Ieşirea Din MATRIX: Cerere Suspendare - Citeşte Şi Dă Mai Departe (24.01.2009)

sâmbătă, 24 ianuarie 2009

Cerere Suspendare - Citeşte Şi Dă Mai Departe (24.01.2009)

CITEŞTE ŞI DĂ MAI DEPARTE

Astăzi am primit un email prin care suntem rugaţi şi noi să luăm atitudine faţă de noua lege a înregistrarii comunicatiilor şi deasemenea referitor la implementarea cipurilor în paşapoarte (subiect despre care am discutat pe larg în rubrica MICROCIPURI)

Felicităm iniţiativa avocatului Mihai Rapcea şi a grupului său (Coalitia Împotriva Statului Politienesc) si redam aici continutul integral al emailului si al modelului cererii pe care fiecare dintre noi ar fi bine sa o completeze si sa o trimita (macar atat putem face cu totii) ...
Ne bucurăm că cineva a reuşit să abordeze acest subiect într-un mod coerent, fără referiri religioase, reuşind să se adreseze astfel tuturor oamenilor indiferent de credinţa lor.
Aceste probleme ne privesc pe toţi. Am mai spus asta şi cu alte ocazii.
Detaliile le găsiţi mai jos. Redam aici continutul emailului:

"Dragii mei,

la solicitarea si sugestia mai multor persoane, ingrijorate de noua lege a inregistrarii comunicatiilor si a pasapoartelor cu cip, am hotarat sa numim coalitia noastra, Coalitia Împotriva Statului Politienesc, pentru a raspunde si la acest nou atac la adresa intimitatii noastre.
Avem in pregatire actiuni si pe acesta chestiune.

Va aduc la cunostiinta ca am inregistrat astazi la Curtea de Apel Bucuresti cererea de suspendare privind aplicarea hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte. Dosarul are numarul 543/2/2009 si se judeca in data de 11.02.2009 ora 9 la Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal, Completul 5 (puteti verifica pe http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MjAwMDAwMDAwMTg1NDMz).

Poate pentru multi dintre voi, fara pregatire juridica, este greu de inteles demersul meu, sau care pot fi efectele unei astfel de actiuni. Daca aceasta cerere va fi admisa de judecator, hotararea de guvern privind cipurile cu date biometrice din pasapoarte nu va putea fi pusa in aplicare pana la judecata finala a contestatiei propriuzise (ce poate dura ani de zile), si Guvernul va fi fortat sa ne emita in continuare pasapoarte fara cipuri.

Este foarte important sa participati si voi la aceasta actiune si chiar sa ii indemnati si pe alti oameni sa o faca!

Cum puteti participa, va intrebati ? Intr-un mod - dupa parerea mea - mult mai eficient decat semnand o petitie on-line.


Anume, depunand fiecare o cerere in dosarul deschis de noi, prin care aratati ca sunteti de acord cu solicitarea noastra, si ca veniti alaturi de noi in proces, cerand suspendarea hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte. Daca la dosar se vor aduna pana la termenul de judecata cateva mii de astfel de cereri, impactul asupra judecatorului va fi covarsitor.

Din punct de vedere mediatic, o asemenea actiune va fi de asemenea receptata ca o actiune de masa, ce reprezinta vointa unei majoritati a cetatenilor.

Am atasat un model de astfel de cerere, pe care fiecare dintre voi o poate completa cu datele sale personale, si semna individual. Cererea poate fi adaptata si semnata si din partea unei asociatii sau fundatii. De asemenea, sunteti liberi sa interveniti cum doriti asupra continutului ei, expunandu-va ce tip de argumente doriti in favoarea suspendarii hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte.

Esential este sa fie trimise pana la termenul de judecata cat mai multe asemenea cereri la dosarul instantei, nu numai de catre cei din Bucuresti, dar si din toata tara.

Daca semnati si depuneti o astfel de cerere, acest lucru nu va angajeaza si nu va obliga la nimic din punct de vedere legal. Puteti sa nici nu va prezentati in instanta, ea se poate respinge sau admite, nimeni nu va va trage vreodata la raspundere, nu va va costa nimic.

Cererea completata cu toate datele, inclusiv semnatura, trebuie trimisa fie prin posta, avand ca destinatar: Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal cu sediul in Splaiul Independentei nr. 5, sector 4 Bucureşti.
sau pe fax, la nr. de fax: 021/319.51.76

Succes ! Daca aveti eventuale nelamuriri, va raspund oricand cu placere la ele. Cei care doresc, ma pot contacta si telefonic.

Aveti permisiunea si chiar va indemn sa postati acest mesaj si modelul de cerere atasat, in alte locuri pe internet, pentru ca un numar ct mai mare de oameni sa se implice in aceasta actiune, care ne ofera SANSE REALE de a stopa aplicarea hotararii privind introducerea cipurilor in pasapoarte.

Tineti minte:
SINGURA CONDITIE CA RAUL SA TRIUMFE, ESTE CA
OAMENII CU ADEVARAT BUNI SA NU FACA NIMIC!

Avocat Mihai Rapcea (rapcea@gmail.com)"

MODELUL CERERII este acesta:

"

Curtea de Apel Bucureşti

Secţia a VIII- a Contencios Administrativ şi Fiscal

Completul 5 fond

Dosar nr. 543/2/2009

Termen: 11.02.2009

DOMNULE PREŞEDINTE

Subsemnatul/a ………………………….., cu domiciliul în ……………., str. ………………. nr. ………, bloc ….., etaj …., apart. …., Sector/Judeţ …..…, formulez potrivit art. 49 şi următoarele Cod Procedură Civilă, prezenta


CERERE DE INTERVENŢIE ÎN INTERES PROPRIU

În dosarul nr. 543/2/2009al Curţii de Apel Bucureşti Secţia a VIII- a Contencios Administrativ şi Fiscal, având ca petenţi Cabinet Individual de Avocatură Rapcea Mihai şi Asociaţia Adevăr şi Dreptate, iar ca pârât GUVERNUL ROMÂNIEI, în cauza având ca obiect cererea de suspendare a dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 1566/2008 din 25/11/2008 publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 842 din 15/12/2008 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 557/2006 privind stabilirea datei de la care se pun în circulaţie paşapoartele electronice, precum şi a formei şi conţinutului acestora, precum şi a punctului privind „Dezvoltarea cooperării interinstituţionale pe teritoriul naţional prin: … integrarea datelor biometrice în documentele de călătorie, în scopul creşterii gradului de securitate al acestora;” din CAPITOLUL 24 - Ordine publică şi siguranţa cetăţeanului al Programului de guvernare 2009 2012 din 22/12/2008 publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 869 din 22/12/2008.

Solicit admiterea în principiu a cererii de intervenţie în interes propriu şi introducerea mea în această cauză.

Pe fondul cauzei, solicit admiterea cerereii de suspendare a dispoziţiilor Hotărârii de Guvern nr. 1566/2008 din 25/11/2008 publicată in Monitorul Oficial, Partea I nr. 842 din 15/12/2008 pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 557/2006.

MOTIVELE CERERII:

ÎN FAPT: subsemnatul justific un interes propriu şi nemijlocit în prezenta cauză prin faptul că sunt cetăţean român, beneficiar al drepturilor constituţionale privitoare la viaţa intimă şi privată a persoanei, precum şi cele referitoare la libertatea de gândire, conştiinţă şi religie, consfinţite prin prevederile art. 20, 26 şi 29 din Constituţia României.

Interesul meu vădit în această pricină este motivat de faptul că actele administrative a căror suspendare a punerii în aplicare se cere, îşi produc efecte şi asupra mea, ca cetăţean român, violându-mi în mod grav drepturile fundamentale constituţionale.

Prin obligarea noastră, a tuturor cetăţenilor români, de a accepta paşapoarte ce conţin cipuri cu date biometrice, ni se răpeşte dreptul la viaţă privată.

ÎN DREPT îmi întemeiez cererea pe disp. art. 49 şi următoarele Cod Procedură Civilă.

Solicit judecarea in lipsa mea a cererii de interventie.

Intervenient

………………………..

____________________ Data:

DOMNULUI PREŞEDINTE AL CURŢII DE APEL BUCUREŞTI

SECŢIA a VIII-a CONTENCIOS ADMINISTRATIV ŞI FISCAL "




P.S. Am vorbit prin email cu Domnul avocat Mihai Rapcea si i-am sugerat că amprentarea (unul dintre aspectele solicitate pentru noile paşapoarte) este o încălcare a unui drept al omului şi anume : prezumţia de nevinovăţie şi a fost de acord şi o să adauge acest aspect la motivarea procesului. Aşadar, dacă ştiţi cum şi pe unde, puteţi să adăugaţi şi acest aspect în acestă cererea de mai sus (cerere pe care o selectaţi cu mouseul, îi daţi copy şi apoi paste într-un document word (doc) sau rtf sau de care vreţi voi, completaţi apoi acolo cu datele voastre, scoateţi la imprimantă, vă semnaţi şi o trimiteţi prin poştă cât mai curând, ca să ajungă înainte de 11.02.2009 când e data procesului).

35 de comentarii:

  1. FELICITARI !
    CE FACEM MAI DEPARTE?
    ADRIAN BOIERIU

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ce sa faci? Trimite si tu cererea aceea de interventie. Si daca doresti, du-te si la miting.

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce nu pomeniti nimic si de catnetele de conducere ca si ele au cipuri?

    RăspundețiȘtergere
  4. De ce nu pomeniti nimic si de carnetele de conducere care din noiembrie au si ele cipuri?

    RăspundețiȘtergere
  5. nu pricep care e ideea pt ce va deranjaza cipul din acte ???
    ii va deranja doar pe cei care fac si folosesc acte false , oameni certati cu legea in general

    recunosc ca ma deranjaza monitorizarea comunicatiilor dar e ceva de tot rasul pt ca este imposibil de monitorizat cel putin fluxul de informatii pe Internet
    vor putea monitoriza doar legaturile directe intre 2 IP-uri restu sunt vise in vant ale unor oameni cu idei marete

    iar referitor la permisele auto chiar imi fac mari probleme in legatura cu securitatea acestora fiindca este foarte andoielnica .
    Exista permise false in posesia unor persoane care circula pe drumurile publice cu acele acte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Puiule ... vad ca deja stii raspunsurile si nu esti deschis la altele.
    Iti spunem totusi, pe scurt, doar cateva lucruri:
    1) Uita-te la documentarele din categoria MICROCIPURI http://fymaaa.blogspot.com/search/label/MICROCIPURI si fa asta incepand cu Tracking Everything Everywhere http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/microcipurile-rfid-un-pericol-real.html
    2) Ai auzit de DREPTUL uman LA INTIMITATE? Nu e pus degeaba acolo ... Poate tie ti se pare aberant, dar cei care l-au gandit nu erau asa de naivi.
    3) Ai auzit de prezumtia de nevinovatie? Este un aspect important. Oare amprentarea pentru eliberarea noilor pasapoarte nu ne considera pe toti prezumtivi infractori, prezumtivi criminali? Crezi ca intamplator nu s-a facut chestia asta pana acum? Nu ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Bun, va fi un proces. Dar mi se pare ca nu l-ati pregatit cum se cuvine. Realist vorbind, intr-un termen atat de strans, fara publicitate, cate semnaturi credeti ca veti obtine PRIN POSTA? Daca pierdeti care vor fi consecintele? Chiar vreti sa conteze actiunea asta?

    RăspundețiȘtergere
  8. 1) Nu l-am pregatit noi ..noi doar ne straduim sa facem publice aceste lucruri pe care presa nu le face si nu credem ca le va face niciodata.
    2) Semnaturile sunt doar ca un suport in plus. Cazul in sine se poate desfasura si fara semnaturile nimanui.
    3) Daca se pierde procesul lucrurile raman asa cum sunt acum. Simplu.
    4) Noi vrem sa conteze. Acum depinde de instante.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai atunci sa rugam pe Bunul Dumnezeu sa faca El ce nu pot face oamenii singuri, dupa Voia Lui.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista.

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Emil, din cate stim noi, noile permisele de conducere, momentan nu au cip RFID ci un alt fel de cip. Daca stiti voi altceva despre asta bagati un link.

    RăspundețiȘtergere
  12. cum pot schimba un pasaport care nu a expirat inca?expira in 2010.
    daca ma duc la directia pasapoarte in R. si cer sa imi schimb pasaportul neexpirat...mi-l schimba?Daca cer unul tip vechi mi-l da...sau ma obliga sa las amprente?
    multumesc,am.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai bine fa-l pierdut. Or sa fie mai multe formalitati si chestii de completat, ca na, l-ai pierdut. Momentan implementarea cu pasapoarte noi a inceput abia in Bucuresti si abia de pe la 1 iunie sa vrea implementat in toata tara. In Iasi asa ni s-a spus. Speram insa ca actiunea in instanta din data de 11.02.2009 sa blocheze acest proces de implementare cât mai mult şi în final să fie respins complet.

    RăspundețiȘtergere
  14. Il deteriorezi si te duci cu el asa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragul meu fym eu in Bucuresti ar trebui sa-l schimb...si,recunosc ca imi e teama ca si "pierdut" ma vor obliga sa...o Doamne.Si eu am nevoie de pasap...caci lucrez afara.In tara ...am fost somera...m-au omorat/erau sa-mi omoare sufletul!
    Ce fac?Practic...pot face ceva?

    RăspundețiȘtergere
  16. iertati-ma...inca o intrebare...Stiu sigur ca cu buletinul se poate calatori in UE.
    Ar fi o sansa(daca nu incep sa ceara obligatoriu pasap. pentru romani).Dar, totusi...poate imi dati o idee si cu pasap.daca considerati de cuviinta.
    Deci:sunt din B.,expira in 2010,lucrez afara...ce fac,cum fac?
    multumesc,am

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu suntem ferm convinsi ca au inceput sa-l implementeze in Bucuresti, nici pana astazi. Cel mai bine sunati si daca au inceput deja spuneti-le ca nu sunteti de acord, ca protestati. Participati la miting, trimiteti cererea, faceti ceva. Dati mai departe aceste informatii. Si eventual mai asteptati pana in data procesului de pe 11.02.2009, cand, poate se va stopa aplicarea acestei hotarari a guvernului.

    RăspundețiȘtergere
  18. UN MESAJ CATRE CRESTINI ORTODOCSI INCHISTATI IN DOGMA! Am vazut pe unele siteuri si bloguri ca li se recomanda ortodocsilor sa nu semneze cererea de interventie in procesul deschis de Mihai Rapcea ca acesta e de la MISA si ca e satanist.
    http://www.razbointrucuvant.ro/2009/01/27/comunicat-de-la-schitul-lacu-rascumparati-vremea-caci-zilele-rele-sunt/#comment-16813
    Va repetam aici ceea ce le-am spus si lor acolo pe blog:
    Fratilor,
    eu sunt crestin doar prin botez, dar nu si in suflet si asta in mare parte datorita voua ipocritilor in sutana. Cu toate astea va spun fratilor, ca suntem cu totii oameni si la toti oamenii (indiferent ca sunt crestini, atei, sectanti MISA, musulmani, sau ce-or fi) li se vor pune cipuri in pasapoarte. Ce daca a venit un misan, sau ce daca ar fi venit un ateu sau un budist sa-si apere drepturile cetatenesti? Avocatul nu spune, MISANI uniti-va, nu spune, toti cei care va beti pipiul si il adorati pe Bivolaru veniti la lupta. Nu … el face un demers avocatesc, juridic, care se adreseaza tuturor cetatenilor, deci si implicit voua. El, bautorul de pipi, va apara pe voi, sfinti sfintilor ce sunteti si pe totui cetatenii acestei tarisoare. Nu va e rusine?
    Voi in schimb va simtiti superiori si ofensati … Voi sunteti niste farisei, asta sunteti …nu sunteti in stare sa traiti cuvintele lui Hristos in inima voastra … sa va iubiti aproapele ca pe voi insiva si asta insemnand sa ii acceptati pe toti asa cum sunt, cu bune si rele, sa va iubiti pana si dusmanii … nu sunteti in stare sa treceti de separarea dogamtica sa vedeti ca in esenta suntem cu totii oameni! Acest satanist cum il numiti voi, Mihai Rapcea, va apara in mod neconditionat si plin de sacrificiu de sine drepturile … ipocritilor ce sunteti! Care e mai iubitor si mai crestin si care e mai satanist dintre voi???

    RăspundețiȘtergere
  19. Bine, Bine! Teoria Conspiratiei! Wow!

    Nu vi se incalca nici prezumtia de vinovatie (ca nu va vara nimeni in puscarie) si nici cel la intimitate, pentru ca nu o sa stea nimeni in spatele domniilor voastre sa vada unde mergeti si ce faceti. A nu se confunda RFID cu GPS.

    In ceea ce priveste "ascultarea" convorbirilor: cine credeti care e interesat de palavragegile noastre la telefon? Si apoi, cum se intreba mai sus cineva, cine ar avea resurse sa asculte atata lume care vorbeste la telefon? Poate angajam o intreaga alta tara cu vreo 22 mil. de locuitori, sa ne poata asculta pe toti.

    Nu mai dezinformati masele, va rog!

    Cand se va trece la implantarea de cipuri de monitorizare in oameni, eu voi fi printre primii adepti. Pentru ca m-as simti mai in siguranta ca, daca nu ajung acasa seara, familia sa ma poata gasi in caz de accident sau ceva rau. Mi-as simti copiii mai in siguranta, daca as sti ca-i pot gasi daca intarzie acasa. M-as simti mai in siguranta daca as sti ca in felul asta criminalii, hotii si alti infractori pot fi prinsi in scurt timp. Voi nu?

    De ce va e frica? Ce aveti de ascuns? Mai ales voi cei religiosi, si Dumnezeu va vede si va aude tot timpul, care e problema?

    RăspundețiȘtergere
  20. Ilarie ... ori esti naiv , ori esti rau intentionat. Pe bune acum ... Mi-este greu sa cred ca inca mai exista oameni atat de neinformati ca tine, ca sa nu spun altfel. Fa te rog un efort si uita-te la filmele din categoria MICROCIPURI http://fymaaa.blogspot.com/search/label/MICROCIPURI de pe acest blog si incepe cu documentarul Tracking Everything Everywhere http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/microcipurile-rfid-un-pericol-real.html, care-ti va deschide un pic ochisorii, ca se pare ca nu i-ai folosit niciodata pana acum. Daca nu, ramai in lumea copiilor si nu mai calca pe acest blog, ca s-ar putea sa te tulbure prea tare. Nu vrem sa te trezim puishorul mami. Dormi in pace, totul este sub control. Hai papa papa ...

    RăspundețiȘtergere
  21. Bv colegu' FreeYourMind! bine zis!
    Pt cei ce mai citesc pe aici: e timpul sa va treziti!!! altfel intr-o buna zi veti deveni sclavii unei Noi Ordini Mondiale

    RăspundețiȘtergere
  22. http://blog.bitpress.ro/utilizatori/costi/18-ma-enerveaza/219.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Foarte buna initiativa.Eu chiar acum completez cererea si o voi trimite rapid.
    Pentru cine inca nu stie pe ce lume traieste ii recomand filmele "Zeitgeist Addendum" si "Ingerul digital".

    RăspundețiȘtergere
  24. Adevarul e intotdeauna la mijloc.
    Ideea la RFID este ca bunele intentii ale unora au sanse mici sa se materializeze asa cum trebuie.
    Ar trebui ca ei sa fie profesionisti si sa nu actioneze conform "naturii umane" (asta despre care toti vb), sa nu se lacomeasca sau sa vrea PUTERE. In cine ar trebui sa ma incred ca RFID si Legea 298 sunt folosite pt mine??? Ce, le implementeaza Mandela, Ghandi, Lennon si ai lor?
    NU! Le implementeaza tot felul de oameni plictisiti, plafonati si meschini care s-au redus la functiile primare: dorm, mananca, pisha, caca atat; asta e ciclul pe care-l urmeaza astia la nesfarsit. Iar plafonatii astia manati de unii mai ambitiosi din fire, lacomi si dornici de putere sunt cei in care nu vreau sa ma incred.
    RFID este preliminar; dupa ce ne obisnuim cu asta vine cel implantat in corp. Acesta nu va fi doar pt linistea familiei noastre, ci vom putea plati cu el etc..., dar la un moment dat va fi un SWITCH - daca nu le place de tine:OFF.

    ----Daca lumea asta era asa cum o vezi tu ANONIM, nu mureau oameni de foame, frig si boli in timp ce tu tastai mesajul pe net, iar un altul isi spala MAybach-ul. Starea asta a noastra trebuie mentinuta...adica trebuie sa ramanem alerti si sa ne implicam, sa ne ajutam, sa fim umani...
    ---Asa cum nenumarate asa zise ordini mondiale au cazut, asa va cadea si asta...se va alege praful de lumea capitalista pentru simplu fapt ca multora ne ghiorlaie matzele si astia cu burta goala, culmea... sunt de regula oamenii buni, saraci cu duhul, incapabili de magarii.
    -----http://www.humanityunited.org / http://www.everyhumanhasrights.org / http://www.theelders.org/
    -- Acestea sunt proiecte serioase...implicati-va! LAsati gargara si bigotismul...prea multi oameni au murit pt religie...Dumnezeu nu e asa!
    ---Zeitgeistmovement e tare! daca nu era decat o teorie a conspiratiei nu era interzis! Dar sa convingi dobitoci care isi iubesc religia si imaginea din oglinda mai milt decat aproapele....ca toti suntem la fel este greu!
    Daca eram toti buni si doar creatori, pe langa functiile primare enumerate mai sus nu aveam dilemele de azi!
    Binele va invinge... sper...
    Schimbarea trebuie sa o dorim fiecare si trebuie sa aiba loc inaintrul nostru! Find the Switch!

    RăspundețiȘtergere
  25. "Your comment will be visible after approval." Not censorship, I hope...

    RăspundețiȘtergere
  26. FREEYOURMIND ti-ai facut datoria...nu vad de ce te mai iei in gura cu toti daca ei nu vor sa accepte? ei o sa sufere..daca ei nu vad ce se inampla in tara asta, schimbam constituti, ne urmarim oamenii nostrii, ne sapam unul pe altul inseamna ca le place asa. numa bine. luni trimit plicul spre bucuresti :)

    RăspundețiȘtergere
  27. zeitgeist si ingerul digital sunt putin in contradictie :) si sunt cam exagerate amandoua. din ingerul digital de exemplu seintelege ca ei crestinii din serbia (sau de unde sunt cei ce au facut documentarul) sunt ultimii aparatori ai crestinismului impotriva satanei :)) si in zeitgeist, prima parte e total anti crestina fiindca e scientologica si new age. zeitgeist addendum e destul de ok dar sa nu uitam ca se vorbesc chestii super generale pentru ca masele nu sunt atente la detalii si la lucruri mai complicate

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonimul de mai sus -adeptul cipurilor este intr-o grava confuzie, ca majoritatea acestei populatii romanesti;caci el confunda ochiul camerei de filmat cu Atotputernicul Dumnezeucare desi stie cat sunt de slab si pacatos ...ma iubeste in continuare...Lasati-l pe el sa fie sluga "camerei de filmat" ,caci se simte ca are stofa de sluga , iar eu vreu sa fiu robul lui Dumnezeu. E o chestie de a discerne intre Stapani. Stapanul meu ma iubeste, si ma iubeste -Liber, stapanii lui ii vor lua tot si-l vor exploata la maximum.Daca-ti plac atat de tare cipurile ti-l dau si pe-al meu sa ai tu doua ..., ba cred ca majoritatea de pe acest blog ti le-ar da pe degeaba ,sa ti le bagi peste tot ...poate asa o sa dormi "in siguranta". Apropos...exista o prapastie intre doua notiuni aparent cu acelesi inteles : "Liniste" si "siguranta"...nu ti le mai spun...te las pe tine sa afli...
    P.s.sincer... ma doare pentru copiii pe care-i educi...

    RăspundețiȘtergere
  29. am citit toate sectiunile....site-uri peste site-uri, da bravo avocatului l-am vazut si la TV, cunoaste drepturile noastre , de care unii nu vor sa se mai bucure,app ati auzit ca s-a scos in America un card cu cip Elvis Presley,si inca unul dar faimoasele aparate ale acestor fanatici ai matrixului le-au recunosc ca fiin ,,true,,hai sa fim seriosi nici macar nu e un sistem sigur,a dat gres...toti prietenii mei trimit cereri doamne ajuta sa nu ajungem pe la bucuresti sa dam declaratii semnaturi nu erau de ajuns???in fine lupta asta pt respectarea drepturilor omului o dam

    RăspundețiȘtergere
  30. FREEYOURMIND stii ca se spune ca Petru a fugit dintr-o cetate cand a fost prigoana...si pe drum l-a intalnit pe Domnul Isus care l-a intrebat :" petru ce faci?" povestea o stii...cel mai bine pentru tine ca sa ajuti oamenii nu e sa ii faci sa lupte contra ceea ce D-zeu a lasat sa fie pe viitor...lupta sa le spui sa se pregateasca...lumea trebuie sa se strice ca satana are puteri mult mult mai mari ca a noastra crestinilor...si Dumnezeu il lasa sa-si faca lucrarea si sa se implineasca scripturile...eu nu inteleg de ce va speriati...defapt cred ca stiu..ca nu sunteti pregatiti...pregatiti-va si asteptati-l pe Isus si atunci totul va fi bine..nu puteti fugi de ceea ce trebuie sa vina!

    RăspundețiȘtergere
  31. COMPLETĂRI NECESARE:

    Dezavantaje ale cip-urilor RFID

    1. Informaţiile din memoria cipului pot fi citite de către orice cititor, nu doar de către cele specializate. Astfel, cu un simplu calculator performant, orice date, oricît de criptate ar părea, pot fi sparte într-un timp extrem de scurt (cel mult patru ore) şi chiar falsificate.

    2. Controlul total asupra cetăţenilor. Se va şti în orice clipă unde sîntem, cu cine sîntem, tranzacţiile financiare, rutele de călătorie, timpul petrecut în anumite locuri şi alte date, ce vor fi folosite după bunul plac al posesorilor acestor baze de date.

    3. Cip-urile nu pot fi detectate de simţurile fiziologice sau percepţia umană. Deci nu vor putea fi evitate.

    4. Microcipurile implantate la animale au provocat cancer în aproximativ 10% din cazurile implanturilor. Ţesutul cancerigen a apărut întotdeauna în jurul cipului RFID.

    5. Cip-urile RFID sînt sensibile la anumite tipuri de radiaţii ori contactul cu surse încărcate cu electricitate.

    6. Nu există inclusă în cip-uri opţiunea: Nu colecta date statistice despre mine.

    7. Cip-urile sunt o sursă de informaţie gratuită pusă la dispoziţie pentru serviciile de spionaj la toate nivelurile, iar date personale pot fi deturnate în diferite scopuri sau făcute publice fie din neglijenţă, fie intenţionat.

    8. Cip-urile biometrice pot avea avantaje pe termen scurt, dar pe termen lung pot fi un pericol real. Ele compromit metodele existente de securitate pe baza celor 2 elemente introduse, folosind presupunerea că ele nu sunt accesibile publicului, nici măcar în mod criptat. De exemplu, dacă ai o bază de date cu amprente şi pentru a intra în sistem este nevoie de amprenta unei persoane, nu trebuie să fie persoana acolo, poţi să iei din baza de date a poliţiei amprenta ei. În mod paradoxal, cip-urile biometrice diminuează siguranţa unei ţări. Ele permit accesul pe baza paşaportului altcuiva, fară a fi nevoie ca el să fie de faţă. Nu te mai verifică nimeni fizic, totul se bazează pe sistem. De aceea, expunerea informaţiilor digitale ale românilor discreţionar şi fără nici un discernământ reprezintă o acţiune fie inconştientă şi iresponsabilă, fie de trădare a propriilor cetăţeni.

    9. Monitorizarea prin satelit pe baza identificării faciale reprezintă o ameninţare la propria viaţă, dacă luăm în consideraţie ghidarea rachetelor antipersoană prin satelit. O eventuală lovitură de stat omoară orice persoană cu ajutorul rachetelor ghidate după recunoaştere facială. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi şi la terorism, ucideri şi crimă organizată.

    10. Autentificarea biometrică se poate realiza şi atunci când persoana deţinătoare a documentelor biometrice este moartă: este nevoie doar de mâna sa, sau de un ochi, pentru a intra într-un sistem. Astfel banii din cont, sau alte acţiuni financiare sau administrative, care necesită informaţii biometrice, se pot obţine doar dacă ai cadavrul. Deci pericolul cip-urilor biometrice se prelungeşte chiar şi atunci când omul este fără viaţă.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua. Din nefericire eu am ajuns doar astazi pe acest site, si ma intrebam daca ar mai fi de folos si cererea mea. Tin sa mentionez ca am mai trimis link'ul mai multor persoane care nu fusesera informate la randul lor. Mi-ar parea foarte rau sa fi aflat prea tarziu de aceasta inititativa.

    RăspundețiȘtergere
  33. Pentru cei care nu sunt convinsi ce rau ne paste si vor sa se mai documenteze cu privire la "Noua Ordine Mondială" si la alte lucruri aveti filmul documentar END GAME („Joc final”) download de aici : http://earhiva.info/endgame/ P.s. imi cer scuze daca a mai fost pus vreun link cu acest film si sa stiti ca link-ul acesta nu-mi apartine (deci nu fac publicitate),l-am pus in dorinta de a afla si ceilalti, ca in jurul nostru s-a creat niste lucruri grave si ar trebui ca toti din aceasta tara ROMANIA (nu conteaza meseria ,religia etc.) sa ne implicam asa cum a facut-o Grecia ,Serbia si alte tari. Ei au reusit,noi?....

    RăspundețiȘtergere
  34. Avem si noi pe acest blog acest documentar si o multime altele in categoria Deconspiratii.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...