Ieşirea Din MATRIX: CONSTRUIREA MOTORULUI CU APĂ!

luni, 29 septembrie 2008

CONSTRUIREA MOTORULUI CU APĂ!



Am extras din revista NEXUS MAGAZIN proiectul motorului cu apa. Se pare ca cel care l-a inventat, Stanley Mayer se numea, a fost omorat de Pentagon. Am si vazut cu functiona masinuta lui (va recomand Stenley Meyer - Water driven car (sub RO)

(pentru acesta daca il downloadati si-l transformati in fisier avi cu un convertor , aveti si subtitrarea pe www.titrari.ro facuta de mine, cautati la uploader FreeYourMind sau FYM)


sau

Water Fuel Car - Danny Klein
sau
Masina cu apă japoneză
sau
Water Car -Billy Williams design
sau
Water Car ...Daniel Dingel

Cred ca este posibil sa mearga schema. O am in romana si am verificat-o cu cea din limba engleza. par a fi identice (nu am verificat-o cuvant cu cuvant).
Deci e nevoie de cineva care cunoaste cat de cat tehnica, are timp, bani (nu foarte multi ... nu stiu exact cat ar costa "ingredientele", dar nu cred ca prea mult) si vointa.

Iata si paginile scanate din revista NEXUS MAGAZINE nr.3 (aici găsiţi primele 10 numere)

Cred ca un astfel de motor trebuie realizat fara a urmari , plini de lacomie, un profit. Cred ca este spre binele atat al nostru cat si al acestei planete un astfel de motor. Trebuie sa ne eliberem de dependenta de altii, de alte genuri de combustibili, sa iesim de sub controlul companiilor petroliere multinationale. In plus facem un serviciu mediului inconjurator implicit noua insine. Stiu ca un astfel de motor poate fi folosit si in sens negativ, dar asta nu inseamana ca daca un cutit poate omori nu va mai trebui sa tai paine cu el. Cred ca aparitia unui astfel de motor este permisa acelei civilizatii eliberate de goana dupa profit, o civilizatie dornica sa faca un bine si celorlalti nu numai noua insine. Daca incet, incet fiecare dintre noi va avea cate un motor de genul asta , nu ne vor putea inchide gura la toti. Doar fuga dupa profit si aprobarile la OSIM (pentru ca apoi sa fii dat in urmarire si izolat, in cel mai bun caz, amenintat sa renunti sau omorat), patentarile samd au fost dusmanii acestor genuri de inventii ( si numai, dusmanii sunt cu gramada, dar cu abilitate cred ca ii putem infrange). Haideti sa acceptam odata pentru totdeauana ca suntem cu totii una, facem parte din acelasi organism universal, iar aceste idei de inventii nu sunt ale noastre ci ale Universului, ale lui Dumnezeu sau mai stiu eu cui entitati, care curg prin noi catre ceilalti. Doar asa cred ca putem invinge. Trebuie sa ne eliberam de egoism ca sa trecem la nivelul urmator de civilizatie.

Sa ne auzim de bine .

COMENTARII:

Postez si aici comentarile primite la postarea mea de pe forumul The Truth is Out Here:

Overmind wrote:

Ar trebui sa constuim un model la scara mica, sa vedem daca functioneaza.
Ce mi-a atras atentia este ca un astfel de sistem de separare H-O, necesita o cantitate relativ mare de energie electrica pentru a se obtine suficiente molecule de H2 si O2.


FreeYourMind wrote:

Da ... socrii mei chiar au o dacie super veche si varza printr-o sura pe undeva, un cotet de gaini pe roti Smile , cu un motor totusi functional.
Socrul chiar a zis ca se pricepe si vrea sa se bage fiind curios, dar nu prea are timp sa se ocupe si stau dupa el, amintindu-i din "gând în gând" Blue
... oricum, orice motor care consuma combustibil fosil e bun pentru testul nostru. Eu din cate am inteles consumul de curent electric este chiar foarte scazut si acolo e reglajul fin care determina o electroliza super eficienta.
Va recomand sa vedeti XOGEN - Efficient Electrolysis
XOGEN - Super-Efficient Electrolysis that produce oxy-hydrogen gas (Sub RO)
Acest mini documentar informativ l-am tradus, dar la vremea cand am facut asta l-am gasit in google video si l-am putut downloada si converti din gvi in avi cu Naevius gvi Converter. Subtitrarea o gasiti pe www.titrari.ro.
Deci exista si alte aplicatii care folosesc acelasi principiu si daca va uitati bine o sa gasiti o gramada de alti inventatori care au descoperit acelasi lucru, in diverse parti ale globului. Este suficient sa mergeti pe google video si sa dati un search Water Car si o sa vedeti cate gasiti.
DECI SE POATE ...
Din pacate suntem doar vreo 50 de "gushteri" pe forumul acesta si sansele sunt mici sa gasim persoane capabile sa faca asta.
Eu tot sper si daca e ceva va anunt. Dau la toata lumea patentul ;)

Overmind wrote:
Noi vrem sa punem la punct chiar un laborator de cercetare... deci vom putea porni si proiecte de contructie de dispozitive.

FreeYourMind wrote:
Va admir optimismul, insa cercetarea necesita bani multi ... foarte multi, timp mult , foarte mult ... si oameni priceputi, foarte priceputi ...
In fine, sa va dea Dumnezeu taria sa-l faceti (laboratorul). Pana atunci sper sa o rezolv eu (sau cine mai vrea) si fara laborator ;)

Overmind wrote:
Vom incepe cu cercetari ce nu necesita investitii mari. Apoi ... om vedea in functie de posibilitati.


CorsarulStelar wrote:
Freeyourmind,Overmind, ..... daca macar 2% din specia noastra ar fi ca voi , noi toti eram muuult mai departe si nu trebuia sa facem inca focul ca sa ne deplasam.Caci sistemul asta de locomotie cu explozie de mic mi s-a parut medieval.
O sa ne intilnim intr-o zi frumoasa si ne vom cunoaste personal.
Astept acea zi.
_________________
Corsarul Stelar

P.S. Dupa mine revista NEXUS este cea mai importanta si adevarata revista din Romania ...
NEXUS este o revista internationala de stiri alternative, acum tradusa, de ceva vreme si in Romania. In plus mai puteti gasi si unele articole ale generalului Emil Streinu, articole care nu apar decat in revista romana.
Ea contine subiecte legate de Enigme, Conspiratii planetare, Medicina Alternativa, Free Energy, Istorie si arheologie interzisa, Spiritualitate, Stiinte de frontiera, OZN (UFO), etc, subiecte in general, cenzurate, interzise , top secret, subiecte pe care nu prea le gasiti in nici o alta publicatie din Romania.

Desi ofer aici gratuit aceste reviste scanate, deoarece consider ca informatiile oferite aici sunt extrem de importante pentru toata lumea, va rog din suflet sa cumparati, totusi, aceasta revista minunata pentru a sustine si in continuare activitatea extraordinara a echipei care o editeaza (am inteles ca sunt vreo 3 oameni din Sibiu care se chinuie si ei cum pot sa scoata aceasta revista la un pret acceptabil si pentru noi, asta fiind ca o a doua slujba pentru ei). Cred ca se merita din plin cumparata aceasta revista si data si altora mai departe. Daca nu o gasiti la taraba se poate face comanda prin posta asa cum am facut si eu. Exista chiar anumite promotii si posibilitatea de abonare.


Pentru mai multe detalii vizitati www.nexusmagazine.ro

NOUTĂŢI:

1) www.energielibera.net
2) Apa - transformată în combustibil auto de către un inventator arădean

20 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. E o mare tampenie ... nu exista motor cu apa. Nu iti trebuie sa sti mai mult de fizica de liceu ca sa-ti dai seama de acest lucru. Din cate imi aduc aminte energia de desfacere a moleculei de apa, este egala cu energia de ardere a moleculelor de hidrogen si oxigen.

    Mai pe romaneste ce iei pe mere dai pe pere ... Adica mootorul s-ar invartii daca randamentul total ar fi ideal, adica egal cu 1. Dar daca scazi randamentul dat de ciclul Carnot, mai adaugi si frecari si alte pierderi ... iesi sub 0.3-0.5 lejer. Nu mai pui ca itzi trebuie sa-ti ramana ceva si pentru lucrul mecanic.

    Logica la prosteala care o arunca diversi pe net, e ca unii dintre ei fac bani frumosi vanzand ... NIMIC: adica ori carti ori dispozitive booster.

    Astept pareri ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate ai observat noi am pus trimitere la o mica, foarte mica parte dintre filmuletele existente pe net pe aceasta tema. Sunt unii care au filmat in zeci, sau sute de filmulete intregul proces. Timp sa ai sa studiezi. S-ar putea sa ai dreptate, nu stim, nu ne pricepem la tehnica. Crezi insa ca tu le stii pe toate draga Zeus? Poate mai ai si tu ceva de invatat, poate nu esti chiar Dumnezeul stiintei care le stie pe toate, nu? Ai incercat schema aceea si nu a functionat? Sau iti dai si matale cu parerea asa ca tot omul, care are unele notiuni de tehnica?
    Noi am gasit multe dintre aceste inventii la liber pe net, fara sa ne vanda nimeni nimic, doar o invitatie la initiativa, la a face ceva. Asa cum va facem si noi invitatia, pe gratis, fara sa va cerem nici un ban. Noi cunoastem deja o persoana care ar fi reusit sa puna deja la punct aceasta electroliza super eficienta si o sa ne intalnim curand cu ea. mai studiaza draga Zeus ... poate te inseli. Poate ne inselam noi ...
    Cert este ca noi nu vindem nimic si nu vrem sa obtinem nici un profit din asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare la toată lumea!
    Aş vrea în primul rând să felicit creatorul blogului şi tuturor care participă cu ajutor direct şi comentarii şi acelora cu ajutor indirect doar prin citirea informaţiilor fără a lăsa comentarii. Împreună cu câţiva prieteni studiem de ceva timp ceea ce se cheamă free energy. În timp chiar am creat împreună un mic grup de cercetare şi aplicare a diferitelor aparate care pot fi create. De studiat am studiat o arie destul de largă de invenţii începând de la invenţiile lui Tesla, tot felul de motoare cu apă(mai degrabă oxihidrogen), aer şi diverse alte tehnologii pe magneţi, radionică şi inclusiv energie verde cum se numeşte acum energia eoliană şi cea solară. Ne-am axat însă pe descoperile lui Victor Schauberger care sunt extraordinare pentru cine a studiat şi stie despre ce vorbesc.
    De curand am reusit realizarea unui site cu tematica free energy. Acesta este www.energielibera.net
    Va invit pe cei doritori sa colaboram la aducerea cat mai multor informatii pentru a fi cunoscute de cat mai multi oameni si la realizarea unor eventuale proiecte. Puteti scrie pe adresa de contact a site-ului.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din punct de vedere al chimiei clasice zeus are dreptate. Asta e si principiul de functionre al combustibililor fosili care se consuma ireversibil, energia emisa nu se mai intoarce decat ca si caldura reziduala. Dar asta e conceptia CLASICA. Hai sa-ti dau un exemplu de incalcare al primului principiu al termodinamicii, cuptorul cu microunde. Microundele, care au lungime de unda corespunzatoare unei temperaturi de minus nush cate grade, pot prin oscilatie magnetica sa incinga corpuri la 1000-1400 grade celsius, unde se emite si lumuna in UV. Deci dintr-o lungime de unda moarta ai facut una mult mai vie. Curios nu, dintr-o frecventa EM miiiica, ai facut una MAAAAARE :)). Mai vb, tr sa plec :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu este nici o tampenie !!! De aprox 2 ani folosesc la masina proprie 6 celule generatoare de hidrogen/oxigen constructie home made! Motorul functioneaza in mod normal cu amestec de 3 sferturi aer si un sfert combustibil petrolier! Dar in atmosfera oxigenul care este pe deasupra impur se gaseste in proportie de max.!8% din volumul de aer! Intretinerea arderii in cilindri este vitala tocmai datorita oxigenului! Prin descompunerea apei in oxigen/ hidrogen, si injectarea lui in galeria de admisie a motorului, se obtine un consum mai mic de combustibil, o ardere totala a amestecului, o poluare mai mica, dar si um mic plus de putere si o temperatura mai mica a motorului! Ganditi-va ca in amestecul aer carburant, apare doua mari noutati benefice, oxigen pur ce asigura o ardere completa a amestecului si hidrogen pur, gaz foarte inflamabil ce contribuie substantial la procesul lucrului mecanic al motorului! Este fals ca motorul merge cu si numai cu apa...dar prin aceste inbunatatiri ese obtin reduceri substantiale de combustibil fosil cu pina la 35%, fumul la esapare este aproape inexistent, motorul isi reduce temperatura de functionare in medie cu 10 Grade! Masina pe care folosesc acest dispozitiv este un Vectra Euro2 motor 1,6, 16 V si recent facand diagnoza RAR, tehnicienii au ramas bulversati...Dupa aparatele lor masina se incadra lejer la Euro 4! Dar...din pacate la noi in Romanica ..anul spune Euro! Eui sunt multumit oricum ca in loc de 6,5-7-2 litri la sutade Km....consum in medie, functie de relief, viteza si alti parametrii cu 1,2-1,8 litri de combustibil la 100Km. Ceea ce nu este putin deloc!!! Youtubul este plin de asemenea documentare...netul este plin de PDF-uri cu tutoriale...deci in folosul vostru ...DOCUMENTATI-VA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu este nici o tampenie !!! De aprox 2 ani folosesc la masina proprie 6 celule generatoare de hidrogen/oxigen constructie home made! Motorul functioneaza in mod normal cu amestec de 3 sferturi aer si un sfert combustibil petrolier! Dar in atmosfera oxigenul care este pe deasupra impur se gaseste in proportie de max.!8% din volumul de aer! Intretinerea arderii in cilindri este vitala tocmai datorita oxigenului! Prin descompunerea apei in oxigen/ hidrogen, si injectarea lui in galeria de admisie a motorului, se obtine un consum mai mic de combustibil, o ardere totala a amestecului, o poluare mai mica, dar si um mic plus de putere si o temperatura mai mica a motorului! Ganditi-va ca in amestecul aer carburant, apare doua mari noutati benefice, oxigen pur ce asigura o ardere completa a amestecului si hidrogen pur, gaz foarte inflamabil ce contribuie substantial la procesul lucrului mecanic al motorului! Este fals ca motorul merge cu si numai cu apa...dar prin aceste inbunatatiri ese obtin reduceri substantiale de combustibil fosil cu pina la 35%, fumul la esapare este aproape inexistent, motorul isi reduce temperatura de functionare in medie cu 10 Grade! Masina pe care folosesc acest dispozitiv este un Vectra Euro2 motor 1,6, 16 V si recent facand diagnoza RAR, tehnicienii au ramas bulversati...Dupa aparatele lor masina se incadra lejer la Euro 4! Dar...din pacate la noi in Romanica ..anul spune Euro! Eui sunt multumit oricum ca in loc de 6,5-7-2 litri la sutade Km....consum in medie, functie de relief, viteza si alti parametrii cu 1,2-1,8 litri de combustibil la 100Km. Ceea ce nu este putin deloc!!! Youtubul este plin de asemenea documentare...netul este plin de PDF-uri cu tutoriale...deci in folosul vostru ...DOCUMENTATI-VA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimule, de ce nu lasi si tu o adresa de contact ceva. Nu esti interesat sa colaborezi si cu alti indivizi care fac si ei eforturi in domeniul asta? De exemplu cu echipa de pe www.energielibera.net ... Noi suntem dornici sa te cunoastem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  10. aveti amanunte si persoana de contact

    http://www.observator.info/actualitate-1/apa-transformata-in-combustibil-auto-de-catre-un-inventator-aradean

    RăspundețiȘtergere
  11. Din ce observ cele 5 pagini de explicatii tehnice sunt incomplete, prin urmare chiar daca as vrea sa fac acest motor nu am toata informatia. Practic pentru mine e tot una, daca nu am informatia pana la capat !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai incercat schema si nu ai reusit? Ce anume ii lipseste?

    RăspundețiȘtergere
  13. http://flashportofoliu.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Economia de combustibil de pina la 2 l/suta de km.rezulta din faptul ca se circula cu viteza redusa

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumiri pt.acest site.Alex AMOQ.

    RăspundețiȘtergere
  16. Problema energiei obtinute prin alte metode decat cele actuale (asa-numita energie alternativa) devine tot mai mult de actualitate in pofida incercarilor marilor companii transnationale interesate sa mentina cat mai mult actualul sistem bazat pe hidrocarburi.
    Este interesant de vazut si de comentat sistemul descoperit cu multi ani in urma de un cercetator american (John Searl) de producere a energiei electrice cu un dispozitiv magnetic numit Searl Effect Generator (SEG). Detaliile pot fi vazute pe site-ul http://www.searlsolution.com/
    si in videoclipurile
    http://www.youtube.com/watch?v=a-O7WNvKSvY
    http://www.youtube.com/watch?v=46gRnzI2os0

    RăspundețiȘtergere
  17. Cateva informatii foarte interesante pot fi gasite si pe site-ul prietenilor nostrii de la EnergieLibera.net , mai exact aici http://energielibera.net/Table/Motorul-cu-magneti/ .

    RăspundețiȘtergere
  18. A existat si in Romania un inventator al motorului cu apa 9de mare). Il chema Costorel Constantin. Un fost colaborator al lui Stanev mi-a explicat istoria acestuia cum ca a lucrat cu el la proiect, ca a functionat si ca, securitatea a pus mana pe proiect, silindu-l sa accepte sa fie "coautor" !!! Neacceptand, securitatea l-a hartuit pana acesta a plecat CU CHEIA PROIECTULUI in mormant, astfel, fara aceasta, proiectul a devenit inutilizabil in mana "autoritatilor romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Hello wօuld уou mind stating ԝhich blog platform
    үou're using? I'm planning tо start my own blog in the
    near future but I'm haѵing a tough time choosing betweеn BlogEngine/Wordpress/B2evolution аnd Drupal.

    The reason Ӏ asҟ is because your design ѕeems dіfferent tɦen most
    blogs аnd І'm loοking fоr ѕomething completely unique.
    P.S Ѕorry foг Ƅeing off-topic Ьut I had tto аsk!



    Alѕo visit mү blog: Wholesale Saffron

    RăspundețiȘtergere
  20. We are using blogger and the blog theme was chosen 7 years ago, we dont rememebr the source ... We dont know other platforms, but Wordpress , which we dont like because its text editor is too simple.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...