Ieşirea Din MATRIX: Cum a cucerit BlackRock lumea. PIATRA NEAGRĂ

vineri, 27 octombrie 2023

Cum a cucerit BlackRock lumea. PIATRA NEAGRĂ


HOW BLACKROCK CONQUERED THE WORLD (2023)

- The Corbett Report Podcast

 Ce este BlackRock? De unde a apărut acest colos financiar? Cum a dobândit o putere atât de incredibilă asupra bogăției mondiale? Și cum încearcă să folosească această putere pentru a influența cursul civilizației umane? Aflați în acest documentar detaliat al Corbett Report despre Cum a cucerit BlackRock lumea?

Robert F. Kennedy Jr. a acuzat trei corporații gigant pentru distrugerea clasei de mijloc din America, în „cârdășie coruptă” cu guvernul.

Într-un interviu din 27 august cu gazda Newsmax Eric Bolling, candidatul la președinția SUA Robert F. Kennedy Jr. a criticat trei giganți corporatiști pentru că au făcut mai dificil și mai costisitor pentru americani și pentru familiile americane să dețină o casă. 

„Aceste trei companii gigantice – BlackRock, State Street și Vanguard – dețin 88% din S&P 500, este ceva în neregulă cu asta. Acum au țintit casele unifamiliale, din acest motiv vedem că aceste case au ajuns la prețuri neobișnuite”, au spus Robert F. Kennedy, potrivit newsbusters.org.  

„Atât de mulți oameni pe care îi cunoașteți și pe care îi cunosc au avut experiența de a primi o ofertă pentru casă, cineva care intră cu o ofertă în numerar și le ia casele, iar [cei păgubiți] încearcă să-și dau seama despre cine este vorba și este un LLC (societate cu răspundere limitată). Ei bine, aceste LLC sunt, de fapt, deținute de către aceste trei mari companii și știți că acum sunt pe cale să dețină 60% din casele unifamiliale din această țară până în 2030”, a adăugat el.

RFK Jr. a recomandat guvernului federal să ia măsuri împotriva acestor trei companii și să folosească codul fiscal astfel încât „să nu poată face această crimă – [adică] să ia toate casele și apoi să ridice prețul chiriilor”. Candidatul la președinție a pledat pentru „împrumuturi cu trei la sută acordate americanilor, cu garanții federale” pentru a-i ajuta pe americani să își cumpere case.

Potrivit lui RFK Jr., oamenii nu acordă atenție la ceea ce el a descris drept o „cârdășie coruptă” între guvern și puterea corporatistă. El a spus că acest duo „elimină bogăția clasei de mijloc din America și distruge viețile lucrătorilor săraci din această țară”.

„Întregul sistem este manipulat împotriva noastră. Iar aceste corporații, din cauza complicității guvernului cu acești oameni bogați la nord de Richmond au cizmele pe gâtul fiecărui american... bogăția este furată de către corporații cu cooperarea acestor agenții guvernamentale”, a adăugat RFK.

În timp ce, din cauza acestor trei corporații, familiile tinere americane au dificultați mai mari să dețină locuințe, acestea sunt, de asemenea, criticate pentru că au susținut impunerea criteriilor ESG – sistemul de guvernanță corporativă, socială și de mediu, asupra americanilor și a companiilor americane. RFK Jr. este cel mai recent politician care a tras un semnal de alarmă, în urma mărturiilor unor oficiali publici în fața Congresului.” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

 

 Mai jos  „Descoperiți metodele de manipulare și influență dezvăluite de un recrutor de la BlackRock. Un recrutor de la BlackRock dezvăluie modul în care compania conduce lumea: "Contează cine controlează portofelul președintelui."

În această înregistrare filmată cu camera ascunsă, un recrutor al BlackRock - cea mai mare companie de gestionare a activelor din lume - pe nume Serge Varlay dezvăluie cum reușește BlackRock să "conducă lumea". Imaginile au fost înregistrate la mai multe întâlniri din New York de către unul dintre jurnaliștii sub acoperire excepționali ai OMG News.

Potrivit lui Serge Varlay, ușurința cu care această companie poate acționa se datorează faptului că oamenii nu bănuiesc nimic și că BlackRock preferă să rămână discretă. Atunci când oamenii nu sunt conștienți de ceea ce fac, le este mai ușor să influențeze deciziile și evenimentele în avantajul lor. În plus, recrutorul subliniază că BlackRock nu dorește să atragă atenția asupra acțiunilor sale, preferând să opereze în spatele scenei pentru a evita să fie supravegheată.

Serge Varlay i-a spus jurnalistului că BlackRock administrează 20 de triliarde de dolari la nivel mondial. În opinia sa, aceste cifre sunt de neînțeles. BlackRock gestionează active de peste 9,5 triliarde de dolari, ceea ce reprezintă mai mult decât PIB-ul tuturor țărilor din lume, cu excepția Statelor Unite și a Chinei.

"Poți să iei această sumă nenorocită de bani și să cumperi oameni. Lucrez pentru o companie numită BlackRock... Nu este despre cine este președinte, ci despre cine controlează portofoliul președintelui. Îți poți cumpăra candidații. În primul rând, sunt senatorii, tipii ăștia sunt al naibii de ieftini. Dacă ai 10.000 de dolari, poți cumpăra un senator. Îți dau 500.000 de dolari chiar acum. Nu contează cine câștigă, ei sunt în buzunarul meu."

Detestabilul Serge Varlay nu se oprește aici; el continuă să descrie ce cred partenerii săi despre tragediile războiului:

"Războiul din Ucraina este bun pentru afaceri, știți asta, nu-i așa? Rusia aruncă în aer silozurile de cereale ale Ucrainei și prețul grâului va crește vertiginos. Economia ucraineană este piața grâului. Prețul pâinii va crește, ceea ce este fantastic dacă faci comerț. Volatilitatea creează oportunități de profit..."

Pentru a accentua oroarea, Varlay adaugă că este "interesant când lucrurile merg prost".

De la dezvăluirile sale explozive, Serge Varlay, recrutor la BlackRock, a luat o măsură radicală: și-a șters profilul de LinkedIn. Oricum ar fi, dispariția sa nu a făcut decât să sporească interesul publicului și al presei neafiliate - cea mainstream este încă absentă - față de afacerea BlackRock, subliniind amploarea scandalului și importanța dezvăluirilor lui Serge Varlay.”

Ionel Trandafir - 22 iunie 2023” SURSA

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI
Serge Varlay ”Razboiul este bun pentru afaceri”
 - Cum ”conduce lumea” BlackRock?

În completare studiați și:


În final, pentru a înțelege simbologia BlackRock studiați și Matricea Saturn - Lună

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...