Ieşirea Din MATRIX: UNIVERS FRACTAL - SOLUȚII SIMPLE LA SITUAŢII COMPLEXE PRIN ANALIZĂ FRACTALĂ

joi, 12 mai 2022

UNIVERS FRACTAL - SOLUȚII SIMPLE LA SITUAŢII COMPLEXE PRIN ANALIZĂ FRACTALĂ


De curând am descoperit un dispozitiv tare interesant (cu sclipiri de senzațional) care ne poate  ajuta în procesul de auto-cunoaștere și dorim să împărtășim și cu voi aceste informații.

Am luat contact cu acest dispozitiv prin intermediul Mădălinei Apostol de la site-ul UNIVERS FRACTAL și sincer, după ce am realizat mai multe astrograme de-a lungul timpului și alte evaluări diverse, biorezonanță, eneagramă, teste psihologice și altele, în care am aflat că sunt și bun, dar și rău și generos dar și altruist și rațional, dar și irațional și egoist, dar și altruist și materialist, dar și spiritual și flegmatic și sangvinic și coleric și melancolic, și curajos și fricos și înalt, dar și scund, adică realizând că sunt totul (sau nimicul, ceea ce e perfect adevărat), fiind conștient și de efectul Barnum (această tendință a oamenilor de a accepta o vagă descriere de personalitate ca potrivindu-se perfect lor, fără să-și dea seama că această descriere s-ar putea aplica la fel de bine oricui altcuiva), nu am avut mari așteptări de la un aparat unde îți pui palmele pe o consolă specială și îți măsoară nu știu ce și nu știu cum și pam pam, tehnologie Star Trek îți spune totul despre tine. Am fost chiar sceptic, însă deschis să fiu surprins. Și am fost.

La cât mă cunosc eu pe mine însumi și nu am pretenția că mă cunosc în întregime, dar până la această vârstă mi-am făcut niște idei (căci am tendința către observare și auto-introspecție) cred că este de departe cea mai apropiată și exactă analiză asupra personalității mele, a bagajului cu care am venit, a tendințelor și potențialelor mele). Tind să cred la o prima analiză că se potrivește cel puțin 75-80% ... poate atât am ajuns să mă cunosc.  Nu știu. Analiza completă e destul de stufoasă și nu am apucat să analizez în cele mai mici detalii, însă personal cred că merită făcută, alături de textele clasice de personalitate și cele neclasice de care am vorbit mai sus, pentru a avea o imagine mai clară despre noi înșine.

Până la urmă eu cred că am venit pe aici în principal să ne cunoaștem pe noi înșine ((în greacă: Gnothi seauton!, în latină: Nosce te ipsum! - vezi inscriptia de la templul din Delphi) și astfel să înțelegem misterele universului (holo-fractal) în care ne găsim. Și cred că merită o astfel de analiză în acest proces.

Mai jos vă prezentăm câteva informații despre serviciile oferite de acest site, dispozitiv și falicitator.

Cititorii blogului IEȘIREA DIN MATRIX beneficiază de o reducere de 40 RON la oricare raport prin indicarea si utilizarea codului MATRIX (evaluarile au loc in Brașov).

Cu ajutorul acelui dispozitiv și a analizei computerizate sunt oferite:


"SERVICII DE MODELARE MATEMATICĂ FRACTALĂ

MODELAREA MATEMATICĂ FRACTALĂ ESTE UN INSTRUMENT EFICIENT ÎN MANAGEMENTUL CRIZELOR UNEI AFACERI DAR ȘI ÎN MANAGEMENTUL CRIZELOR UNEI PERSOANE, GENEREAZĂ INTELIGENŢA ACȚIONABILĂ NECESARĂ ÎN LUAREA DECIZIILOR ŞI PREVENIREA VIITOARELOR CRIZE.

Obiectivul principal al procesului de modelare este satisfacerea în mod sustenabil a unei nevoi acute (criză) prin punerea în contact și utilizarea resurselor subiectului fără a le epuiza, sistemul sau subiectul rămânând sinergic în baza modelului.

Modelarea matematică se realizează în baza unui interviu calitativ cu reprezentantul afacerii sau persoana aflată în criză și generează atât soluția la situația existentă prin relevarea şi adoptarea valorilor, convingerilor și măsurilor necesare atingerii obiectivului, cât şi înţelegerea modului de operare blocant, toxic, nesustenabil.

Modelarea cu ajutorul fractalilor algebrici are capacitatea de a structura informația la orice nivel, fiind o metodă aparținând trans-disciplinarităţii, astfel mărind capacitatea de înțelegere a proceselor și fenomenelor în cadrul unui univers informațional vast cum este mintea umană.


SERVICII DE EVALUARE ȘI ANALIZĂ FRACTALĂ A POTENȚIALELOR INTELIGENȚELOR MULTIPLE

UNIVERS FRACTAL vă facilitează evaluarea în mod științific, obiectiv și rapid a trăsăturilor de personalitate și a peste 100 de indicatori cu semnificație psihologică ce pot fi folosiți în înțelegerea și, cu devoțiune, în emanciparea personalității, în ridicarea nivelului de conștiință, în evaluarea progresului de dezvoltare personală, în manifestarea talentelor, a darurilor, în exprimarea de sine plenară, în onorarea unicității fiecăruia dintre noi.


* Mai multe detalii despre tehnologia utilizată se regăsesc în cartea "Sistem psihometric integrat de evaluare complementara", autor Dr. Ing. Dumitru Grigore, inventatorul sistemului MindMi™.

Evaluarea este 100% electronică (computerizată), complet non-invazivă (scanner palme) și foarte rapidă (2-5 minute), oferind maxim de obiectivitate. De asemenea, raportul de evaluare oferă compatibilitatea indicatorilor cu alte sisteme psihologice.

Validitatea rezultatelor este de 0,984 Alfa-Cronbach vădind o fidelitate foarte înaltă, metoda și instrumentul fiind încadrat în clasa de sistem expert conform standardelor APA.



Conceptul ”Inteligențe Fractale” a fost dezvoltat de către Dr. Ing. Dumitru Grigore, mai multe detalii putându-se afla din cartea "Inteligențele fractale: O abordare originală a inteligenței umane din perspectivă interdisciplinară prin utilizarea unui model fractal implementat ... un brevet de invenție." și din seria de prezentări de la Centrul pentru Studii Complexe. Structura, denumirile, descrierile și metoda de calcul a indicatorilor prezentați mai jos și în rapoartele de evaluare sunt proprietatea intelectuală a Psychometric Systems. S.A.

Membrii comunității IEȘIREA DIN MATRIX beneficiază de o reducere de 40 RON la oricare raport prin indicarea si utilizarea codului MATRIX (evaluarile au loc in Brașov).

PĂRERILE CELOR CARE AU PARTICIPAT LA SESIUNILE DE EVALUARE ȘI ANALIZĂ FRACTALĂ A POTENȚIALELOR INTELIGENȚELOR MULTIPLE

"Cu bucurie mărturisesc că experiența de consultanță personală și analiză în urma evaluării a fost peste așteptări, în special datorită talentului și vocației de care Mădălina a dat dovadă. Cu alte cuvinte, pasiunea pentru domeniul descoperirii și îndrumării în dezvoltare și actualizare a făcut sa primesc mai mult decât ar fi fost de așteptat.

Informațiile din raportul de evaluare sunt atât de adevărate și exacte față de cât ma cunosc și recunosc pe mine încât și acum îmi mai pot exprima uimirea. Însă și mai valoros în experienta avută este modul în care am fost ajutat sa descopăr adevărul despre potențialul meu, precum și identificarea unor direcții reale și concrete prin care pot sa-mi dezvolt și canalizez acest potențial.

Impresionant este că eu nu a trebuit să fac absolut nimic, niciun test de inteligență, de aptitudini sau de personalitate pentru a primi acest raport de evaluare în care mă regăsesc deplin. Pur și simplu informația a fost preluată biometric și raportul a fost generat. Tehnologia este uimitoare!

Ce m-ar ajuta în continuare ar fi sa revin pentru o noua evaluare imediat ce sunt încrezător că am făcut pașii necesari. Și recomand oricui, dar în mod special copiilor, acest tip de evaluare pentru că îți arată exact care-ți sunt talentele și potențialele cu care dacă te pui în contact realizezi de fapt o aliniere pe care ființa umană o merită pe deplin."

Mihai Apostol
Arhitect IT

"Rezultatul raportului a fost deosebit de interesant pentru mine. În primul rand, am observat o acuratețe foarte bună a rezultatelor afișate, ceea ce mi-a dat încredere în analiza făcută. În al doilea rând, nivelul detaliilor este foarte profund, iar informațiile și explicațiile date de Mădălina sunt perfecte pentru o înțelegere completă a raportului.

Simt că această evaluare și analiză ne oferă o mai bună înțelegere de sine. Această înțelegere poate fi obținută și printr-o autoevaluare obiectivă sau observând felul în care ne văd alții. Aceste metode pot fi însă influențate de percepția noastră sau a celorlalți. E ca și cum aș avea o piatră și aș vrea să aflu ce greutate are. Pot să o evaluez ridicând-o în palmă, sau pot să rog pe alții să ii evalueze greutatea în același mod. Dar, dacă am un cântar, atunci voi ști cu precizie greutatea pietrei. Similar, acest aparat ne măsoară anumiți parametri și ne dă indicații obiective despre noi.

După aflarea rezultatelor, simt ca am o direcție mai clară și pot sa lucrez la dezvoltarea mea într-un mod mai eficient. Cel mai important din acest punct de vedere este faptul că, după aflarea rezultatelor, am refăcut măsurătorile lucrând în mod conștient asupra anumitor aspecte, și am văzut cum se schimbă instantaneu parametrii măsurați. Acest fapt îmi oferă încredere că ceea ce fac este bine și va avea rezultate permanente dacă voi continua lucrul. Aș vrea să recomand această evaluare cu stări conștiente tuturor, sau poate va fi chiar inclusă ca un punct suplimentar în raportul standard.

Recomand aceste servicii tuturor celor interesați de cunoaștere de sine și de evoluție. În final vreau sa-i mulțumesc Mădălinei pentru că este un om bun, care, prin munca pe care o face, ajută alți oameni să devină mai buni!

Ovidiu Leonte
Inginer Electronică și Telecomunicații

Mai multe detalii, tipuri de evaluări, prețuri șamd găsiți pe site-ul UNIVERS FRACTAL.


Așadar blogul nostru (IEȘIREA DIN MATRIX) în parteneriat cu Univers Fractal organizează sesiuni individuale de evaluare a inteligentelor multiple fractale și a trăsăturilor de personalitate dedicate atât copiilor și adolescenților cât și adulților. 

Informațiile cuprinse în rapoarte sunt utile atât celui evaluat cat si părinților, profesorilor, psihologilor, terapeuților, consilierilor săi în scopul adecvării metodelor de formare la profilul psihologic și la resursele interne ale celui evaluat.

Membrii comunității IEȘIREA DIN MATRIX beneficiază de o reducere de 40 RON la oricare raport prin indicarea si utilizarea codului MATRIX (evaluarile au loc in Brașov).

1. Evaluarea este științifică, obiectivă, precisă, rapidă și non invaziva.

2. Validitatea rezultatelor este de 0,984 Alfa-Cronbach vădind o fidelitate foarte înaltă, metoda si instrumentul fiind încadrate în clasa de sistem expert conform standardelor APA.

3. Structura setului celor 100 de indicatori măsuraţi este:

Inteligenţa cognitivă (IQ) cu 7 sub-componente,

Inteligenţa Emoţională (EQ) cu 5 sub-componente,

Talente/Gifted (GQ) cu 10 sub-componente,

Inteligenţe socio-fizice (SPQ) cu 26 sub-componente,

Trăsături de personalitate cu 16 sub-componente şi tipologii de personalitate 4 sub-componente,

Tipologii de gândire şi cai de cunoaștere accesibile cu 12 sub-componente,

Activitate emisfere cerebrale,

Dominanţă cerebrală şi categorie senzorială,

Compatibilitate profesională, proporția temperamentală, vocaţia, umbra, motivaţii, abilități, aptitudini, profil profesional, profil de activitate,

Indice de caracter,

Raport calităţi-vulnerabilităţi caracteriale,

Indice de oboseală,

Indice de transcendenţă (SQ/CQ),

Centri energetici și culoare aura.

Mai multe detalii, tipuri de evaluări, prețuri șamd găsiți pe site-ul UNIVERS FRACTAL.

Membrii comunității IEȘIREA DIN MATRIX beneficiază de o reducere de 40 RON la oricare raport prin indicarea si utilizarea codului MATRIX (evaluarile au loc in Brașov).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...