Ieşirea Din MATRIX: TOTUL E SINE, TOTUL ESTE UNA/UNUL

sâmbătă, 2 martie 2024

TOTUL E SINE, TOTUL ESTE UNA/UNUL

ALL IS SELF (2019)

„Haosul pe care îl vedem în societate este o reflectare a haosului din mintea ființelor umane. Dacă dorim să vindecăm societatea, trebuie să ne vindecăm pe noi înșine. Societatea noastră și, în consecință, noi ca indivizi, operăm/ează pe o viziune asupra lumii bazată pe separare, prin a ne vedea și a ne simți separați de natură. Acest lucru ne permite să provocăm atât de multă distrugere Pământului fără să simțim că ne distrugem pe noi înșine. Asta este ceea ce ne permite să acționăm cu ură și să facem rău altora, deoarece nu vedem unitatea cu tot ce este. Acest lucru este ceea ce ne face pe mulți dintre noi să ne simțim nefericiți, deoarece simțim că suntem izolați și separați de întreg și, prin urmare, trebuie să trăim cu frica de viață.

În timp ce mulți dintre noi ar putea simți că suntem cumva separați de restul existenței, acest lucru  este departe de adevăr. Separarea este o iluzie. În realitate, suntem mult mai conectați decât ne-am putea imagina. Acest film explorează subiectul unității noastre și arată cum tradițiile spirituale din întreaga lume au înțeles acest lucru de milenii și cum știința modernă începe să o înțeleagă acum.

În film sunt prezentate (în ordinea apariției):

Chase Iron Eyes – Protectorul apei al tribului Lakota

Amit Goswami – Fizician teoretic

Tim Freke – Filosof

Don Miguel Ruiz Jr. – Învățător din tradiția toltecă

Walter Kankin – Ghid spiritual mayaș

Maestrul Juan Gabriel – Păstrătorul înțelepciunii Q’ero

Caroline Putnam – Fondatorul Reviveolution

Swami Santatmananda Saraswati – Învățător de Advaita Vedanta

Amoda Maa – Învățător spiritual

Maestrul Gu – Maestru taoist Tai Chi

Joseph P. Kauffman – Creatorul „All Is Self” și Conscious Collective

Acest film își propune să evidențieze adevărul fundamental al unității noastre prin explorarea acestui subiect din perspectivele multor tradiții mondiale diferite – fiecare dintre acestea afirmând că există o inteligență mai mare – o conștiință universală – a cărei conștiință individuală nu este decât o expresie. Dacă ne putem trezi la această stare de conștiință din interiorul nostru, atunci o putem vedea în interiorul tuturor ființelor și ne vom da seama că toate ființele sunt familia noastră, totul este unul, totul este sinele.

www.conscious-collective.comSURSA 

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi 

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)

VEDEȚI FILMUL NETRADUS, AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...