Ieşirea Din MATRIX: În căutarea paranormalului

sâmbătă, 13 aprilie 2024

În căutarea paranormalului


En quête de paranormal (2015)

„Un documentar exclusiv, realizat printr-un tur al Franței, de fenomene inexplicabile. Acolo unde știința se oprește, ei decid să continue...

Sunt oameni ca tine și ca mine, care s-au trezit într-o zi, confruntați cu paranormalul: Femeia în Alb, o voce de dincolo, apariții OZN, spectre ... Astăzi îndrăznesc în sfârșit să vorbească despre asta, și doresc să înțeleagă, chiar dacă știința nu are mijloacele pentru a-i ajuta. Pentru unii, explicarea acestor fenomene va aduce o nouă eră științifică. Pentru alții, va fi dovada că viața există după moarte.

Oricum, toți au un motiv întemeiat să plece: în căutarea paranormalului.

- Muriel a fotografiat spectrul Mortemer Abbey timp de 5 ani la rând.
- Asociațiile din TCI (transformare instrumentală) obțin în mod regulat voci ale persoanelor decedate pe magnetofonul lor.
- Reynald Roussel, medium, transmite mesaje de la defunctul lor în direct la adunare.
- Jean-Marc Robert este un magnetizator, vindecă durerea la brațul lui François în câteva secunde.
- Yves Lignon, statistician, organizeaza teste de putere extrasenzoriala.
- Pierre Beake, observator OZN, face fotografii digitale paranormale în direct la Col de Vence.” SURSA

VEDEȚI FILMUL NETRADUS, AICI
VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi, la cerere

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat orice conținut al blogului prin diverse locuri în internet)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...