Ieşirea Din MATRIX: SCHIMBAREA INCEPE DIN INTERIOR, CU FIECARE DINTRE NOI, CATRE EXTERIOR (22.09.2008)

luni, 22 septembrie 2008

SCHIMBAREA INCEPE DIN INTERIOR, CU FIECARE DINTRE NOI, CATRE EXTERIOR (22.09.2008)

SINGURA REVOLUŢIE ADEVĂRATĂ ESTE CEA INTERIOARĂ!
GÂNDURI GÂNDURI ...

Acestea sunt primele noastre cuvinte de pe acest blog. Este primul nostru blog.
E greu sa fii original in ziua de azi, totusi se merita incercat. Nu stim daca vom reusi, dar cert este ca nu avem nici un model prestabilit, nici un plan de bataie, ci doar cateva idei pe care vrem sa le lasam undeva in lumea asta virtuala, in mod spontan asa cum ies din minte si speram sa fie spuse altfel decat altii. Ca vom fi originali sau nu ramane de vazut.
In general, ceea ce e la moda respingem ... Blogging-ul e la moda si l-am respins initial. Totusi, am vazut ca este un instrument foarte bun de a face cunoscute anumite idei pe care le ai, idei pe care nu vrei sa le tii numai pentru tine.Ne-a convins insa sa facem un blog, ceea ce am citit de curand pe unul dintre site-urile pe care le frecventam, aici de exemplu , ca UE este deranjata de bloggeri si ca vor sa diminueze activitatea de blogging, sau cel putin sa o monitorizeze cumva. Deci si pe aceasta cale vor sa ne bage pumnul in gura deoarece Politia Gandirii nu functioneaza cum trebuie. Inseamna ca are impact bloggul ... aici e de noi am zis.
Am mai si vazut cateva blogguri foarte faine gen Demascarea Manipularii Collective. Am dat de multe ori peste ele, ca din intamplare, cautand pe net ce ne intereseaza si am spus ca poate si altii vor da de blogg-ul nostru la fel de intamplator.
Şi noi dorim o schimbare a societaţii în care trăim. Ne dorim o societate în care oamenii au bun simt, iubesc, spun adevărul, o societate transparenta, lipsita de corupţie, de minciuna, de lăcomie, de laşitate şi ipocrizie. Însa nu credem ca vreo lege, sau un anumit sistem juridic, economic, politic, va determina apariţia acestei schimbări. Nu credem ca prin impunere forţată devine omul mai bun. Nu poţi forţa oamenii sa simtă, sa iubească, sa fie cu bun simt ... Ei pot însă să mimeze iubirea, să mimeze că sunt mai buni (sub ameninţarea legii, a pumnului în gură cu toţii putem să mimăm bunătatea, bunul simţ, pentru că ne este frică ,dar asta nu înseamnă că suntem buni cu adevărat ...suntem ca nişte animale în cuşcă ... ) Pana ce nu vor deveni cât mai mulţi dintre noi treziţi la suflet, cu bun simt nici un sistem politic, economic, social nu ne va ajuta.
Orice sistem este bun când omul are intenţii bune şi are bun simt. Sistemul e funcţional (ca e comunism sau democraţie nu mai contează) atunci când oamenii au bun simt. Când au bun simt, oamenii se pot autoguverna cu sau fără un sistem. Bunul simt poate fi considerat calea de mijloc, calea spirituala regala. Bunul simt este simţit de mulţi oameni spontan ... vine din suflet, însa pentru cei care nu stiu cu ce se mănâncă el poate fi formulat şi aplicat asa:

"Ceea ce tie nu-ti place altuia nu-i face"

Unii oameni au nevoie de un concept mental pe care sa-l repete şi să-l tot repete şi apoi sa şi-l amintească sa-l aplice (nu le vine spontan). Asta ii va ajuta ... speram.
Şi poate ar fi bine să ţinem cont şi de înţelepciunea orientală care ne spune că există o Lege a cauzei şi a efectului sau a karmei conform căreia tot ceea ce gândeşti, spui şi faci se întoarce la tine ca un bumerang, mai devreme sau mai târziu în viaţa asta sau alta, pe o cale sau alta.
Este necesara atingerea unei mase critice de oameni cu bun simt pe aceasta planeta... de 5 - 10% din masa populaţiei (aceasta masa critica acţionează ca o parghie, ca o buturuga mica care răstoarnă carul cel mare ) iar aceşti 5-10% sa fie foarte strâns uniţi, chiar şi la nivel telepatic, nu neaparat ca grup exterior, să fie pe aceeaşi frecvenţă de undă) ca sa începem sa vedem o schimbare şi la scara Macro.
Bunul simt ne ajuta sa vedem ca trăim într-o lume interconectata şi interdependenta. Suntem într-o simbioza cu natura înconjuratoare. Nu suntem separaţi de ea (respiram aerul din jur, bem apa de pe aceasta planeta, mâncăm animalele şi plantele care trăiesc pe aceasta planeta) . Exista un echilibru natural, exista un circuit al elementelor în natură (de ex apa, are un circuit ... se transforma în vapori apoi revine pe Pământ, intra şi în animale şi plante şi apoi revine în sol şi iar se evaporă şamd). Noi nu suntem separaţi de natura. Formam un organism.
Mai nou, fizica cuantică ne spune ca materia este energie de fapt, o energie care vibrează într-o anumita gamă de frecvenţe. Iar asta ne spune ca nu numai ca facem parte dintr-un singur organism planetar ci şi universal. Suntem uniţi la nivel cuantic cu tot ceea ce exista. SUNTEM CU TOŢII UNA. Oamenii cu bun simt simt asta.
Trezirea bunului simt, a iubirii, a empatiei este cea care va schimba lumea, nu cine ştie ce lege sau ce politician mincinos ... dar asta e părerea noastra.
Mai degrabă te schimbi pe tine decât să urmăreşti sa schimbi lumea şi pe cei din jur:

"Mai degraba te încalţi tu decât să încerci să pui un covor peste tot pe unde mergi, e mult mai simplu aşa."

Trezirea bunului simt, a iubirii, a sufletului este un prim pas către ieşirea din MATRIX.
Despre alţi paşi vom mai vorbi şi în alte articole.
Acestea fiind spuse, va uram
Numai bine ;)


Adaugam:

Momentan am ajuns la concluzia ca sunt prea diabolici si perversi dracii astia care ne conduc si este extrem de dificil sa te lupti cinstit cu ei ... sansele de a face iesi invingator sunt aproape nule. Trebuie luptat cu armele lor, dar nu vrem sa devenim ca ei ca sa ne putem lupta cu ei. Credem ca lupta cu lumea exteriora, cu sistemul este o lupta cu morile de vant ... Din punctul nostru de vedere adevarata revolutie vine de la om la om ... de la interior spre exterior. Sa devenim noi, fiecare din noi, mai intai puternici, centrati, elevati, iluminati spiritual , exemple vii de succes , armonie, sanatate si iubire si lumea se va schimba automat in jurul nostru. Iubirea cu forta nu se poate. Asta lipseste lumii de azi : Iubire, bun simt, inima.
Oamenii nu sunt prea receptivi sa afle adevarul si sunt mai mult tulburati de el , adevarul e dureros si majoritatea il evita si pot sa se intoarca impotriva ta. Vorba aceea: Adevarul te elibereaza, dar mai intai te enervează!
Adevarata revolutie este cea a constiintei si anume trebuie sa devenim din ce in ce mai mult si mai multi constienti ca suntem cu totii una. Sentimetul de separare este cauza tuturor relelor din lumea asta.
Oamenii nu vor cu adevarat sa se schimbe ceva. Le este prea frica de schimbare. Mai degraba dezintegrezi un atom decat o prejudecata. Lumea e plina de prejudecati, idei si credinte gresite. Ce putem face este sa ne schimbam noi in primul rand sistemul de credinte si incet incet vom influenta si pe cei din jurul nostru. Schimbandu-ne sistemul de credinte ne schimbam modul de a fi, de a trai. Poate gresim, nu stim, dar momentan simtim , in ceea ce ne priveste, ca actiunea pasiva, neparticipativa , non violenta, non agresiva, tacuta este cea mai buna. Modelul Gandhi este cel care ne inspira cel mai tare.
Din punctul nostru de vedere sistemul este intr-o faza canceroasa metastazica si nu credem ca mai poate fi vindecat. Oamenii in primul rand, trebuie sa iasa din capcana iluzorie a mintii, din identificarea cu egoul, falsul sine, din egoism, sa isi trezeasca sufletul, iubirea, empatia.
In acel moment orice sistem va exista va fi bun, si chiar de nu va fi vre-un sistem tot vom convietui in pace, liniste si armonie.
Dar asa suntem noi ...altii simt sa fie altfel ... fiecare face ceea ce simte, ce-i spune inima. Unii simt sa se lupte, sa actioneze activ, sa faca una si alta.Asta ii face sa se simta bine. Foarte bine ...bravo lor ... fiecare cu calea lui. Fiecare cu provocarile si testele sale. Ficare gaseste provocari spirituale oriunde s-ar afla.
Numai bine ;)

P.S. (4.10.2008) ÎN ACEST SENS VĂ RECOMANDAM DIN SUFLET, FILMUL DOCUMENTAR ESOTERIC AGENDA din care vom posta aici exact capitolul referitor la ce este de făcut pentru ca schimbarea să înceapă, care este de fapt, ultima parte a documetarului, numită Iluzie şi Realitate.


Pentru versiunea completă a filmului dati click AICI

_________________
" Totul este relativ, efemer şi se transformă permanent, implicit ideea că totul este relativ, efemer şi se transformă permanent." ;)Paramahansa FreeYourMind Ananda "

18 comentarii:

  1. Nu poti sa faci altora ceea ce iti place tie. La orice trebuie sa ceri permisiunea!

    RăspundețiȘtergere
  2. ... Ceea ce-ti place tie sa ti se faca. Daca vrei sa fii iubit, iubeste tu mai intai. Daca vrei apreciere incepe prin a aprecia tu pe cei din jur. Tie nu ti-ar place ca cineva sa-ti faca binele cu forta, atunci nu fa asa ;)Tie ti-ar place sa ti se ceara permisiunea ... asa sa faci si tu cand vrei sa faci un bine. Simplu. oricum interactionezi cu cei din jur si daca tot o faci respecta bunul simt.
    Am inteles ce spui tu...Daca de tie iti place sa ti se faca amor oral nu te duci sa faci si tu alteia fara permisiune, normal ... e de bun simt asta , nu crezi? Este implicit bun simtul aici. Primul paragraf al bunului simt ar fi incalcat.

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde bun simt in lumea de azi ? Toti vor sa agoniseasca mai mult cu orice pret....chiar cu pretul nesimtirii. Studiati declaratiile de avere ale demnitarilor ....sigur au economisit saracii de ei din salariu si au dobandit tot ce au. :P
    Bunul simt e o floare rara azi , cred ca si floarea de colt e mai numeroasa .

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut si eu filmul ESOTERIC AGENDA,jumatate din el e bazat pe observatii facute cu emisfera dreapta(citez din film).Nu inteleg partea cu spiritualitatea si cu maiasii,o civilizatie care a disparut pe limba ei si care era mai extremista decat vrea sa se vada din film.Se vorbeste in film de evolutie fara a se referi la o selectie naturala ceea ce nu cred ca e adevarat din moment ce noi la ora actuala suntem vulnerabili la diverse boli(gen variola)tocmai din lipsa selectiei.Daca omul a aparut prin fabricarea de unelte si se stie ca omul modern este inferior in multe privinte inaintasilor tocmai prin specializarea muncii,prin pierderea capacitatii de a te adapta la mediu pe motiv de eficienta,atunci unde se afla partea cu astrologia cu miscarile Pamantului,cu initierea?Si dacii erau un popor de initiati si se pare ca nu au facut mare lucru dea lungul istoriei(probabil ne-a ramas limba si obiceiurile de la ei,lucru negat in ziua de azi),dar sa meri pana acolo si sa spui de centrul pamantului care e un cristal topit si etc?Metalele se prezinta in stare solida sub forma de cristal(legatura metalica),deci daca centrul pamantului e din fier asta nu inseamna ca initial era cristal si s-a topit,de unde ideile astea?cred ca filmul e facut de o secta religioasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea intelegem ce vrei sa spui ... explicatiile tale sunt un pic prea alambicate si fara cap si coada ... Oricum, multumim pentru efortul de a scrie un comentariu .. fiecare are dreptul la o opinie ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. daca ai vazut filmul stii la ce ma refer,oricum nu poti comenta in cateva randuri ce se poate expune intr-un film.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut filmul, dar tot nu stim la ce te referi. Da-ne cateva repere din film ... ne-ar ajuta anumite minute ...poate nu am vazut noi bine, poate nu ai vazut tu bine sau nu ai inteles tu bine anumite pasaje. Poate am vazut niste filme diferite.
    Si incearca sa formulezi fraze inteligibile ... de exemplu : ce ai vrut sa zici prin "Daca omul a aparut prin fabricarea de unelte ..."
    Sau ce legatura logica exista intre prima parte a acestei argumentatii si ultima " si se stie ca omul modern este inferior in multe privinte inaintasilor tocmai prin specializarea muncii,prin pierderea capacitatii de a te adapta la mediu pe motiv de eficienta,atunci unde se afla partea cu astrologia cu miscarile Pamantului,cu initierea ..." .Este un pic alambicata expunerea ta sau asa ni se pare noua. Daca te legi de un aspect fa-o mai bine...fa trimitere punctual de exemplu.(la cutare minut se spune asa si pe dincolo si argumentezi ce nu e ok).

    RăspundețiȘtergere
  8. FYM , multumesc pentru acest blog,l-am citit si-l citesc cu mare placere interioara si satisfactie.Imi recunosc multe din gandurile proprii si simt bucuria de a descoperi ca nu sunt chiar anormala in lumea asta "normala" :)felul cum schimbarea s-a produs intr-o perioada de timp din viata mea, cum s-a accentuat si conturat pana la a deveni o certitudine ca iubirea pentru toti si toate, eliberarea de dorinte , prejudecati , judecati este singura cale spre fericire. Eu mi-am gasit linistea interioara, fericirea cautand in mine si schimband modul de a vedea, percepe situatii. Am incetat sa caut in exterior , abia atunci am realizat cat de iluzoriu este totul si cat de usor imi pot schimba realitatea, starea de spirit, numai prin a fi constienta de cine sunt si ca de fapt am puterea de a alege. A alege ce vreau sa experimentez, sa fiu fericita, sa traiesc in armonie cu mine si tot in jurul meu acceptand si lasand totul sa curga de la sine , sau a ma impotrivi , a judeca , a blama, a da vina pe altii, a-mi plange de mila..
    Cand am privit prin fereastra ce s-a deschis in fata ochilor cateodata numai pt. cateva minute , alteori incercand s-a mentin deschisa timp indelungat si vazand ce exista dincolo de ea, simtind cum inima se bucura, sufletul vibreaza, am stiut ca nu mai vreau sa recad in trairea unei iluzii care ma tinea inlantuita.
    Schimbarea se petrece indiferent de cati o percep si cum..

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne bucuram si noi ca nu suntem singurii care gandim cum gandim si credem in ce credem.
    Multumim pentru aprecieri.
    De acord cu tine in tot ce spui.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo pentru blog.... e super.... dar faptul ca nu apare prin searchul de pe Google se datoreaza oare faptului ca Eric E. Schmidt ( Chairman and Chief Executive Officer, Google ) este membru al grupului Bilderberg????http://bataiosu.wordpress.com/2008/10/18/lista-cu-participantii-la-intrunirile-clubului-bilderberg-engleza/

    RăspundețiȘtergere
  11. Blogul apare prin search in google de fiecare data,

    RăspundețiȘtergere
  12. salutare tuturor si felicitari mpt blog!!!sunt multe materiale care ne indica drumul catre revolutia asta interioara pe acest blog!!!insa, sunt 2 invatatori spirituali f.importanti pe care nu i-am vazut aici---jiddu krishnamurti si ramtha(o entitate ce vb prin corpul unei femei).---ar fi bine daca am putea sa facem subtitrari pt niste filme cu j.k.(am eu filmele---cam 18 ore, sunt si pe v.google f.multe) sau carti(tot pt tradus)!!!daca e cineva interesat sa traduca(nu ma pricep f.bine la engleza, altfel le-as fi tradus eu), astept mail pe razz_dulce@yahoo.com sau materialele le gasiti f.usor pe net!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am facut deja invitatie la tradus atat referitor la documentare cu Ramtha cat si cu Krishnamurti aici http://fymaaa.blogspot.com/search/label/TOP%20300 ... Ramtha apare in documentarul What The Bleep Down The Rabbit hole ...http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/ce-naiba-tim-noi-de-fapt.html .
    Nu de materiale ducem lipsa ci de traducatori ...
    Multumim pentru aprecieri ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Din ce in ce mai multa vreme cred in cea ce credeti si voi. Si partea frumoasa la toate astea e ca ii bine sa vezi oameni care gandesc asa. Se schimba energie intre oamenii care gandesc la fel. Si aceea energie ne face parca mai puternici in fata obstacolelor. Si imi place ca se gasesc din ce in ce mai multe comunitati virtuale si reale care gandesc la fel parca la unison. Straduinta, curaj si intelepciune pentru toti cei care dau mai departe!

    numa de bine,
    v

    RăspundețiȘtergere
  15. Este, acum mai mult ca oricand, nevoie de aceasta schimbare interioara, caci contibuand cu aservirea noastra totala vom sfarsi ca sclavi, cu acte in regula (legile ni se pregatesc deja pentru a ne pune jug si botnita).

    Si, apropo de sclavii zilelor noastre, adica eu si tu si mai bine de 90% din co-planetarii nostri, va propun sa vedeti un film documentar din 2009 despre conditia omului modern ca sclav.

    Filmul se numeste:
    "De la servitude moderne"

    Filmul a fost realizat de Jean-François Brient si Victor L Fuentes.

    Puteti descarca filmul de la adresa (copy-left!, adica FREE, fara copyright):
    http://www.megaupload.com/?d=8T3PIPQN

    Alte info: http://www.delaservitudemoderne.org/

    Traducerea im lb. romana o gasiti pe www.titrari.ro, mai precis la:

    http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0352934

    Vezi si da mai departe...

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar astazi am auzit si noi de acest film si am apucat sa-l rasfoim un pic. Este extraordinar. Multumim pentru informatie, oricum. In curand va fi urcat pe blog ...

    RăspundețiȘtergere
  17. curiozitate: cine sunt 'fondatorii' acestui blog? nu are nicio relevanta, dar sunt curioasa cine sunt mintile stralucite din spatele blogului

    RăspundețiȘtergere
  18. Suntem niste oameni obisnuiti cu vise frumoase si dornici sa impartasim cu voi gandurile noastre. Nu simtim sa facem fanfara si sa trambitam sus si tare cine suntem si ce facem, preamarindu-ne astfel maretul EGO, asa ca preferam Anonimitatea (este si mai sigur asa pentru noi).
    Multumim pentru compliment si ne bucura sa gasim oameni ca tine care sa aprecieze si modul nostru de a gandi.
    Te imbratisam cu drag,
    Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...