Ieşirea Din MATRIX: Ce este o femeie? - un documentar satiric

miercuri, 8 iunie 2022

Ce este o femeie? - un documentar satiric

 

WHAT IS A WOMAN (2022)

Deoarece peste tot în lume, în iunie sunt tot felul de parade LGBTQ+ (în curând și P de la pedo), acest documentar este binevenit pentru a mai echilibra balanța propagandei deșănțate neo-marxist progresiste.

 „Documentarul lui Matt Walsh, „Ce este o femeie?”  este unul provocator și controversat, care pune sub semnul întrebării sistemul social și psihologic la un nivel elementar. Acest film a ieșit pe 1 iunie 2022, începutul lunii „mândriei”. Temele ridicate de Matt Walsh sunt legate de gen.

Prin urmare, are sens ca acesta să fie lansat în ajunul lunii mândriei lesbiene, gay, bisexuale, transgender, queer și intersexuale (LGBTQ+), unde uneori se pun întrebări în numele lor și uneori li se  pun întrebări. Apar și unii bărbați în film, dar majoritatea persoanelor intervievate de Walsh sunt femei.

Cine este bărbat și cine este femeie? Cine decide asta? Și mai important, „Ce” decide asta? În schimb, filmul nu definește lucrurile, ci încearcă să conteste acele definiții ale manualelor. Creatorul intenționează să pună întrebări.

Deși contextul ar putea fi luat pozitiv sau negativ în funcție de ideologiile oamenilor și de ideologiile sociale și politice, este și mai amețitor deoarece Matt Walsh este creatorul. ” SURSA

Așadar alăturați-vă lui Matt în călătoria sa satirica, dar profund tulburătoare și care vine in întâmpinarea generațiilor care, înaintea noastră, nu au știut niciodată că vor fi puse in situația de a se întreba:

Ce este o femeie? 

Traducerea și adaptarea Echipa Renașterea Phoenixului . Vizionați si distribuiți‼️”

În completare studiați și Fața nevăzută a homosexualității dar și filmul I am Michael.

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...