crease o anumita vilva...
    Daca mai sint citiva romani de bine in tara asta, care vor sa spuna, sa transmita ceva si pt. semenii lor, nu cred ca trebuie sa fie luati la misto sau sa fie negati/minimalizati, ca asa i se pare lu' nea Caisa sau Titi Omida... xenofililor!
    Pt. cei care va credeti grozavi, pusi
    sa negati orice, daca voi aveti ceva de transmis, de spus populatiei (sau macar unei anumite parti), iesiti din ungherele voastre obscure si duceti-va la cei din Media si spuneti ce aveti de spus! ...sau nu va baga in sema nici dracu'...

    >buburuza ofuscata<

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte interesante emisiunile lui Oreste..

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...