Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL FLUXULUI 2022 - Zilele 1 - 7 din 7 (COMPLET) + BONUS

duminică, 22 mai 2022

SUMMITUL FLUXULUI 2022 - Zilele 1 - 7 din 7 (COMPLET) + BONUS

 

FLOW SUMMIT (2022)

DAY 1


Continuăm seria FLOW! SUMMIT cu o serie de mentori și lideri de opinie cu adevărat extraordinari, o serie pusă la dispoziția noastră în mod gratuit, de echipa Team Younity Romania (prin Roxana Costache). Acum nu mai sunt gratis, dar vă invităm totuși să cumpărați AICI pachetul oferit de această echipă frumoasă, pentru a încuraja și pe viitor astfel de inițiative. Pachetul conține toate prezentările de la Flow!summit la care se adaugă multe alte bonusuri pe care le puteți avea pentru dvs.Ce este FLOW SUMMIT vedeți AICI.

Așadar să-i dăm drumul: Ziua 1



În prima zi a summit-ului, îi prezentăm pe Louise Hay și pe Gregg Braden. În plus, îți oferim și un interviu special cu Laura Seiler și Sadhguru, dar și pe Daniel Miten și pe Oana Sorescu!

Temele clipurilor de azi (pe scurt):

Louise Lynn Hay - Cum să trăiești în abundență

· cum să te deschizi către extaz și fericire

· ce înseamnă să trăiești în abundență

· cum să înveți să crezi în tine însuți

· cum să-ți acorzi permisiunea să fii fericit


Gregg Braden - Soluționarea problemelor

· cum își aplică Gregg cunoștințele despre rezolvarea problemelor în domeniul spiritual

· felul în care se schimbă lumea și ce înseamnă asta pentru noi

· cum să trăiești o viață mai bună


Interviu cu Sadghuru, de Laura Seiler- Karma: Devino stăpân pe propria viață

· cele patru dimensiuni pe care le are orice activitate a noastră

· cât de multe (sau cât de puține) lucruri se întâmplă conștient

· ceea ce faci cu viața ta este 100% al tău

· cum să te echipezi pentru propria viață

· ce înseamnă ingineria interioară și cum funcționează acest proces


Daniel Mitel - Pacea și calmul interior

· cum să înțelegi panica ce s-a instalat la atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv, în ultima perioadă

· un instrument de lucru pe care să-l folosim atunci când simțim ca suntem copleșiti de ceea ce se întâmplă în jurul nostru

· cum să ne sprijinim familia, prieteni, cunoscuți, care trec prin situații similare sau poate chiar mai dificile decât cea prin care trecem noi


Oana Sorescu - Flow emoțional în vreme de război(timpuri grele)

· Consecințele disocierii emoționale ca rezultat al copleșirii

· Războiul dinlăuntrul nostru care atrage situații conflictuale și în realitatea înconjurătoare

· Oboseala Compasiunii (compassion Fatigue), o problema care afectează nu numai cadrele medicale ci pe noi toți, fiind supusi permanent la vești ingrozitoare în ultimii 2 ani de zile

· Ce este oboseala compasiunii, cum se recunoaște, stadiile ei și soluțiile pentru a o evita și gestiona

Pe larg:

A sosit în sfârșit momentul: flowl!summit 2022 începe astăzi. Și începem cu câteva momente reale. Fiți confortabil într-un loc liniștit și bucurați-vă de contribuțiile video de astăzi.


Laura Seiler & Sadghuru – 
Karma: Deveniți maestrul vieții voastre


Sadhguru este un lider de gândire recunoscut la nivel internațional și un facilitator al conștiinței spirituale holistice. El a apărut ca vorbitor la Națiunile Unite, Forumul Economic Mondial și MIT. El s-a adresat și Camerei Lorzilor. Mulți profesori cunoscuți, precum Deepak Chopra, au fost influențați de el. Sadhguru este fondatorul Fundației Isha, care are numeroase centre de practică în întreaga lume.

Mai multe informații la https://isha.sadhguru.org/us/en/home

Laura Seiler însoțește oamenii ca antrenor pentru spiritualitatea modernă, atenția și puterea mentală pe drumul către Sinele lor Superior. Viziunea ei este de a reconecta oamenii cu adevărata lor esență, de a-i sprijini în acest sens pentru a-și vindeca rănile emoționale, pentru a dezvolta o relație iubitoare și apreciativă cu sine, precum și pentru a se exprima pe deplin. Prin tehnicile sale de coaching și meditație, ea își ajută clienții să facă schimbări profunde în viața lor și să creeze o viață care le permite să acceseze pe deplin puterea lor radiantă.

Mai multe informații la www.lauraseiler.com

Ce vei învăța în această lecție

Metoda lui Inner Engineering într-un interviu cu Laura Malina Seiler despre Karma. Simți că viața ta este întâmplătoare? Sadhguru spune: Noi, oamenii, nu știm cum să ne descurcăm cu propria noastră evoluție. Nu știm să ne distanțăm de dramele noastre. Descoperă o nouă perspectivă asupra vieții tale.

În acest videoclip vei învăța:

• cele patru dimensiuni pe care le are orice activitate a noastră
• cât de multe (sau cât de puține) lucruri se întâmplă conștient
• ceea ce faci din viața ta este 100% a creația ta
• de ce ești stăpânul vieții tale și ar trebui să-ți asumi responsabilitatea
• cum să te echipezi pentru viața ta
• de ce dorința este importantă pentru oameni (dar are nevoie de direcție)
• ce este ingineria interioară și cum funcționează acest proces

VEZI FILMUL TRADUS cu Sadhguru, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)


Louise Hay – Cum să trăiești din abundență

Louise Lynn Hay (n. 8 octombrie 1926 in Los Angeles; d. 30 august, 2017) a fost o autoare americană de non-ficțiune, în domeniul ”gândirii pozitive”. Împreună cu Joseph Murphy și Erhard D. Freitag, ea este unul dintre autorii de frunte ai mișcării New Age. La vârsta de 40 de ani, a început să studieze învățăturile lui Ernest Holmes, din ”Știința minții”. Mai târziu, a început să țină ea însăși cursuri. Însă cariera sa ca autoare de succes a început cu adevărat abia după ce s-a îmbolnăvit de cancer cervical.

După cum spune chiar ea, această boală a motivat-o să urmeze o purificare spirituală, care a reprezentat un pas esențial în viața sa. Pe lângă cărțile lansate, CD-urile și clipurile lui Louise Hay sunt și ele disponibile și au fost traduse în 29 de limbi. În 2004, vânzările totale ale volumelor sale depășeau 50 de milioane de exemplare.

În scrierile sale, Louise Hay a evidențiat faptul că gândirea pozitivă ar trebui să ducă la o viață pozitivă, iar gândirea negativă are ca efect o viață negativă (problematică). Un alt element important al învățăturilor sale este iertarea, care, în viziunea sa, reprezintă o componentă esențială a unei vieți fericite.

Louise Hay este unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori din domeniul spiritual și afirmațiile ei au ajutat nenumărați oameni. În această înregistrare, ea îți spune cum te deschizi spre bucurie și fericire. Ea folosește metafora „oceanului vieții” și îți oferă metode prin care îți poți permite să fii fericit.

În acest videoclip vei afla…

• cum să te deschizi către extax și fericire
• ce înseamnă să trăiești în abundență
• cum să înveți să crezi în tine
• cum să-ți acorzi permisiunea să fii fericit

VEZI FILMUL TRADUS cu Louise Hay, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)


Daniel Mitel – PACEA ȘI CALMUL INTERIOR

Daniel este liderul „Școlii Inimii”. Școala Inimii are la nivel global (datele din luna februarie 2022) 221 Profesori în 32 țări care vorbesc 19 limbi!

Daniel este un pelerin spiritual, pentru care granițele fizice si spirituale sunt o provocare in misiunea sa de ajuta pe fiecare să înțeleagă conexiunea intimă cu eul interior, cu sinele superior, cu divinitatea din noi. In ultimii ani Daniel s-a dedicat studiului inimii si sufletului uman; cât de important este sa ne curățăm gândurile, să practicăm Rugăciunea Inimii și să ne purificăm inima.

De asemenea, Daniel este continuu implicat în proiecte de mediu de nivel mondial. În ultimul proiect, Daniel a făcut training la echipa Solar Impulse și Chairmanului si Ambasadorului Națiunilor Unite, Bertrand Piccard care a pilotat avionul solar impuls in jurul lumii! În ultimii ani, in paralel cu activitatea spirituală, Daniel a demarat un proiect la nivel mondial împreuna cu HeartMath Institute din California si cu un grup de Profesori/Traineri și oameni de știință de renume mondial. Proiectul este un training implementat în companii, școli și universități, training care ajută să-ți controlezi emoțiile, să fii calm, plin de energie si creativitate. Proiectul poate fi găsit aici: www.motivate-yourself.org.

Interviurile peste tot in lume si cererile permanente de a scrie articole in diverse reviste si publicații on-line (Spirit of Ma’at, Collective Evolution, Lilou Mace, OMTimes, etc.) recomandă pe Daniel ca unul dintre cei mai iubiți scriitor și profesor în toată lumea. El dezvăluie puterea vostră interiorară si ce puteți crea prin iubirea necondiționată a inimii.


Daniel consideră o binecuvantare oportunitatea de a lucra cu copiii din toată lumea. Ca profesor invitat in scolile Montessori din Toronto, Canada, Daniel a schimbat vietile a sute de copii prin munca sa.

Daniel are o baza academica consistentă: Diploma in Management si MBA la Open University Business School, UK.

Chiar daca a lucrat câțiva ani în diferite companii multinaționale, Daniel a predat in paralel, în aproape fiecare weekend, diferite seminarii in toate colțurile lumii, ajutînd mii de oameni sa se regasească pe ei inșiși si sa se reconecteze cu cine sunt ei cu adevarat.

Mai multe informații pe: Scoala inimii



Ce vei învăța în această lecție

În acest videoclip vei afla…

· În primul rând să înțelegem efectul acestei panici care există acum peste tot la nivel individual și de umanitate luată global

· În al doilea rând să putem avea un instrument de lucru când simțim că suntem copleșiti de ceea ce se întâmplă acum în jurul nostru

· În al treilea rand să putem să sprijinim familia, prieteni, cunoscuți, persoane care trec prin situații similare sau poate chiar mai dificile decât cea prin care trecem noi

VEZI FILMUL TRADUS cu Daniel Mitel, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)


Gregg Braden – Rezolvarea problemelor

Gregg Braden, autor de bestselleruri și profesor spiritual, locuiește în Santa Fe, New Mexico, SUA. A lucrat ca soluționator de probleme pentru companii din Fortune 500, iar cercetările sale cu privire la genomul uman și timpul fractal i-au adus recunoaștere, inclusiv Premiul Walden pentru New Thought și Premiul Illuminate pentru Vizionarii Conștienți. Călătoriile sale de cercetare l-au condus la mănăstiri și temple îndepărtate din vremuri trecute, iar experiența sa profesională de geoștiință și inginer spațial îi permite să creeze o punte între înțelepciunea antică și știința modernă. Cărțile sale au fost traduse în șaptesprezece limbi.

Mai multe informații la www.greggbraden.com

Gregg Braden este un autor și un „problem solver”. El își transmite cunoștințele prin cărțile și prelegerile sale. El unește știința cu spiritualitatea și, aprofundând această abordare, scoate la suprafață relația noastra cu diferite arii ale vieții noastre. Procedând astfel, cunoștințele sale asupra schimbării ne ajută să înțelegem cum să o adoptăm ca pe o oportunitate de a trăi o viață mai bună.

În acest videoclip vei învăța:

• cum Gregg combină știința cu spiritualitatea
• cum își aplică Gregg cunoștințele despre rezolvarea problemelor în domeniul spiritual
• care este subiectul preferat al lui Gregg
• cum se schimbă lumea și ce înseamnă aceasta pentru noi
• cum să trăiești o viață mai bună

VEZI FILMUL TRADUS cu GREGG BRADEN, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)


Oana Sorescu – Flow emoțional în vreme de război 
(timpuri grele)

Să treci de la o viață normala la una extraordinară? Tu dispui de o uimitoare putere interioară pentru a-ți crea o viața cu tot ceea ce-ți dorești în ea. Încă de când ai ieșit din pântecul mamei, ai fost supus unor condiționări culturale menite să te facă mulțumit de viața “normală” pe care o trăiești, la nivelul conștiinței tale obișnuite, care de obicei se rezumă la ceea ce se intamplă sa-ți ofere viața. Ai fost determinat în foarte multe feluri să crezi că nu posezi întelepciunea sau capacitatea de a-ți face dorințele și aspirațiile să se manifeste și să se îndeplinească.

“Există un nivel al conștiinței la care poți opta să trăiești oricât dorești, dacă te arăți dispus să-ți schimbi conceptul de sine și să nu te mai raportezi la tine ca la o ființă obișnuită, ci la una capabila să-și îndeplinească dorințele”. (Wayne Dyer)

Să ai luna ta de miere la 40, 50 ,70 de ani? E oare posibil acest lucru? Da,da, da și iar Da!

Mai multe informații pe: https://eft-mr.ro/

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța despre:

· Consecințele disocierii emoționale ca rezultat al copleșirii

· Războiul dinlăuntrul nostru care atrage situații conflictuale și în realitatea înconjurătoare

· Oboseala Compasiunii (compassion Fatigue), o problema care afectează nu numai cadrele medicale ci pe noi toți, fiind supusi permanent la vești ingrozitoare în ultimii 2 ani de zile

· Ce este oboseala compasiunii, cum se recunoaște, stadiile ei și soluțiile pentru a o evita și gestiona.

VEZI FILMUL TRADUS cu OANA SORESCU, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)

ZIUA 2 - DAY 2



În a doua zi a summit-ului, vom pătrunde în lumea spirituală a șamanilor împreună cu Alberto Villoldo și cu Marcela Lobos și vom descoperi vechi tehnici budiste pe care le putem aplica în viața de zi cu zi, cu Lobsang Tulku!

Temele clipurilor de astăzi:

ALBERTO VILLOLDO - Totul Este Iluminat

· modul de viață al șamanilor

· cum să elimini rezidurile din câmpul energetic luminos

· cum să-ți accelerezi vindecarea

· cum să intri în spațiul infinitului

Marcela Lobos - Divinul feminin

· tradițiile de vindecare ale șamanilor din Anzi

· ce este Divinul Feminin

· cum să te întorci către lumină

· despre viață și moarte

Tulku Lobsang Rinpoche - Sfaturi budiste pentru viața de zi cu zi

· cum să folosești tehnicile budiste în viața de zi cu zi

· cum găsești înțelepciunea și trezirea

· ce înseamnă adevărata ta natură

· cum să-ți descoperi adevăratul sine

Patricia Cihodaru - De la furie la flow

· cum diferențiezi furia de agresivitate

· modalități sănătoase si nesănătoase de a exprima furia

· cum descifrezi mesajul profund al furiei

· cum poți accesa starea de flow pornind de la o stare de furie

Ruxandra Buluzan - Cum poți să-ți trăiești viața în stare de flow

· care este conexiunea dintre frecvențele cerebrale și starea de flow

· care este cel mai bun moment al zilei de a intra în flux

· cum să reintri în flux atunci când tocmai ce ai ieșit

· meditație ghidata prin care vei putea să ancorezi stare de flux astfel încât să devină ușor să o accesezi

Prezentările de astăzi:

Aplecați-vă pe spate și intrați într-o stare de flux cu discursurile de astăzi:



Alberto Villoldo - Totul este iluminat

Alberto Villoldo este un șaman, vindecător și om de știință. În timp ce studia efectele medicinei energetice asupra creierului într-un laborator de la Universitatea de Stat din San Francisco, el și-a dat seama că trebuie să-și schimbe modul său de a studia sănătatea psihosomatică a minții. După ce a luat această decizie, la scurt timp a început pregătirea șamanică. În calitate de fondator al Societății Four Winds, el îi învață pe oameni din întreaga lume practica medicinei energetice șamanice. Dr. Villoldo a scris numeroase bestselleruri, inclusiv One Spirit Medicine, Courageous Dreaming, The Enlightened Brain și The Four Insights.

Găsiți mai multe informații la: www.thefourwinds.com
Ce vei învăța în această lecție

Antropolog medical, șaman, autor – Alberto Villoldo are multe titluri. A devenit cunoscut prin cercetările și excursiile sale, care în cele din urmă l-au făcut să devină șaman. Și-a dat seama de la început, în cercetările sale, că nu înțelege mintea examinând creierul fizic. Într-o zi, aflându-se în laboratorul său, Alberto și-a dat seama că cercetările sale trebuiau să decurgă de la un nivel ”micro” la unul ”macro”, și că privise prin lentila greșită a microscopului. El trebuia să găsească un sistem mai mare decât rețelele neuronale ale creierului. Alberto și-a vândut laboratorul pentru o pereche de bocanci și un bilet către Amazon – hotărât să învețe de la cercetători a căror viziune nu fusese limitată de lentila unui microscop, de la oameni ale căror cunoștințe cuprindeau mai mult decât lumea măsurabilă, materială, despre care el fusese învățat că reprezintă SINGURA realitate.

În această postare vei afla ce este cea de-a opta chakră și cum să cureți câmpul de energie luminoasă care te înconjoară.

În acest videoclip vei învăța:

· mai multe despre modul de viață al șamanilor

· cum să elimini rezidurile de pe câmpul de energie luminoasă

· cum să-ți accelerezi vindecarea

· ce este cea de-a opta chakră

· cum să intri în spațiul infinitului

VEZI FILMUL TRADUS cu ALBERTO VILLOLDO, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)


Marcela Lobos – Femininul divin

Marcela Lobos este o femeie de medicină care a fost inițiată pe larg în tradițiile de vindecare și spirituale ale Amazonului și Anzilor. Ea s-a născut și a crescut în Chile, unde conduce călătorii șamanice pentru femei pentru a-și trezi Femininul Divin și propria lor putere, grație și înțelepciune. Este căsătorită cu dr. Alberto Villoldo, fondatorul Societății Four Winds, Lobos este profesor și director al aripii spaniole Four Winds.

Mai multe informații la www.marcelalobos.com/

Când Marcela Lobos era copil, și-a dorit mereu să fie puternică pentru că a crescut într-o dictatură. A devenit o atletă competitivă, deținând recorduri mondiale în snowboarding la înălțimi înalte – dar nu s-a putut elibera de sentimentul de opresiune. Și-a urmat calea către California, unde și-a găsit în sfârșit nu numai vocea, ci și calea de a deveni vindecător.

În acest videoclip vei învăța:

• mai multe despre tradițiile de vindecare ale șamanilor andini
• ce este Feminul Divin
• Drumul Marcelei de a deveni vindecător și cum și-a regăsit vocea
• cum să te întorci la lumină
• mai multe despre viață și moarte

VEZI FILMUL TRADUS cu MARCELA LOBOS, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)




Patricia Cihodaru – De la furie la flow

Patricia Cihodaru este psihoterapeut, coach emoțional și speaker de vindecare emoțională, autoarea cărții ”Geniul emoțiilor: Ghid către inteligența ascunsă a sufletului”. Ea a fondat Asociația pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale în cadrul căreia desfășoară proiecte de popularizare a sănătății emoționale reunite sub numele de ”Școala emoțiilor”.

Mai multe despre Patricia găsiți pe www.patriciacihodaru.ro.

În prezentarea din acest an, intitulată ”De la furie la flow”, Patricia ne arată care sunt modalitățile nesănătoase și cele sănătoase de a aborda și exprima furia și care este mesajul important pe care furia ni-l aduce, deși de obicei o considerăm o emoție ”rea”. De asemenea, ne propune un exercițiu de meditație prin care puteți face fiecare dintre voi trecerea de la o stare de furie la starea de flow.

Ce vei învăța în această lecție

Ce vei afla:

· cum diferențiezi furia de agresivitate

· modalități sănătoase si nesănătoase de a exprima furia

· cum descifrezi mesajul profund al furiei

· cum poți accesa starea de flow pornind de la o stare de furie

VEZI FILMUL TRADUS cu PATRICIA CIHODARU, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)



Lobsang Tulku – Sfaturi budiste pentru viața de zi cu zi

Tulku Lobsang Rinpoche este un maestru, profesor și autor budist. S-a născut în nord-estul Tibetului în 1976 și a intrat în școala mănăstirii budiste locale la vârsta de șase ani. La vârsta de 13 ani, a fost recunoscut ca reîncarnarea lui Nyentse Lama. Tulku Lobsang a trăit în mai multe mănăstiri înainte de a părăsi Tibetul în 1993 pentru a-și aprofunda cunoștințele despre textele budiste clasice din sudul Indiei. Din 2000, Tulku Lobsang Rinpoche călătorește pentru a-și transmite cunoștințele aprofundate. Învățăturile lui Tulku Lobsang sunt caracterizate de maniera lui caldă și iubitoare. Umoristic și apropiat de viața de zi cu zi, Rinpoche reușește să construiască punți pentru a transfera cunoștințele străvechi ale venerabilului său neam în prezent.

Mai multe informații la: www.tulkulobsang.org/en/

Ce vei învăța în această lecție

Tulku Lobsang Rinpoche – Sfaturi budiste pentru viața de zi cu zi
Tulku Lobsang vă vorbește despre înțelepciune și trezire în acest videoclip. De asemenea, înveți despre ce înseamnă adevărata natură și cum să-ți descoperi Sinele. El vă oferă sfaturi & trucuri pe care le poți folosi în viața de zi cu zi.

În acest videoclip vei învăța:

• cum să folosiți tehnicile budiste în viața de zi cu zi
• cum să găsiți înțelepciunea și trezirea
• ce înseamnă adevărata natură
• cum să-ți descoperi adevăratul sine

VEZI FILMUL TRADUS cu LOSBANG TULKU, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)


Ruxandra Bulzan – Cum poți să-ți trăiești viața în stare de flow

Ruxandra Bulzan este autor, psiholog și hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), trainer acreditat internațional al EARTh (European Association for Regression Therapy) și Președinte al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, am formare ca terapeut ThetaHealing și Spiritual Coach.

Ce vei învăța în această lecție:

· ​care este conexiunea dintre frecvențele cerebrale și starea de flow

· care este cel mai bun moment al zilei de a intra în flux

· cum să reintri în flux atunci când tocmai ce ai ieșit​

· meditație ghidata prin care vei putea să ancorezi stare de flux astfel încât să devină ușor să o accesezi​


VEZI FILMUL TRADUS cu RUXANDRA BULZAN, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)

ZIUA 3 - DAY 3


În a treia zi de summit, te vom inspira cu o gamă largă de subiecte! Vei pătrunde în diferite stări de conștiință cu Teal Swan, vei înțelege adevăratul sens al păcii împreună cu Neal Donald Walsch și vei trăi experiența vindecării prin sunete, cu Andreas Goldemann!

Temele clipurilor de astăzi:

Teal Swan – Lumini și umbre

· cum să treci peste suferință

· ce înseamnă umbra, în sens spiritual

· semnificația conștientului și a inconștientului

· modul în care se formează egoul

Neale Donald Walsch - Cine ascultă?

· explicarea Conversațiilor cu Dumnezeu

· de ce e important să găsim pacea - în lume și în noi înșine

· legătura acesteia cu protecția mediului

· de ce e important să asculți așa cum trebuie

· cei cinci pași către pace

Andreas Goldemann - Eliberarea inimii

· ce sunt zidurile inimii

· cum să desfaci nodurile energetice

· ce este rețeaua energetică

· cum armonizezi rețeaua și câmpul energetic al inimii

Andra Ivanov - RECONNECTIVE HEALING din perspectiva practică și științifică

· unicitatea acestei metode de vindecare și evoluție.

· înțelegerea vindecării energetice prin intermediul frecvențelor reconective

· beneficii posibile ale Reconnective Healing si Reconectării.

· ușurința cu care se poate accesa Reconnective Healing, atât ca beneficiar cât și ca practician.

Rajko Kuzmanovic - Împrietenește-te cu stresul

· Vei învață despre stres.

· Care sunt factori ce îl declanșează.

· Care este mecanismul stresului.

· Meditația de dizolvare a stresului.

Nu uita...

Fiecare zi va rămâne online timp de 48 de ore. Cantitatea vastă de conținut este menită ca un program "cu autoservire". Poți "să guști" din toate materialele și să alegi ce îți place mai mult.

Sperăm să-ți placă a treia zi a summit-ului!


Toate cele bune,

Prezentările de astăzi

Relaxați-vă și intrați într-o stare de flux cu discursurile de astăzi:

Neale Donald Walsch – Cine ascultă?

Neale Donald Walsch este un ambasador modern al spiritualității. Înainte de a începe să scrie acum faimoasa trilogie Conversații cu Dumnezeu, Walsch a dezvoltat foarte devreme un interes pentru religie și a simțit o legătură profundă cu spiritualitatea. El este autorul a șaisprezece cărți despre spiritualitate și aplicarea acesteia în viața de zi cu zi, cel mai recent Soluția lui Dumnezeu. El își împărtășește cunoștințele profunde și înțelegerea lui Dumnezeu în seminarii din întreaga lume.

Găsiți mai multe informații la www.nealedonaldwalsch.com

Ce vei învăța în această lecție

Neale Donald Walsch a avut o experiență în urmă cu câțiva ani: a avut o conversație cu Dumnezeu — și a ascultat. El a pus și întrebări, mai ales despre toată suferința din lumea noastră. I s-au dat cinci pași către pace și ne spune acum acești cinci pași.

În acest videoclip vei învăța:

• ce este Conversații cu Dumnezeu
• de ce este important să găsim pacea — în lume și în noi înșine
• ce legătură are protecția mediului cu aceasta
• de ce este atât de important să asculți corect
• cei cinci pași către pace

VEZI FILMUL TRADUS cu Neale Donald Walsch, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru
** Pentru donatori (la cerere)

Teal SwanLumină și umbră

Teal Swan, autor renumit, vorbitor internațional și vedetă în rețelele de socializare, a călătorit prin lume, învățând auto-dezvoltarea și învățând oamenii cum să-și transforme durerea emoțională, mentală, fizică și spirituală. Ea a supraviețuit unui abuz grav din copilărie. Astăzi, după ce și-a integrat propria experiență de viață îngrozitoare, ea inspiră milioane de oameni din întreaga lume către adevăr, autenticitate, libertate și bucurie. Ea s-a clasat pe locul 19 în categoria The Watkins Most Influential Spiritual Living People în 2019, iar urmăritorii ei din întreaga lume i-au dat porecla „The Mirror”. Ea și-a câștigat acest nume pentru că „când treci în fața ei, vezi adevărul despre tine și adevărul universului”.

Ce vei învăța în această lecție

Teal Swan este adesea numită „oglinda”. Acest lucru se datorează faptului că le arată oamenilor adevăratul sine, îți reflectă dacă îți place ceea ce vezi sau nu. Expertiza ei este în umbre, face asta pentru a găsi simțurile spirituale și pentru a dezvălui subconștientul. Ce zice despre ego și de socializare, puteți afla în acest articol.

În acest videoclip vei învăța:

• cum să-ți depășești suferința
• ce este o umbră în sens spiritual
• care este semnificația conștientului și a inconștientului
• cum este modelat și format ego-ul

VEZI FILMUL TRADUS cu Teal Swan, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Andra Ivanov – RECONNECTIVE HEALING din perspectiva practică și științifică

Andra a fost captivată de lucrul cu frecvențele reconective de vindecare după două cariere de succes în domeniile inginerie și drept. După participarea la numeroase cursuri, seminarii și examene absolvite, a devenit bioenergoterapeut cu propriul cabinet în București. Acolo se afla în 2006 când a citit cartea: „Reconectarea, vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine” de Dr. Eric Pearl.

Ea a fost profund  atinsă, mișcată și inspirată de mesajul acestei cărți, în principal pentru că, așa cum afirmă: “avem acum o metoda simplă, naturală și fascinantă, disponibila pentru a fi practicată de către oricare dintre noi, indiferent de pregătirea sau calificarea fiecăruia”.

Cartea a fost ca un catalizator pentru Andra deoarece imediat a luat acțiune: a devenit co-sponsorul cursurilor oferite de The Reconnection în Romania, practician de Reconnective Healing și Reconectare din 2007, asistent în echipa internațională de predare a cursurilor din 2008 și instructor asociat la The Reconnection din 2015, fericită că poate să împărtășească această minunată lucrare în Romania și în lume.

Din 2007 activitatea ei principală se desfășoară la cabinetul unde oferă ședințe de Reconnective Healing si Reconectare, mereu cu bucurie și recunoștință pentru experiențele și rezultatele clienților ei.

Pentru Andra, Reconnective Healing și Reconectarea personală nu sunt numai metode de vindecare și evoluție personală, ci reprezintă un mod de a trai viată, “pe care sunt oricând fericită și onorată să le fac cunoscute, să le predau și să le facilitez.”

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție veți învăța:

  • unicitatea acestei metode de vindecare și evoluție.
  • Beneficii posibile ale Reconnective Healing și Reconectării.
  • înțelegerea vindecării energetice prin intermediul frecvențelor reconective
  • ușurința cu care se poate accesa Reconnective Healing, atât ca beneficiar cât și ca practician.
VEZI FILMUL TRADUS cu Andra Ivanov, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Andreas GoldemannEliberarea inimii

Andreas Goldemann este un intuitiv de peste 25 de ani. El își folosește vocea și un limbaj druidic străvechi al Sufletului – împreună cu mișcarea și reflecția – pentru vindecare transformatoare pe mai multe niveluri. El ajută nenumărați oameni din întreaga lume să-și lase stresul fizic, psihologic și spiritual în urmă. Deși nu a îmbrățișat întotdeauna calea unui empat spiritual, o serie de evenimente tulburătoare l-au determinat în cele din urmă să-și accepte rolul de a-i ajuta pe alții să trăiască la cel mai înalt potențial, cu bucurie. În munca sa cu participanții și clienții săi, el le amintește întotdeauna de un ghid simplu: propria lor prezență.

Citiți mai multe la www.en.andreasgoldemann.com/vita-andreas/

Ce vei învăța în această lecție

Prin auto-judecata repetată, accidente, adaptarea puternică la valori colective false, condiționări și emoții negative, are loc o fracționare a conștiinței și a corpului și odată cu aceasta o schimbare a propriei grile energetice. În același timp, construim așa-numiții pereți inimii pentru a ne proteja împotriva rănilor. O conexiune ușoară, directă și deschisă cu viața devine foarte dificilă. Ușurarea emoțională și energetică a nodurilor care vă țin propria rețea energetică deplasată deschide câmpul inimii și conexiunea profundă a sufletului cu viața, poate avea loc din nou. Andreas Goldemann, binecunoscutul intuitiv, te invită să-ți creezi propria rețea energetică pentru a armoniza conexiunea cu câmpul inimii pentru a trece într-un flux mai profund al viitoarei tale vieți. Fii acolo când Andreas își creează propria magie despre cum funcționează vocea, sunetul, mișcarea și reflecția pentru a te ajuta să atingi o nouă profunzime a ființei tale.

În acest videoclip vei învăța:

  • ce sunt pereții inimii
  • cum să vă eliberați nodurile energetice
  • despre ce reprezintă rețeaua energetică
  • cum să armonizați grila și câmpul cardiac
VEZI FILMUL TRADUS cu Andreas Goldman, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)


Rajko Kuzmanović – Împrietenește-te cu stresul

Rajko Kuzmanović este antreprenor, coach, trainer și speaker motivațional. Este sârb, născut la Belgrad. Fiu de diplomat, a trăit în mai multe țări cunoscând diferite culturi ajungând astfel să vorbească șapte limbi. Cu toate că familia lui îl îndruma spre a urma si el o cariera de diplomat in 1990 a apărut o turnură în viată lui prin întâlnirea cu ceea ce azi numim dezvoltare personală. A urmat cursul Metoda Silva ce i-a schimbat complet perspectiva și viata.

Ca urmare a începerii războiului din Iugoslavia, in 1991, a decis să plece din țară iar intuiția, sprijinită de tehnici mentale învățate la curs, l-au îndrumat să vină în România. În 1993 a devenit Instructor Metoda Silva și a fondat Metoda Silva România.

In primii ani de ședere in Romania a lucrat în câteva companii în departamentul de vânzări și a ajuns să aibă o experiența de peste 20 de ani in acest domeniu. Astfel a ajuns să îmbine în trainingurile de specialitate elemente și tehnici mentale iar de atunci și până în ziua de azi ține cursuri, traininguri, sesiuni de coaching.

în sesiunile lui, fie publice fie individuale sau corporate, Rajko Kuzmanović te învață cum să-ti remodelezi subconștientul, cum să folosești capacitățile tale mentale astfel încât să obții rezultate și performanță mai bună decât până acum în orice domeniu din viață.

În această leție, vei învăța:

  • Despre stres.
  • Care sunt factori ce îl declanșează.
  • Care este mecanismul stresului.
  • Meditația de dizolvare a stresului.
VEZI FILMUL TRADUS cu Rajko Kuzmanović, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

DIN PĂCATE ACEST FILM L-AM PIERDUT ... DACĂ-L ARE CINEVA, ÎL/O ROG SĂ DEA UN SEMN.  MULȚUMESC!

ZIUA 4 - DAY 4


În a patra zi a summit-ului, vom afla mai multe despre Feng Shui, cu Marie Diamond, vom pătrunde în lumea hipnozei cu Gabriel Palacios și vom explora activitatea de medium cu Gordon Smith!

Temele clipurilor de astăzi:

Marie Diamond – Fă curățenie în viața de zi cu zi

· modul în care fluxul casei tale îți afectează spiritul

· cele trei părți ale fluxului conform Legii Atracției

· cum să îți purifici energetic casa

Gabriel Palacios - Subconștientul și fluxul

· cum să-ți descoperi profunzimile interioare

· cum îți funcționează conștientul și inconștientul

· ce legătură are relaxarea cu fluxul

· cum să intri într-o stare de flux

· cum să îți descoperi «comutatorul»

Gordon Smith - Între două lumi

· ce înseamnă să fii medium

· ce este acela un spirit călăuzitor

· de ce e atât de important să scapi de frica de moarte

· cum să-ți descoperi fluxul

· cum să te calmezi în toate lucrurile din jurul tău se schimbă

Raluca Ștefainschi - Materializezi oricum, fă-o conștient!

· despre indentificarea programelor din subconștient

· ce trebuie să faci pentru a materializa viața pe care ți-o dorești

· vindecarea de emoții de joasă vibrație și reconectarea cu esența noastră

· importanța curățării spațiului interior

Roxana Tudorache - Iertarea - calea către vindecare

· Cum să te eliberezi de furie, suferință și victimizare cu ajutorul iertării

· De ce uneori ne este greu să iertăm

· Pe cine ajută iertarea?

· Cum să folosim iertarea pentru a ne vindeca rănile (din trecut)

· Iertarea, calea spre fericire și pace interioară (Până când nu ne iertam pe noi înșine și unii pe alții, ne vom refuza mereu dreptul la fericire)

· Cum arată acest proces al iertării, în pași concreți și ușor de aplicat

Cătălin Popa - Trezește-te! Ești co-creatorul vieții tale

· cine suntem

· cum aflăm ce ne dorim cu adevărat

· cum ne putem crea viața pe care ne-o dorim

Prezentările de astăzi

Aplecați-vă pe spate și intrați într-o stare de flux cu discursurile de astăzi

Marie Diamond – Scapă de viața dezorganizată!

Marie Diamond a experimentat și a trăit o viață magică încă de când era mică. Viața ei se citește ca o poveste magică în care și-a manifestat cele mai incredibile vise, a trăit în toate locurile ei preferate din lume și a cunoscut și ajutat milioane de oameni din întreaga lume. În ultimii 25 de ani, ea a fost mentorul spiritual și maestru feng shui a sute de mii de studenți din întreaga lume, inclusiv autori internaționali de bestselleruri, actori, muzicieni, politicieni și sportivi de elită. Ea este singurul maestru european care apare în The Secret și a fost numită cavaler pentru serviciul său umanitar.

Mai multe informații la www.mariediamond.com/

Știai că casa ta îți afectează mintea? Îți afectează și fluxul! În acest videoclip, Marie Diamond explică cum îți poți influența viața și ce poți îmbunătăți. De asemenea, puteți face o curățare energetică a casei dvs.

În acest videoclip vei învăța:

• modul în care fluxul casei dumneavoastră vă afectează spiritul
• cele trei părți ale curgerii din Legea atracției
• cum să faci o curățare energetică a casei tale

VEZI FILMUL TRADUS cu Marie Diamond, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)



Gabriel Palacios – Subconștient și Flux

Gabriel Palacios este un expert în hipnoză care conduce centrul de hipnoză din Berna. Este autorul bestsellerurilor Te văd, Hypnotize Me și Just Let It Happen. De la participarea sa la spectacolul TV al lui Uri Geller, el este un invitat binevenit la emisiunile de televiziune. Segmentul său de radio „Palacios’s Mental Tips” este în emisiunea matinală a postului de radio bernez „RADIO BERN1”, în fiecare săptămână.

Găsiți mai multe informații la www.gabriel-palacios.ch

Gabriel Palacios este un specialist în hipnoză și cunoaște foarte bine drumul către conștient și subconștient. Palacios vă oferă o formulă cu care vă puteți crea propria cale către profunzime. Pentru el, fluxul este o stare pe care o poți activa și opri cu ușurință. Prin urmare, utilizați simbolic un comutator – găsiți acest comutator și învățați cum să îl porniți și să îl opriți în acest videoclip.

În acest videoclip vei învăța:

• cum să-ți găsești profunzimile interioare
• cum funcționează conștientul și subconștientul dumneavoastră
• ce legătură are relaxarea cu fluxul
• cum se ajunge într-o stare de curgere
• cum să vă găsiți „comutatorul”

VEZI FILMUL TRADUS cu Gabriel Palacios, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 2 în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 2 dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Raluca Ștefainschi – Materializezi oricum, fă-o conștient!

 Când am început să scriu pe acest blog (și pagina de facebook Chakra Relaxata) am avut un singur gând: dacă prin ceea ce scriu și împărtășesc eu aici din experiența mea personală pot ajuta un singur om să înțeleagă ceva, să își confirme ceva, să primească o cât de mică susținere, este suficient. Mi-am îndeplinit misiunea.  

Am început să scriu într-un moment în care din ce în ce mai mulți oameni începeau să își descopere drumul către ei. Și am descoperit că dacă reușești să transmiți din suflet, din cine ești tu, mesajul este întotdeauna primit. Pentru că sufletele au limbaj comun, dincolo de cuvinte, de diferitele experiențe, de categorisirile acestei societăți imperfecte. 

Acum peste zece ani am pornit pe drumul incredibil de greu și de frumos în egală măsură al aflării propriului adevăr, al săpării din ce în ce mai adânc în mine pentru a descoperi cine sunt, de unde sunt blocajele și suferința din viața mea, ce lecții am de învățat.. Ce m-a mânat în luptă? Ca și prietenul Buddha, nu am mai vrut să sufăr. M-am încăpățânat să cred că viața poate fi echilibru, bucurie, acceptare, creștere. Și așa este. 

Dintre toate terapiile prin care am trecut sau pe care le-am studiat, cea mai apropiată de sufletul meu și datorită căreia am făcut salturi uriașe în munca mea cu mine este hipnoterapia, mai exact terapia prin hipnoză regresivă.  

Din rolul de client, încet încet am simțit chemarea de a urma diferite formări în domeniu (hipnoză ericksoniană și terapie prin regresii hipnotice), pentru că doar prin scris a început să nu mai fie suficient pentru mine. Mulți dintre cei care citesc ceea ce scriu mă întreabă lucruri, îmi povestesc bucăți din viața lor, din necazurile lor.. Mi-am dorit să pot face mai mult decât să îmi dau cu părerea. Simt că a venit momentul să fac mai mult decât să scriu.  

Dacă ai o problemă, nu vreau să-mi spun eu părerea. Este egal cu zero; eu vorbesc din sistemul meu de credințe, din cine sunt eu, din viața mea. Eu vreau să te însoțesc în călătoria ta către tine. La nivel profund. De la nivelul conștientului este mai greoi și de durată. Ce putem face este să mergem împreună să identifici sursa problemei, pe care ai îngropat-o atunci demult, ca să te protejezi.  

Am vrut să pot ajuta oamenii să acceseze subconștientul, deoarece eu cred că acolo este cheia. Da, se pot conștientiza multe lucruri discutând sau acumulând cunoaștere. Și toate acestea au un mare rol în prelucrarea minții conștiente. Dar straturile acelea profunde se află întotdeauna adânc îngropate în subconștientul nostru. Acolo transformările sunt cu adevărat remarcabile. 

Vindecarea este munca ta și doar a ta. Vindecarea este meritul tău și doar al tău. Vindecarea apare spontan când mergem la sursă și acolo, adânc în subconștientul tău, îți regăsești (ascunsă bine, sub nenumărate experiențe negative, traume și neîncredere) PUTEREA TA.  

Și uite așa, a venit momentul să încep un drum pe care îl simt în toate structurile ca fiind misiunea mea reală, de suflet, și să te invit, dacă rezonezi cu mine, să facem o călătorie în straturi mai profunde, să descoperim sursele anumitor blocaje, relații disfuncționale, patternuri negative sau probleme care îți afectează viața de zi cu zi. 

Pentru că viața de zi cu zi este singurul reper care ne arată ce trebuie să vindecăm în noi. Totul este proiectat în exteriorul nostru, trebuie doar să fim din ce în ce mai atenți și să ne plasăm din când în când în rolul observatorului. După ce am identificat problema, următorul pas este să mergem mai în profunzime la sursa ei. 

https://chakrarelaxata.ro/ 

Ce vei învăța în această lecție:

În această lecție vei învăța:

  • despre indentificarea programelor din subconștient​
  • ce trebuie să faci pentru a materializa viața pe care ți-o dorești
  • vindecarea de emoții de joasă vibrație și reconectarea cu esența noastră
  • importanța curățării spațiului interior​
DIN PĂCATE ACEST FILM L-AM PIERDUT ... DACĂ-L ARE CINEVA, ÎL/O ROG SĂ DEA UN SEMN.  MULȚUMESC!

Gordon Smith – Între lumi

Gordon Smith este un medium spiritual care putea să vadă și să audă decedatul de la o vârstă fragedă. Când s-a născut, iar moașa și-a dat seama că este al șaptelea fiu al celui de-al șaptelea fiu, ea le-a spus părinților săi că este înzestrat cu „văzul”. În folclorul celtic, se spune că al șaptelea fiu al celui de-al șaptelea fiu este „văzător” și „profeți”, iar această tradiție se extinde și în țara natală a lui Smith, Scoția. Încă din copilărie, Smith a experimentat vederea clarvăzătoare și experiențe psihice, surprinzând adulții din jurul său. În timpul unei vizite la un serviciu spiritualist, un medium i-a spus că mai târziu va lucra el însuși ca medium.

·        Găsiți mai multe informații la www.gordonsmithmedium.com

Ce vei învăța în această lecție

Al șaptelea fiu al celui de-al șaptelea fiu se naște cu abilități speciale, a spus moașa lui Gordon Smith la naștere. Gordon a crescut și a devenit medium
– acționând ca intermediar între lumea celor vii și a celor morți. În acest clip, el îți va explica cum să pierzi frica de moarte și să-ți trăiești viața fără limite.

În acest videoclip vei învăța:

• ce înseamnă să fii medium
• ce este un ghid spiritual
• de ce este atât de important să-ți pierzi frica de moarte
• cum să-ți găsești fluxul
• cum să te calmezi când totul în jurul tău se mișcă

VEZI FILMUL TRADUS cu Gordon Smith, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Roxana Tudorache – Iertarea – Calea către vindecare

Am pornit în această călătorie fără destinație, numită dezvoltare personală, încă din adolescență, când am stabilit fără urmă de îndoială, că voi face din viața mea un loc al recunoștinței, încrederii și bucuriei.  

Astăzi, după mai bine de 20 de ani de căutări, provocări și experiențe de tot felul, privesc cu recunostință la tot ceea ce sunt și la felul în care viața mea arată. 

În calitate de Life Coach, NLP Practitioner și alte asemenea, însoțesc oamenii și-i susțin, în propria lor călătorie către libertate și prosperitate. 

Prin ședințe individuale, de grup, cursuri online, workshopuri etc, ajut oamenii să–și redescopere adevărata lor valoare, să își reconstruiască încrederea și să–ți recapete zâmbetul și viața minunată, pe care cu toții o merităm. 

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:

  • Cum să te eliberezi de furie, suferință și victimizare cu ajutorul iertării 
  • De ce uneori ne este greu să iertăm 
  • Pe cine ajută iertarea? 
  • Cum să folosim iertarea pentru a ne vindeca rănile (din trecut) 
  • Iertarea, calea spre fericire și pace interioară (Până când nu ne iertam pe noi înșine și unii pe alții, ne vom refuza mereu dreptul la fericire) 
  • Cum arată acest proces al iertării, în pași concreți și ușor de aplicat 
VEZI FILMUL TRADUS cu Roxana Tudorache, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Cătălin Popa – Trezește-te! Ești co-creatorul vieții tale

Cătalin Popa este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, „I. L. Caragiale” din Bucuresti, iar în prezent profeseaza ca trainer, actor și entertainer.

În ultimii 3 ani s-a concentrat pe dezvoltarea abilitaților de trainer. Astfel că, a dezvoltat conținut personalizat care a contribuit la îmbunatatirea dicției și a abilităților de vorbit în public a sute de persoane. În sprijinul acestei inițiative a aparut și cartea și audiobook-ul „Cum să ai o voce irezistibilă”. De asemenea, a organizat și facilitat team building-uri pentru specialiști în public speaking.

La nivel de actorie, a colaborat cu Teatrul de Comedie din Bucuresti și a împărțit scena cu personalități precum: Horațiu Mălaele, George Mihaiță, Valentin Teodosiu, Mihaela Teleoaca, Virginia Mirea si mulți alții. În ultimii 10 ani, a jucat în zeci de spectacole atât pentru publicul adult, cât și pentru copii.

După ce este pe rand trainer, actor, MC, organizator, moderator și facilitator, pe Cătălin îl puteți întâlni alergând la maratoane, urcând pe munte sau aducând energie și buna-dispoziție la evenimente.

Superputerea lui Catalin este: iubesc oamenii.

Ce vei învăța în această lecție:

În această lecție vei învăța:

  • cine suntem
  • cum aflăm ce ne dorim cu adevărat
  • cum ne putem crea viața pe care ne-o dorim
VEZI FILMUL TRADUS cu Cătălin Popa, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

ZIUA 5 - DAY 5 


În a cincea zi a summit-ului, vom pătrunde în lumea convenției cuantice cu Frank Kinslow, vom descoperi principiile Legilor Umbrelor cu Reudiger Dahlke și vom învăța cum să ne regăsim puterea interioară, cu Zoran Todorovic!

Temele clipurilor de astăzi:

Frank Kinslow - Sentimentul euforiei de sine

· ce este convecția cuantică

· de ce este aceasta unică și specială

· ce este sentimentul euforiei de sine și cum îl poți împărtăși cu ceilalți

· cum poți crea armonie prin această metodă

· cum să fii mai sănătos și mai fericit datorită acestor cunoștințe


Dr. Ruediger Dahlke - Lumină, umbră și dezvoltare

· Principiile Legilor Umbrelor

· cum se pot dezvolta bolile și ce înseamnă adevărata prevenție

· cum să intri și să rămâi în starea de flux

· cum poți folosi obstacolele și cum poți transforma blocajele în pași înainte

· tipuri de meditație pentru aprofundarea cunoștințelor

Zoran Todorovic - Pășește către puterea ta interioară

· gândește-te la relațiile de putere

· înțelege-ți setările prestabilite de putere

· exploatează-ți puterea fără a-i controla pe ceilalți

· descoperă-ți puterea creativă și participativă

Materi Georgescu - Cine sunt sau ce sunt

· Starea de flow presupune autenticitate

· Realitatea este spontană

· Conectarea și deconectare de Univers

· Ce înseamnă o viață cu rost

Adriana Nicolae - Proiectul vieții tale prin Ciclul de 9 ani

· modul de calcul pentru a afla în ce perioadă a vieții te afli conform Ciclului de 9 ani;

· esența fiecărei etape de dezvoltare, pornind de la naștere până la vârsta de 81 de ani;

· 3 exerciții practice:

· primul exercițiu descrie tehnica prin care îți poți planifica viața, ca adult, în relația ta cu tine, în evoluția ta personală, astfel încât în fiecare an al ciclului să dezvolți anumite abilități, capacități și deprinderi;

· al doilea exercițiu descrie cum poți folosi acest instrument în viața copilului tău (de la naștere până la 9 ani – ciclul I), cunoscând lecția specifică fiecărui an de viață, astfel încât să vii în întâmpinarea nevoilor sale de dezvoltare;

· al treilea exercițiu descrie modul în care poți planifica, an de an, anumite obiective predominante în relația cu adolescentul tău (de la 9 la 18 ani – ciclul II), cu accent pe abordarea psihonumerologică a relației părinte-adolescent, astfel încât să poți fi părintele de care are el nevoie.

Prezentările de astăzi

Relaxați-vă și intrați într-o stare de flux cu discursurile de astăzi

Frank Kinslow – The „Eufeeling” 

Frank Kinslow a reușit să dezvolte o formă complet nouă de vindecare – Quantum Entrainment® (Kinslow QE System™). QE este o modalitate de a pregăti sistemul nervos central pentru vindecare printr-un concept pe care îl numește Eufeeling, pe care l-a articulat în timpul unei faze provocatoare din viața sa. Kinslow este inspirat și ghidat de filozofia de lucru, „Vindecarea ne face fericiți, iar fericirea vindecă”. Unul dintre cei mai căutați profesori-vindecători de astăzi, el a scris mai multe bestselleruri internaționale, inclusiv When Nothing Works Try Doing Nothing și Beyond Happiness.

Mai multe informații la: www.kinslowsystem.com/

Ce vei învăța în această lecție

Ce este antrenamentul cuantic? Frank Kinslow explică despre ce este vorba despre acest concept. El discută cum găsești „eufeeling” și cum te poate face mai fericit și mai sănătos. La sfârșitul prelegerii, el vă va învăța și o tehnică simplă pe care o puteți aplica pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

În acest videoclip vei învăța:

  • ce este antrenamentul cuantic
  • de ce este unic și special
  • despre ce înseamnă eufeeling și cum să-l împărtășești altora
  • cum poate acest lucru să creeze armonii
  • cum să fii mai sănătos și mai fericit cu aceste cunoștințe

VEZI FILMUL TRADUS cu Frank Kinslow, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Zoran Todorovic Intră în puterea ta

Zoran Todorovic, evaluat drept unul dintre cei mai buni 20 de antrenori din Londra în 2020, are peste douăzeci de ani de experiență ca Life Coach și Executive Coach. De-a lungul carierei sale, a lucrat cu peste 100.000 de oameni din toate categoriile sociale, din întreaga lume. Pe lângă predarea de cursuriși prezentări la conferințe din întreaga lume, Zoran a publicat două cărți: Feeling of Success și The Profitable Coach.

Pentru mai multe informații:

www.tnmcoaching.com și www. .zorantodorovic.space/meet-zoran/

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție, veți afla despre:

  • Creșterea fluxului cu compasiune
  • Găsirea răspunsurilor la întrebări spirituale
  • A fi conectat la propria ființă superioară
  • Preluarea controlului asupra minții tale (mindfulness)
  • Depășirea limitărilor
VEZI FILMUL TRADUS cu Zoran Todorovic, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Matei Georgescu – Cine sau ce sunt eu

Matei Georgescu este titular în învățământul universitar din 1997 și a predat la Universitatea din București, la S.N.S.P.A., la Universitatea Titu Maiorescu și la Universitatea Spiru Haret. În 1997 a obținut diploma de licență în psihologie, la Universitatea din București, iar un an mai târziu, diploma de studii aprofundate în psihopatologie fundamentală și psihanaliză, la Universitatea Paris 7. În 1999 a absolvit masterul de antropologie, la Universitatea din București. În 2003 a devenit doctor în filosofie al Universității din București, în 2004, doctor în psihopatologie fundamentală și psihanaliză al Universității Paris 7 și în 2011, a obținut diploma postdoctorală de expertiză în domeniul cercetării avansate, la Institutul de Medicină Legală din București. Matei Georgescu este membru al Asociației Internaționale de Psihanaliză și al Societății Române de Psihanaliză. Are practică privată în psihoterapie psihodinamică și psihanalitică, fiind și formator în acest domeniu. Semnează numeroase articole în reviste de specialitate din România, S.U.A și Franța. Cărțile sale de autor reflectă preocupările științifice din domeniile psihologiei, psihanalizei sau antropologiei, dar și pasiunea pentru budism și pentru gândirea tradițională. Ipostaze ale morții într-un timp al dorinței. Încercare de antropologie psihanaliticăNici Zen, nici psihanalizăGândesc, deci nu existGhidul psihanalistului perfectIntroducereîn psihologia comunicării – sunt câteva dintre titlurile semnate Matei Georgescu. A realizat la TvH 260 de emisiuni tv sub genericul Interviurile TvH și ulterior Interviurile lui Matei Georgescu. Emisiunea a fost promovată și arhivată în mediu virtual, prin intermediul canalului Youtube, cu o audiență care se ridică astăzi la peste două milioane de vizionări din întreaga lume. Realizatorul emisiunii a fost premiat de către Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România pentru cea mai bună emisiune de interviu din anul 2014.

Ce vei învăța în această lecție:

În această lecție vei învăța:

  • Starea de flow presupune autenticitate
  • Realitatea este spontană
  • Conectarea și deconectare de Univers
  • Ce înseamnă o viață cu rost

VEZI FILMUL TRADUS cu Matei Georgescu, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)


Dr. Ruediger Dahlke Lumină, umbră și creștere

Dr. Ruediger Dahlke lucrează ca medic, conducător de seminar, autor și facilitator de peste 30 de ani. Cartea sa, Puterea de vindecare a bolii: înțelegerea ce vă spun simptomele, în colaborare cu Thorwald Dethlefsen, este disponibilă în limba engleză. Dr. Ruediger a fondat o teorie holistică psihosomatică și a conștiinței care se extinde în dimensiunile mitice și spirituale.

Găsiți mai multe informații la www.dahlke.at

Ce vei învăța în această lecție

Ce este creșterea? Și ce legătură are asta cu fluxul? Ruediger Dahlke este medic și autor de bestselleruri. El spune că cărțile sale au fost inspirate de întrebările publicului său. Aflați în acest videoclip ce înseamnă „flux” pentru Ruediger Dahlke și cum funcționează legile umbrei. El oferă, de asemenea, o meditație pentru a vă ajuta să vă aprofundați cunoștințele.

În acest videoclip vei învăța:

• Principiile Legilor Umbrei
• cum se poate dezvolta boala și ce este adevărata prevenire
• cum să intri în flux și să stai acolo
• cum poți folosi obstacole și să transformi blocurile de poticnire în trepte
• cu ce mijloace și ce fel de meditație poți pur și simplu să-ți aprofundezi cunoștințele

VEZI FILMUL TRADUS cu Dr. Ruediger Dahlke, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație 1 dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)


Adriana Nicolae – Proiectul vieții tale prin Ciclul de 9 ani

Adriana Nicolae este președinte și membru fondator al Asociației Numerologilor din România. 

Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carte, consilier și trainer numerolog. Formarea sa în psihologie implică analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag. 

Este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim. 

Ce vei învăța în această lecție

Proiectul vieții tale prin Ciclul de 9 ani este un instrument psihonumerologic pe care îl poți aplica atât în relația ta cu tine însuți, astfel încât să devii creatorul propriei vieți, cât și în relația cu copilul tău, pentru a cunoaște cum poți fi părintele potrivit pentru el. 

În această lecție vei învăța: 

  • modul de calcul pentru a afla în ce perioadă a vieții te afli conform Ciclului de 9 ani;  
  • esența fiecărei etape de dezvoltare, pornind de la naștere până la vârsta de 81 de ani;
  • 3 exerciții practice:  
  • primul exercițiu descrie tehnica prin care îți poți planifica viața, ca adult, în relația ta cu tine, în evoluția ta personală, astfel încât în fiecare an al ciclului să dezvolți anumite abilități, capacități și deprinderi; 
  • al doilea exercițiu descrie cum poți folosi acest instrument în viața copilului tău (de la naștere până la 9 ani – ciclul I), cunoscând lecția specifică fiecărui an de viață, astfel încât să vii în întâmpinarea nevoilor sale de dezvoltare; 
  • al treilea exercițiu descrie modul în care poți planifica, an de an, anumite obiective predominante în relația cu adolescentul tău (de la 9 la 18 ani – ciclul II), cu accent pe abordarea psihonumerologică a relației părinte-adolescent, astfel încât să poți fi părintele de care are el nevoie. 

VEZI FILMUL TRADUS cu Adriana Nicolae, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

ZIUA 6 - DAY 6 - în lucru 


În a șasea zi a summit-ului, vom învăța cum să ne trezim conștiința, vom descoperi cum să ne eliberăm de emoțiile captive și ne vom explora potențialul interior cu Marianne Williamson!

Temele clipurilor de astăzi:

Eckhart Tolle - Cum te trezești în conștiință

· ce rol joacă percepția ta în respirație

· cum să gestionezi gânduri nedorite

· cum îți influențează gândurile realitatea

· de ce conștiența ta e întotdeauna primul pas

· de ce alegerile tale sunt importante

Dr. Bradley Nelson - Eliberarea emoțiilor captive

· modul în care blocajele emoționale pot duce la afecțiuni și boli fizice

· modul în care acest bagaj emoțional poate crea ziduri în jurul inimii

· cum să scapi de acest bagaj emoțional

· cum pui în practică Codul Emoțiilor (două demonstrații)

· o metodă simplă de a obține informații de la subconștient

Marianne Williamson - Găsește-ți potențialul interior

· de ce trăim mai mult în viața exterioară decât în cea interioară

· cum să-ți recapeți echilibrul

· cum să-ți descoperi potențialul interior

· cum să pătrunzi în propria conștiință

· cum să recunoști potențialul altor oameni

Mihaela Stroe - Stai ancorat în flow-ul tău

· Cum să alegi conștient ce atitudine să ai față de TINE atunci când întâlnești obstacole în calea ta.

· Ai mereu de ales între 2 situații când viața te încearcă: A) Să fii deasupra liniei vieții; Sau B) Să fii sub linia vieții. Totul depinde doar de TINE!

· Află care este cercul declanșatorilor emoționali și cum să iți recapeți puterea personală rămânând ancorat în flow-ul tău.

Irina Lupașcu - Principala noastră problemă este stresul

· Ce este stresul și cum acționează

· Care sunt declanșatorii stresului tău.

· Factorii de stres

· Care este Soluția?

Prezentările de astăzi

Relaxați-vă și intrați într-o stare de flux cu discursurile de astăzi

Eckhart Tolle – Treziți-vă în Conștiință

Eckhart Tolle s-a născut în Germania și s-a mutat la Londra, unde a predat limbi străine. La vârsta de 29 de ani, o transformare interioară profundă i-a schimbat cursul vieții. El și-a dedicat următorii câțiva ani înțelegerii, integrării și aprofundării acelei transformări, care a marcat începutul unei intense călătorii interioare. Mai târziu, a lucrat la Londra ca profesor și consilier spiritual. Lucrările scrise ale lui Eckhart includ două bestselleruri ale New York Times, ambele considerate printre cele mai influente cărți spirituale ale timpului nostru: selecția Oprah’s Book Club, A New Earth și The Power of Now, tradus în peste 30 de limbi.

Ce vei învăța în această lecție

Autorul de succes și profesorul spiritual Eckhart Tolle vă ghidează către conștientizarea corpului. În felul său special și plin de umor, Tolle te încurajează să intri în contact cu conștiința ta. Percepția și conștiința voastră sunt baza importantă pentru deciziile și viziunea voastră despre voi înșivă și despre viață. Totuși, noi, oamenii, avem tendința de a fi pe pilot automat în viața de zi cu zi și, astfel, ne privăm de conexiune. Eckhart te invită, prin exerciții de respirație, să simți în interiorul tău și să te reconectezi cu tine însuți pentru a-ți reconecta viața.

În acest videoclip veți afla:

  • ce rol joacă percepția ta în respirație
  • cum să faci față gândurilor nedorite
  • ce efectuează gândurile tale realității tale
  • de ce conștientizarea ta este întotdeauna primul pas
  • de ce este atât de importantă decizia dvs.
  • cum și cu ce sunteți conectat și ce identități vă unesc

VEZI FILMUL TRADUS cu Eckhart Tolle, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)


Bradley Nelson – Eliberarea emoțiilor blocate

Dr. Bradley Nelson, fondatorul Emotion Code™ și Body Code™ este autor, vorbitor internațional și profesor, chiropractor, consultant medical intuitiv, vindecător de energie, tată și soț. Experiențele legate de boli din copilărie l-au condus la realizarea puterii rugăciunii, a abordărilor alternative ale sănătății și vindecării și la dorința de a fi un vindecător. El își dedică viața misiunii de a-i învăța pe oameni cum să se vindece prin readucerea corpului lor în echilibru energetic și fizic printr-o abordare sistematică a eliberării emoțiilor blocate și a echilibrării energiilor fizice.

Mai multe informații sunt disponibile la www.discoverhealing.com și la www.drbradleynelson .com

Ce vei învăța în această lecție

Bagajul emoțional neprocesat poate duce la blocaje energetice în corpurile noastre. Dr. Nelson va oferi diverse exemple de povești de vindecare din deceniile sale de practică și va face și demonstrații cu voluntari. Veți învăța, de asemenea, o metodă simplă de a vă lucra subconștientul și de a intra în fluxul vostru.

În acest videoclip vei învăța:

  • cum blocajele emoționale pot duce la afecțiuni și boli fizice
  • modul în care acest bagaj emoțional poate ridica pereții inimii — blocajul afectează aproximativ 93% din umanitate
  • cum să scapi de bagajul emoțional
  • povestiri fascinante despre cum s-au vindecat oamenii care se luptă cu pereții inimii, depresia și multe alte afecțiuni
  • cum este aplicat Emotion Code™ în practică (două demonstrații)
  • o metodă simplă de a obține informații din subconștient

VEZI FILMUL TRADUS cu Bradley Nelson, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Irina Lupașcu – Principala noastră problemă este stresul

Irina Lupașcu este autorul cărții „Creează-ți Jobul Ideal”, un ghid practic de dezvoltare profesională și personală. Irina are o experiență de peste 8 ani în domeniul susținerii de cursuri de dezvoltare personală și profesională și peste 10 ani în domeniul managementului dintre care 6 într-o companie multinațională în funcția de coordonator filială.

A dezvoltat cursul concept propriu Creează-ți Jobul Ideal al cărui scop este să ajute oamenii să-și descopere acea activitate profesională care să-i facă să se simtă „omul potrivit la locul potrivit”, să lucreze cu bucurie, munca lor să conteze cu adevărat, să fie implicați și responsabili iar creația să ocupe un loc important în viața lor profesională.

De-a lungul cercetarii pe care a făcut-o, prin analiza directă sau a multor biografii a sute de oameni care și-au găsit jobul ideal, dar mai ales din experiența proprie, a descoperit că exista un drum general valabil pe care, dacă îl urmezi, îți vei descoperi acea activitate profesională care să te facă să te simți „omul potrivit la locul potrivit”, să simți pasiune și bucurie pentru activitatea ta profesională iar rezultatele să devină un barometru al disciplinei, al automotivației și al încrederii în sine.

Ce vei învăța în această lecție

Dacă te-ai săturat de stres și cauți soluții pentru a  reintra în starea de relaxare, vei găsi răspunsul în această prezentare. 

Principala problemă a noastră este stresul! 

Majoritatea oamenilor trăiesc sub influența stresului peste 70% din cele 24 de ore. Asta înseamnă că  relaxarea apare doar în somn.  Starea de oboseală și epuizare, proasta funcționare a sistemului digestiv, alergiile, un sistem imunitar scăzut, kilogramele în plus, lipsa bucuriei și a voinței – toate sunt efectele stresului. 

Corpul învață să funcționeze sub inflența hormonilor stresului și devine dependent de ei, astfel chiar și atunci când nu ai motive – te stresezi din obișnuință. Viața trăită sub influența stresului duce la incapacitatea de te opri să rulezi acele gânduri distructive. 

Corpul reacționează la stres prin oprirea sistemului imunitar și astfel apar bolile fizice și psihice. 5 minute de stres blochează sistemul imunitar pentru 9 ore. 

Apare starea de epuizare, lipsa de chef, lipsa bucuriei, multe kg în plus, stări de nervozitate și altele. Iar stresul nu acționează singur, are  aliați de nădejde:  îngrijorarea, îndoiala, deznădejdea, indecizia, lipsa încrederii în tine, lipsa voinței, gândurile repetitive negative. 

Mintea preia controlul și începe să ruleze scenarii și gânduri distructive, corpul se îmbolnăvește iar scânteia divină se stinge. 

Care este soluția? O vei găsi în această prezentare. 

Ce vei afla în această lecție:

  • Ce este stresul și cum acționează
  • Care sunt declansatorii stresului tău. 
  • Factorii de stres 
  • Care este Soluția  

VEZI FILMUL TRADUS cu Irina Lupașcu, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)


Marianne Williamson – Găsește-ți potențialul interior

Marianne Williamson este o profesoară spirituală, angajată politic, autoare de bestselleruri New York Times și studentă a lucrării metafizice, A Course in Miracles. Ea este fondatoarea Project Angel Food, o organizație care livrează alimente celor afectați de boli grave și co-fondatoare a The Peace Alliance. În 2018, cu turneul Love America, Marianne a articulat un val evolutiv de noi posibilități, aplicând principiile ei politicii, într-un spirit de conștientizare sporită. Ea a candidat recent la alegerile prezidențiale din SUA. Mai multe informații la www.marianne.com

Ce vei învăța în această lecție

„Lumea nu este unde ar trebui să fie astăzi” — Marianne Williamson deschide această prelegere cu această declarație. Ea continuă să explice cât de important și esențial este să ne regăsim echilibrul pentru a ne găsi potențialul și apoi pentru a-l împlini. Nu numai că trebuie să intrăm într-o stare de conștientizare, ci și să recunoștem cât de mult potențial există în alți oameni.

În acest videoclip vei învăța:

• de ce trăim mai mult în exterior decât în ​​interior
• cum să-ți recâștigi echilibrul
• cum să-ți găsești potențialul interior
• cum să intri în conștiința ta
• cum să recunoaștem potențialul altor oameni

VEZI FILMUL TRADUS cu Marianne Williamson, AICI:
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Rugăciune 1 în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Rugăciune 1 dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație - Rugăciune 2 în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

Meditație - Rugăciune 2 dublată în limba română
LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)


Mihaela Stroe – Stai ancorat În flow-ul TĂU!

Sunt doctor în sociologie, antreprenor, analist comportamental, executive coach, speaker, trainer, soție și mamă. Știu că joc multe roluri, însă toate mă bucură și mă împlinesc ca femeie. 

Dela 25 ani sunt antreprenor și am sprijinit sute de proprietari de afaceri să-și crească veniturile și productivitatea. 

Am onoarea ca din 2003 să fiu antrenată personal de fostul agent FBI Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală din cadrul instituției, recunoscut la nivel internațional drept cel mai bun criminal profiler  din ultimii 100 de ani ai FBI-ului. 

Am creat  MSTRIBE (https://mstribe.ro/) – o platformă de învățare continuă online, practică și interactivă, cu scopul de a “educa, inspira și motiva oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor.” 

Am scris două cărți  “În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere” și am realizat audiobook-urile “În Armonie cu Mine!” și “Momente de luciditate- 7 pași spre armonie interioară”

Sunt creatoarea unui Caiet de lucru cu tine pentru creșterea performanței și a unui program intensiv de coaching, numit  “Transformă-ți viața în 90 de zile! Focus pe performanța personală și profesională„, pe care îl susțin fie în grup, fie individual cu clienții care vor să devină cea mai bună versiune a lor. 

Iubesc la maxim munca mea și sunt dedicată transformării vieții oamenilor, prin renunțarea la atitudinea de victimă și prin încurajarea lor să-și asume puterea interioară, divină. 

Poți să mă urmărești prin abonarea la blogul meu personal (https://mihaelastroe.ro/)  și pe social media (Facebook, Instagram și LinkedIn). 

Ce vei învăța în această lecție:

În această lecție vei învăța:

  • Cum să alegi conștient ce atitudine să ai față de TINE atunci când întâlnești obstacole în calea ta.
  • Ai mereu de ales între 2 situații când viața te încearcă: A) Să fii deasupra liniei vieții; Sau B) Să fii sub linia vieții. Totul depinde doar de TINE!
  • Află care este cercul declanșatorilor emoționali și cum să iți recapeți puterea personală rămânând ancorat în flow-ul tău.

VEZI FILMUL TRADUS cu Mihaela Stroe, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

ZIUA 7 - DAY 7 - în lucru



În a șaptea zi a summit-ului, vom descoperi conexiunea dintre corp și minte cu Dr Joe Dispenza, vom afla cum să ne trezim conștiința cu Deepak Chopra și vom învăța cum să ne iubim pe noi înșine, datorită emoționantei povești de viață a Anitei Moorjani!

Temele clipurilor de astăzi:

Dr. Joe Dispenza - Conexiunea dintre corp și minte

· cum să folosești noile științe ca să te vindeci

· cum să creezi reacții chimice în corp

· cum să îți vindeci genele

· de ce gândurile tale sunt importante pentru realitatea ta

· legătura dintre meditație și flux

Deepak Chopra - O rețetă simplă ...

· cum să mergi înainte în viață

· de ce meditația zilnică e importantă

· de ce e important să te concentrezi la sentimente pozitive

· ce este meta-cogniția

· de ce e important să iei o pauză și să te autoevaluezi

Anita Moorjani - A muri și a trăi

· ești o ființă spirituală, mult mai măreață și mai puternică decât ai fost învățat să crezi!

· cel mai important lucru e să înveți să te iubești pe tine însuți

· ia decizii din iubire, nu din frică!

· ai încredere în intuiția ta și învață să ți-o recunoști

Crina Vereș - Informația înseamnă putere

· Cunoașterea aplicată înseamnă Relații Benefice, Sănătate, Abundență și Putere de Manifestare

· Filtrele familiei, societății, sunt diferite față de filtrele tale și de ce este important să fii conștient de ele

· 99% din fricile noastre nu devin realitate niciodată

Lucia Schweninger - Deschide-ți inima și trăiește o viață frumoasă, înntr-un corp sănătos

· Când și cum puteți accesa cel mai ușor starea de flux

· Care este legătură dintre succes, abundență, sănătate și starea de flux

· Pași simpli și clari de pus în practica în viața de zi cu zi ori de câte ori va întâlniți cu o situație provocatoare.

Cristian Mureșanu - Invăţaţi să vă vindecaţi singuri de boala degenerativă discală ! Învaţi aceasta de la Cristian Mureşanu, cel care a învins boala !

· Dacă Cristian s-a putut vindeca, atunci şi dumneavoastră aveţi această şansă

· Dacă Cristian s-a vindecat, fără să aibe niciun manual sau exemplu viu demonstrativ, atunci dumneavoastră aveţi şanse incomparabil mai mari şi cu rezultate mai rapide.

Prezentările de astăzi

Relaxați-vă și intrați într-o stare de flux cu discursurile de astăzi

Deepak Chopra – O Rețetă Simplă …

Pionier renumit al medicinei integrative și transformării personale, dr. Deepak Chopra este fondatorul Fundației Chopra, co-fondator jiyo.com și al Chopra Center for Wellbeing. Revista TIME l-a descris ca fiind ”unul dintre primele 100 figuri eroice și modele ale secolului”.

Deepak Chopra este certificat în medicină internă, endocrinologie și metabolism, membru al Colegiului American al Medicilor, profesor clinic de medicină și sănătate publică la Universitatea California din San Diego, cercetător în neurologie și psihiatrie la Spitalul General Massachusetts, profesor invitat la Școala Kellogg de Management Executiv din cadrul Universității Northwestern, profesor invitat la Columbia Business School, de la Universitatea Columbia, și profesor de studii ale conștiinței la Universitatea Sofia.  În sondajul online efectuat de publicațiile World Post și Huffington Post, Chopra se situează le locul 17 în topul celor mai influenți oameni din lume și pe locul 1 la secțiunea ”Medicină”.

A publicat peste 85 de cărți, dintre care 25 prezente pe lista de bestselleruri New York Times: ”Tu ești universul: cum îți descoperi sinele cosmic și de ce contează asta” a intrat imediat pe lista de bestselleruri New York Times și Wall Street Journal.

Ce vei învăța în această lecție

Meditația are un efect pozitiv asupra vieții noastre. De aceea, Deepak Chopra recomandă, printre altele, meditațiile zilnice. Pe lângă această practică, el te va învăța și ce este metacogniția și de ce este atât de important să te oprești și să simți corpul. Aflați cum puteți avansa în viața ta cu câteva exerciții.

În acest videoclip vei învăța:

  • cum să ajungi înainte în viață
  • de ce este importantă meditația zilnică
  • de ce este important să vă concentrați pe sentimentele pozitive
  • ce este metacogniția
  • de ce este atât de important să te oprești și să faci un bilanț

VEZI FILMUL TRADUS cu Deepak Chopra, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Crina Vereș – Informația înseamnă Putere

Bună! Numele meu este Crina Vereș. Cine sunt? Un Om, Doctor de Suflete, o Ființă pentru care Prevenția și Autovindecarea sunt Starea de Bun Simț, practic Medicina Minții și Corpului inspirată de a trăi în Armonie cu Natura, inspirată de Oameni, de Starea de Durabilitate. Ceea ce practic am învățat lucrând cu zeci de mii de clienți, am râs, am plâns și am crescut împreună, știu că am inspirat peste 10 milioane de oameni fiindcă au considerat atât de valoroase materialelele, cursurile, taberele pe care le-am filmat încât și le-au descarcat să le poată revedea și studia indiferent ce surprize ar face internetul. La rândul meu îi inspir pe oameni să acorde Atenție la Sustenabilitate ca mod de Viață, am descoperit Puterea Nelimitată de Autovindecare din fiecare din noi. Sunt acea Femeie, Mamă, Bunică, Prietenă, Iubită care inspir oamenii să caute în ei.

Mai multe detalii pe: www.crinaveres.ro

Ce vei învăța în această lecție

În această lecție vei învăța:

  • Cunoașterea aplicată înseamnă Relații Benefice, Sănătate, Abundență și Putere de Manifestare
  • Filtrele familiei, societății, sunt diferite față de filtrele tale și de ce este important să fii conștient de ele
  • 99% din fricile noastre nu devin realitate niciodată

VEZI FILMUL TRADUS cu  Crina Vereș, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Dr Joe Dispenza Legătura dintre corp și minte

Dr Joe Dispenza este unul dintre cei mai de succes speakeri din ultimii ani. El este cunoscut pentru capacitatea sa de a „demistifica misticul” și de a comunica concepte științifice laicilor într-un mod plin de viață, viu și distractiv. Cunoștințele sale aprofundate despre relația strânsă dintre chimia creierului, neurofiziologie și biologie – și importanța lor pentru sănătatea noastră – sunt transmise în seminarii și cursuri de formare din întreaga lume. El caută o schimbare măsurabilă sau o dovadă a eficacității metodelor, inclusiv coerența inimă/creier, medicina minte-corp și epigenetica.

Găsiți mai multe informații la www.drjoedispenza.com

Ce vei învăța în această lecție

Joe Dispenza este cunoscut pentru demistificarea misticului. Vorbește despre noile științe fără formule uscate. El construiește o punte către meditație și auto-programare, explicând cum să scapi de vechile obiceiuri și să-ți schimbi gândurile și convingerile, astfel încât să-ți poți transforma realitatea în ceva nou. Veți afla versiunea lui de a intra în flux.

În acest videoclip vei învăța:

• cum să folosiți noile științe pentru a vindeca
• cum se creează reacții chimice în organism
• cum să-ți vindeci genele
• de ce gândurile tale sunt importante pentru realitatea ta
• ce legătură are meditația cu fluxul

VEZI FILMUL TRADUS cu  Dr. Joe Dispenza, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Cristian Mureșanu – Învățați să vă vindecați singuri de boala degenerativă discală ! Învață aceasta de la Cristian Mureșanu, cel care a învins boala!

Cristian Mureşanu: După ce s-a vindecat de o boală degenerativă incurabilă a discurilor intervertebrale, Cristian Mureşanu a început să studieze ştiinţific, pentru a-şi explica noua sa fiziologie şi a creat o metodă care a fost publicată în articolele şi cartea sa numită Biological Transformations Controlled by the Mind Vol 1, la Universitatea UHV Houston. Cristian Mureşanu a mai publicat 5 articole în calitate de prim autor, din care trei despre biotransformarea şi două despre o nouă înţelegere a cancerului, care au apărut în reviste de ştiinţă cu factor de impact, din topul mondial al primelor 25%, 50% şi 75%, reviste şi a obţinut două premii UEFISCDI în decembrie 2020 şi noiembrie 2021, fiind eligibil pe anul 2022 la un al treilea premiu. Cristian Mureşanu a fost invitat să vorbească despre această fiziologie nouă pe Broadcast Team Alpha, radio online şi pe KCOR Digital Network Network, ambele din Las Vegas, şi altele. Acum are 58 de ani şi vorbeşte publicului despre experienţa sa de vindecare, în cadrul unor webinarii şi conferinţe susţinute în România. Este lacto-ovo-vegetarian şi practică postul intermitent (o masă unică pe zi + o gustare) de peste doi ani de zile fără înterupere.

Recunoaşteri ştiinţifice: Datorită aptitudinilor sale de logică medicală şi de vizualizare a unor tipare de conectare, el a a fost selectat să facă parte din echipa profesorului Gjumrakch Aliev de la Institutul de Cercetări Internaţionale GALLY, Texas, datorită gândirii sale “out-of-the-box”, a logicii medicale noi, abilităţi de abstractizare şi corelare, pentru observarea şi identificarea tiparelor în cercetarea medicală. Noua sa teorie oferă o perspectivă diferită asupra medicinii regenerative naturale şi încetinirea îmbătrânirii folosind stimularea circulaţiei factorilor de creştere în sânge. Începând cu data de 20 aprilie 2020, Mureşanu este afiliat la Centrul de Cercetare pentru Biotehnologie Aplicată în Diagnostic şi Terapii Moleculare, în calitate de cercetător-colaborator, iar din martie 2021 este afiliat în calitate de cercetător-colaborator şi la Centrul de Biologie al Academiei Române, ambele fiind titluri onorifice acordate în vederea continuării activităţii sale editoriale în domeniul ştiinţei. El continuă să studieze fiziologia transformărilor biologice, iar munca sa a fost apreciată de către diverşi oameni de ştiinţă şi gânditori de vârf, aşa cum se poate vedea în această compilaţie TV, https://youtu.be/lLwUobRQZ4c.

Ce vei învăța în această lecție:

Sunteți deseori predispuși la virozele cotidiene, în fiecare an? Aveți dureri articulare la schimbarea vremii? Aveți deseori dureri de cap, dureri de spate și nimeni nu a descoperit cauza lor? Aveți afecțiuni despre care vi s-a spus că sunt cronice? Ați trecut prin evenimente emoționale furtunoase și ați rămas traumatizați? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci această prezentare e pentru dumneavoastră.

În această lecție vei învăța:

  • Dacă Cristian s-a putut vindeca, atunci și dumneavoastră aveți această șansă.
  • Dacă Cristian s-a vindecat, fără să aibă niciun manual sau exemplu viu demonstrativ, atunci dumneavoastră aveți șanse incomparabil mai mari și cu rezultate mai rapide.

VEZI FILMUL TRADUS cu  Dr. Joe Dispenza, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Anita Moorjani – A muri și a trăi

Anita Moorjani este autoarea cărții Dying to Be Me, care s-a vândut în peste un milion de exemplare în întreaga lume și s-a tradus în peste patruzeci și cinci de limbi și What If This Is Heaven? Experiența ei aproape de moarte și vindecarea ulterioară a cancerului au captat inimile și atenția a milioane de oameni din întreaga lume. Ea a fost invitată la PBS Special al lui Wayne Dyer, Dr. Oz Show, Fox News, Today Show, Anderson Cooper 360⁰ de la CNN, National Geographic Channel, The Pearl Report din Hong Kong, Headstart cu Karen Davila în Filipine și multe alte evenimente. În calitate de vorbitor internațional îndrăgit, Anita și-a dedicat viața întăririi minții și inimii oamenilor cu povestea ei despre curaj și transformare.

Ce vei învăța în această lecție

Experiența în apropierea morții a Anitei Moorjani și vindecarea ulterioară de cancer a captat inimile și a atras atenția a milioane de oameni din întreaga lume. Ea și-a dedicat viața pentru a împuternici mințile și inimile oamenilor cu povestea ei. Vei învăța de la ea că ești mai mare și mai puternic decât se crede că ești. Ea vă va oferi și un exercițiu pentru a învăța să vă iubiți.

În acest videoclip vei învăța:

  • că ești o ființă spirituală cu mult mai mare și mai puternică decât crezi că ești!
  • că cel mai important lucru este să înveți cum să te iubești pe tine însuți
  • să iei deciziile dintr-un loc al iubirii, nu al fricii!
  • să ai încredere în intuiția ta și să înveți să-ți recunoști intuiția

VEZI FILMUL TRADUS cu  Anita Moorjani, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Lucia Schweninger – Deschide-ți inima și trăiește o viață frumoasă, într-un corp sănătos

Lucia Schweninger: Am 34 de ani și sunt mama a patru fetițe. Îmi place să lucrez cu oamenii și văd perfecțiunea în fiecare persoană. Creez programe prin care invit oamenii să se alinieze trup, minte și suflet pentru a trăi o viață plină de iubire într-un corp sănătos.

Am lucrat în TV de la vârsta de 7 ani până la 24 de ani. La început am prezentat știri pentru copii, apoi am realizat emisiuni pentru adolescenți, iar mai târziu am fost reporter pe domeniul economic. Am terminat facultatea de Sociologie, și de 10 ani locuiesc în Belgia.

Un eveniment mi-a bulversat complet viața și acela a fost momentul în care am decis să renunț la a mai pune atât de mult preț pe viața exterioară, materială și am ales să intru cât mai profund în interiorul meu,să mă descopăr, să-mi văd rănile, și să le permit vindecarea.

Am descoperit multă durere, am plâns, dar în cele din urmă am ajuns la o dragoste necondiționată. O dragoste în care sunt perfectă exact așa cum sunt.

Acum studiez acupunctura și qi-gong medical și doresc să-mi exprim recunoștință pentru aceasta viață prin programele pe care le creez. Doresc sa mă fac cunoscută ca health speaker, om care împărtășeste din cunoștințele și metodele pe care le-a aplicat pentru a ajuta la rândul meu alți oameni sa trăiască o viață plină de iubire într-un corp sănătos.

www.schweningerlucia.com

Ce vei învăța în această lecție:

În această lecție vei învăța:

  • Când și cum puteți accesa cel mai ușor starea de flux.
  • Care este legătură dintre succes, abundență, sănătate și starea de flux.
  • Pași simpli și clari de pus în practică în viața de zi cu zi, ori de câte ori va întâlniți cu o situație provocatoare.

VEZI FILMUL TRADUS cu  Lucia Schweninger, AICI:

LINK 1 (OK)* sau LINK 2 (YOUTUBE)**

* Gratuit pentru toți prietenii mei din OK.ru

** Pentru donatori (la cerere)

Mai exista și un BONUS, dar acesta va fi disponibil doar celor care au donat (la cerere)


În BONUSURI se vorbește despre Trusa Păstrătorilor Pământului, în care Alberto Villoldo și Marcela Lobos ilustrează vechi ritualuri șamanice, care te vor ajuta să-ți accesezi înțelepciunea și puterea interioară. De asemenea, îți oferim o meditație muzicală cu Estas Tonnes, dar și Petra Brzovic – Ia legătura cu călăuzitorii tăi.

Alberto Villoldo – Ritual 1, 2, 3

Marcela Lobos – Ritual 1, 2, 3

Estas Tonne – Călătorie de meditație muzicală

Petra Brzovic - Ia legătura cu călăuzitorii tăi

Cu peste 20 de experiență, Petra Brzović este o terapeută holistică extrem de intuitivă. Cu ajutorul metodelor și instrumentelor prin care îți poți accesa subconștientul și descătușa potențialul personal ascuns, Petra integrează cunoștințele sale într-o perspectivă holistică unică. Publicul îi adoră abordarea sinceră și la obiect, dar, în același timp, blândă și fermă.

În prezent, ea ține ateliere și seminare pe tot globul, în care combină diverse tehnici de vindecare într-un melanj unic, intuitiv și eliberator. Printre multe altele, Petra e profesoară și membru-fondator în cadrul Comitetului Educațional al Institutului de terapie Michael Newton ” Viață între vieți” (Life Between Life Therapy (LBL®) ) și membră a Comitetului de Cercetare al Institutului Michael Newton ( MNI – Michael Newton institute).

Pasiunea sa de căpătâi este să-i ajute pe ceilalți să-și trezească lupta interioară, să redescopere scopul sufletului lor și să își împărtășească darurile cu lumea din jur. De asemenea, Petra face cercetări referitoare la conștiență și la legătura dintre creier, corp, și suflet, împreună cu o echipă internațională de savanți și de medici.

Poți afla mai multe depsre Petra aici: https://petrabrzovic.com

Ce vei învăța în această lecție:

Ce vei descoperi în clip:

  • cum să te lepezi de convingerea că viața trebuie să fie grea
  • cine sunt sufletele tale pereche
    de ce e important să privim orice provocare ca pe o lecție și ce înseamnă poziția de observator obiectiv
  • cum să trăiești cu adevărat pe calea descoperirii scopului tău
  • cine sunt călăuzitorii tăi și ce rol joacă în viața noastră

Intră într-o nouă dimensiune cu minunata sa meditație!

  • la legătura cu călăuzitorii tăi și îmbrățișsează mesajele pe care ți le transmit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...