Ieşirea Din MATRIX: GĂSINDU-L PE DUMNEZEU - Iluminare

luni, 4 martie 2024

GĂSINDU-L PE DUMNEZEU - Iluminare


FINDING GOD - The Enlightment (2011)

„Cum îl găsim pe Dumnezeu într-o lume fără sens în care suntem supraîncărcați cu informații și tehnologie, tulburați de inutilitatea politicii și suntem în mod constant controlați de mașinile progresului?

 Într-o lume obsedată de putere și control, mulți își găsesc pacea interioară pe care o căutăm cu toții făcând un pas înapoi în loc de „înainte” pentru a se identifica cu natura și bunul simț, înapoi în Grădina Edenului într-un fel. 

Dumnezeu are o semnificație mult mai profundă și mai personală dincolo de complicațiile tot mai mari ale religiilor lumii și de „progresul” rapid pe care omenirea pretinde că îl experimentează. 

A fi iluminat avea o semnificație mai semnificativă pentru strămoșii noștri străvechi. Acest set de 3 filme servește drept ghid pentru cei care caută să se conecteze cu ceva mai mare decât noi toți, prezența indefinibilă a lui Dumnezeu. 

De la teoria cuantică, până la secretele pierdute ale veacurilor, deblocați pentru dvs. adevărata cheie pentru legile atracției și auto-împuternicirii și descoperiți ceea ce gnosticii, francmasonii, șamanii și alți păstrători ai înțelepciunii au cunoscut de milenii.” SURSA 

VEDEȚI AICI CELE 3 PĂRȚI TRADUSE

Accesul la filmul tradus este oferit doar urmăritorilor implicați, activi 

(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)

Partea 1, Mintea cuantică a lui Dumnezeu, este o călătorie de explorare, cuprinzând idei ale teologului nord-african Sfântul Augustin, de la filosoful francez Rene Descartes, și până la fizicianul cuantic german Max Planck și dincolo de ei.

VEDEȚI PRIMA PARTE TRADUSĂ, AICI

Partea 2, „Science of Soul: The EndTime Solar Cycle of Chaos in 2012 A.D., se întreabă dacă anul 2012 va aduce un salt cuantic al conștiinței sau eventual un coșmar global. Urmându-l îndeaproape pe Dr. John Jay Cartea lui Harper Tranceformers: Shamans of the 21st Century, Science of Soul explorează acestea și alte întrebări convingătoare.

VEDEȚI PARTEA A DOUA TRADUSĂ, AICI

În partea 3, Ancient Code, filmul este o binevenită îndepărtare de alte filme care folosesc cuvântul cod în tiltlu, de exemplu, Codul Bibliei și Codul lui Da Vinci. Scepticii care nu au văzut acest film ar putea să-l respingă în grabă, deoarece conceptul de cod are un istoric destul de încărcat în marketingul New Ageist.

Acest film, totuși, vorbește despre un cod mult mai profund decât de un simplu oportunism. Și scriitorii, artiștii și gânditorii implicaţi în producerea lui sunt în mod clar pasionați de credințele lor. 

Filmul se învârte în jurul mai multor teme întâlnite în altă realitate, filme, cum ar fi divinitatea naturii și interconectarea tuturor formelor de viață în virtutea ideii că, în fuond, nu suntem altceva decât modele imbricate de energie luminoasă și întunecată.

VEDEȚI PARTEA A TREIA TRADUSĂ, AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...