Ieşirea Din MATRIX: Dezvăluirea Ucrainei

luni, 8 aprilie 2024

Dezvăluirea Ucrainei

 Revealing Ukraine (2019)

„În ultimii 5 ani (2014 - 2019), Ucraina a făcut multe titluri în presă și știri de televiziune, dar ce s-a schimbat cu adevărat în viața ucrainenilor? De ce continuă să declanșeze un război civil în Estul Ucrainei, în Donbas, deși zona este sub control, iar conflictul relativ detensionat? Cum este posibil ca o țară atât de tulburată, din lumea a treia, ca actuala Ucraina, să se amestece cu succes în alegerile prezidențiale din 2016 ale unei superputeri precum SUA?

 „Dezvăluirea Ucrainei” de Igor Lopatonok continuă investigațiile privind criza ucraineană în curs de desfășurare după primul documentar „Ucraina în flăcări”, publicat și pe blogul nostru. În plus, analizează actualele culise politice (din 2019) și potențialul lor periculos pentru lume. 

În film, vorbitorul principal - politicianul ucrainean de categorie grea, liderul opoziției - Viktor Medvedchuk, este intervievat de renumitul regizor Oliver Stone. 

Oliver Stone a stat la masă și cu președintele rus Vladimir Putin pentru a-i adresa întrebări despre criza din Ucraina. Ei își împărtășesc gândurile despre motivele conflictului și modalitățile de a-l rezolva. Publicul va fi ghidat în spatele scenelor adevăratelor „jocuri de putere” într-un mod pe care nu îl poate vedea în nicio mass-media mainstream. — Igor Lopatonok” SURSA

Filmul ne oferă o viziune și mai clară a situației din zonă, înainte de intervenția armată a Rusiei lui Putin în 2022 ... Înțelegem mai bine butoiul de pulbere pe care stătea Ucraina și de ce intervenția Rusiei a fost mai mult decât justificată, după ce ucrainienii au călcat pe coadă ursul rusesc la modul cel mai concret și sfidător cu putință.

Povestea Ucrainei de după 90 este foarte asemănătoare cu a noastră ca și politică de distrugere a industriilor locale ca să depindem de vest. și astfel să ne cedăm suveranitatea.

Filmul este unul profetic, care a anticipat războiul dintre Rusia și Ucraina și faptul că acesta ar putea fi începutul ultimului război mondial.

Părerea mea este că totuși, doar cei care înțeleg conexiunea sionistă a conflictului din zonă, pricep mai în profunzime, ce se întâmplă acolo și de ce.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, 

AICI sau NETRADUS AICI

Filmul mai poate fi văzut AICI 

(pentru urmăritorii implicați, activi 

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat orice conținut al blogului prin diverse locuri în internet)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...