Ieşirea Din MATRIX: SUNETUL LIBERTĂȚII - un film oarecare, devenit celebru

duminică, 8 octombrie 2023

SUNETUL LIBERTĂȚII - un film oarecare, devenit celebru


SOUND OF FREEDOM (2023)

Am așteptat ceva timp să apară în sfârșit și o variantă mai bună a filmului, deoarece singura variantă apărută inițial, era un extrem de slabă, și ca sunet și ca imagine, înregistrată în sala de cinema, care conținea și ceva reclame agresive, făcând filmul foarte greu de urmărit. Apoi, pe diversele site-uri unde era filmul, era prezentat un alt film, cu același titlu, cu niște persoane de culoare, fără nicio legătură cu acest film ... și la fel era pus și pe diversele canale de descărcare, făcându-te practic să nu-l mai cauți ... Enervant. Aproape că am cedat să-l mai caut ... Aproape ... Dar iată că a apărut.

Filmul nu m-a impresionat ... deloc și voi spune câteva impresii personale în nota de la final, dar mai întâi un articol pe subiectul dezbătut în film.

„În ultima vreme, se scrie și se vorbește mult despre traficul de ființe umane și despre sclavia modernă, acum mai ales cu ocazia lansări a filmului foarte așteptat „The Sound of Freedom”, de pe 4 iulie 2023, de Ziua Independenței.

Acest articol analizează subiectul, filmul, și toate detaliile întunecate care îi înconjoară temeiurile, pretențiile și îngrijorările.

Este, fără îndoială, cel mai important subiect care ne preocupă pe noi, oamenii, pentru că are legătură cu ceea ce avem mai de preț, copiii noștri.

Acest articol este structurat după cum urmează:

  • Ce este traficul de persoane și de copii?
  • Traficul de persoane și munca forțată reprezintă o afacere de miliarde de dolari
  • Traficul sexual cu copii
  • Copii traficați în masă la granița cu SUA; 85.000 de copii sunt dați dispăruți
  • Filmul The Sound of Freedom, lansat oficial pe 4 iulie 2023, de Ziua Independenței
  • Cele mai întunecate colțuri de la Hollywood
  • Atacul presei corporatiste la afirmațiile făcute împotriva Hollywood-ului, a pedofililor și a adrenocromului
  • Scurgerile de informații ale corporației CYM
  • ‘Operațiunea calea ferată subterană’, a lui Tim Ballard
  • Nu fiți parte a problemei, ci mai degrabă parte a soluției
  • Ce este traficul de persoane și de copii?

La o scară globală mai largă, Human Trafficking Search (HTS) notează:

„Traficul de ființe umane, traficul de persoane sau sclavia modernă sunt termeni generali – adesea utilizați în mod interschimbabil – care se referă la exploatarea persoanelor prin amenințare sau utilizarea forței, constrângere, răpire, fraudă și/sau înșelăciune.”

HTS enumeră 6 tipuri principale de trafic de persoane:

  • TRAFICUL SEXUAL ȘI TRAFICUL SEXUAL CU COPII
  • MUNCĂ FORȚATĂ
  • OBLIGAȚIE DE PLATĂ A DATORIILOR
  • MUNCA FORȚATĂ A COPIILOR
  • MUNCA DOMESTICĂ FORȚATĂ
  • RECRUTAREA ȘI INSTRUIREA ILEGALĂ A COPIILOR SOLDAȚI

Organizația Internațională a Muncii estimează că la nivel mondial sunt 40,3 milioane de victime ale traficului de persoane (49,6 milioane de persoane trăiau în sclavie modernă în 2021, dintre care 27,6 milioane în condiții de muncă forțată și 22 de milioane în căsătorii forțate).

Potrivit Raportului global 2020 al UNODC privind traficul de persoane, care este întocmit pe baza cifrelor oficiale din peste 148 de țări, una din trei victime detectate este un copil. Fetele sunt traficate în principal în scopul exploatării sexuale, în timp ce băieții sunt folosiți pentru muncă forțată [sursa].

Potrivit National Human Trafficking Hotline (linia telefonică națională pentru traficul de persoane), cu sediul în Statele Unite:

„Traficul de persoane are loc atunci când un traficant folosește forța, frauda sau constrângerea pentru a controla o altă persoană în scopul de a se angaja în acte sexuale contra cost sau de a solicita muncă sau servicii împotriva voinței acesteia.”

Sunt multe mituri cu privire la traficul de persoane, cum ar fi acela că traficul de persoane implică exclusiv transportul victimelor peste granițele de stat/provinciale sau naționale – ceea ce reprezintă, de fapt, contrabandă de persoane.

În realitate, infracțiunea de trafic de persoane nu necesită neapărat deplasare. Victimele pot fi recrutate și traficate în propriile orașe de domiciliu sau chiar în propriile case.

Copiii sunt traficați din diverse motive.

Potrivit organizației Save the Children (Salvați Copiii), cu sediul în Connecticut, traficul de copii se referă la exploatarea fetelor și a băieților, în principal pentru muncă forțată și exploatare sexuală.

Copiii reprezintă 27 % din totalul victimelor traficului de persoane la nivel mondial, iar la fiecare trei minori victime, doi sunt fete.

Copiii sunt adesea traficați pentru prostituție sau pentru muncă forțată, cum ar fi munca domestică, munca în agricultură, în fabrici și în minerit, sau sunt forțați să lupte în conflicte.

Cei mai vulnerabili copii sunt în special refugiații și migranții, care cad adesea pradă traficanților, iar speranțele lor de a primi o educație, un loc de muncă mai bun sau o viață mai bună într-o țară nouă sunt spulberate. [sursa]

Organizația Salvați Copiii oferă o mulțime de informații valoroase despre traficul de copii, inclusiv Mituri vs. Fapte.

În afară de exploatarea sexuală, copiii traficați sunt adesea folosiți pentru căsătorii forțate și pentru muncă forțată (sclavie modernă), în special în India și în întreaga regiune Asia-Pacific.

Zonele de război, cum ar fi Ucraina, zonele de conflict și dezastrele naturale reprezintă, de asemenea, locuri în care copiii sunt deosebit de vulnerabili la răpire, abuz sexual și trafic.

De asemenea, copiii sunt adesea ademeniți și înșelați online prin intermediul principalelor rețele de socializare, cum ar fi Facebook sau TikTok, sau prin intermediul aplicațiilor de jocuri care conțin platforme de chat [sursa].

  1. Traficul de persoane și munca forțată reprezintă o afacere de miliarde de dolari

Pe baza cercetărilor efectuate de către Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al Statelor Unite (HHS), traficul de persoane este catalogat ca fiind industria criminală cu cea mai rapidă creștere din lume, depășind ca valoare industria ilegală a armelor de foc și plasându-se pe locul al doilea după traficul de droguri [sursa].

Organizația Internațională a Muncii (OIM) estimează profiturile obținute din munca forțată la 150 de miliarde de dolari (anual), conform celor mai recente cifre din anul 2021.

Turismul sexual, o activitate ilicită la nivel mondial care este foarte răspândită în Asia de Sud-Est, generează aproximativ 35 de miliarde de dolari pe an.

Și, după cum a remarcat recent reporterul Clayton Morris de la Redacted, traficul sexual cu copii aduce venituri de 34 de miliarde de dolari pe an. Morris a subliniat că, drept cadru de referință, pentru anul 2023, întreaga industrie aeriană este pregătită să obțină venituri de 22 de miliarde de dolari la nivel mondial.

  1. Traficul sexual cu copii

„Traficul sexual este atunci când o persoană se angajează într-un act sexual contra cost ca urmare a forței, fraudei sau constrângerii. În cazul în care individul nu a împlinit vârsta de 18 ani, orice act sexual de natură comercială este considerat trafic, chiar dacă nu există forță, fraudă sau constrângere. Exploatarea sexuală are loc în diverse medii, inclusiv (dar nu numai) în bordeluri, cluburi de striptease, saloane de masaj, pe stradă (denumite uneori ‘piste’) sau în case particulare. Persoanele pot fi traficate atât pe plan intern, cât și la nivel internațional.” – Human Trafficking Search (HTS)

Potrivit Organizației Internaționale a Muncii 6,3 milioane de persoane sunt exploatate sexual.

HTS notează, de asemenea, că mai mult de jumătate dintre copiii aflați în muncă forțată sunt exploatați sexual în scop lucrativ.

Femeile și copiii sunt cele mai frecvente victime găsite ca fiind traficate în scopuri sexuale, dar și bărbații și băieții sunt, de asemenea, traficați în scopuri sexuale. Persoanele cu identitate LGBT, în special persoanele transsexuale, cad din ce în ce mai des victime ale exploatării sexuale.

  1. Copii traficați în masă la granița cu SUA; 85.000 de copii sunt dați dispăruți

Un denunțător al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al SUA (HHS), Tara Lee Rodas, a declarat în fața Comitetului Judiciar al Congresului pe 26 aprilie 2023 (urmăriți de la aproximativ 01:26:13 la 01:32:00) că guvernul federal al Statelor Unite a devenit ‘intermediarul’ într-o operațiune de trafic de persoane în valoare de mai multe miliarde de dolari, care vizează minorii neînsoțiți la granița de sud.

Tara Lee Rodas depunând mărturie în fața Comisiei juridice a Camerei Reprezentanților din Congres la 26 aprilie 2023. Sursă foto: The Main Wire.

Mărturia acuzatoare a lui Rodas, care s-a oferit voluntar să ajute în cadrul Operațiunii Artemis, un plan al administrației Biden pentru a prelua controlul dezastrului umanitar de la granița dintre SUA și Mexic în 2021, a oferit câteva declarații dăunătoare cu privire la rezultatele pentru copii în mizeria crizei de la graniță.

Urmăriți clipul de cinci minute și 45 de secunde din mărturia ei aici (link video alternativ aici).

Copii migranți din America Centrală se refugiază de ploaie în spatele unui vehicul al Poliției de Frontieră americane în Penitas, Texas, 14 martie 2021, în timp ce așteaptă să fie transportați după ce au traversat râul Rio Grande spre Statele Unite. Sursa foto: CNS photo/Adrees Latif, Reuters via CatholicPhilly.com.

Potrivit unui articol din ZeroHedge, ‘Modern-Day Slave Traders’ (Negustori de sclavi ai zilelor noastre): Hawley cere o anchetă asupra celor 85.000 de copii migranți ‘pierduți’ din aprilie anul trecut, d-na Rodas a declarat că a fost detașată pentru a ajuta Biroul de Relocare a Refugiaților (ORR) al HHS să reunească copiii neînsoțiți (UAC) cu sponsorii adulți din Statele Unite, afirmând:

„Am crezut că voi ajuta la plasarea copiilor în case iubitoare. În schimb, am descoperit că acești copii sunt traficați prin intermediul unei rețele sofisticate care începe cu recrutarea în țara de origine, trecerea ilegală la granița cu SUA și se termină atunci când ORR livrează un copil unui sponsor – unii sponsori sunt infractori și traficanți și membri ai unor organizații criminale transnaționale, unii sponsori văd copiii ca pe niște mărfuri și bunuri care trebuie folosite pentru a obține venituri.”

În articol se menționează, de asemenea, că, potrivit datelor de la US Customs and Border Protection, aproximativ 345.000 de minori au trecut în Statele Unite neînsoțiți de la preluarea mandatului de către președintele Joe Biden, în timp ce un raport al NY Times sugerează că Departamentul de Sănătate și Servicii Umane a pierdut contactul cu 85.000 dintre acești minori. Hawley a dezvăluit că [sublinieri adăugate]:

„Administrația Biden este responsabilă din punct de vedere moral pentru soarta lor. Președintele a ridicat restricțiile din Titlul 42 privind copiii neînsoțiți la începutul anului 2021”, a scris Hawley într-o scrisoare adresată vineri directorului FBI, Christopher Wray.

Rapoartele dezvăluie că HHS a slăbit procesele de verificare pentru sponsori și a exercitat represalii împotriva denunțătorilor care au ridicat aceste preocupări. Ca urmare, mii de copii au fost predați unor negustori de sclavi ai zilelor noastre.

În articol se mai arată că, în unele cazuri, Rodas spune că a fost martoră la adulți sponsori cărora li s-a permis să primească ’10, 20, 30 și 40 de copii’ fără nicio îngrijorare din partea HHS.

  1. Filmul The Sound of Freedom, lansat oficial pe 4 iulie 2023, de Ziua Independenței

Filmul The Sound of Freedom (Sunetul libertății) se bazează pe incredibila poveste adevărată a unui fost agent guvernamental, Tim Ballard, care pornește într-o misiune periculoasă pentru a salva sute de copii din mâinile traficanților de sex.

Filmul îl are în rolul principal pe Jim Caviezel, celebru pentru interpretarea lui Iisus Hristos în filmul Patimile lui Hristos, realizat de Mel Gibson în anul 2004. Filmul a fost regizat de Alejandro Monteverde.

„Prea puțini oameni sunt conștienți de existența acestei probleme.” – Jim Caviezel

Actorul Jim Caviezel (stânga), care îl interpretează pe Tim Ballard (dreapta) în filmul The Sound of Freedom, vorbind în timpul unui interviu la Washington, pe 21 iunie 2023. Sursa imaginii: Mădălina Vasiliu/The Epoch Times via ZeroHedge.

Deși filmul The Sound of Freedom a fost finalizat în urmă cu aproape patru ani, în 2019, abia acum este lansat, cel mai probabil din cauza naturii întunecate și omniprezente a abuzului asupra copiilor în industria cinematografică de la Hollywood.

Disney, care a cumpărat și deține 20th Century Fox, a pus filmul în raft timp de doi ani, iar atât Netflix cât și Amazon au refuzat să îl distribuie. Filmul este distribuit acum de Angel Studios.

De la turnarea filmului Sound of Freedom, Jim Caviezel a devenit foarte deschis și foarte implicat în cauza de a face lumină asupra tenebrelor traficului sexual cu copii.” SURSA

NOTĂ: Mie personal filmul mi s-a părut destul de comun și neatractiv, oribil desigur prin subiectul răpirilor copiilor și a pedofiliei unora din specia asta, însă nu cine știe ce film, care nu face nicio revelație deosebită, care nu face nicio dezvăluire cutremurătoare despre ce se întâmplă la vârf, în mijlocul elitelor planetei, sau vreo acuză la adresa cuiva anume ... 

Răpirile de copii se petrec de când mă știu și nu e ceva nou, însă e surprinzătoare reacția celor care nu au permis apariția acestui film, asta fiind un semn că există o conspirație a tăcerii a unora de la vârf care se simt cu musca pe căciulă. 

De data asta, conspirația tăcerii în jurul acestui film îi acuză grav pe cei de la vârf. Dacă lăsau filmul să apară, nu mai atrăgeau atâta atenție asupra lor și asupra filmului, care poate, ar fi trecut relativ anonim, deoarece nu este cine știe ce capodoperă sau ceva. 

Acuzele că ar fi un subiect al celor de la Q, încercarea de a duce în ridicol sau banal subiectul, prin asocierea cu mișcarea Q, că e ceva extremist șamd, arată că pute rău situația la vârf, altfel nu s-ar fi zghihuit draci așa de tare. 

Dacă nu ar fi existat atâta tam tam în jurul filmului, eu personal, nu cred că l-aș fi băgat în seamă sau l-aș fi urmărit și recomandat. Nu mi se pare un film de recomandat, dar nah, dacă tot e atât de celebru prin retelele anti-sistem, vi-l ofer și eu să fie și aici.

Dacă doriți să vedeți dezvăluiri cu adevărat importante și revelatoare despre rețelele de pedofili, uitați-vă la documentarele: CĂDEREA CABALEI și OUT OF THE SHADOWS. Filmul de azi e o frecție, comparativ cu dezvăluirile din aceste documentare.


VEDEȚI FILMUL TRADUS, HD,

AICI, AICI sau AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...