Ieşirea Din MATRIX: CLIMA - Adevărul Gol Goluț

marți, 7 mai 2024

CLIMA - Adevărul Gol Goluț


CLIMATE: The Movie (2024)
(The Cold Truth) 

„Acest film scoate la iveală faptul că alarma climatică este o sperietoare inventată, fără nicio bază științifică. Arată că studiile principale și datele oficiale nu susțin afirmația conform căreia asistăm la o creștere a fenomenelor meteorologice extreme - uragane, secete, valuri de căldură, incendii și toate celelalte. Contrazice categoric afirmația conform căreia temperaturile și nivelurile actuale de CO2 din atmosferă sunt neobișnuit de ridicate și îngrijorătoare. Dimpotrivă, în comparație cu ultima jumătate de miliard de ani din istoria Pământului, atât temperaturile actuale, cât și nivelurile de CO2 sunt extrem de scăzute și neobișnuit de scăzute. Ne aflăm în prezent într-o eră glaciară. De asemenea, se arată că nu există nicio dovadă că modificarea nivelurilor de CO2 (acestea s-au modificat de multe ori) a "condus" vreodată la schimbări climatice în trecut.

Atunci de ce ni se spune, din nou și din nou, că "schimbările climatice catastrofale provocate de om" sunt un fapt irefutabil? De ce ni se spune că nu există nicio dovadă care să o contrazică? De ce ni se spune că oricine pune la îndoială " dezastrul climatic" este un " adept al pământului plat" și un " negaționist al științei"?

Filmul explorează natura consensului care stă la baza schimbărilor climatice. Descrie originile curentului de finanțare a schimbarilor climatice și ascensiunea industriei climei, care valorează mii de miliarde de dolari. Filmul descrie sutele de mii de locuri de muncă care depind de criza climatică. Explică presiunea enormă exercitată asupra oamenilor de știință și a altora pentru a nu pune la îndoială alarmarea climatică: retragerea fondurilor, respingerea de către revistele științifice și ostracizarea socială.

Filmul explorează politicile climatice. Încă de la început, sperietoarea climatică a fost politică. Vinovatul a fost capitalismul industrial de piață liberă. Soluția a fost creșterea taxelor și a reglementărilor. Încă de la început, alarma climatică a atras și a fost adoptată și promovată de acele grupuri care favorizează un guvern autoritar.

Aceasta este diviziunea politică tacită din spatele alarmei climatice. Sperietoarea climatică îi atrage în special pe toți cei care fac parte din instituțiile tentaculare finanțate din fonduri publice. Aceasta include intelectualitatea occidentală, în mare parte finanțată din fonduri publice, pentru care clima a devenit o cauză morală. În aceste cercuri, a critica sau a pune la îndoială alarma climatică a devenit o încălcare a etichetei sociale.

Problemele legate de climă sunt în plină ascensiune, deoarece pare să fie următoarea mare inițiativă de comandă și control a puterilor în stat.

Filmul include interviuri cu mulți oameni de știință proeminenți, printre care profesorul Steven Koonin (autorul cărții "Unsettled", fost prodecan și vicepreședinte al Caltech), profesorul Dick Lindzen (fost profesor de meteorologie la Harvard și MIT), profesorul Will Happer (profesor de fizică la Princeton), Dr. John Clauser (laureat al premiului Nobel pentru fizică în 2022), profesorul Nir Shaviv (Institutul de Fizică Racah), profesorul Ross McKitrick (Universitatea din Guelph), Willie Soon și mulți alții.

Filmul lansat in data de 21 martie 2024 a fost scris și regizat de cineastul britanic Martin Durkin și este continuarea excelentului său documentar din 2007, The Great Global Warming Swindle (Marea escrocherie a încălzirii globale). Tom Nelson, un podcaster care examinează în profunzime problemele legate de dezbaterea climatică de aproape două decenii, a fost producătorul filmului.”

VEZI FILMUL TRADUS; AICI:

 

În completare studiați și categoria GOGORIȚE CLIMATICE de pe blog, dar și seria de emisiuni pe temă, realizate de Cristian Mureșanu, la TVR Cluj, în special, TIM BALL - Despre Schimbările Climatice și seria de emisiuni cu savanți români, despre Climă și Mediu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...