Ieşirea Din MATRIX: Rezident ET - un serial comic despre lucruri serioase

vineri, 22 martie 2024

Rezident ET - un serial comic despre lucruri serioase

 RESIDENT ALIEN (2021 - )

Filmul e destul de copilăros, prostuț chiar pe alocuri, un film cu care să te relaxezi, însă pe măsură ce avansează, lucrurile devin din ce în ce mai profunde și se spun lucruri din ce în ce mai serioase, într-o notă comică, așa cum se și recomandă de fapt. 

Sub umbrela unei comedii ușoare, a unui serial distractiv, se aduc la fileu lucruri foarte profunde, ce țin de răpiri ET, specii ET, Federația Galactică, portaluri, nave organice, buncăre, extratereștrii care-și schimbă forma, hibridizări, programe guvernamentale secrete care investighează aceste lucruri.

Toate aceste aspecte sunt menite să ne tot pregătească psihologic pentru adevărurile din viața reală.

Dar despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Resident Alien (în română Rezident extraterestru) este un serial de televiziune american științifico-fantastic, creat de Chris Sheridan, bazat pe cărțile de benzi desenate de Peter Hogan și Steve Parkhouse, care a avut premiera primului sezon de 10 episoade la 27 ianuarie 2021 pe Syfy.

Alan Tudyk joacă rolul principal în acest serial. 

În martie 2021, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon care și-a dat premiera pe 26 ianuarie 2022. Al doilea sezon este alcătuit din 16 episoade, împărțit în două părți de 8 episoade, cu a doua parte având premiera pe 10 august 2022. În iulie 2022, serialul a fost reînnoit pentru un al treilea sezon de 12 episoade, iar în prezent, sezonul 3 încă rulează, ajungându-se la episodul 5.

Dr. Harry Vanderspeigle este un pustnic într-un orășel din Colorado. El este, de asemenea, un extraterestru trimis într-o misiune de distrugere a umanității și de pregătire a Pământului pentru a fi locuit de către semenii săi.

Din cauza unui accident la nava spațială, el a rămas blocat pe Pământ și a preluat forma corpului unui medic pensionar care locuia lângă oraș. Când medicul orașului este ucis, extraterestrul ia slujba celui ucis. Trăind într-un corp cu formă umană, forțat fiind să se adapteze temporar vieții pe Pământ, începe să simtă lucrurile diferit și începe treptat să-și pună întrebări dacă oamenii merită sau nu să fie salvați.” SURSA

Notă: Filmul seamănă pe alocuri cu filmul Paul - un ET fugit de acasă, care și acela s-a dorit a fi un film artistic, care să spună lucruri profunde, într-un mod comic.

În sezonul 3 ni se arată de fapt că pe Federația Galactică o doare la bască dacă planetuța Pământ este invadată, atacată sau distrusă de niște ET psihopați cenușii care doresc de fapt, să schimbe atmosfera Pământului (vezi Chemtrails) și gravitația acesteia, ca ei să poată prelua planeta. Ei au alte probleme mai importante, iar birocrația îi omoară și pe ei. 

VEDEȚI SERIALUL TRADUS AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...