Ieşirea Din MATRIX: HITOMI și Paticula Dumnezeu - povestea de excepție a unei japoneze, vizionară de la distanță

vineri, 24 mai 2024

HITOMI și Paticula Dumnezeu - povestea de excepție a unei japoneze, vizionară de la distanță

 

Hitomi and the God Particle (2021)

„Un film de Dick Allgire care te poartă într-o călătorie prin materie și conștiință. Dick Allgire este un jurnalist TV veteran, premiat, cu 38 de ani de experiență ca reporter, producător și prezentator de știri. De asemenea, a fost un lider în comunitatea celor ce văd de la distanță în ultimii 15 ani. Allgire este membru al consiliului de administrație al Farsight Institute. El este vicepreședintele Hawaii Remote Viewers’ Guild și a susținut numeroase prezentări despre vederea de la distanță la conferințe internaționale. 

Noul său film documentar „Hitomi and The God Particle” surprinde unul dintre cele mai frumoase și mai provocatoare proiecte, înregistrate vreodată, de vedere de la distanță. Allgire a urmărit-o pe văzătoarea de la distanță japoneză Hitomi Akamatsu, în încercarea ei de a explora potențialul conștiinței și a stăpâni această abilitate. Hitomi Akamatsu este psiholog și psihoterapeut practicant în Japonia. Videoclipul documentează capacitatea ei de a descrie locații și evenimente îndepărtate cu o acuratețe uluitoare în condiții, fără vedere (fără a cunoaște absolut nimic despre subiectul cercetării). 

În 2012, a călătorit în Hawaii pentru o pregătire extinsă cu Hawaii Remote Viewers’ Guild. Akamatsu este, de asemenea, instruită în CRV (David Morehouse) și Advanced SRV de Dr. Courtney Brown la Farsight

Documentarul explorează momentul în care i s-a dat o sarcină de a cerceta de la distanță, fără să aibe niciun detaliu, crearea evenimentului Higgs - Boson (așa-numita „particulă a lui Dumnezeu”) la acceleratorul de particule din Elveția (CERN). 

Videoclipul dezvăluie uimitoarea activitate de validare a lui Hitomi, precum și descrierile și schițele ei incredibil de precise ale facilităților și evenimentelor de la accelerator. În videoclip, ea ne poartă într-o călătorie uimitoare în instalația în sine, desenând cu precizie mașinile, tehnicienii și oamenii de știință, descriind particulele până în tărâmul subatomic. Fizicienii cred că „particula lui Dumnezeu” este puntea dintre materie și energie. Sesiunea lui Hitomi sugerează că conexiunea este într-adevăr una a conștiinței.” SURSA

VEDEȚI FILMUL NETRADUS, AICI
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi, la cerere

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat orice conținut al blogului prin diverse locuri în internet)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...